AGAMES 討論區

標題: 雙手斧 單刷 貪婪(地獄) 密林(地獄) 冥雷 [打印本頁]

作者: 小細細    時間: 2015-4-16 23:53:50     標題: 雙手斧 單刷 貪婪(地獄) 密林(地獄) 冥雷

其實之前一直都想拍片,
今日有時間就拍左最近出的3個副本,
有興趣可以睇下.
或者呢個貼之後仲會更新其他副本, 如果有時間的話....

巴哈攻略貼已經好多, 所以我就唔多說,
但有問題可以問問, 如果我識都會盡量答....
呢3條片 機體 表傷50萬以上, 屬傷都破百, 爆擊率浮動在90-100之間, 爆傷300%..等

[hd]9vj8Bq4xuCE[/hd]

[hd]nKODXSrT-zo[/hd]

[hd]F2Fw5BpQ9UA[/hd]

作者: Its    時間: 2015-4-17 01:09:57

作者: 折竹    時間: 2015-4-17 01:33:04

LZ金神點溢出了
還有,請收下我的膝蓋
作者: 孤單心事    時間: 2015-4-17 08:37:53

食埋比比斯可以刷得更加快a"a         不過睇完覺得=.= 斧打王既速度同我地弓差好遠..
快超多...
作者: 立花里子    時間: 2015-4-17 08:49:18

媽媽問我為何跪著看視頻
作者: mi5842013    時間: 2015-4-17 09:01:54

求大神們小D單刷..多D開隊組街團...帶帶窮苦小玩家....
作者: 小細細    時間: 2015-4-17 10:14:14

先多謝樓上各位收看影片

TO: 心事, 斧單刷係比較有優勢, 因為佢只要有把破防武就已經達到50%破防效果, 風斬附加1%吸血效果, 令到斧可以硬食不少王紅地, 不用閃技增加斧打王機會, 加上風斬空隙跳打GCD呃普攻, 造成斧風斧雖然風斬單下輸出不高, 但DPS 就十分頻密. 但係論單下攻擊爆發力係唔夠弓&聖劍高, 5人組隊或天型副本(天塔), 弓&聖劍輸出十分驚人

TO: mi5842013, 我平時組隊都會組一些新手打副的, 只是最近工作忙, 晚上只夠時間打1-2轉副...
作者: 孤單心事    時間: 2015-4-17 13:56:56

小細細 發表於 2015-4-17 10:14
先多謝樓上各位收看影片

TO: 心事, 斧單刷係比較有優勢, 因為佢只要有把破防武就已經達到50%破防 ...

係   團刷可以縮少職業差距
破防職單刷有優勢        而爆發職大多缺乏破防  
但有隊友就可以達到好高既輸出
作者: Eva    時間: 2015-4-17 14:27:15

貪D 9分鐘都唔洗
作者: 科學電池炮    時間: 2015-4-17 18:43:42

太強勁啦

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2