AGAMES 討論區

標題: 有關小屋稀有材料不能交易問題 [打印本頁]

作者: CHO_hyun弦    時間: 2015-5-31 13:10:23     標題: 有關小屋稀有材料不能交易問題

建議:小屋稀有材料更改為可以交易

真係唔明點解小屋稀有材料(e.g.雷電印記,貪婪深淵之魂)唔可以交易/__\
其實有得交易 對大部分人都有好處丫

1. 唔玩小屋既人
唔玩小屋打到又唔知有咩用…掉地又好哂…唔掉又阻位…有得交易既話…可以拎去賣 然後賺錢嘛~

2. 玩小屋既人
玩小屋既分分鐘真係6級埋齊埋圖都未打到粒稀有料…粒料出既機率又勁低…打唔到又冇得收…真係好悲哀…

我個人呢…就小屋6級左…張歐風天花板圖都封塵左就快一個月…基本上日日打齊雷副都打唔到粒雷電印記…
我同我隻固斧日日打雷副…眼見佢出左2粒…我就0粒= =真係好傷心…佢想比粒我又易唔到…好悲劇= =唔通我要單刷……

總括而言呢我既建議就係開放小屋稀有材料可以交易!!!!!!!!!!!!我粒雷電印記啊!!!!!!!!!!!
作者: 初月小藍    時間: 2015-5-31 21:41:58

材料..? 玩咁耐見都未見過!!
圖都冇出過1張!!

d機率低到冇朋友啦。
作者: Eva    時間: 2015-5-31 23:26:03

其實我想間屋可以兩個人一齊搞
姐係我有料A 你有料B 就可以整家C
>>只有兩個人閃來閃去的守騎系統
作者: miki0325    時間: 2015-6-1 07:49:54

係囉...   可以交易就好..我即刻賣一賣  賺錢啦  窮到爆
作者: mi5842013    時間: 2015-6-1 09:05:04

支持可交易..............見過有唔玩小屋的人將粒野掉地了...........................................
作者: CHO_hyun弦    時間: 2015-6-2 22:49:36

求官方反映( ´▽` )ノ
作者: 米米    時間: 2015-6-3 10:44:33

我打到稀有材料 問題我不想弄那家具= =
作者: 樹精靈柃玥    時間: 2015-6-3 11:11:26

風火粒印記打極都唔出QQ,
係我面黑!??.....
我要公主天花阿><......
作者: CHO_hyun弦    時間: 2015-6-15 07:30:56

掉寶率1.5 雷電印記影都冇
作者: alexy    時間: 2015-6-15 11:24:38

印記都仲好D, 百寶袋先有問題, 日日解卡牌副&考古副各8次, 直到目前一個都冇...
(仲未計有之後要抽抽樂, 都唔知要幾多年先抽到想要既野, 真休閒呀可以磨幾年了)

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2