AGAMES 討論區

標題: 經驗及掉寶率150%UP~ 原來是空歡喜一場~ 彈到你無得打~ [打印本頁]

作者: yauwanhang    時間: 2015-6-13 00:11:12     標題: 經驗及掉寶率150%UP~ 原來是空歡喜一場~ 彈到你無得打~

彈Game斷線,斷到阿媽都唔認得,副本都未打完,個人都唔知去左邊....

白歡喜一場....

作者: 白雪限定    時間: 2015-6-13 06:23:19

作者: siuyu886    時間: 2015-6-13 17:28:53

迫你棄坑玩新GAME
作者: 維也納的憂傷    時間: 2015-6-13 17:32:27

棄吧..物價不正常 都少人玩的啦~掉寶率低到死 ~
作者: 549524560    時間: 2015-6-13 18:49:37

掉寶問題?你只是缺少RP+次數而已……1%變2%(提升100%)難道很高?……假如有影響你們的情緒,請無視我吧,感謝合作
作者: moonling    時間: 2015-6-13 19:09:53

原來是1.5倍掉線機會...
作者: yauwanhang    時間: 2015-6-13 19:52:04

moonling 發表於 2015-6-13 19:09
原來是1.5倍掉線機會...

剛才玩,都好多人彈Game,有人話自己成團人,未打完副,彈剩自己一個人,其他人唔知去晒邊,真係慘!
作者: kwankwan3536    時間: 2015-6-14 20:25:36

150%斷線機率。
作者: miko`    時間: 2015-6-15 05:04:15

我冇彈過~~反而沒出過寶..日日刷足2~3次一條龍..
咩都沒有..70圖我兩個月沒見過..80 圖5洗講上個月未有1,5出一次
其實係咪減1.5%出寶率?(好奇
作者: yauwanhang    時間: 2015-6-15 09:07:29

題目已由「經驗及掉寶率150%UP~ 原來是空歡喜一場~」,
更改為「 經驗及掉寶率150%UP~ 原來是空歡喜一場~ 彈到你無得打~」。

因為有小部份人祇看題目,沒看內文,就以為本人在抱怨掉寶率太低,給一些九唔搭八的回復。
其實本人在「借題發揮」,說出官方一方面搞吸引大家打寶和衝等的活動,同時間遊戲又出現狂彈情況,就像戲弄玩家一樣。

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2