AGAMES 討論區

標題: 大家問完價記得同人講對唔住QAQ [打印本頁]

作者: 米米    時間: 2015-6-16 17:01:03     標題: 大家問完價記得同人講對唔住QAQ

如果唔係會俾人吊=A=

==================
有人賣金, 我去問下
[attach]14973[/attach]\

然後有其他交易緊, 都冇左件事

之後

[attach]14974[/attach]

------------------------------------

可能大家覺得好少事,
可能大家覺得我唔覆人話唔要係我錯

但都唔洗咁火爆下話?

等我再密佢果陣佢已經OFF左

但我想講就算我考慮緊想買, 你一下就鬧人....係咪痴線架..
全世界得你一個人咩

作者: 鴛鴦    時間: 2015-6-16 20:34:15

唔好意思
我笑左
咁樣無啦啦比人爆左一鑊
作者: 薔薇丸    時間: 2015-6-16 20:38:57

下你妹
作者: 白雪限定    時間: 2015-6-16 20:45:22

下..
作者: Eva    時間: 2015-6-16 21:15:18

佢第一句好好禮貌WO
你下D乜???
作者: 米米    時間: 2015-6-16 21:54:30

Eva 發表於 2015-6-16 21:15
佢第一句好好禮貌WO
你下D乜???

下佢點解唔覆都要俾人話冇禮貌=_=
跟住仲要咁大反應我真係呆左=A+

作者: 米米    時間: 2015-6-16 21:56:05

白雪限定 發表於 2015-6-16 20:45
下..

下乜X野, X你XX......
作者: 米米    時間: 2015-6-16 21:56:36

薔薇丸 發表於 2015-6-16 20:38
下你妹

下你妹 你妹
作者: alexy    時間: 2015-6-17 10:03:04

下..........
作者: 薔薇丸    時間: 2015-6-17 10:09:20

下你波凸
作者: Dead_KyI    時間: 2015-6-17 10:40:54

我好似反而明明地點解佢咁大反應...
就好似每個人都有唔同既地雷位咁姐..
你果個「下」比人既感覺就好似
「我岩岩有密過你問野咩?」既感覺..
加上其實問完價之後基本上10秒內我就會回佢要or唔要..
而咁岩佢個地雷位就係呢個位._."
就噴你..w
作者: siuyu886    時間: 2015-6-17 11:12:01

點睇都係你句"下"有問題WO 如果我聽到都有D覺得你幾無視下人 好似完全聽吾到人答你野同你講野咁..雖然佢係火爆D 但你D回應字句都有D過分少少,有D人係好在意1個半個字 佢吾會知道你諗緊咩做緊咩,所以都吾可以怪哂人地嬲既

PS你自己都話做緊其他野無左件事啦 咁人地答完你吾應再同你講返你比個"下"字.將心比已問下自己~都會有D嬲既.
作者: 米米    時間: 2015-6-17 11:21:02

siuyu886 發表於 2015-6-17 11:12
點睇都係你句"下"有問題WO 如果我聽到都有D覺得你幾無視下人 好似完全聽吾到人答你野同你講野咁..雖然佢係 ...

我冇怪人嬲,但佢嬲完即OFF, 根本就係為鬧而鬧= =
而且嬲一嬲唔洗係度吊.人.老.母, 超反感
作者: 米米    時間: 2015-6-17 11:21:46

薔薇丸 發表於 2015-6-17 10:09
下你波凸

你除左核突D之外其實都幾得意=X=
作者: 米米    時間: 2015-6-17 11:25:29

如果吊.人老.母係理所當然正確, 咁個個都可以開個小號鬧完即閃=A=
作者: siuyu886    時間: 2015-6-17 11:25:54

米米 發表於 2015-6-17 11:21
我冇怪人嬲,但佢嬲完即OFF, 根本就係為鬧而鬧= =
而且嬲一嬲唔洗係度吊.人.老.母, 超反感 ...

哈哈~有D人就係火爆D~不過佢開頭睇落係幾好禮貌wo~仲同你講要吾要都講~你就彈個單字出黎~會令人好敏感架~所以有時都係客氣少少好d~咁開po話人都理所當然d ma~你都想遊戲愉快架ma~xd~
作者: 米米    時間: 2015-6-17 11:27:48

siuyu886 發表於 2015-6-17 11:25
哈哈~有D人就係火爆D~不過佢開頭睇落係幾好禮貌wo~仲同你講要吾要都講~你就彈個單字出黎~會令人好敏感架~ ...

嗯-"-
作者: 立花    時間: 2015-6-17 12:09:30

買金同我買啦ORZ想散哂D金佢

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2