AGAMES 討論區

標題: 維護 [打印本頁]

作者: mi5842013    時間: 2015-10-7 11:45:02     標題: 維護

由於早前台灣原廠受到颱風影響了作業時間,為了確保遊戲版本的完整及使玩家有一個更好的遊戲環境,「破曉之曙光」資料片未能跟上以住更新的節奏,故需要延後至 10 月 14 日進行更新,希望玩家能夠諒解。
今日維護完即係=無維護?! 一切同維護前一樣...除左商城有上架...

我想問..以後係照順延一星期(即係同台灣差3個星期)...定係...下星期會追返個進度..更新晒台灣兩次(23/9及1/10)既野?!

作者: handsomechu    時間: 2015-10-7 11:56:30

商城上架, 呢個先係維護主原
作者: aaron107    時間: 2015-10-7 12:03:55

所以我一向唔睇維護
作者: LittleSeeB    時間: 2015-10-7 13:04:32

官方覺得商城更新仲重要過資料片haha
作者: handsomechu    時間: 2015-10-7 13:35:00

商品
1、         全新商品「叛逆魔鬥士裝扭蛋(男)(服飾)」、「魅惑小惡魔裝扭蛋(女)(服飾)」、「配方:手染服飾‧叛逆魔鬥士裝(男)」、「配方:手染服飾‧魅惑小惡魔裝(女)」上架。

HAHA
作者: handsomechu    時間: 2015-10-7 13:35:54

就係更新呢個, 死未 (GM)
作者: alexy    時間: 2015-10-7 14:17:02

咁搞一搞, 往後港服跟台服的更新內容由相差2星期變成相差3星期, 過多半年可能變成相差成個月,

然後..   

就沒有然後了    
作者: Dead_KyI    時間: 2015-10-7 16:24:17

下星期都未到就嘈左先  樓上各位 實在妙呀
作者: Dead_KyI    時間: 2015-10-7 16:25:15

希望你地下星期黎呢篇文打我臉
打到既當我信錯官方 當我錯
官方 唔好話冇人同你護航
作者: 神域使者    時間: 2015-10-7 16:49:00

10/14的更新會是2個星期的內容的合集

官方盡量不會再拉長更新的進度,感謝!
作者: Dead_KyI    時間: 2015-10-7 17:12:06

使者大佬多謝你保護我塊臉
作者: mi5842013    時間: 2015-10-8 09:08:50

Dead_KyI 發表於 2015-10-7 16:24
下星期都未到就嘈左先  樓上各位 實在妙呀

有問題不能提問?! 標題都寫明係疑難...我開帖都係想問清楚之後咩情況...原來咁都叫嘈...領教了....閣下實在也很妙呀...
作者: mi5842013    時間: 2015-10-8 09:13:31

神域使者 發表於 2015-10-7 16:49
10/14的更新會是2個星期的內容的合集

官方盡量不會再拉長更新的進度,感謝! ...

感謝回答...

咁即係出+30同時寶箱都出護盾了..唔駛擔心摸唔到箱...讚....
作者: Dead_KyI    時間: 2015-10-8 09:36:07

其實我就主要唔係針對你咁囉 應該係話得你係對象外....
你想對號入座就..嗯
我好似冇指明道姓講到樓主你果層

我覺得最正常果個竟然最快回..笑喊
如果你覺得我婊埋你既 我可以係度同你講聲SORRY
係我口齒不清又唔指名道姓
令你誤會 跪下你都冇問題

作者: mi5842013    時間: 2015-10-8 10:02:15

Dead_KyI 發表於 2015-10-8 09:36
其實我就主要唔係針對你咁囉 應該係話得你係對象外....
你想對號入座就..嗯
我好似冇指明道姓講到 ...

"樓上各位"原來不包括樓主的我嗎?! 那當我誤會好了..

因為我開帖..所以會有提醒"Dead_KyI 回復了您的帖子 維護   查看"..其他人正常都無提示的...可能就係呢個原因我回得最快...

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2