AGAMES 討論區

標題: 肥鈴的舊舊相簿-V- ~ [打印本頁]

作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-4-2 19:59:42     標題: 肥鈴的舊舊相簿-V- ~

話明舊舊相簿XD  可能之前P0過.0.請原諒XD   當我仲係櫻團既時候^_^

-0-請注意!! 格離個到xD
3隻傻野XDA_A~別罵-口-!鞠躬@w@牛牛家族xDFDFD!_!糖糖-V--w-去浪漫0.0?!a_a三人行!!-口-以前櫻團..真係好熱鬧/_\-0-格硬黎!_!拿..!  吾咀吾得.\/.!!我地既家狗xD小雪人,,大雪人=]與小雪人的合照-W-

-00-上XXX堂-V-:em800_05:

-0-!  米奇好奸!_! 因為個陣雙煞俾人打緊xD..佢就係潛個前一刻-.- 踢爆ME.\/. :em800_101:

兩隻喵喵-w-

-口-外星人.\/.親吻美女?!  美女 與 ET ?!  [ 美女與野獸XD ]

><大左肚><:em800_101:

點算T_T

A_A喵喵好大個心~~花心a.a

-口-呀,,走牙!!

被捉住t0t

-w-圍~

與小人豬的合體..?!   

完=D:em800_111:
作者: 俠客    時間: 2009-4-2 20:09:06

捉肥鈴去喂傻雀A_A<~~me黎-0-
作者: 唯愛v小毛    時間: 2009-4-2 20:10:22

第二個回
可能係=.=
我係肥mo:em800_111:
比人搶左tim
作者: lamxdxd    時間: 2009-4-2 20:32:01

影相盡量唔好影到對話
合照要平排企(除非KISS)
尾11,10,9果3張合照角度拉得唔好,解像度係800*600既應該拉近D
第4張係彎腰前要企好位,否則頭會互撞/頂帽撞到對方個頭
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-4-2 20:33:50

算你啦.\_/.有我份\口/不過點解得一張架\口/吼吼
咬u
作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-4-2 21:18:42     標題: 回覆 4樓 lamxdxd 的帖子

-w-卡卡..以前D相..@@!~ 算啦XD
影得吾好t0t
作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-4-2 21:19:14     標題: 回覆 5樓 心霜乂碎 的帖子

A_A 你吾多黎天女嘛XD
作者: Oo滿滿oO    時間: 2009-4-3 07:05:04

死肥鈴唔影me><
me要殺左你-口-
作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-4-3 13:06:43     標題: 回覆 8樓 Oo滿滿oO 的帖子

a_a你成日話要打屎我-口-
咁我趴左係天女A_A 點同你影.\/.?!!
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-4-3 16:22:57

原帖由 愉悅鈴鈴=] 於 2009-4-2 21:19 發表
A_A 你吾多黎天女嘛XD

我黎就xdddd 卡卡@_@蝦uxdddd
作者: 聲聲    時間: 2009-4-3 16:29:26

u this死肥鈴...我成日係天女又唔見有我份@o@"
不過算你啦...見我分身開果個團上左鏡炸xDD
作者: 魚蛋~*    時間: 2009-4-3 16:59:35

櫻團前人報到:lol  好懷念以前係櫻團ge日子
雖然成日比楓串XD

作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2009-4-3 17:25:21

0-格硬黎!_!拿..!  吾咀吾得.\/.!!
↑↑↑↑↑↑

呢張,有個人企得好貼個光輪 (角度問題)
同埋如果加d想像力,個光輪有d似隻鬼仔:em800_34:
作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-4-3 19:55:07     標題: 回覆 10樓 心霜乂碎 的帖子

.\/.沒錯..不愧為小人豬-口-!  果然小人.w.

原帖由 聲聲 於 2009-4-3 16:29 發表

-w-v 我當然乖乖
作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-4-3 19:59:47

.\/.沒錯..不愧為小人豬-口-!  果然小人.w.

原帖由 聲聲 於 2009-4-3 16:29 發表

-w-v 我當然乖乖

原帖由 〝龍﹏龍〞 於 2009-4-3 17:25 發表
0-格硬黎!_!拿..!  吾咀吾得.\/.!!
↑↑↑↑↑↑

呢張,有個人企得好貼個光輪 (角度問題)
同埋如果加d想像力,個光輪有d似隻鬼仔:em800_34:

-口-我睇多次,,原來都有D似鬼仔XD

原帖由 魚蛋~* 於 2009-4-3 16:59 發表
櫻團前人報到:lol  好懷念以前係櫻團ge日子
雖然成日比楓串XD

-口-對牙,,
好想番櫻團>.< 不過冇人T0T
點解楓姐仲味玩番./\.
作者: 吹水仔    時間: 2009-4-5 16:55:59

以前既櫻團= =
如果唔係個團冇人我e家都唔會咁小玩- -
岳母正在環游跑中- -
同埋佢話唔記得左正身ac既pw
又話隻game太多x機x到人不在既人
決定唔玩==

作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-4-5 19:14:06

-_______-
咁都得/w\
係喎..櫻團個到..你有隻  吹水復活xxxx  ←呢隻人仔係到-00-
隻人仔刪左味=.=?!
味刪就得閒升下我隻  子靈  =.=
作者: 雪之晞    時間: 2009-4-6 07:05:06

真係好耐之前既相--
作者: 唯愛v小毛    時間: 2009-4-6 09:15:31

同櫻團團長好fd既人 報到@v@
吹水仔 依家隻吹水係咪你黎:em800_08:
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-4-6 09:45:49

e家隻62弓 乂吹水仔乂 個名臭臭==成日天女亂 打人==
作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-4-6 12:56:37

原帖由 雪之晞 於 2009-4-6 07:05 發表
真係好耐之前既相--

-v-係牙..我好耐都冇po相了-33-"

原帖由 唯愛v小毛 於 2009-4-6 09:15 發表
同櫻團團長好fd既人 報到@v@
吹水仔 依家隻吹水係咪你黎:em800_08:

A_A  你有冇楓姐既MSN-口-?!!
隻吹水仔...係  吹膠佬的..不過..佢之前借左俾吹水仔俾佢同學玩,,點知就搞到個名臭曬.\/.:em800_105:

原帖由 心霜乂碎 於 2009-4-6 09:45 發表
e家隻62弓 乂吹水仔乂 個名臭臭==成日天女亂 打人==

-___-吾係E家了,,
隻吹水仔俾吹膠佬拎黎..吾再俾佢朋友玩,,=]
作者: 零零×°    時間: 2009-4-6 14:47:10

櫻團前人報到......:em800_66:
以前係櫻團好好玩嫁:em800_111:
成日同楓.西門講淫野xd
教壞d細既==V
作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-4-6 17:11:04     標題: 回覆 22樓 零零×° 的帖子

@o@!!  哦 !!  
原來係你地教壞我xD
作者: 星星~☆    時間: 2009-4-6 20:41:25

得意ge 牛仔@v@~

p.s 你ge簽名隻大力喵好得意=w=
作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-4-6 21:23:42     標題: 回覆 24樓 星星~☆ 的帖子

A__A 大力喵..呵呵:em800_05:
a_a你簽名到個隻 肥雞都幾得意-w-+ ( 夠曬肥:em800_52:  )
作者: 零零×°    時間: 2009-4-6 21:57:39

原帖由 愉悅鈴鈴=] 於 2009-4-6 17:11 發表
@o@!!  哦 !!  
原來係你地教壞我xD

我無教壞你==
我對鈴豬不嬲好嫁==v

ps:我不是肥牛!!:em800_101:
作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-4-6 23:49:25     標題: 回覆 26樓 零零×° 的帖子

a__a仲話冇教壞我!___!
對我好t3t..今日狂係天女打ME .\_/.  打爆u屎忽!:em800_105:
-000-!! 肥啫啫既牛牛-w-+ i want to eat u =]:em800_05:
作者: 零零×°    時間: 2009-4-7 14:05:45

原帖由 愉悅鈴鈴=] 於 2009-4-6 23:49 發表
a__a仲話冇教壞我!___!
對我好t3t..今日狂係天女打ME .\_/.  打爆u屎忽!:em800_105:
-000-!! 肥啫啫既牛牛-w-+ i want to eat u =]:em800_05:

打鈴豬係我既樂趣--v:em800_66:

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2