AGAMES 討論區

標題: 鴨ser有人帶新手升嗎? [打印本頁]

作者: XO2    時間: 2008-4-15 05:37:37     標題: 鴨ser有人帶新手升嗎?

鴨ser有人帶新手升嗎?

我係鴨ser, 法c....好難升=.=e+先6lv....有冇人可以帶我升, 我係加拿大o_o
通常香港時間3:30am~11:30am都會玩.
*免費最好啦o_o我都冇錢=.=
msn:y10662006 @hotmail.com
add我msn/回復同我傾, 多謝~~
作者: sofia819    時間: 2008-4-15 22:29:21

終於搵到新手可以同我玩:'(
不過我都係新手:lol
作者: qaz00101    時間: 2008-4-15 23:25:20

你可以在双经的时间到几个热门的练功地点看看有没队伍在练
有的话问问可不可以带一带...
偶就是这么混上来的~~
作者: 小小杯麵    時間: 2008-4-16 00:32:39

原帖由 qaz00101 於 15-4-2008 23:25 發表
你可以在双经的时间到几个热门的练功地点看看有没队伍在练
有的话问问可不可以带一带...
偶就是这么混上来的~~

他只有6 lv...而人在加拿大,每晚03-06才online...講乜雙經呢??

exp x2 又會有人肯帶咩??依家免ser個個都二轉 la..你去威奇升會比個6lv  組隊??
作者: qaz00101    時間: 2008-4-16 02:52:02

上午也有双经啊...
6LV没关系拉
反正只要遇敌就关游戏安全绝对有保障
作者: 熊貓大王    時間: 2008-4-16 05:52:51

原帖由 qaz00101 於 2008-4-16 02:52 發表
上午也有双经啊...
6LV没关系拉
反正只要遇敌就关游戏安全绝对有保障

6lv都有人組的,識朋友的話

另外6lv去威奇不怕,你上電台找人一定會有,反正你低lv反而不伯吸經
作者: 小珊    時間: 2008-4-20 23:07:59

係威2水木一場2m  exp以上嫁~
作者: 小小杯麵    時間: 2008-4-21 03:24:55

原帖由 熊貓大王 於 16-4-2008 05:52 發表

6lv都有人組的,識朋友的話

另外6lv去威奇不怕,你上電台找人一定會有,反正你低lv反而不伯吸經

6lv有人組..識朋友的話???佢識人就唔須要係度post la..=.=

2粒中都5/60 lv la..仲洗係度發post???

6lv組威奇??最好佢要結埋婚...一死即飛返去..(如果我地族..坦白講..未必比佢加...)
作者: Siu影    時間: 2008-4-21 18:04:17

算la,新手俾$$落童話到一定有前途ge,邊個話新手唔可以變高手ga
作者: 小小杯麵    時間: 2008-4-22 23:48:49

原帖由 Siu影 於 21-4-2008 18:04 發表
算la,新手俾$$落童話到一定有前途ge,邊個話新手唔可以變高手ga

你同我咪又係由1 lv升上黎......
作者: 熊貓大王    時間: 2008-4-23 03:45:01

原帖由 小小杯麵 於 2008-4-21 03:24 發表

6lv有人組..識朋友的話???佢識人就唔須要係度post la..=.=

2粒中都5/60 lv la..仲洗係度發post???

6lv組威奇??最好佢要結埋婚...一死即飛返去..(如果我地族..坦白講..未必比佢加...) ...

6lv我唔會,除非3個大老闆+一個暗師,命中接近100% 我先比佢...
作者: Siu影    時間: 2008-4-23 17:09:37

帶升係都搵魔c la,邊有3個大老闆肯一齊出招ga-0-

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2