AGAMES 討論區

標題: 覺得天羽前途如何? [打印本頁]

作者: Benson60664    時間: 2009-7-16 18:08:30     標題: 覺得天羽前途如何?

個人feel:天羽摺硬
作者: pokeken2000    時間: 2009-7-16 18:29:03

=.="'
頭香
我覺得還有復生機會
作者: 神風    時間: 2009-7-16 18:54:32

6.最多維持年半
作者: 小熊維尼    時間: 2009-7-16 19:49:36

始於仲係新game 仲有大把地方需要改進,
只要佢肯聽玩家回應或者提出既意見,
再跟住改進,就會更多人玩同支持既!
作者: abg4b10    時間: 2009-7-16 21:22:19     標題: 回覆 2樓 神風 的帖子

6.最多維持年半

6我投嫁-.-你未投"
作者: Benson60664    時間: 2009-7-16 21:32:26

2樓咁搞笑--
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2009-7-16 23:31:54

只希望能重新開啟寶石換經驗的系統,
現在煩的就系唔知d寶石點處置,
如果可以疊加就吾同講法!
作者: 天宮小百合    時間: 2009-7-17 00:12:23

隻隻game都係差唔多...一係俾代理商整到唔好玩..完全唔係同台版同步..人悶乾脆唔好玩online game隻隻game都悶啦~~玩黎玩去都升LV...己經厭倦啦..用外掛d人證明係「你」本身懶到找其他野黎玩..乾脆唔好玩好過啦..玩game係咩?香港人真係懶到出汁,推得就推..自私,白目者識得白得就白~
作者: 雅瑩    時間: 2009-7-17 03:58:42

比佢搞衰晒@@  維持多陣啦
作者: 孤寂悲哀    時間: 2009-7-17 04:02:42

有前途咖!
作者: boy19998    時間: 2009-7-17 11:16:56

摺埋指日可待(1個月)
作者: RAY6018    時間: 2009-7-17 14:36:08

等我講下自己既感覺:

其實隻game真係幾好玩...本身果個寶石換exp 對於一d 低級玩家&唔想用咁多錢玩的玩家 的確幾唔公平....試諗下...d高手級打一日都一堆..之後就狂食exp..同埋換錢....但係d低級既地方...寶石又少出...果d野物品又唔值錢!!咁樣對佢地都幾唔公平....!!我之前本身係狂買寶石黎換exp~2日就由1lv>>5x.....淨係做主線任ja wor!!一到冇任,例如做完15級之後要到20級先可以再做...就狂食..食到20又再做。果兩日係勁悶...但而家改左之後.就變左狂同人地做任..又可以傾下計....都唔算升得好慢...還可接受!!或者佢改到限左每日只可以食幾多次 同埋 1&2Lv寶石 係永遠都轉移唔到lo~咁可能對新手仲好!!
不過...都有d地方要改善下,就係d寶石改成可以重疊就最好啦...一粒一格...真係做一日任務就爆晒個倉~最衰係做任果d係係綁死左!!又唔夠數合成 先抵死:@

之前玩過隻 機戰online 初初都覺得佢特別....但係佢就係有錢就玩晒~(如果玩過既人 應該都知 點解我咁講),果陣我都係一個月掉左幾百蚊(4~500左右)落去玩...但有d人真係痴線.....用成皮野黎玩...!!最後玩左1個月...就勁多人走...!!佢係講緊一件高級裝=天羽既五品裝(冇星 冇+1) 都要成百蚊hkd一件。佢d武器合成 仲要係同級數既3把....!!即係你要合一把+7 要用3把+6黎合....!!

作者: 銘仔:D    時間: 2009-7-17 17:12:04

摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待摺埋指日可待
作者: 胡說    時間: 2009-7-17 17:13:12

冷靜~冷靜啊
作者: 火龍果    時間: 2009-7-17 18:59:14

;P  一年俾多左佢
作者: yako1    時間: 2009-7-17 19:05:20

不錯不錯不錯不錯
作者: sun13    時間: 2009-7-18 01:46:17

1.  摺埋指日可待(3個月)
作者: 人一個    時間: 2009-7-18 13:42:45

前途灰暗...............
作者: joensr250    時間: 2009-7-21 04:57:13

我覺得還有復生機會:em800_82:
作者: Benson60664    時間: 2009-7-21 08:34:30

原帖由 RAY6018 於 2009-7-17 14:36 發表
等我講下自己既感覺:

其實隻game真係幾好玩...本身果個寶石換exp 對於一d 低級玩家&唔想用咁多錢玩的玩家 的確幾唔公平....試諗下...d高手級打一日都一堆..之後就狂食exp..同埋換錢....但係d低級既地方...寶石又少出 ...

贊成呀~.~個代理商覺得自已好似好有商業頭腦
勁更新d野出黎賣 又唔知少人 又唔會試下減價珠如次類
好似真係覺得好識搵錢 其實個燈亮成點都有眼睇
本身黃燈咁上下 而家勁綠~.~就o咀
大家有眼既去下大陸或台灣  話就話香港同台灣同步
但香港既就失敗到咁既地步 活動垃圾不單止 獎償更唔洗講
都係d垃圾10元寶活動 垃圾烈焰f城  收集垃圾送24小時限制垃圾時裝
大陸活動好過香港100倍有多冇剩 最感動既係 有好多意見收集既公告
經常貼幾張意見收集出黎資詢意見 剩係個官網就有個角仔詢問意見 邊d地方需要改善
香港個官網不但**詞語過濾** 不凸止 公告尻唔搭八 台灣既更新比香港好d 係更新前都係透露大約會更新d咩
香港個垃圾 除左玩勁左既玩家 垃圾新手個d已經走晒
唔好覺得我尻吹 就咁搵大陸天羽係搵唔到 搵新天羽傳奇啦(大陸版)
出既商城野正常 活動好 遊戲資料多 唔會好似香港要你買垃圾雜誌睇佢既垃圾遊戲既垃圾攻略
作者: minglai    時間: 2009-7-21 10:27:18

原帖由 Benson60664 於 2009-7-21 08:34 發表

贊成呀~.~個代理商覺得自已好似好有商業頭腦
勁更新d野出黎賣 又唔知少人 又唔會試下減價珠如次類
好似真係覺得好識搵錢 其實個燈亮成點都有眼睇
本身黃燈咁上下 而家勁綠~.~就o咀
大家有眼既去下大陸或台灣  話就 ...

樓上踩得好盡wo~但骨子裡仍是又恨又愛+小小惋惜

作者: oO幻Oo月影    時間: 2009-7-22 09:13:45

只要佢聽玩家意見
前途無限
努力呀><
作者: 墮落死天使    時間: 2009-7-22 10:37:27     標題:

前途無限啊
作者: rocket    時間: 2009-8-27 14:24:26

最多維持年半
作者: m1314208    時間: 2009-8-27 15:38:32

天羽好好玩:)
作者: 貴族乂然    時間: 2009-8-28 09:35:49

:em800_89: 呢個game開始左1年都冇,唔洗咁快摺埋同預計佢仲有幾耐命
作者: sh22    時間: 2009-8-29 13:06:36

最多維持1年
作者: wwfkk    時間: 2009-8-30 22:09:54

玩法唔錯..但係嚴重依賴商城系統囉
我明代理商係要賺錢..但係能夠平衡到就最好囉
作者: 寶兒BOWIE    時間: 2009-10-5 20:18:13

依家天羽更新越黎越差~
樓上戈個講得岩,
依家D玩家賣D野都系用元寶~
甘咪好為難冇得買點既玩家?!
再甘玩落去都冇意思啦~
作者: 魔月    時間: 2009-10-8 21:55:54

原帖由 勤勞的企鵝 於 2009-7-16 23:31 發表
只希望能重新開啟寶石換經驗的系統,
現在煩的就系唔知d寶石點處置,
如果可以疊加就吾同講法!

拎去部落換經
作者: ★`懶糖糖;)    時間: 2009-10-10 00:41:45

我覺得都唔會話好多人去玩.
因為始終都唔係好好玩-_-"
作者: happyboy    時間: 2009-10-10 07:31:33

原帖由 ★`懶糖糖;) 於 2009-10-10 00:41 發表
我覺得都唔會話好多人去玩.
因為始終都唔係好好玩-_-"

糖仔又開左agames帳既:em800_66:
作者: 殘風    時間: 2009-10-11 11:14:40

9.  前途無限  @@''
作者: 水靈子    時間: 2009-12-11 11:32:20

前途無可限量!:em800_38:
作者: hkorz1996    時間: 2009-12-11 19:07:08

好好play 但下是3d
作者: ellymsk    時間: 2009-12-13 13:57:41

1.  摺埋指日可待(3個月)
作者: 冰乂影    時間: 2009-12-13 15:58:20

8.  還有復生機會
作者: 我最型    時間: 2009-12-13 16:55:57

還有復生機會   14 (20.59%)
作者: 冰乂影    時間: 2010-1-4 18:13:51

前途無限- -
投呢個咁多人都係驚比人刪ac:em800_11: :em800_11:
作者: 心霜乂碎    時間: 2010-1-4 22:55:14

天羽再唔快d整番好個聖誕節裝bug-= -就乜都假
作者: 心領=)    時間: 2010-1-7 20:32:50

緊係前途無限好:lol
作者: 口喪卍龍卍    時間: 2010-1-8 15:38:24

仲有好q多野都未出齊.... 點會咁快汁-.- 妄想:D
作者: 冰乂影    時間: 2010-1-9 10:42:09

原帖由 口喪卍龍卍 於 2010-1-8 15:38 發表
仲有好q多野都未出齊.... 點會咁快汁-.- 妄想:D

唔通你就係傳說既gm!?:em800_35: :em800_35:
作者: Lucciola    時間: 2010-1-12 19:16:13

天 羽 咁 識 呃 錢
點 會 咁 易 摺 得 埋 呢
作者: ivan19971219    時間: 2010-1-15 15:29:42

摺埋指日可待
作者: o0winner0o    時間: 2010-1-20 09:20:58

一個  悶   一個月  好悶了   :L :L :L
作者: godching    時間: 2010-1-22 09:25:07

好耐無玩 吾知依家咩setting=_=
作者: 傅嵐    時間: 2010-3-8 15:29:03

前途無可限量:victory:
作者: 蛋糕寶寶    時間: 2010-3-10 12:19:04

前途無限 la
悶咪同玩家吹下水,打下王,玩下活動
隻隻game都係咁架啦 ~
作者: 天使波利    時間: 2010-3-18 16:32:25

我覺得官方再唔想辦法解決果D不公平既問題,我唸天羽大部份不滿既玩家好快續漸走晒咖勒!
尤其係打世界BOSS時遭到不公平既對待...(例如:當出世界Boss時有好多玩家都想嘗試一下
或參與一下打世界BOSS既活動,但8成以上既人都無法參與,因為當行到去怎至未行到去打
世界BOSS時已經無故比霸住果班高LV果班人刻意打死,怎至亦有好多玩家試過根本人地唔係
去打Boss,只係經過或解專職任務中被佢地襲擊兼打死佢地,佢地其中用不公平手法對待其他
玩家既原因係因為佢地唔比任何人埋隻世界Boss度,另一個原因係打死玩家後再執到被殺害既
玩家無跌出黎既裝備、銀、同其他物品,之後再賣出去以掏取元寶)
就上述例子中已有數樣事件(因太多不能將所有一一詳述),令大部份人感到不公平競爭及不公平
的對待,因而令到很多人出現更多不滿、反感既感覺,咁耐以黎有咁多人投訴、反應以及提出問題,
希望官方可以改善下、及想解決方法,但可惜直到今天仍沒有作出任何動作,
試問各位玩家又點可以唔失望、唔心淡丫! 官方一拖再拖並無作出任何動作,
亦無因應返大家既要求而作出改善? 長此落去只會令更加多玩家跳槽,很多人覺得縱然
玩得咁唔開心,你隻game設計得幾好玩都無用!
再咁落去真係連少少轉機既希望都會幻滅:no:
作者: A.Y.    時間: 2010-3-19 02:34:15

我估六個月:P
作者: avan516    時間: 2010-3-19 05:09:50

1年貨仔啦
作者: howiehau    時間: 2010-3-20 11:27:50

還有復生機會....
作者: bRown'    時間: 2010-3-20 12:23:25

眾人皆醉..應該仲捱到一段時間
但人流方面就冇咩可能會上升番
或愈來愈少
作者: 愛須芭利娜    時間: 2010-3-23 23:11:46

我話8.  還有復生機會
作者: roytung1976    時間: 2010-3-29 12:06:27

只希望能重新開啟寶石換經驗的系統

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2