AGAMES 討論區

標題: 7星血淚史 [打印本頁]

作者: hoangtung    時間: 2009-7-18 13:45:15     標題: 7星血淚史

本人用了2千元寶(只多不少) 4千萬
也上不到7星
本人肯定遊戲把沖星的機率降低了!!!!:@
現在連沖6星也很難,所以沒錢的朋友最好不要沖超過6星..不然..呵
從前300m(只看錢,不計其他) 必定沖到6星,現在600m也難了..更何7星..

對遊戲真失望..任經 任錢升高便出公告, 下降的東西便不說,
媽的降低說一聲等我有心理準備...!說也不說,搞到冇哂錢- -得返2千元寶..吊- -

作者: 工工    時間: 2009-7-18 13:53:38

聽說...
合出廢五品裝的機率都提高左;P ;P
作者: han719    時間: 2009-7-18 15:38:59

:$ :$ 你自己鐘意架姐 -,-
作者: there    時間: 2009-7-18 18:38:13

嘩...好貴,, ....不得了
作者: joensr250    時間: 2009-7-21 05:10:09

真係難左d..比起之前

作者: Benson60664    時間: 2009-7-21 08:37:35

有冇用合成神石 防爆個d 大陸出左樣聚魂 超正 加埋防爆一齊用 唔會扣星爆裝
10星冇難度:)
作者: 冰花雪月    時間: 2009-7-21 09:33:52

唔係掛 咁多錢都上唔到7星:@
作者: Benson60664    時間: 2009-7-21 09:56:06

只可以話太黑仔~.~/或太**詞語過濾**
作者: 笨妞★瞳    時間: 2009-7-21 11:41:17

好彩之前升左2件7星@@
我而家覺得升4星都好難:o
作者: 大頭狗    時間: 2009-7-21 14:51:16     標題: 回覆 5樓 joensr250 的帖子

@@你把野9星禁屈..加成83%= =
作者: joensr250    時間: 2009-7-21 17:09:13

今日岩岩+左8了:em800_52:55lv 刀仔 有764攻...
不過我82lv了:em800_89:...唔捨得換刀:em800_113::em800_113::em800_113:
好驚整唔好.....我仲有條8星鏈...(幾左幾錢請不要提我的傷心事了):bigcry::bigcry:
仲有聽講serv1 有個人100 lv 的有3500物攻?是真的嗎?
我而家82 lv.....都有3200了...條鏈上9星失敗....而家仲赤赤地:em800_124::em800_124:
作者: Benson60664    時間: 2009-7-21 18:31:43

100lv才3500已經算少
作者: hellowai44    時間: 2009-7-22 09:17:24

沖星真係好貴咖~

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2