AGAMES 討論區

標題: [見習記者]破魔之刃小解說~要看清楚啊!! [打印本頁]

作者: 稚氣a翠儿    時間: 2009-7-23 21:51:29     標題: [見習記者]破魔之刃小解說~要看清楚啊!!

我有幾個好朋友~~都誤以為 破魔之刃 係用黎解除綁定..
其實破魔之刃 係 為配合開放野外PK 而新建的物品

以下內容轉自 "天羽官方網站"
8. 掉落的綁定裝備在拾取後呈現「被封印」狀態,必須用破魔之刃解除。請在商城購買對應等級的破魔之刃,然後拖曳到被封印裝備上使用。

為因應PK功能開放,商城新增物品如下:
懺悔符[size=-1](使用後可減少自身的PK值)
一級破魔之刃[size=-1](能解除綠色、白色和藍色品質道具的封印狀態)
二級破魔之刃[size=-1](能解除綠色、白色、藍色和金色品質道具的封印狀態)
三級破魔之刃[size=-1](能解除綠色、白色、藍色、金色和紫色品質道具的封印狀態)
四級破魔之刃[size=-1](能解除所有品質道具的封印狀態)

真係好易令人誤會呢..大家買野真係要睇清楚先好買~:(:(

作者: 希特斯爾    時間: 2009-7-24 00:12:37

原來係咁架@@
差d比佢fake左~
多謝你呀!!!
加油~
作者: RAY6018    時間: 2009-7-24 12:13:51

係咪即係買3lv都夠~唔洗買4lv呢????
作者: 稚氣a翠儿    時間: 2009-7-24 14:46:36

原帖由 RAY6018 於 2009-7-24 12:13 發表
係咪即係買3lv都夠~唔洗買4lv呢????

唔係...3lv講既紫色只係4品
5品既色應該叫深紅
作者: RAY6018    時間: 2009-7-24 14:54:19

原帖由 稚氣a翠儿 於 2009-7-24 14:46 發表

唔係...3lv講既紫色只係4品
5品既色應該叫深紅

哦...咁即係都係用4級架啦= =

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2