AGAMES 討論區

標題: @~你的私家BLOG~@ [打印本頁]

作者: godzilla    時間: 2008-4-30 16:39:02     標題: @~你的私家BLOG~@

你的私家BLOG是供應給你抒發心情的帖子,大家遇到甚麼開心事/傷心事/尷尬事等等,都可以在這裡和大家分享,收到或買了甚麼禮物,見到趣聞或遇到奇人奇事,都可以講出來和大家分享,就當這個是你的私家BLOG吧! 只要文章有誠意,就可以獲得加分1-10分不等,視乎文章的精彩度,請大家踴躍發表喇。

溫馨提示:回帖者嚴密取笑別人,勿幸災樂禍,嚴禁妒忌,嚴禁人身攻擊等等。

作者: 19930701    時間: 2008-4-30 18:38:53

wow~今日4月30日,系呢個月既最后一日,我好開心,好開心,我系曙光終於升到63lv啦!!!!!!(甘樣有無分加?)
作者: 草女乂    時間: 2008-5-1 00:42:43

今日係 4月30日 (雖然 過左晚上 12點 )  今日發生左d好開心既事 平時 我係game入面 係唔會升 但 今日因為 1d野 我走左去升 (唔係 加乘exp) 而係 我與某人之間既承諾 要 大家 一齊升上 68 依家佢 65 而我 只係 64 正因為 有左呢個承諾 而我先有動力 走去升 如果唔係 我又係城到 呆 依d咁既日子 唔知仲要到幾時 但依家有左目標 我相信 頹廢 既生活 會好快 係我game人生路上 劃上句號    平日 我係城到 都係 百無聊賴  今日終於 有人陪我坐左 3個幾鐘 係到陪我傾計 真開心@v@  今天可算是 完美的一天 令我難忘 雖然 只是好少既事 但 已經令我好開心 因為我覺得 唔再係得番我自己一個

作者: 草女乂    時間: 2008-5-1 01:21:40

點解無啦啦 多左3個gd 係入面既=.= 但我無加落去...= =
作者: 熊貓大王    時間: 2008-5-1 04:48:12

原帖由 草女乂 於 2008-5-1 01:21 發表
點解無啦啦 多左3個gd 係入面既=.= 但我無加落去...= =

哥師拉可以+的a______________________a
作者: godzilla    時間: 2008-5-1 07:53:45

原帖由 草女乂 於 2008-5-1 01:21 發表

因為我加你分丫麻,只要有人評分,帖中都會出現good樣的手勢。
作者: 隱形人    時間: 2008-5-1 11:04:29

我遇到怪人!!

某天下午,,,我同一班同學一起去大快活食飯!!當我叫左野食,,,,坐下來食,,,,,點知....我見到有人叫左焗豬排飯,,,,佢竟然拿走豬排,,,,只係食飯!!

你話個個人係唔係怪人???
作者: 草女乂    時間: 2008-5-1 14:31:07

原帖由 隱形人 於 2008-5-1 11:04 發表
我遇到怪人!!

某天下午,,,我同一班同學一起去大快活食飯!!當我叫左野食,,,,坐下來食,,,,,點知....我見到有人叫左焗豬排飯,,,,佢竟然拿走豬排,,,,只係食飯!!

你話個個人係唔係怪人??? ...
佢可能係 打包= =" (只是假設= =)
作者: godzilla    時間: 2008-5-1 16:34:20

我諗佢唔喜歡食豬扒,但焗豬扒飯d飯係炒飯底,好好味的,所以淨食飯又唔係太奇,但就太浪費囉。^^ 我都唔食果d豬扒只食焗飯,但d扒我會比家人食囉。
作者: 隱形人    時間: 2008-5-1 16:58:36     標題: 回復 9# 的帖子

一定唔係打包!!因為我係見住佢食曬d飯先走的-3-!!
作者: 隱形人    時間: 2008-5-1 17:01:13     標題: 回復 10# 的帖子

我兩樣都中意食.......因為好好食^^
作者: dlalden    時間: 2008-5-1 19:17:14

今日我在輕鐵見到一個人,佢都既「噁心」下,因為對主我,佢一面吃蛋糕一面掉在地上,最「噁心」係佢好肥,吃野吃得好恐怖,我走時人地都唔想坐下。
唔好話我「奇視」人,如果你地見到佢我想你地都一定會和我一樣!!!!!!!!
作者: godzilla    時間: 2008-5-1 20:50:16

這個人很無公德心,本身輕鐵已經唔比人食野,佢仲整污糟d地方。
作者: 草女乂    時間: 2008-5-1 21:47:22

原帖由 鬼不理手下 於 2008-5-1 19:17 發表
今日我在輕鐵見到一個人,佢都既「噁心」下,因為對主我,佢一面吃蛋糕一面掉在地上,最「噁心」係佢好肥,吃野吃得好恐怖,我走時人地都唔想坐下。
唔好話我「奇視」人,如果你地見到佢我想你地都一定會和我一樣!!!!!!!! ...
        唔應該啦 係輕鐵食野= = 又食得,咁嘔心  帶比人不安=.=       輕鐵@@"  姐係你住 屯門 元朗 天水圍 是但一到@0@ 我住天水圍的 -v-
作者: dlalden    時間: 2008-5-1 21:59:42

原帖由 草女乂 於 2008-5-1 21:47 發表
         唔應該啦 係輕鐵食野= = 又食得,咁嘔心  帶比人不安=.=       輕鐵@@"  姐係你住 屯門 元朗 天水圍 是但一到@0@ 我住天水圍的 -v-

:L :L :L
咁你都知道!唔覺意講左我題地止添!!!
作者: 吹水仔    時間: 2008-5-2 19:40:22

今日去比賽踢波~踢到成身都冇晒力~好開心~因為贏左3比1~教練仲請我地去食野添~不過教練就冇左幾皮野= =
作者: godzilla    時間: 2008-5-2 19:44:59

:o 嘩,食左幾皮野咁多,食d咩呢?
作者: 吹水仔    時間: 2008-5-2 19:48:28

都係d有營養既野啦~因為星期2仲要打多場~睇下入唔入到準決賽~
不過有廿幾個人一齊食先用左咁多$= =
作者: godzilla    時間: 2008-5-2 22:22:37

^^ 好想知食左咩囉,一圍普通酒席都係4000-6000,你話食左幾萬嫁播,幾皮野=幾萬元,所以好好奇,幾萬食鮑魚呀你地?
作者: lamxdxd    時間: 2008-5-2 23:23:57

係依度既第一帖!!
用左之前寫日誌既方式去打~寫得唔好既..唔好見怪!!
----------------------------------------------------------------------------
Happy birthday to you...
Happy birthday to you...
Happy birthday to 呀爺...
Happy birthday to you!
(極度難聽既歌聲~~~)

(眾人:無啦啦做咩唱生日歌?)
因為今日呀爺既60歲生日...所以就唱返首生日歌黎慶祝一下~
今日除左係呀爺生日之外...仲係佢開始退休既日子..
好了...唔講做咩要唱生日歌...講下今日下午做左d咩先!

下午5點 : 岩岩放學返屋企...打開雪櫃睇..見到有個生日蛋糕
下午5點半 : 呀麻+表妹+姑姐(表妹個呀媽..唔知係咪咁叫)終於返到屋企..冇幾耐之後..呀爸都黎埋
下午6點 : 呀爺終於返到屋企...開始食生日蛋糕~
下午7點半 : 出街食飯

今日食果個生日蛋糕..係雜果蛋糕...有士多啤梨,芒果,藍莓...........真係好好食
不過......我只係食左一舊..有d謙個蛋糕唔夠食(眾人 : 你好大食-0-)
食完個蛋糕...好快就到7點半...之後落左新墟食飯~不過冇幾耐之前先食完個蛋糕..都有小小飽..好驚食唔到飯

去到間大排檔..就叫左果皮蒸鮑魚,魚,炒菜,沙拉骨,鹽焗雞,蠔仔粥
不過...碟沙拉骨上面淋左d沙津醬..感覺上冇咁好食..仲有碟果皮蒸鮑魚...唔知點解..我勁難先咬到=___=
食到9點幾..就搭輕鐵返屋企!

今日可以話係好豐富既一日...有咁多野食!(不過餐飯都食左 $ 4xx )
但係.........呀爺退休了...以後用錢都唔可以咁大洗~
最後就係度祝呀爺生日快樂!

作者: 隱形人    時間: 2008-5-3 00:03:23     標題: 回復 21# 的帖子

又是輕鐵-3-

你不會同鬼不理手下住左附近吧.......?
作者: lamxdxd    時間: 2008-5-3 00:06:18     標題: 回復 22# 的帖子

我住山景.........
應該5會住係佢附近
作者: 熊貓大王    時間: 2008-5-3 04:22:06

昨日好慘-0-因為係學校比人推

個人傻傻地的,連推我3次之後,我隻手有個洞,腳有個洞,太陽穴整到,重要最後自己撞到另一個人-0-慘到...最後番到屋企,家人係咁話要上學校,真係煩-0-
作者: godzilla    時間: 2008-5-3 10:42:03

原帖由 lamxdxd 於 2008-5-3 00:06 發表
我住山景.........
應該5會住係佢附近

^^ 我最近你,我住良景。
作者: godzilla    時間: 2008-5-3 10:44:35

原帖由 熊貓大王 於 2008-5-3 04:22 發表
昨日好慘-0-因為係學校比人推

個人傻傻地的,連推我3次之後,我隻手有個洞,腳有個洞,太陽穴整到,重要最後自己撞到另一個人-0-慘到...最後番到屋企,家人係咁話要上學校,真係煩-0- ...

有個洞即係咩意思呢?穿左呀,有洞咪會留血囉,定係撞凹左呀?損左?傷左?真係唔明咩叫有個洞。
作者: 熊貓大王    時間: 2008-5-3 11:02:48

原帖由 godzilla 於 2008-5-3 10:44 發表

有個洞即係咩意思呢?穿左呀,有洞咪會留血囉,定係撞凹左呀?損左?傷左?真係唔明咩叫有個洞。

傷左and流血
作者: lamxdxd    時間: 2008-5-3 11:35:03     標題: 回復 25# 的帖子

真係好近-0-
不過我有個同學住良景....仲近你-0-
作者: godzilla    時間: 2008-5-3 11:54:11

^^ 咁當然啦,但我無識人住山景呀,得你咋。
作者: abg4b10    時間: 2008-5-3 12:14:04

昨日洛街去打波,突然看見有個小dd跌傷左,我地"赴"他坐來長犄上休息,又help他止血,仲送埋小dd返屋企,比人讚,好happy

P.S:同行d人問我5知會5會拿良好市民獎= ="
作者: godzilla    時間: 2008-5-3 13:06:58

原帖由 abg4b10 於 2008-5-3 12:14 發表
昨日洛街去打波,突然看見有個小dd跌傷左,我地"赴"他坐來長犄上休息,又help他止血,仲送埋小dd返屋企,比人讚,好happy

P.S:同行d人問我5知會5會拿良好市民獎= =" ...

咁小事係唔會有好市民獎,做好事是出心,有無獎都無所謂啦,有人讚你已經安慰啦^^,果然是好孩子:loveliness:
作者: 熊貓大王    時間: 2008-5-3 15:10:12

原帖由 godzilla 於 2008-5-3 13:06 發表

咁小事係唔會有好市民獎,做好事是出心,有無獎都無所謂啦,有人讚你已經安慰啦^^,果然是好孩子:loveliness:

要人提名的...其實我有時覺得:好市民獎內定的
作者: godzilla    時間: 2008-5-3 18:35:16

原帖由 熊貓大王 於 2008-5-3 15:10 發表

要人提名的...其實我有時覺得:好市民獎內定的

不會有內定的,獎就得幾個,如果當時剛巧報名者多,咁就要選最有貢獻者得獎,公平公開的,無得內定嫁。
作者: 吹水仔    時間: 2008-5-3 20:52:48

原帖由 godzilla 於 2008-5-2 22:22 發表
^^ 好想知食左咩囉,一圍普通酒席都係4000-6000,你話食左幾萬嫁播,幾皮野=幾萬元,所以好好奇,幾萬食鮑魚呀你地?

sor~係幾舊水先岩= =
作者: 19930701    時間: 2008-5-3 21:29:16

發表下先:
今朝朝頭早打開曙光有74%
跟住死左,好無奈甘跌到66%,
後來我做左2個任升翻2%,變翻68%,
點知lag死左,得翻62%,
我又好無耐甘去升啦,終於升到77%,
點知細佬搞死左我,得翻69%,
無計點都要升架,最後終於升翻到75%,
全日剩系升左1%,扣左好多%,計埋扣左千既m,
呢d野系同一日發生,我差d頂五順要打我細佬,不過算啦,話曬系兄弟一場:'( :'( :'(
(眼淚在心裡流)
作者: godzilla    時間: 2008-5-3 22:36:44

原帖由 吹水仔 於 2008-5-3 20:52 發表

sor~係幾舊水先岩= =

^^ 嚇得我丫。
作者: 草女乂    時間: 2008-5-8 14:52:38

唉 話咁快到就到身體檢查既日子 下個月5號 我好緊張  因為我自小 身體已經差 半年前去睇 醫生話我心律比正常人慢 懷疑有心臟病既先兆   so 要開藥   話 如果感到 呼吸困難 同心跳 不正常既話 就要食  依排 食少左 已經好開心 可能係d藥既副作用 成日想訓 好累好累 但 我知道我無事的 因為 身邊所有既朋友 都知我有事 好關心我 但因為依件事 我少左出街 因為怕行行下街 暈底 or 心臟病發 死掉   希望 下個月 身體檢查我有好消息帶番黎=]  希望耶穌會祝福我><
作者: 吹水仔    時間: 2008-5-12 23:55:16

由於呢排好忙所以冇乜上黎= =
上星期5~校際足球比賽淘汰賽第1場(進入16強)~只要贏多2場就可以攞獎~但係對方係一隊強隊~不過我聽左教練話可能會互射12碼決定勝負我都安心d~因為我地一直練緊射12碼~當對方射入左我地一球之後~我個心勁緊張~但冇幾耐~我地又射番入佢地一球~可惜~下半場又比佢地射番一球~最後2比1完場~呢場係我小學階段最後一場既足球比賽:'( 不過~我地將會係中學繼續踢波~足球!!!!就係我地友誼既證明!!!!!!
作者: 吹水仔    時間: 2008-5-12 23:56:56

原帖由 草女乂 於 2008-5-8 14:52 發表
唉 話咁快到就到身體檢查既日子 下個月5號 我好緊張  因為我自小 身體已經差 半年前去睇 醫生話我心律比正常人慢 懷疑有心臟病既先兆   so 要開藥   話 如果感到 呼吸困難 同心跳 不正常既話 就要食  依排 食少左 已 ...

咁你真係要小心d~做少d運動呀:o
作者: 血刃族    時間: 2008-5-30 16:13:43

靜左好耐....回呢度唔會刪帖嫁可0.0......
今日係我del曙光既日子.....因為種種原因......
考試呀...唔想玩呀........
同埋今日係我賣哂曙光錢同曙光ac俾同學既日子
總共賣左237hk$....
算係咁...賺左37hk$
我玩咁耐都係買左200蚊點數
仲有整左個回憶錄...
但係po唔到上youtube....
load左勁耐都唔得....
唔知仲有咩online好玩呢....
最近出果d愈黎愈無聊...
跑呀...勁舞呀完全唔覺好玩....
但係的確最多人玩...
我記得論壇都有得上傳影片...
唔知點整呢...
作者: 杰仔    時間: 2008-6-7 20:07:35

今日係6月7日 我好happ so我曙光升左32 ar媽比左80$hk 我
我丫媽好好人>w<"
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-6-7 22:25:13

6月7呢=口=....
今日..都唔知開心定唔開心
見住自己條仔...係自己面前喊成咁...我支持佢...同佢講野佢居然唔理我..激到我即刻拍[木台]走人.-.-
不過後味佢都哄番我-.-..仲去左行街街@\/@v
作者: 幻乂影    時間: 2008-6-8 16:59:08

我係度貼我個blog出黎a_a
大家想知我生活中有咩野事上黎睇~
http://hk.myblog.yahoo.com/sillyboy-chung
作者: 幻乂影    時間: 2008-6-8 16:59:49

原帖由 杰仔 於 2008-6-7 20:07 發表
今日係6月7日 我好happ so我曙光升左32 ar媽比左80$hk 我
我丫媽好好人>w

點解你曙光升lv啊媽會俾錢你?==
作者: abg4b10    時間: 2008-6-10 19:51:11

今日真係5開心
玩玩下10$銀,5小心將個10$銀飛左落街,希望冇人有事
作者: sofia819    時間: 2008-6-10 20:07:15

今日考中文寫作+地理+英文聆聽+中文閱讀
希望高分D啦- -
作者: godzilla    時間: 2008-6-10 20:17:45

第一個post已更新,由現在起,字數限制最少100字,標點符號不計。
作者: 幻乂影    時間: 2008-6-10 20:57:50

原帖由 abg4b10 於 2008-6-10 19:51 發表
今日真係5開心
玩玩下10$銀,5小心將個10$銀飛左落街,希望冇人有事

我之前將5蚊掉左落坑渠=="
今日我考GE同中作a_a...應該都唔錯...
聽日考英作同中文
正努力背古詩文中>v<
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-13 05:31:10

呢個星期好開心,日日8點番學11點半放學...重要下個星期2放假,爽!

不過都有黑仔事件...:

比人知道我秘密....

成日升唔到lv....

日日係屋企,真係無無聊聊就一日

打機比lala比人爆ac...

之後睇書睇到悶

唉...日日都係咁我就痴線...
作者: godzilla    時間: 2008-6-13 08:15:37

最少100字,標點符號不計。才有分加
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-13 10:15:58

我都唔係為左d分..
作者: 吹水仔    時間: 2008-6-13 20:07:32

乜又改左做100字呀- -
等我遲d遇到事先作個100字出黎- -
作者: godzilla    時間: 2008-6-13 21:46:59

原帖由 吹水仔 於 2008-6-13 20:07 發表
乜又改左做100字呀- -
等我遲d遇到事先作個100字出黎- -

係呀,無法啦,D人越打越少字,一兩行字又加分點可以呢!
所以改左最少100字喇,第一個POST內可見,謝謝各位。
作者: 幻乂影    時間: 2008-6-14 18:18:55

積分身外物~吹下水米算~~
按一下我個簽名就入到我個blog~~
個度我講左好多野架^_^大家入去cc
作者: 吹水仔    時間: 2008-6-14 22:02:12

我知呀~我係留言板到up過下野- -
作者: egg123    時間: 2008-6-14 22:22:29

我有一件尷尬事就係:
有1日,,我個朋友搞到我d野冇左,佢就去找,佢好專心咁找,但我竟然..
kiss左佢- -

作者: 吹水仔    時間: 2008-6-14 23:34:22

-口-
勁啵~恭喜晒- -
作者: 杰仔    時間: 2008-6-15 00:46:31

我e日黑仔到丫我6月14日10:15我曙光2有60m我想收d神武點知有條友仔話神弓+2洞65m
我味問可唔可60m.他話打小左1是165m做有.有友人問我是唔是收神武我話是他比左小偷神武
我c合左42石他話要75m 我味話60m他話要我+野我+左鬼女 他話可以我味按ok左拿左.so我bun
打洞野丫點知無$ 但他話比36名弓<合左42/30>可以比我 我味ok他 我拿左我打洞中ok左!!@@
我味合爆閃石 點知我so有30%草但到 爆左..我咩$到無了/_\
作者: egg123    時間: 2008-6-15 19:21:23

原帖由 吹水仔 於 2008-6-14 23:34 發表
-口-
勁啵~恭喜晒- -

哥- -
我個kiss就咁比我的衝動冇左
作者: 幻乂影    時間: 2008-6-15 20:57:16

原帖由 egg123 於 2008-6-15 19:21 發表

哥- -
我個kiss就咁比我的衝動冇左

男定女?==
面定嘴?-0-
作者: egg123    時間: 2008-6-16 17:14:36

面,男,我係女-.-
作者: 幻乂影    時間: 2008-6-17 11:48:54     標題: 科學同中史都衰左啦><冇得做全級第1...夢想幻滅.....

個天落雨唔通真係會影響埋人?
今日寫字咁慢...連燒杯都唔記得左><(有題野指住個燒杯問係咩...我居然到考完先醒起!)....畫個細胞圖冇寫大標題....仲有幾題趕唔切答...加上有部分答左都多數唔岩....夾夾埋埋都10-15分.......可能有d俾佢扣就仲死....唔好低過80呀....唉......我份人咁黑...真係希望派返黎唔會70幾┬/\┬

+++:
考埋中史...d問題多到做唔切...唉....真係陰公...明明兩科都勁架嘛...而家><冇哂啦..廢那d又高唔返...高那d又廢哂...今次級名次又低左>.<

作者: egg123    時間: 2008-6-17 20:49:40

有1次,我sleep的時候,我食左我d口水- -
作者: godzilla    時間: 2008-6-18 09:13:06

原帖由 egg123 於 2008-6-17 20:49 發表
有1次,我sleep的時候,我食左我d口水- -

有咩咁奇?如要說廢話請到廢話帖內發表。
作者: 幻乂影    時間: 2008-6-20 20:26:34

今日好黑仔...本來我收浮鬼+閻破野...
打左出黎下午就有人回...好好好開心....
然後去左樹0同佢易....咁岩呀爸睇完電視用機...我冇check貨就同佢易左....我就發覺~慘啦..如果係廢野咁點算!?...
點知一on返....真係廢到冇人有...+1會+2敏...要黎做咩.....即時扔左...見到都眼冤...扔左15m=3=唉....
好野果然冇平...
平野一定冇好!
不過~後尾法bb話有....好彩lam好人:loveliness: 幫我開隻分身同佢易....
原來又係未鑑.....我幾怕又中招....
法bb教我淨化左先鑑....最後真係得左^﹏^
結果27m先買到條鍊....

作者: 兔兔    時間: 2008-6-21 15:33:52

話說今日我發覺我好討厭某一位朋友的處事手法。

所以對佢都冷冷淡淡。

然後我係blog寫左幾句,
我覺得人的確係會搵晒所有機會, 然後為自己挑選一個最好既。

但係當佢地沉醉係自己得到最好果種榮耀同埋快樂時,
佢地會唔記得一d係背後陪住佢搵機會/搵機會比佢去試既人, 忘記佢地背後所做既努力。

我覺得幫人搵機會, 欠左其他人人情換黎一個機會比佢,
之後佢一句唔該都無就放棄左您幫佢搵既機會, 只因為佢覺得自己已經得到某d野,
而唔願意去嘗試爭取一個更好既。

當我回絕拜託他人搵黎既機會時, 我欠左對方一個人情,
人情還人情, 一路還落去, 好傷...~___~"

講完-_-v 哥斯拉我好乖咁出現左喇xD
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-22 00:45:50

原帖由 godzilla 於 2008-6-18 09:13 發表

有咩咁奇?如要說廢話請到廢話帖內發表。

邊到有廢話帖- -
作者: godzilla    時間: 2008-6-22 07:51:04

原帖由 熊貓大王 於 2008-6-22 00:45 發表

邊到有廢話帖- -

http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=486&extra=page%3D2
作者: 吹水仔    時間: 2008-6-24 19:02:47

話說~上年我受過一次勁大既傷~
今年終於復發喇!我同班fd玩得勁happy果陣隻腳突然好痛
番到上課之後放左對腳上前面冇番既同學張"登"上面~過左冇幾耐~
放番隻腳曲番果陣~隻腳竟然痛我差d叫左出黎~
我再望下隻腳舊骨咩事~點知2隻腳既骨既大細不一
之後走左去問常識老師~佢話我舊骨走左位或者裂左~叫我睇醫生
但係我太窮~睇醫生都未草夠$
所以間唔中隻腳都超痛
好慘:'(
作者: micky977〥    時間: 2008-6-24 19:21:35

但係我太窮~睇醫生都未草夠$-.-
骨呢d野愈遲e d後遺病愈大wo..
作者: 吹水仔    時間: 2008-6-24 20:57:03

算啦- -
之前睇完趺打都冇用- -
睇醫生可能貴成幾倍............
作者: micky977〥    時間: 2008-6-24 21:55:06

估唔到你甘窮....3....
作者: 幻乂影    時間: 2008-6-24 22:53:48

原帖由 吹水仔 於 2008-6-24 20:57 發表
算啦- -
之前睇完趺打都冇用- -
睇醫生可能貴成幾倍............

可大可小= =你一定要搞搞去...
唔係第時行唔到跑唔到問你點死-0-....
ps.我腳踝都試過腫到個乒乓波咁=3=""
作者: 吹水仔    時間: 2008-6-25 12:37:50

放心~
喱排都冇乜事
應該可以遲d先既
作者: egg123    時間: 2008-6-25 21:49:27

呀哥>_<我好怕你呀>_<如果你走唔到咁點>_<(喊)
作者: egg123    時間: 2008-7-3 22:09:13

有了散光..
左眼明明冇近視..
右眼175..
之前左眼明明冇..
右眼100..
都係online game ge錯
作者: 幻乂影    時間: 2008-7-3 22:28:50

唉....頭先食飯前...老豆無啦啦話罐可樂未開就漏哂...要我落去換....又話冇單....
係人都心諗....無證無「據」...鬼信你?我就梗係為免上去白撞..日後同d店員買野都唔好意思...何況我只信有證據先係岩....就打算呃呀爸話條友唔俾....然後就上返去....
點知佢亦都唔服....想搵d店員理論....我心諗點都唔得架啦....畢竟都係錢...我唔信佢會無啦啦蝕俾你....
唔知係米一罐可樂太少錢...d人鋅係換俾佢...佢仲鬧d店員點解恰我係細路....其實係我講大話又唔想俾佢打/鬧....後尾佢返到黎...梗係俾佢鬧左一大餐...仲要我自己同呀媽講...話我唔誠實又自作聰明
係個刻我先知灰色地帶係一有大塊....無證無據都囉正牌做野....呢個世界真係吹脤唔吹脤....
今朝又俾人話我「虧」...無證無據...無啦啦又俾人嘈...要我證明?佢地班友夠冇證明佢地唔虧....我做錯左咩野佢地會咁樣對我?我太好蝦?定係佢地睇我唔起?
籃球又打唔好....個個只會笑我....有天份有點?其實到頭來又係有埋d先天性不足....反應慢...手腳唔識運用力......唉...我可以點?
讀書又廢...得3科主科....連中史同科學都唔係時時ok....今次考試...俾人打低哂.....輸哂啦.....
越黎越自卑....我搵唔到自己有咩野過人之處....就連打機都俾fd拋離左n咁遠....我真係好想知我係呢個世上可以做到d咩.....點解我總係放唔低....總係咁好耐性....就係因為呢種耐性我俾人不斷咁恰...不斷罵不還口...打不還手......呢個係我唯一既長處?點解我睇到既唔係佢既優點....唉............
作者: egg123    時間: 2008-7-4 12:05:29

你其實有,,不過你要自己發掘>v<
作者: 吹水仔    時間: 2008-7-4 14:14:07

其實每個人都有優點
我d成績一向都唔好
成日比人睇低都冇所謂
只要有貢獻就得啦
我體育好!!
作者: egg123    時間: 2008-7-4 19:55:02

今日我個朋友話上黎我屋企,佢男的,佢上黎之前,出街之前我拎定d ps2碟,廢事佢話我冇準備d ps2碟,跟住我同呀媽出緊街,行完之後番大廈門口,原來佢同佢呀媽早過我到,跟住我呀媽,我同佢走番屋企(佢個呀媽要去買野),我比定彈"豬"人,足球,gta佢,佢就話好耶,玩到6點到,佢就走了..
今日真係好開心>w<

跟住..佢有本野係我度,我打電話比佢,佢話知道,我話星期一係學校果到比你,佢話ok,跟住話你做緊咩,我話我吹緊頭

作者: 吹水仔    時間: 2008-7-4 23:20:51

好似唔夠100字- -
作者: egg123    時間: 2008-7-5 17:45:57

比如:5分最多。
我可能係5分之2,咁咪有2分@@”
唔知啱唔啱
作者: 熊貓大王    時間: 2008-7-5 17:56:46

原帖由 幻乂影 於 2008-7-3 22:28 發表
唉....頭先食飯前...老豆無啦啦話罐可樂未開就漏哂...要我落去換....又話冇單....
係人都心諗....無證無「據」...鬼信你?我就梗係為免上去白撞..日後同d店員買野都唔好意思...何況我只信有證據先係岩....就打算呃呀 ...

樣樣野都要第一既就唔得la係咪先
作者: godzilla    時間: 2008-7-5 21:52:45

原帖由 egg123 於 2008-7-5 17:45 發表
比如:5分最多。
我可能係5分之2,咁咪有2分@@”
唔知啱唔啱

滿分是十分,我會看文筆是否順暢,內容是否吸引,
你可以睇番之前十分那些blog文。
作者: 幻乂影    時間: 2008-7-6 10:59:13

原帖由 吹水仔 於 2008-7-4 14:14 發表
其實每個人都有優點
我d成績一向都唔好
成日比人睇低都冇所謂
只要有貢獻就得啦
我體育好!!

呵...我連打波都麻麻地~.€
作者: egg123    時間: 2008-7-9 16:57:58

今日,我去番學,去到學校門口,仲有兩條馬路,點知比我看到果隻狗..
(講之前)話說之前落緊雨,我同我呀媽要出街,我看到有隻狗(中等)係度走黎走去,每一次落雨,佢都會走出黎。
佢看到人就會閃,比佢地行先,我就覺得佢好可愛。
跟住今日,我去番學,仲有兩條馬路,我就看到之前果隻狗,佢一日比一日瘦,一日比一日瘦。
跟住我望住佢,佢又望住我,我一度行一度望囉,佢好似搵緊野食咁。
我覺得佢好可愛!!!!!我好想做佢主人,可惜唔得。
作者: 月光行者    時間: 2008-7-12 10:20:43

今日,我同班fd去睇keoror3天空大作戰,勁好笑,當中有小小粗言,
then,我同班fd去左個fd屋企,打左一陣機之後,就玩killer,好正,因為我用左d賤招,
就係係副牌到抽多張killer,然後我就係killer la,但係俾個fd知道左,我好恨,因為佢地sm我,
最後,玩多一陣,就番屋企la。
作者: 吹水仔    時間: 2008-7-12 21:32:11

仲好講- -
尋日你搞到我爭d整到副牌趺落去佢部電腦後面汁唔番- -
你仲有心講出黎= =
作者: 月光行者    時間: 2008-7-13 00:53:20

係你要收左副牌,冇人要你收,so,你唔可以怪我= =
作者: 吹水仔    時間: 2008-7-13 12:08:44

你唔玩野我唔會收囉...........
作者: 月光行者    時間: 2008-7-13 12:15:58

我玩野你就要收??           
作者: 吹水仔    時間: 2008-7-13 12:17:01

唔通比你繼續玩呀- -?
作者: 月光行者    時間: 2008-7-13 12:47:24

係= =                
作者: 月光行者    時間: 2008-7-13 12:47:43

我好想繼續玩呀          
作者: 我玩曬    時間: 2008-7-13 17:35:07

唔知算唔算係= =:Q

之前 我罵人  係d討論區到 係校區

我個fd就開左張貼 我知個到張貼講個個人係乜水
個條友又係到係咁洗版 又呃貼 所以我就好唔鋸咁講左
d野 罵左佢一餐
講左呢d
雖然我知佢係邊個
但係我唔會唔守版規
我唔爆佢全名  聽n哥話係勞x欣
如果係佢ge話
我會話 你自己個樣又唔係靚
身材又唔係正 又要扮曬靚女
係到講d姣婆文 我諗冇人會知道你講d咩野lo
冇拉拉又要學人上黎鏡平區
又要係到呃貼 我又唔想話你ge
見你呃貼仲要呃得樣衰過人
一連回成5個貼 5個貼wo 大佬
要呃都唔洗呃到咁樣姐 搞到咁多人對你咁多不滿
叫你拉 最好唔好再係呢一個區到出現
雖然大把人投訴你 又唔入 係咪冇天理呢??
應該係話版主唔想你ge出現
搞到呢一個區咁多風風雨雨
如果你唔出現係呢一個壇到
咁就風平浪靜拉 冇咁多人係到嘈嘈閉
版主又唔洗咁煩悶
叫多你一次收手
你唔出黎幾好  最好唔好畀我啤到你囉
呢d野我都唔係咁想講你ge
鬼叫你出現係到
特登出現畀我地罵
何必呢~~

前幾日又係
我係留級生 所以要同番d六年級ge同一班
因為調位ge關係 我就要坐係一個八婆ge後面
我都未坐到佢ge後面 個就講 死[靚]仔
做乜坐係我後面丫 我個時真係好唔鋸佢
好想鬧佢一餐 個時又有miss係到 所以我先冇鬧到佢
第二次調位  又要坐住個條八婆ge後面
佢又係咁樣講  我真係好想好想鬧鬼佢話
你條八婆 咪以為你自己好鬼靚先得架
你估我好想坐係你後面架 搵鬼坐咩
人又唔係靚 食蕉拉你!!:@
作者: egg123    時間: 2008-7-24 21:42:18

阿哥
你去過佢家?!
作者: 草女乂    時間: 2008-8-13 10:45:45

原帖由 我玩曬 於 2008-7-13 17:35 發表
唔知算唔算係= =:Q

之前 我罵人  係d討論區到 係校區

我個fd就開左張貼 我知個到張貼講個個人係乜水
個條友又係到係咁洗版 又呃貼 所以我就好唔鋸咁講左
d野 罵左佢一餐
講左呢d
雖然我知佢係邊個
但係我唔會唔守 ...
忍一時風平浪靜 退一步海闊天空』 好彩你無鬧佢 如果唔係實比人罰--
作者: 小朋友寶寶    時間: 2008-8-22 14:39:29

原帖由 草女乂 於 2008-8-13 10:45 發表
『忍一時風平浪靜 退一步海闊天空』 好彩你無鬧佢 如果唔係實比人罰--

唔得- -忍得多唔好嫁-3-..
作者: 長風傲天    時間: 2008-10-20 21:30:57

話說我今日上堂睇書啦
咁有人話比老師知
我未興興地...落課果陣[招呼]左佢一陣
(好短呀:D )

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2