AGAMES 討論區

標題: 玩術士既入黎講下分享心得~ [打印本頁]

作者: RAY6018    時間: 2009-8-4 14:03:20     標題: 玩術士既入黎講下分享心得~

我78lv術士 物防20xx 魔攻25xx 魔防19xx

skill:火58 & 魔術修練55 其他全部4x~

唔知係咪我魔攻太低 定係 d技太低lv~我而家0係青龍度升緊lv~一隻血狼都要2下離火先打得死~

普攻得5xx~7xx左右~!! 我諗住升到85先押等升技~你地話好唔好@@?同埋我本身用緊赤翼+42魔攻~我轉用兔背+爆擊石 會唔會仲好d?
作者: bk2234    時間: 2009-8-4 14:10:53

我都係玩術士 琴日先60 我想問下你60個時 D獨角令係唔係扣你100幾
作者: nhwai    時間: 2009-8-4 14:24:39

後期D怪法防高,我64LV都71御火,60御冰,64法修..
作者: RAY6018    時間: 2009-8-4 14:54:45

原帖由 bk2234 於 2009-8-4 14:10 發表
我都係玩術士 琴日先60 我想問下你60個時 D獨角令係唔係扣你100幾

我本身比較心急....55lv就整左五品裝..所以都係扣我十幾 廿幾~
但我個fd~都係術士~佢遲整裝~佢都係扣百幾~!!
我建議你再火技升到58~之後去環洞~引一堆怪~再用火技最後招,清得好快~!!快過掛機燒卷!!
作者: RAY6018    時間: 2009-8-4 14:55:52

原帖由 nhwai 於 2009-8-4 14:24 發表
後期D怪法防高,我64LV都71御火,60御冰,64法修..

-0-wa~你御火 同 法修 都升到咁高:L 咁而家幾多魔攻!?後期d怪對術士好不利:L
作者: nhwai    時間: 2009-8-4 18:33:31

原帖由 RAY6018 於 2009-8-4 14:55 發表

-0-wa~你御火 同 法修 都升到咁高:L 咁而家幾多魔攻!?後期d怪對術士好不利:L

我E+千7法攻....用5品杖的..
御火71唔算高..因為而家要升左65先.....升完再升技...
所以術士後期多數係組隊升lv消卷的
作者: kaming3158    時間: 2009-8-4 19:23:08

術好唔好玩嫁?
作者: RAY6018    時間: 2009-8-5 11:25:39

好玩d技仲幾靚tim
作者: bk2234    時間: 2009-8-5 14:07:02

三味真火加火焰護環加乾坤護体 個效果勁型

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2