AGAMES 討論區

標題: 屋企既風水 [打印本頁]

作者: jenniferlui520    時間: 2009-8-15 17:17:59     標題: 屋企既風水

有冇人可以分享下d風水點可以整好d同埋風水有乜關係:em800_38:

例如:位置; 傢具既放法 等等:em800_111:

我覺得風水可能會影響生仔個d:em800_101:
作者: myname_alice    時間: 2009-8-16 08:10:21

風水..首先間屋買番黎有唔錯既風水,,如果係風兇既不如賣左佢再買過間屋:L
而傢俱你放果陣佢會同你講風水有無改變,你每一樣傢俱放到佢風水唔變就得
:P 以上個人經驗....喜歡既當參考
作者: jenniferlui520    時間: 2009-8-16 10:41:50

原帖由 myname_alice 於 2009-8-16 08:10 發表
風水..首先間屋買番黎有唔錯既風水,,如果係風兇既不如賣左佢再買過間屋:L
而傢俱你放果陣佢會同你講風水有無改變,你每一樣傢俱放到佢風水唔變就得
:P 以上個人經驗....喜歡既當參考 ...

咁如果放番間屋出去值幾錢:em800_124:
作者: Pokemon35    時間: 2009-8-16 11:45:25

原帖由 jenniferlui520 於 2009-8-16 10:41 發表

咁如果放番間屋出去值幾錢:em800_124:
20m lo  lo You +10m
作者: jenniferlui520    時間: 2009-8-16 18:09:45

原帖由 Pokemon35 於 2009-8-16 11:45 發表
20m lo  lo You +10m

:em800_11: 間風屋買番黎120M:em800_27:
作者: syy061214    時間: 2009-8-20 19:28:53

=.=:L    :L :L    i don,t no
作者: 米奇丁丁    時間: 2009-8-22 11:58:56

會咩.........唔係gm比的:o
作者: 小強    時間: 2009-8-22 16:14:21

我間屋一開始良宅:em800_34:

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2