AGAMES 討論區

標題: 真正的梵哥利幫與國際!!第二代殺手流幫!! [打印本頁]

作者: xddxddxdd    時間: 2009-8-30 01:49:08     標題: 真正的梵哥利幫與國際!!第二代殺手流幫!!

己刪除!!!

作者: 細怡﹏    時間: 2009-8-30 02:27:43

衣d野你地個幫d人有無做過就心照啦,,
我諗人地都唔會咁得閒無lala強你呱:em800_68:
恐怖組織-.-''係驚既話就報警la:boxing2:
作者: 清兒x)    時間: 2009-8-30 03:11:39

我緹緹豬上鏡洛:D
作者: TRISTA緹    時間: 2009-8-30 03:12:25

你d片面之詞真係幾片面
個陣我地有強你d人?#90
乜野叫發動攻擊?
多d人就叫發動?#90
吹得就吹呀?~
但你自已入人地幫拉人就好arm#90
重有東東唔係我地幫員黎
你咁都搞唔清楚証明你真係亂黎#27
大量強p點解得1個既#90#90#90#90
你識唔識中文?分唔分得清乜野係大量
作者: 淚。人兒    時間: 2009-8-30 03:26:49

我想講東東唔係我地煩尻利既幫員呢嫁:em800_34:
你想屈人前唔該查清楚D 做足功課先好黎PO:em800_113:
仲有我想講我地煩尻利好和平:em800_38:
唔似得你地:em800_18:
你地仲要冇品拉我地幫D人:em800_105: 呢條數點計先
挖吉吉薔薇呀羊角:em800_35:
你地好等人用:em800_68:  
洗唔洗我開D分身入你地幫打等:em800_08:
OR借D人比你地整下安定先:em800_34:
我地煩尻利好樂意幫你地嫁...
有野要幫請出聲:em800_111:

by星塵.龍:em800_38:

作者: aesoph14105    時間: 2009-8-30 03:46:28

我想問呢
你話"點解比人拉到先??大家話下羅"

係咪即係暗示你地幫既人有挖角#90
作者: ARLAM    時間: 2009-8-30 06:27:20

第2代殺手流:lol
作者: a1765147    時間: 2009-8-30 10:38:44

好精采的演出........:em800_38:
作者: 龍少    時間: 2009-8-30 15:18:49

第一...FREDICK並不是梵哥利的,請你搞清楚先..唔好係度含血噴人
第二...第一張圖我講果句係度夢幻法湘講既,唔知情唔好亂講野
第三...係極神怒的一位長老向我地幫眾強襲,事後通知其幫高層並沒有任何回應
第四...國際打其幫係因為極神怒開分身,有其因先有其果,既然極神怒都唔自重,仲何需同你地講道理?
作者: 駌鴦戲水    時間: 2009-8-30 15:52:53

大佬,你都幾識扮野喎
私聊同我講你開分身系我地幫到無拉人 仲要話系叫我地d人入股
轉頭你就話 如果我認我拉人 你地系咪吾再放老鼠?
甘即系自己默認左 有拉過人la 而家仲系到扮哂野?
總之一句講哂
我實滅9你幫

仲有 我地國際同梵哥系2個幫黎 吾好拉埋一齊講
而且Fredrick卍 系我地國際既 吾系梵哥既

作者: sherryyy    時間: 2009-8-30 16:10:13

嘩嘩嘩,,,真係精彩:loveliness:
我想講好多人投訴你地拉人LO~:eeeee:
作者: 基拉大佬    時間: 2009-9-2 18:59:28

原帖由 xddxddxdd 於 2009-8-30 01:49 發表
以下所有圖一定係事實,本人不原負上任何責任。

↑一班梵哥利人向極神怒幫發動攻擊

梵哥利話原因係↓

↑點解比人拉 ...

你咩都吳知就收皮la
系吳系肥仔吳比你入梵哥你想兒道尻吹?
我可以話你知你失敗左
作者: XxmarcozZ    時間: 2009-9-2 21:50:30

極神怒抵死啦.做咁多衰野
:em800_34:
作者: xddxddxdd    時間: 2009-9-6 17:40:46

無野啦 狗錯左!!!!:L
作者: 龍少    時間: 2009-9-7 21:01:43

原帖由 基拉大佬 於 2009-9-2 18:59 發表

你咩都吳知就收皮la
系吳系肥仔吳比你入梵哥你想兒道尻吹?
我可以話你知你失敗左

死仔你話緊邊個肥仔#89
作者: 燕南天    時間: 2009-9-8 14:03:14

YY萬歲!!!!

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2