AGAMES 討論區

標題: 放棄曙光~ [打印本頁]

作者: 相愛乂無夢    時間: 2009-9-15 19:15:03     標題: 放棄曙光~

今日真係晴天霹靂,今朝先同人吹緊水,下午就比人爆左AC~AC名狩獵小紫oxy,61LV虎戰!得61LV但係就全體神裝~隻抽打死過70LV戰~全因D勁裝同把火神劍~比人爆左之後D裝同把火劍比人賤賣~心痛到我.............唔係想放棄,而係冇AC玩~大家,如果佢放AC,千萬唔好收,如果係天女見到佢,就幫我打佢一身~喊~~~~左好耐!仲有好多野放唔低~朋友同一D團友~我想多謝我D朋友,同豬團的朋友~多謝你地一直的照~最後講一聲~886
作者: CDD    時間: 2009-9-15 19:19:44     標題: 回覆 樓主 相愛乂無夢 的帖子

收到~

見他係豬團冇打到-,-

下次幫你踢他出天女a_a
作者: 魚蛋~*    時間: 2009-9-15 20:00:57

身份證呢,去叫客服幫你啦
作者: 相愛乂無夢    時間: 2009-9-15 20:20:33

O,好多謝你地~CDD~風               村,真係好多謝你~一定要幫我攞番呀 ~唔該灑MSN講(如果真係攞唔番都希望你地+我MSN THX                      johnsonbaby1215@hotmail.com
作者: 白羽黑尾    時間: 2009-9-15 21:54:43

下-.-無啦啦會比人爆...
PS 希望你拎得彼隻AC啦-.-
再好D就唔好比佢放走/拎走你D野..
作者: 傻咪豬    時間: 2009-9-15 23:39:05

-0-點解咁嫁@@? 之前邊個放俾你嫁@@?
作者: 相愛乂無夢    時間: 2009-9-16 10:26:09

唔係你放比我~村我係唔知第幾手= =係豆沙同人換左ac,我先同佢收
作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2009-9-16 20:34:26

臨走前,講低你係邊個好wor!
我仲未知:@
作者: 兇乂希    時間: 2009-9-17 20:34:27

兄台;;你拎反隻ac
但d野可能唔係到==
作者: 女女    時間: 2009-9-18 15:04:20

又係狩獵小紫呢條友 聽到佢個名就知有古怪
我提議你去報警拉佢
作者: 相愛乂無夢    時間: 2009-9-18 21:17:17

小豪,我係一手勁人一個EX~我好耐之前係你個團但係你比人封左AC,我跟住班團友去左好多個團~都冇你消息,所以我先走左去其他團~SOR我一直唔知你就係龍武~直到你係AGAME 講!雖然我可能唔玩曙~,但我會一直係AGAME同大家吹水~
作者: 霜﹏夢〝    時間: 2009-9-18 21:22:52

點解咁多人唔玩嫁/__\
曙光又少左3個人...
如果有機會記住玩番>_<
作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2009-9-20 09:19:00     標題: 回覆 13樓 相愛乂無夢 的帖子

哦....原來這樣~
無論如何,我為你送上祝福:)
作者: 相愛乂無夢    時間: 2009-9-20 09:23:52

好多謝你~你地都要加油呀
作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2009-9-20 09:25:13     標題: 回覆 16樓 相愛乂無夢 的帖子

嗯,不過總有一天,一樣要離開
現在不斷反思,究竟自己玩曙光,是為了什麼...
作者: 相愛乂無夢    時間: 2009-9-20 09:36:42

係呀,其實我都玩左3年啦,都停左幾次,都唔知做咩~玩曙光~玩到D成績差灑
所以我玩ED ONLINE,一定要有PK,唔係就好悶
作者: 相愛乂無夢    時間: 2009-9-22 17:04:35

我都知有D程式~可以!我都見過~

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2