AGAMES 討論區

標題: 夜光卡問題 [打印本頁]

作者: 剎神之影    時間: 2009-9-20 19:52:24     標題: 夜光卡問題

唔知大家有冇買過曙光的夜光卡??大家覺得d夜光卡係唔係好貴?相信有d人覺得唔貴有d人覺得貴!!你地覺得應唔應該要便宜d呢?:question:
作者: 愛莫能助    時間: 2009-9-20 21:16:46

買點好過,5好買夜光卡,買點放比我啦,哈:em800_89:
作者: 傻咪豬    時間: 2009-9-21 08:22:14

夜光卡$10 張,但你如果一抽就係好野/正野,咁咪抵囉,
抽埋d5等洗既,咪5抵囉- -,
不過e+夜光卡都少左賣啦,5多覺眼
作者: 軒轅皇    時間: 2009-9-21 13:20:29

其實曙光d夜光3係最昆錢架:lol :lol 如果你要抽寵就買夜光3卡要抽好野就夜光2卡:lol 夜光3卡10文張本人就覺得貴啦:@ 1盒夜光3卡25張抽中垃圾係8成:@ 夜光2卡25張抽中垃圾係6成:lol 因為甘所以都冇咩人買:P 所以曙光就冇在出卡:Q :Q 一盒25張250文抽細重衰過你買點抽09金牛:lol :lol 曙光夜卡昆錢道係90%:em800_105:
作者: 風樹x喵    時間: 2009-9-21 13:20:41

其實夜光卡係捉你心理ja 你一抽唔到你想要戈樣野 你就會繼續抽
咁計法d夜光卡種好賺過點卡...加上250蚊o既夜光卡o既夜中閃都係得兩三張
抽d野多數係重複又重複...我覺得買張點卡種好過買夜光
同埋夜光卡真係好貴-.-" 對於我o黎講...-.-5蚊1張最好la_a"
作者: 白羽黑尾    時間: 2009-9-21 18:24:13

夜光3最貴...因為就算閃都好多立雜野...
夜1如果係閃就OK GE...
作者: 剎神之光    時間: 2009-9-21 21:55:18

係呀,我好多次係衰野來架:@

我係剎神之影:D 我用this

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2