AGAMES 討論區

標題: 南遙ser [打印本頁]

作者: 天幽冥皇    時間: 2009-10-3 00:38:10     標題: 南遙ser

大家覺得小俊俊抵唔抵比人打,投票一下:em800_66:
作者: Siu誠    時間: 2009-10-3 09:53:59

唔識佢,不過又覺得佢抵打,成日唒咩命,又唔係勁,又要成日串人,雖然我係天寧ser;P 但係佢真係好鬼低能
作者: ndc061179    時間: 2009-10-3 11:12:45

得罪人就要比人打低!!!!!
作者: mikechan555    時間: 2009-10-3 11:54:42

原帖由 Siu誠 於 2009-10-3 09:53 發表
唔識佢,不過又覺得佢抵打,成日唒咩命,又唔係勁,又要成日串人,雖然我係天寧ser;P 但係佢真係好鬼低能

補充;P係成日串人5夠串,重要狂打錯字,跟住就去殺人,欺善怕惡
又要廢又要打人,抵打啦
作者: 阿俊~    時間: 2009-10-3 12:04:47     標題: 回覆 3樓 mikechan555 的帖子

小俊俊曾經被人昆AC,受到極大的心靈創傷

巨有陣時會神神地

作者: XxmarcozZ    時間: 2009-10-3 13:07:15

佢好煩,又廢WO
作者: 銘=]    時間: 2009-10-3 19:21:28

話唔抵個個系佢自己咁嫁:em800_34:
作者: mikechan555    時間: 2009-10-4 10:58:27

原帖由 阿俊~ 於 2009-10-3 12:04 發表
小俊俊曾經被人昆AC,受到極大的心靈創傷

巨有陣時會神神地

我都比人昆過,但係個ac比佢勁小小(都係出名廢人):thumb:
心靈創傷呢樣野好難講,不過佢係瘋狂神bo(非神右)
作者: 天幽冥皇    時間: 2009-10-4 16:16:26

不如我地夢想南遙ser每人夾1蚊雞清佢睇醫生:yip:
作者: happyboy    時間: 2009-10-4 16:29:08

原帖由 天幽冥皇 於 2009-10-4 16:16 發表
不如我地夢想南遙ser每人夾1蚊雞清佢睇醫生:yip:

醫番都晒藥費:em800_35:
作者: mikechan555    時間: 2009-10-4 20:56:23

原帖由 happyboy 於 2009-10-4 16:29 發表

醫番都晒藥費:em800_35:

不如叫小俊俊佢比100m我地做精神損失費好過啦:em800_35:
作者: 森siu優    時間: 2009-10-5 02:14:12

唔知邊個~ :em800_82:
作者: chan1997329    時間: 2009-10-25 18:08:27

推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推推 推 推 推 推 推 推 推:em800_35:
作者: 銘=]    時間: 2010-3-26 23:39:21

抵啦-.-
作者: 輝_____v3v    時間: 2010-3-27 11:09:05

小俊俊又要廢又要串個下先死:em800_18:
作者: as23526400    時間: 2010-3-27 11:39:42

唔識佢..........

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2