AGAMES 討論區

標題: 駝鳥之誕生.. [打印本頁]

作者: 心霜乂碎    時間: 2009-10-4 12:59:38     標題: 駝鳥之誕生..

(((((以下內容只係個人虛構...)))))
嘩哈哈!!話說某一日 有個傻仔..係碑林升級...

打打下怪突然發現一隻好可愛既@@...:)

之後就本著一顆慈悲為『壞』既心>v<"

=口=嘩 有粒石仔wo~~等我汁黎『』型sir先...佢太樣衰了:victory: ~~~~註:(拋的意思)

=0=發現原黎粒石可以打開架-口-快d打開佢先:em800_18:

嘩 做咩無啦啦坐左上隻駝鳥到架!!喂 放我落黎牙!!!!:em800_101:

隻駝鳥好樣衰牙 看佢正面!!:em800_111:

到左面@@:em800_47:

=0=右面

背面:em800_38:

嘩=口=影完佢相之後 特然獸性大發@@猛撞牆  唔知想點!!

哈哈 同隻駝鳥相處左感耐-3-終於聽話啦 原黎佢每日都要飲水架!!

隻駝鳥><正正式式屬於我架啦yaya 比我收服左啦xDDDD:em800_18:

~~~~~~~~~~~The end~~~~~~~~~~~~
以下係同朋友影既相-3-:em800_05:

請大家多多支持-3-:em800_38:
作者: paul.yy    時間: 2009-10-4 13:03:34     標題: 回覆 樓主 心霜乂碎 的帖子

冰我有變身...照:em800_35:
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-10-4 13:14:43

咩變身照牙=口=!!!
作者: abg4b10    時間: 2009-10-4 14:06:28     標題: 回覆 3樓 心霜乂碎 的帖子

:em800_89:
你..你係..冰乂影..我係.火流x
x,你知嫁啦"
作者: happyboy    時間: 2009-10-4 14:14:29

有創意 我中意:em800_02:
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-10-4 15:53:37

=.=錯啦 唔該看清楚...冰『卍』影唔係冰乂影= =我都唔知邊個黎既
作者: 黃泉蛙    時間: 2009-10-4 16:06:42

哈哈;P
如果係真就好:lol
作者: happyboy    時間: 2009-10-4 16:21:42

你就想啦 哈哈:boxing2:
作者: paul.yy    時間: 2009-10-4 16:47:17

原帖由 心霜乂碎 於 2009-10-4 12:59 發表
(((((以下內容只係個人虛構...)))))
嘩哈哈!!話說某一日 有個傻仔..係碑林升級...

打打下怪突然發現一隻好可愛既@@...:)

之後就本著一 ...

=口=嘩 有粒石仔wo~~等我汁黎『』型sir先...佢太樣衰了:victory: ~~~~註:(拋的意思)
你想入刑場?:em800_31:
作者: paul.yy    時間: 2009-10-4 17:09:44     標題: 回覆 3樓 心霜乂碎 的帖子

打40時的........:em800_35:
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-10-4 17:16:16

a>a係真就爽啦 打小雞林出駝鳥xd

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2