AGAMES 討論區

標題: 支持取消沖星新功能 [打印本頁]

作者: joensr250    時間: 2009-10-30 02:26:05     標題: 支持取消沖星新功能

大家有冇發覺更新左個沖星星自動放石功能之後好麻煩??
佢來來去去只識放係1,2,3,4係果幾個位....又唔可以轉位...轉位你要取消左再入返去從新擺過先得....
真係改黎都多餘的...只會令玩家覺得無奈...好似以前咁咪好地地囉....
所以請大家支持一下啦........希望佢會改返!!!
作者: 凜冽    時間: 2009-10-30 02:42:56

我理解
天羽的遊戲管理者為提供一個更好的遊戲環境予眾多天羽玩家 ,
已時刻留意玩家們的需要,填補遊戲不足,強化遊戲可取
例如 : 部落強化技的簡化操作

惟,「衝星」涉及運氣成份 遊戲管理人員忽略了部份玩家透過自設位置,從而掌握自己運氣的需要。良好的出發點,最總卻教人徒添不便
作者: joensr250    時間: 2009-10-30 03:30:23

原帖由 凜冽 於 2009-10-30 02:42 發表
我理解
天羽的遊戲管理者為提供一個更好的遊戲環境予眾多天羽玩家 ,
已時刻留意玩家們的需要,填補遊戲不足,強化遊戲可取
例如 : 部落強化技的簡化操作

惟,「衝星」涉及運氣成份 遊戲管理人員忽略了部份玩家透過自設 ...

完全係我想講果D咁.....不過出自冽兄把口係唔同D:em800_05::em800_05::em800_05:
作者: 鍊金仔    時間: 2009-10-31 16:45:40

我100%支持
作者: aaaddd    時間: 2009-11-2 13:59:04

支持支持支持
作者: fungyoung    時間: 2009-11-3 08:28:07

支持~支持
作者: *hinhin*    時間: 2009-11-18 21:05:09

支持~支持:@
成日要取消 真係好煩
作者: skydog    時間: 2009-11-18 22:44:21

我覺得星星ok, 但係放左神石之後佢又連續自動放
搞到我有時冇留意蝕鬼左d神石lo-.-
作者: oscarlai1114    時間: 2009-11-19 15:46:10

冇乜點沖星..ha
作者: wht3379583    時間: 2009-11-19 19:21:36

支持~~~~~~~~~~~
作者: 陶瓷    時間: 2009-12-27 18:40:11

我支持沖星~~~
作者: tc6ye6yi8    時間: 2010-1-7 20:30:55

係lo- -都唔知佢地做咩整到咁@@:boxing2:
作者: 口喪卍龍卍    時間: 2010-1-8 15:40:21

支持取消沖星...... 沖沖下跌左星 真係會精神崩潰-.- 除左沖低星之外
作者: tom1998191    時間: 2010-4-29 16:48:43

支持取消沖星!!!!~~~
作者: king1612    時間: 2010-5-5 20:00:56

我舉手舉腳讚成;P

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2