AGAMES 討論區

標題: 戰士一開始要點玩(長細話我知) [打印本頁]

作者: kill23321526    時間: 2010-5-3 06:35:37     標題: 戰士一開始要點玩(長細話我知)

戰士一開始要點玩help me !!!!!!!!!!!

戰士一開始要點玩(長細話我知)
作者: qwe0304    時間: 2010-5-3 08:42:39

首先你要升到30lv然後跑環跑到2lv翼跟住1邊跑1邊升修(攻,防,抗法,寵攻,防,抗法,法)然後收40lv極品裝 跟住又系升修然後拿經換招,跟住升50 玩陣營 收60裝 然後又系升修 等:em800_111:
作者: 傲雪    時間: 2010-5-3 16:29:15

一句話   買點卡刷錢 -v- 最快!
作者: F仔﹏    時間: 2010-5-3 22:23:54

-_-戰士好多玩法~
唔同既武器有唔同既玩法   
我比D例子你la
刀戰:因為本身招式速慢,好多人既成長都會追求血攻同血防2種
(以2個最常見既玩法)
如果樓主現實有小小財力可以試下玩全力刀戰追求最大既輸出。
劍/筆/拳/暗戰:可以走既路線(敏體)/(體攻)/(敏攻)/(攻防)。

補充一句一個強戰既基楚都係提高修練同裝~
個人見意樓主如果想平玩升到85lv先壓等吧~
因為戰士有座騎之後非常強桿再上85LV的牛魔 我相信會係絕配~
作者: Zeus    時間: 2010-5-13 10:32:12     標題: 回覆 4樓 F仔﹏ 的帖子

暗戰其實好多招都幾慢,但有幾招就好快,咁要點取捨
同埋想問下40lv點整到5000血,加上本身屬點5夠,重點都做5到
但有冇方法整到
最後想問下40lv裝 屬點最高有幾a
作者: F仔﹏    時間: 2010-5-13 11:15:33     標題: 回覆 5樓 Zeus 的帖子

1.暗戰招既速度其實幾重要但平均我記得D招50-70速  
所以係(鞋)到打返黑寶石就無問題。
2.如果40lv要5000血以樣我唔多知答你好,屬點唔夠,重點都做唔到
比D答唔到~_~本人一向唔見意壓等Sorry
3.40lv裝 屬點最高我係南ser最高見過32點 (雙jp 17力15魅)
作者: Zeus    時間: 2010-5-16 11:46:57     標題: 回覆 6樓 F仔﹏ 的帖子

新手仲有野問a:em800_05:
就係60強化可5可以用落40lv到ga:em800_08:
仲有天火同人呢個卦象要入d咩八掛(3孔)
作者: F仔﹏    時間: 2010-5-16 20:39:41     標題: 回覆 7樓 Zeus 的帖子

60強化可以用落40lv
卦象 唔識答 以樣你要自己上大陸網扒文
作者: Zeus    時間: 2010-5-17 11:45:11     標題: 回覆 8樓 F仔﹏ 的帖子

多謝哂你a...之前自己開個板問人,都冇人答ge:em800_111:
樓主:5好意思a  用你個板問人野

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2