AGAMES 討論區

標題: 南瑤ser 昆9 [打印本頁]

作者: Mr乂龍    時間: 2010-5-9 09:18:11     標題: 南瑤ser 昆9

尋晚我係到收ac
有條昆9話放ac啦..我就用2張a卡同佢換..
我先比a卡..比<<第1張>>..佢話入到啦..之後比<<第2張>>..佢話入唔到wo
之後呢..佢重勁..佢放<<<謠言:話我昆佢染料...>>
跟住重衰..佢唔知用邊個ac..同我角色打..用唔知咩野搞到我<<毒啞>>左...唔可講野t^t
好衰好衰呀t^t

帥小豬v3v   id:181690
布丁貓寶貝   id:10259
Mikkie       id:162986

唔該你d幫下我啦..個昆9昆左我2張a卡..重要反屈我昆佢t^t
作者: Mr乂龍    時間: 2010-5-9 09:42:39

係啦..打小左個.    ID:86089  呢個都係昆9
作者: Mr乂龍    時間: 2010-5-9 10:00:55     標題: 昆9..

比昆9毒啞...
作者: 肥乂星    時間: 2010-5-9 15:31:34

= = 路過........:em800_02:
作者: 龍仔~.    時間: 2010-5-10 00:00:21

你屈得屈喇
人地好似唔識你
你係南ser叫咩名呀
如果係屈既 加埋我名la
3q
作者: F仔﹏    時間: 2010-5-10 00:01:04

-_-樓主拎相出黎thx  無就米係到吠
作者: 凸凹凸v_v    時間: 2010-5-10 00:03:27

你昆我d染同提神未同你計-_-話比乜【詞語過濾】按金

就知你咩料子:em800_34:

之後早上仲話豆同全煩哥利都係昆狗:em800_34:

比人踢爆哂就話我識人多:em800_34:
作者: s06001160    時間: 2010-5-10 00:08:16

毒啞左:em800_113:- -
作者: 凸凹凸v_v    時間: 2010-5-10 00:10:04

-.-吾該你囉

我大【詞語過濾】把錢啦-_- 洗為100蚊昆你

加上我成日同用a卡交易 又吾見有人唱我-_-?

你咪【詞語過濾】洗指意再玩-.-最【詞語過濾】憎人屈【詞語過濾】我
作者: 龍仔~.    時間: 2010-5-10 00:15:36

kai子一名
係到屈人地
作者: 細怡﹏    時間: 2010-5-10 03:39:22

傻仔豬好lun多>>【詞語過濾】<<呀你:D
haha
作者: 龍仔~.    時間: 2010-5-10 20:40:39

多粗口嘛:em800_52:
佢粗口多個茶
作者: 細怡﹏    時間: 2010-5-10 21:24:33     標題: 回覆 12樓 龍仔~. 的帖子

:em800_34: 傻仔豬粗口怪''
作者: 肥乂星    時間: 2010-5-10 21:45:49

:em800_34: 粗口怪'' 傻仔豬 幾時有個花名
作者: 細怡﹏    時間: 2010-5-10 22:45:43     標題: 回覆 14樓 肥乂星 的帖子

岩岩新改比佢:em800_18:
正尼~

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2