AGAMES 討論區

標題: 教人開寶箱 [打印本頁]

作者: 小貝    時間: 2010-6-18 14:23:55     標題: 教人開寶箱

開寶箱                        
開寶箱同運氣都有少少關係既

開寶箱我個人認為係明月/黎明開會好D

首先,我寶箱係5X5格
e.g     我想開終必書,係第一行既第3格
你就要係個一個格仔行緊戈陣 個格仔行中左終必書戈陣你就要(**   計7秒之後按停**)  

終必書
                    v            
              口口口口口
              口口口口口
              口口口口口
              口口口口口
              口口口口口
最後,唔係每一個格仔都係7秒既
姐係:
(橫向)
第1行  最左同最右個格仔就要(**計10秒按停** )
第2行   最左同最右個格仔就要(**計10秒按停** )
第3行   最左同最右個格仔就要(**計10秒按停** )
第4行   最左同最右個格仔就要(**計10秒按停** )
第5行   最左同最右個格仔就要(**計10秒按停** )

抽中你想要d野係好既  抽唔中就不要怪我   thx

希望大家抽到你想要既野啦-3-
打得好辛苦  睇完請大大回下啦   thx

作者: 破乂翼    時間: 2010-6-18 20:10:50

有冇科學根據架:em800_08:
作者: 小貝    時間: 2010-6-18 20:21:16

你試下咪知  :yeah:
作者: 戀之天使    時間: 2010-6-18 22:45:14

有機會試下先~
作者: 小夜-3-    時間: 2010-6-19 09:28:22

我試左  5次有3次得呀
  抽到終連:em800_52:
作者: 聰仔0v0    時間: 2010-6-21 17:03:42

我試左喇  1次有1次得:)
抽到終必
作者: Siu殘子    時間: 2010-6-22 07:46:48

:victory: 終於抽到染料
作者: 破乂翼    時間: 2010-6-22 11:09:17

dllm 個次我抽到學點:em800_27:
作者: babycowko    時間: 2010-6-23 10:00:20

爽......抽左3times中左一time.......thank you very much
作者: 小夜-3-    時間: 2010-6-26 09:23:28

我抽到終強力符:em800_66:
作者: 中仔仔    時間: 2010-6-26 09:26:19

有機會抽下先
推一推先   :em800_137:
作者: 小夜-3-    時間: 2010-6-29 12:16:27

推一推先 -3-
作者: siuyau_0811    時間: 2010-6-29 15:26:58

幻想 : 我抽到神獸~:em800_05:
作者: 小風...    時間: 2010-7-4 15:05:18

:em800_137: 真係得呀
我FD抽到神獸
作者: a18188    時間: 2010-7-8 15:46:54

哇,唔錯,thx樓主教我:victory:
作者: 焱風    時間: 2010-7-9 09:45:38

得閒試下....

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2