AGAMES 討論區

標題: 夢想動漫賣大包! [打印本頁]

作者: abg4b10    時間: 2010-7-23 12:17:54     標題: 夢想動漫賣大包!

親愛的玩家您好:

第十二屆香港動漫電玩節,已確定於 7 月 30 日至 8 月 3 日(週五至週二)假香港會議展覽中心一號展廳舉辦。Alta Multimedia 亦會參與是次展覽!

Alta Multimedia攤位編號:E46, E47, E52, E53

動漫節開放時間:
30/7 ~ 2/8:10:00 - 21:00
3/8:10:00 - 20:00

屆時《夢想世界》為了慶祝此等盛事以及報答各玩家一直以來的支持,《夢想世界營運團隊》特別精心製作只 在動漫節會場限量發售「夢想起飛包」, 實行賣大包,益玩家!詳情請瀏覽以下資訊。

夢想起飛包內容
虛 寶名稱
數 量
A Card 1000
仙/神獸一隻(隨機*)
如意寶玉(等 級十)
寶箱鑰匙
修練寶箱鑰匙
世界榮譽徽章

夢想起飛價:HKD 298
限量300個

*隨機抽選的 仙/神獸包括:神獸小飛豬、神獸小白鼠、神獸紅炎龍、仙獸大熊貓、仙獸丘比兔、仙獸吉祥虎,六 抽一。

夢想動漫加碼送

除了以上的產品包以超值價格發售外,首名 一次購買10個產包的玩家更可以得 到超珍貴虛 寶「鳳羽」一 個!記住喔,名額只 有六位, 先到先得呢,要買就快了!

另外,只要列印並攜同《夢想世界》優惠卷,到 Alta Multimedia 攤位購買「夢想起飛包」,即可獲得「夢想虛寶卡」一張,多買多送!內含:虛寶序號一組,儲值後可隨機獲得以下一款《夢想世界》虛寶:聰靈果X1 / 魔靈果X1 / 榮譽之玉X1 / 空白心得X1

註:優惠卷將於動漫節數天前,在官網發佈,敬請密切留意!

《夢想世界營運團隊》動漫節與你一齊起飛!

作者: ben6537    時間: 2010-7-23 12:51:20

令令包~~:@ 買吾買好呢:Q
作者: 卍阿叻卍    時間: 2010-7-23 16:42:11

得300個...好怕怕無得買:em800_27:
作者: 俊Chun    時間: 2010-7-24 22:31:20

應該第一日去都有的:victory:
我實買:$
作者: wuyizhen    時間: 2010-7-25 11:27:13

1次買10個先有鳳羽.......邊個會買10個298包.......:em800_89:
作者: wuyizhen    時間: 2010-7-25 11:27:59

順帶1提  大家買左之後 番來講下抽左咩神/仙獸@@
作者: 不明人士    時間: 2010-7-25 15:27:25

300個半日都清哂啦
作者: karta3276716    時間: 2010-7-25 16:39:33

我一定買10個or以上:)  
系唔系一定有1000點先= =
作者: 俊Chun    時間: 2010-7-25 21:45:12

係丫~_~
不過一開係唔係入埋點~_~"
我想拿去寄賣
作者: pgchicken    時間: 2010-7-27 10:13:01

點數另外一條code的:victory:
作者: 阿俊~    時間: 2010-7-27 23:36:04

隨機抽選的仙/神獸包括:神獸小飛豬、神獸小白鼠、神獸紅炎龍、仙獸大熊貓、仙獸丘比兔、仙獸吉祥虎,六抽一。

咩都你地同我地抽...(坐騎/染寵物/染坐騎/草100神石/仙石)

E+你地玩遊戲定我地玩遊戲呀?

作者: 阿俊~    時間: 2010-7-31 02:08:32

動漫入會個度成千上萬人
都係等1粒半鐘

你地個攤得30人左右
有咩理由
排2粒半鐘 =.=

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2