AGAMES 討論區

標題: 清SER唯唯+南SER夢兒 絕配#24 [打印本頁]

作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-4 22:44:17     標題: 清SER唯唯+南SER夢兒 絕配#24

話不多說#89
去圖
當比小小錢(高連符)就認清佢2個份人啦
大家小心D#89

點解關夢兒事?
第2,3張圖 最下個句世頻系佢出既#24
PS:夢兒真名=我AC名#89
另外,想約佢出街既男/女仕 都要小心D#24 見到佢個樣+食野既儀態 已經想嘔:time:
作者: miki15333    時間: 2010-9-4 22:55:06

@@唉唉唉...
作者: 細怡﹏    時間: 2010-9-4 23:03:19

姐係咩事-0-:pig:
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-4 23:13:38

我問夢兒借左條D寄黎買雞毛
星期一還比佢  點知佢星期五就強逼我還...吾系就獨食條毛
甘我就一激就拎左佢個AC#89 佢還雞毛=還AC
仲有我之前日日幫佢職佢 ..拎左佢2粒5行玉 佢同我講1活=10M還
根本就系打橫黎講
E+雞毛又益埋佢~~
根本就系佢反口
仲要夾埋唯唯呃我高連符#89
小小錢睇清楚2個人..抵
作者: miki15333    時間: 2010-9-4 23:53:54

:em800_11: 唔知你講咩`
作者: c0ffEEava    時間: 2010-9-5 00:30:16

唔知咩事,,,:em800_08:
路過撕M:em800_02:
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 08:03:27

第1,你叫人賣條毛好似偷番尼b0,第2,你爆左我4隻ac,第3,你拎左我300貢,第4,你幫我做幾耐職就拎晒我幾耐活,第5,我話留劇點學幻化有人比你學寶石咩,第6,咩叫呃你野先,我用一些自行處理既手法,取回屬於自己既ac,我錯既你米報警,第7,約過我出尼既人又唔係少,最後,我ac入面比你偷左幾多野我真係唔知lo,做男人做到你咁無品,你唔死都無用:) 我同唯唯不嬲都係good fd,就算嘈交:handshake 1年內多數會好嫁啦:cheer: 當初同你結婚我唔係為隻b:em800_35: 我係為左我d職任有人做晒咋傻仔,你又有幾何見我南ser會結婚,就係怕比人爆ac:cheer: 估唔到你連分身都爆,good
作者: ★粒荳﹏〞    時間: 2010-9-5 08:14:17

睇左一大輪野都係唔明:eeeee: 夢兒老公:fly:
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 11:11:38

原帖由 夢兒 於 2010-9-5 08:03 發表
第1,你叫人賣條毛好似偷番尼b0,第2,你爆左我4隻ac,第3,你拎左我300貢,第4,你幫我做幾耐職就拎晒我幾耐活,第5,我話留劇點學幻化有人比你學寶石咩,第6,咩叫呃你野先,我用一些自行處理既手法,取回屬於自己既ac,我錯既你 ...

你要玩我陪你一一解答@@
第1:條雞毛系得到佢本人同意先賣,吾信你自己問佢.第2,爆?我升左30幾隻咩利益都無 30幾隻vs4隻@@,AC系你開,貢就你拎哂,但系AC就我升gd,第3,升左30隻幾AC 30x150貢 vs 300貢, 同埋如果我真系有心拎,點解我吾系第1日一出送150就拎哂你200隻AC=D?,第4,計下數啦,最完職任跑埋商 最少掛左2hr體活,拎左你2粒 E+屈返我日日拎A_A?,第5,我有講過架,如果你肯星期一先解決既話,我比埋點你洗返又點話,系有人打橫黎講 話明星期一,點知星期5就要人還GD!第6:乜Q野自行處理手法.呃就系呃,吾服可以上基本法查下呃系乜定義~如果你吾系 系星期5話反口叫我還雞毛#87 E件事系吾會發生,根本就系你自己引起

PS:估吾到你真系會甘對朋友@@ 未出事之前我都系睇在朋友份上先幫你職任跑商。@@吾怪得南SER幫人話你冷血,8婆啦#65 樣同性格一樣醜劣,,我識左薯仔甘耐,我連佢鎖都知,點解我吾爆佢AC,系要爆你AC?一定系你出左D問題。

作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 11:12:38

原帖由 ★粒荳﹏〞 於 2010-9-5 08:14 發表
睇左一大輪野都係唔明:eeeee: 夢兒老公:fly:

吾好拎佢同我比............
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-9-5 11:30:53

你咩【詞語過濾】【詞語過濾】事-.-?ac系我借比佢囉 此事絕對吾關我事囉 只系我系電話教佢甘講

你吾呃人ac系吾會有甘多事發生 你一切都系自己拎黎囉...雞毛得人同意?琴日我問左比你偷雞毛個個人 佢話系你地夜晚 偷偷地上佢ac自己拎 因為佢要番工長玩吾到牙嗎 重有拎90幾m d值錢野 挑 甘小都偷
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 11:32:15

第1,你終神佑係拎我個幫既長老位換,有無比番我,第2,本人話係比你偷左雞毛w0,第3,因為你叫我分野比你,先唔爆我住咋,第4,你幫我升個30隻,係事後嫁,無貢拎嫁,第5,我有貢既得150隻ac.第6你識佢耐緊係唔爆佢ac,又唔見我爆唯唯ac,第7,你點只拎我2粒呀,係米合完拎2粒,第8,我ac有幾多野唔見都係未知之數,第9,既然你拎基本法出尼既,報警啦你,法庭見is ok:cheer: last 乜你令仔咩:em800_37: 唯唯,佢令仔你係神:fly: 嵐哥係神既大佬啦:fly: 令仔w0:em800_35:
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-9-5 11:33:24

:em800_89: s0r我不嬲出名令仔 嵐out左喇#65
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 11:33:57

原帖由 .★﹑小唯× 於 2010-9-5 11:30 發表
你咩【詞語過濾】【詞語過濾】事-.-?ac系我借比佢囉 此事絕對吾關我事囉 只系我系電話教佢甘講

你吾呃人ac系吾會有甘多事發生 你一切都系自己拎黎囉...雞毛得人同意?琴日我問左比你偷雞毛個個人 佢話系你地夜晚 偷 ...

下!?又關我事? 雞毛我一早同佢講左話4寄收,佢話得,另外佢個AC我無PW既
有PW既只系薯仔. 你講得話借AC+電話教佢又點會吾關你事丫A_A
中一仔A_A 學好D表達能力先啦
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 11:34:55

:fly: 仔仔令仔:fly: 媽媽有福:kiss2: 祝仔仔同敏敏幸福everygay:em800_02:
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 11:36:14

原帖由 夢兒 於 2010-9-5 11:32 發表
第1,你終神佑係拎我個幫既長老位換,有無比番我,第2,本人話係比你偷左雞毛w0,第3,因為你叫我分野比你,先唔爆我住咋,第4,你幫我升個30隻,係事後嫁,無貢拎嫁,第5,我有貢既得150隻ac.第6你識佢耐緊係唔爆佢ac,又唔見我爆 ...

#98 點先叫識佢?我甘都吾叫識你? 咩用你長老既位換? 我仲有比其他野佢架A_A,我有叫你分幾粒聰果黎 ,用下腦啦 幾粒聰果VS150粒黑石 傻既都知啦#89 ,事後又點?? 事實系幫你升左
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-9-5 11:36:18

:em800_34:我想講我正系話你拎番ac好喇 甘樣咋啵
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 11:36:33

第1,本人話係比你拎lo,唔好扮好人,第2,做間諜幫人取回被偷既ac,尼d行為要唔要報警,等你lo
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 11:37:18

升d無貢既ac,你計落x150到,我去幫你升,你比貢我呀笨
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-9-5 11:38:05     標題: 回覆 16樓 吳淑妍 的帖子

比你屈到又點 反正我都吾介意既:em800_66: 慢慢喇w0
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 11:38:39

原帖由 夢兒 於 2010-9-5 11:37 發表
升d無貢既ac,你計落x150到,我去幫你升,你比貢我呀笨

好A_A 升30隻 我比300貢你
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-9-5 11:39:21

:bigcry: 原來令仔真系會有甘多罪
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 11:39:42

咁你報警啦,等緊你呀,爆ac狗,你報又唔敢報,怕比人拉番轉頭,0h n0,唔記得左你係小偷tim:bigcry: 比人拉好慘嫁:bigcry: (貓哭老鼠中),荳荳老婆,我從來無唔記得你:fly: 夢豬愛荳b
作者: 風雨║    時間: 2010-9-5 11:40:09     標題: 回覆 22樓 .★﹑小唯× 的帖子

鴨仔 你#89  講大話唔斬眼既:em800_68:
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-9-5 11:40:10     標題: 回覆 21樓 吳淑妍 的帖子

#98 kai子 聽講你系開d分身呃老手個活動咋啵 等有個陣我幫番你都吾系問題25lv咋嗎
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 11:40:40

:bigcry: :bigcry: 聽講你仲偷左我D 有錢既AC W0:em800_35: d狗記性差?
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 11:40:52

原帖由 夢兒 於 2010-9-5 11:36 發表
第1,本人話係比你拎lo,唔好扮好人,第2,做間諜幫人取回被偷既ac,尼d行為要唔要報警,等你lo

#98 點只拎返個AC 條雞毛話明賣比我。仲有個高連符A_A,益埋你啦#98
E件事某某人吾反口系可以避免#98 根本你肯等到星期一 就圓滿解決
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 11:41:49

我人格擔保:cheer: 唯唯真人好型嫁:kiss2: 有個咁令仔既仔,真係3生有幸:kiss2:
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-9-5 11:42:05     標題: 回覆 24樓 風雨║ 的帖子

雞仔紅 呢d is事實:eeeee:
作者: 風雨║    時間: 2010-9-5 11:42:49

唯唯型   !!好凍既笑話:em800_113:
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 11:43:00

好似我呃番ac個陣,有隻狗話要拎我分身1半野,之後又話3分1,唔知邊隻窮狗:bigcry:
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 11:44:05

原帖由 風雨║ 於 2010-9-5 11:42 發表
唯唯型   !!好凍既笑話:em800_113:

佢一副小學雞look#24
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-9-5 11:44:27     標題: 回覆 30樓 風雨║ 的帖子

:yeah: 好野 雞仔紅 話我系令仔唯
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 11:44:45

原帖由 夢兒 於 2010-9-5 11:43 發表
好似我呃番ac個陣,有隻狗話要拎我分身1半野,之後又話3分1,唔知邊隻窮狗:bigcry:

拎乜? D對話我post哂上黎  扮野吾系甘架
作者: 風雨║    時間: 2010-9-5 11:44:59     標題: 回覆 32樓 吳淑妍 的帖子

你又知既!!!???!!:em800_34:
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-9-5 11:45:34     標題: 回覆 32樓 吳淑妍 的帖子

陰公囉  聽講我同你同年囉s0r/______\
作者: 風雨║    時間: 2010-9-5 11:45:45     標題: 回覆 33樓 .★﹑小唯× 的帖子

你睇小左問號:em800_137:
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 11:46:07

唯:fly: 令仔呀,樂善堂楊葛小琳中學<--有人影衰尼間學校:cheer:
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 11:46:53

原帖由 夢兒 於 2010-9-5 11:46 發表
唯:fly: 令仔呀,樂善堂楊葛小琳中學

間舊校一早衰架啦#98 如果吾系我點會轉校
作者: 風雨║    時間: 2010-9-5 11:47:09     標題: 回覆 36樓 .★﹑小唯× 的帖子

唯唯 今年幾大??:em800_68:
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-9-5 11:47:41     標題: 回覆 40樓 風雨║ 的帖子

#98佢間學校勁近我 話吾定答車見過佢
作者: 輝_____v3v    時間: 2010-9-5 11:48:09

逼我面:em800_66:
條雞毛係條女自己話留比豬p囉.我會唔清楚得過你地?
仲有個幾十萬.同埋2粒變丹.我同左佢講 d錢係借既 變丹係幫佢洗骷髏:em800_18:
我地兩個講既野又關你地咩事呢:em800_68:
佢信唔過我就唔會比ac.pw我喇唔該:em800_82:

PS:夢兒你比人爆ac.可以屈埋落我到囉.我自問一樣野都冇拎過:em800_05:.一粒黑石都冇拎過囉.我係要黑石既.豬p 2件神器 我叫佢借住25粒比我先都得囉:em800_08: 我係見你150粒先問你借:em800_101:

作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 11:48:23

唯唯16la:cheer: yoyo:cheer:
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-9-5 11:48:32     標題: 回覆 40樓 風雨║ 的帖子

16-_____-":em800_27:
作者: 風雨║    時間: 2010-9-5 11:49:08     標題: 回覆 43樓 夢兒 的帖子

唯唯  你以後要叫我哥哥  知無?#22
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-9-5 11:49:39     標題: 回覆 42樓 輝_____v3v 的帖子

你個掛名老婆自己講:yeah:
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-9-5 11:50:37     標題: 回覆 45樓 風雨║ 的帖子

慳d喇 雞仔紅 叫你哥哥我死左佢算喇
作者: 風雨║    時間: 2010-9-5 11:51:31     標題: 回覆 47樓 .★﹑小唯× 的帖子

咁你幾時去死姐#22
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 11:51:44

雞仔哥哥:fly: 我叫笨夢妹
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-9-5 11:52:22     標題: 回覆 48樓 風雨║ 的帖子

死之前吾該送你個ac黎做留念
作者: 輝_____v3v    時間: 2010-9-5 11:53:08

原帖由 .★﹑小唯× 於 2010-9-5 11:49 發表
你個掛名老婆自己講:yeah:

加左張相喇:yeah:

作者: 風雨║    時間: 2010-9-5 11:53:32     標題: 回覆 49樓 夢兒 的帖子

唔好加雞仔2個字#22
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 11:53:34

雞仔哥哥:cheer: 搵日我地3個出尼玩:cheer:
作者: 風雨║    時間: 2010-9-5 11:54:23     標題: 回覆 50樓 .★﹑小唯× 的帖子

好 #22 分ac:em800_52:
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 11:54:54

本人:,薯先生話沒有人願意要他,才願意當佢老婆,誰知有人拎左人地n多野:em800_11:
作者: 風雨║    時間: 2010-9-5 11:55:08     標題: 回覆 53樓 夢兒 的帖子

我驚我會打死鴨仔唯:em800_52:
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 11:56:05

你敢打我個仔:eeeee: 同我去自殺
作者: 輝_____v3v    時間: 2010-9-5 11:56:31

原帖由 夢兒 於 2010-9-5 11:54 發表
本人:,薯先生話沒有人願意要他,才願意當佢老婆,誰知有人拎左人地n多野:em800_11:

睇圖喇唔該:yeah:
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-9-5 11:56:39     標題: 回覆 56樓 風雨║ 的帖子

:em800_11: 打死我 你幫我刷鞋都未夠班
作者: 風雨║    時間: 2010-9-5 11:57:03     標題: 回覆 57樓 夢兒 的帖子

我去自殺 佢要去輪迴:em800_52:
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-9-5 11:57:14     標題: 回覆 58樓 輝_____v3v 的帖子

#98得一張圖甘大把? 可惜佢系本人講囉
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 11:59:32

睇圖最實際,都話條雞毛留比我架啦~~~何來偷??
作者: 輝_____v3v    時間: 2010-9-5 12:00:13

原帖由 .★﹑小唯× 於 2010-9-5 11:57 發表
#98得一張圖甘大把? 可惜佢系本人講囉

個張圖已經證明左我同佢講左喇
咁又算爆?算偷?
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 12:00:17

雞仔哥哥蝦人呀:bigcry: 仔仔我地要走佬
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 12:01:25

雞仔 你小心D#89 佢個樣+食野既儀態已經夠你暈+嘔
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 12:01:36

但係之後比人囉左w0
作者: 風雨║    時間: 2010-9-5 12:01:46     標題: 回覆 64樓 夢兒 的帖子

:em800_34:    知驚未#!!
作者: 風雨║    時間: 2010-9-5 12:02:50     標題: 回覆 65樓 吳淑妍 的帖子

#89 我幾時變左雞仔 WTF#22  唔好用差OR想死來抨擊女仔#22
只可以用令OR冇咁令#22
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 12:03:06

原帖由 夢兒 於 2010-9-5 12:01 發表
但係之後比人囉左w0

甘條毛系你到 仲有邊個??
如果佢知道我拎左既都吾會怪我架
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 12:03:56

原帖由 風雨║ 於 2010-9-5 12:02 發表
#89 我幾時變左雞仔 WTF#22  唔好用差OR想死來抨擊女仔#22
只可以用令OR冇咁令#22

希望你接受到佢#22
作者: 風雨║    時間: 2010-9-5 12:05:11     標題: 回覆 70樓 吳淑妍 的帖子

我又唔係要同佢行埋  接受咩#22:em800_68:
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 12:05:22

唔會怪你,問你拎番d貢姐,而家值10寄up:cheer:
哥哥你好帥喔:em800_38:
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 12:05:59

以後叫我笨夢妹得嫁啦:em800_52:
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-9-5 12:06:04     標題: 回覆 71樓 風雨║ 的帖子

:bigcry: 雞仔紅 我愛你牙#65
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 12:06:42

原帖由 風雨║ 於 2010-9-5 12:05 發表
我又唔係要同佢行埋  接受咩#22:em800_68:

同佢食野個陣#89 自己小心#13
作者: 風雨║    時間: 2010-9-5 12:08:17     標題: 回覆 75樓 吳淑妍 的帖子

我都係唔明 你表達咩:em800_113:
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 12:09:16

原帖由 風雨║ 於 2010-9-5 12:08 發表
我都係唔明 你表達咩:em800_113:

聰明人到時就會明架啦..好自為知啦
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 12:13:22

:em800_111:
作者: 風雨║    時間: 2010-9-5 12:16:14     標題: 回覆 77樓 吳淑妍 的帖子

我依明你講咩 話我蠢?:em800_52:
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 12:16:31

留左比我丫#98 睇到無#90
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 12:17:40

係,留比你=送比你?你而家係連貢都無比人w0,第2次拎人野又無講w0
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 12:19:22

同埋佢原本只係話1張a卡2張寄...佢肯架
多左既咪我地拎囉..
之後拎番條毛咪比番4寄你
咁簡單都唔明?
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 12:20:03

你留左幾多貢比人?0:em800_113:
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 12:20:08

第2次拎人野又無講w0=我拎?? 別gag吧
E+講緊條毛 你就拉去第2單野到GD
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-9-5 12:20:25     標題: 回覆 79樓 風雨║ 的帖子

:em800_02: 豬兜雞仔紅
作者: 風雨║    時間: 2010-9-5 12:22:14     標題: 回覆 85樓 .★﹑小唯× 的帖子

你有資格話我咩  :em800_105:
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 12:22:27

你無留貢比人唔係偷係咩姐
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 12:24:02

30隻人=150*30貢
咁你唔比我就係悅到拎番架喇
你同佢咁fd既
加上我無佢PW#98
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 12:24:02

:em800_34: 偷人野就認啦人妖
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-9-5 12:24:54     標題: 回覆 86樓 風雨║ 的帖子

絕對有lor 吾好意思:em800_137:
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 12:24:58

原帖由 夢兒 於 2010-9-5 12:24 發表
]

偷既 第1日偷左你150粒黑石啦#98
作者: 輝_____v3v    時間: 2010-9-5 12:25:10

原帖由 夢兒 於 2010-9-5 12:24 發表

就算拎都係我拎囉:em800_113:
你句人妖好明顯話我喎:em800_66:
乜你見過我咩:em800_18:
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-9-5 12:25:37     標題: 回覆 88樓 吳淑妍 的帖子

#98宜家系講緊 你偷人野囉 關個d分身貢咩事 如果g.m系就甘送vip甘你又會點
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 12:26:36

第1,我d石你搵過我分身嫁,唔係我點會打比你,只係我放左我細佬ac姐,第2,升1隻150貢,我升1千隻比你呀,比貢先,第3,你地2個咁fd,偷既緊係一齊嫁啦:em800_34: 2個小偷都是人妖也
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 12:26:50

原帖由 .★﹑小唯× 於 2010-9-5 12:25 發表
#98宜家系講緊 你偷人野囉 關個d分身貢咩事 如果g.m系就甘送vip甘你又會點

甘我點樣偷丫 傻仔唯#98 我都話無佢AC PW 用下腦啦 16碎WOW
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 12:27:44

仲有,係人都知你地貪錢啦:em800_101: 又0n9 w0:em800_101: 我淆呀哥哥我怕比佢地搞到入院
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 12:27:51

原帖由 夢兒 於 2010-9-5 12:26 發表
第1,我d石你搵過我分身嫁,唔係我點會打比你,只係我放左我細佬ac姐,第2,升1隻150貢,我升1千隻比你呀,比貢先,第3,你地2個咁fd,偷既緊係一齊嫁啦:em800_34: 2個小偷都是人妖也 ...

1隻150貢#90 你0n9 我30隻先得300貢  仲要後貢#98
仲有人妖何來見?? 定系你本身自己系人妖#98
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 12:28:23

原帖由 夢兒 於 2010-9-5 12:27 發表
仲有,係人都知你地貪錢啦:em800_101: 又0n9 w0:em800_101: 我淆呀哥哥我怕比佢地搞到入院

0n9都吾夠你#98
作者: 夢兒    時間: 2010-9-5 12:28:56

:fly: 荳荳老婆,你快d尼留言啦:fly: 我同你相識相戀有無拎過你d野:kiss2:
作者: 吳淑妍    時間: 2010-9-5 12:29:08

【詞語過濾】左啦你#98 傻系

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2