AGAMES 討論區

標題: 代sS夜血盟Ss高層澄清有關xdxdlam事件 [打印本頁]

作者: *緋雪夜*    時間: 2008-7-15 21:40:13     標題: 代sS夜血盟Ss高層澄清有關xdxdlam事件

我夜乂小緣現重新代表夜云同sS夜血盟Ss上上下下同你講呢番說話,

(第1) 請你唔好講到自己好可憐係我地逼你走,。「夜血唔會唔要任何人,只有人地唔要夜血」<~妖狼金句

(第2) 你自己響夜血度講埋其它團咩好其他團咩好,已經引起團人不滿,楓同狼好心密你同你講返幾句,估唔到你轉個頭同D外人講同公開出黎,
        已經係一個唔要得既行為,仲要講到好似自己好無辜好慘咁,我都廢事係度講~明眼人一睇就知

(第3) 你係某團專區講D野,已經引起好多夜血族人<極度不滿>(請各位睇圖1及圖2),就算你係講,都請你唔好講D唔講D,係講就將件事原原本本
        咁講返出黎,唔好響道影響夜血既聲譽!!

(第4) 仲有有樣野我諗你誤會了,你走左冇人會問你做乜事走左,同樣~
        放心,唔會有人叫你入返~好似楓果次個句,「多你一個唔多少你一個唔少!」
        你知唔知你個晚係你整到幾個族人好嬲,而唔係我地整到你嬲,係你自己想走
        最後~多謝你呢半年黎都有幫過夜血但我地極度不滿你臨走既作風~(完)

最後聲名...sS夜血盟Ss由今天起以後跟xdxdlam沒有任何關係,而且係佢自己走,一D都唔關夜血任何人事

作者: 椒oO椒oO    時間: 2008-7-15 21:50:53

雖然唔知咩事
但係好似.....搞到好大咁=口=
作者: 夜云    時間: 2008-7-15 21:51:18

講得好!!!e隻女我真係令我好失望囉..唉=_=要講既小緣都講哂..最後祝你係其他團開心~永別
作者: 【夜牡丹】    時間: 2008-7-15 21:51:27

E?!有我份啵~~
我想知,佢同我講佢唔開心,我話佢好慘...<~呢到有咩問題??
我同佢係自己人,唔係外人!
而佢亦冇講過半點夜血壞話
作者: S!U楓    時間: 2008-7-15 21:56:36

原帖由 【夜牡丹】 於 2008-7-15 21:51 發表
E?!有我份啵~~
我想知,佢同我講佢唔開心,我話佢好慘...

相信夜小係想叫人睇琳個回覆..唔係你個回覆
作者: 【夜牡丹】    時間: 2008-7-15 21:58:27

原帖由 S!U楓 於 2008-7-15 21:56 發表

相信夜小係想叫人睇琳個回覆..唔係你個回覆

OK~咁我幫佢同我自己澄清,
我地冇講過半點夜血壞話
『請對自己個團有D信心』
作者: ooyukiyuki    時間: 2008-7-15 21:59:09

原帖由 【夜牡丹】 於 2008-7-15 21:51 發表
E?!有我份啵~~

你睇下圖1最下面果個回覆  
佢講到自己係夜血好委屈咁
話係夜血度發毛
又話係團度費事出聲
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-7-15 21:59:13

E?!有我份啵~~

你同佢傾計係完全冇問題~問題係佢下面回應你個句
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-7-15 22:00:45

原帖由 ooyukiyuki 於 2008-7-15 21:59 發表

你睇下圖1最下面果個回覆  
佢講到自己係夜血好委屈咁
話係夜血度發毛
又話係團度費事出聲

佢回應你個度已經講到明係關於夜血事~
作者: 椒oO椒oO    時間: 2008-7-15 22:08:17

我睇返之前D POST
我見LAMLAM話佢唔鐘意俾人叫個個名
其實個時可以同D團友講GA

大家諗住都係玩下~~可能你會介意喇
但係有時有D野你唔講出黎冇人會知GA嗎
作者: 【夜牡丹】    時間: 2008-7-15 22:10:55

原帖由 椒oO椒oO 於 2008-7-15 22:08 發表
我睇返之前D POST
我見LAMLAM話佢唔鐘意俾人叫個個名
其實個時可以同D團友講GA

大家諗住都係玩下~~可能你會介意喇
但係有時有D野你唔講出黎冇人會知GA嗎 ...

佢已經講過唔只一次=-=
我都入過夜血,睇住佢俾人玩到想發癲...
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-7-15 22:12:33

原帖由 【夜牡丹】 於 2008-7-15 22:10 發表

佢有時發癲狂爆粗罵曬d族人(關唔關事都罵)個時仲好玩
作者: 夜云    時間: 2008-7-15 22:12:35

我一路都係叫lam做姣野...叫都叫左半年了=______=你唔鍾意點解唔一早同我地講呢?定係你想搵藉口去其他團呢?
作者: 椒oO椒oO    時間: 2008-7-15 22:12:42

俾邊個玩到癲=口=?
作者: 【夜牡丹】    時間: 2008-7-15 22:13:40

原帖由 椒oO椒oO 於 2008-7-15 22:12 發表
俾邊個玩到癲=口=?

係到講?我驚俾人打=-=
作者: 椒oO椒oO    時間: 2008-7-15 22:14:31

原帖由 【夜牡丹】 於 2008-7-15 22:10 發表

可能我ONLINE得少=.=
我無見過佢講@﹏@
作者: 椒oO椒oO    時間: 2008-7-15 22:15:23

原帖由 【夜牡丹】 於 2008-7-15 22:13 發表

係到講?我驚俾人打=-=

=口=依家D人咁可怕
作者: 妖狼    時間: 2008-7-15 22:16:04

如果佢係介意~佢自己之前都唔會忍自己係啦~
仲要好似好開心咁話自己係(水土6) lam~
呢d事唔係我作~係團既人都知~
作者: z樂    時間: 2008-7-15 22:17:58

我  前任夜血人士  可能好多人唔想我黎

lam  我有時都覺得佢自大d  串d  我都成日玩佢  不過我上次on某某人ac  見到板主講d野

佢好以話咩  有人唔想係夜血就走  又幫人地打團戰  佢根人 引人同佢嘈  之後我見到小緣同板主  係咁話個lam  個時狼都係到  狼都叫你地唔好嘈  個板主重話 比面狼  唔好嘈  其實就佢引人嘈  你地唔覺板主黎左夜血  多左好多事 好多人走咩 佢成日係天女打人 你自己問下佢  我成日去天女  見到佢 佢都打我既  打完我發火  就話玩下  之後佢轉頭又打  狼你又話咩打自己人個d咩咩咩  佢咪成日係天女打人個隻  重要自己人都打  我開人地ac玩  佢9成打我  上次佢吹緣緣你黎  明明佢明飛主流先  又話飛主流打佢 之後佢走左  佢打我  我問佢邊個打邊個  佢就話我打你xD=w+  好以係咁  我知緣緣你同佢好fd  不過你好以  點都幫住佢咁 有冇諗過係咪真係佢打人先  如果打人先  佢咁都岩   唔通真係  高lv大曬  吹雞勁就大曬??重有我知我走左  板主你重係咁話 gd  好呀  踢得好

我係就係唔知到成件事  不過我都知d  有時見到佢講d野  我有時都真係幾火  好以佢成日話係夜血唔好  唔好佢咪走  咁多野講做咩  重有佢成日扮大門  係到汗....  咁樣  我都幾憎

妖狼  都係1個好團長黎  不過個次我幫佢打既團戰係  幫小金同火炎打既  我好早識火炎  個時 都係佢加我入黎  可以講係我恩人   咁我都唔幫得佢打團戰  我e家都開左團  我見到人地 自己團都唔幫  自知  其實你都幾難做  見到人地  自己團都唔幫   就好火   不過我個時咁諗  我係夜血  夜血個個咁高lv  都幫唔到咩  係個到  同人地玩下  吹下水  同你地傾下計  幾好  之後我幫個邊  佢地團又唔係太勁  我覺得可以幫下  多數都唔會  我打最後1下...... 我都知你好憎佢地團既某個人  不過我唔係幫個個人打  只係咁岩  佢又係到  我都好憎個個人  我只係幫小金同火炎  

可以有人唔洗$幫我叫人上黎睇  睇下我講d咩  重好  多d人識我  哈哈

可能有大把人根本唔鐘意我  所以可以當我講廢話的  

不過  踢左就算  我前係夜血既  都唔希望你地團  重有人走  你地信唔信都好  重有可能覺得根本係我拉人走  加上  e件事可能唔關我事
作者: 幻乂影    時間: 2008-7-15 22:18:09

呢件事件....各有各過份....
首先站係佢既角度...夜血各人於佢歸團後暗寸....而大家都應該知道lam本人既性格....當然係忍唔住....佢亦提及版大一句「 你個名已經臭哂」'令佢極之不滿.....而小弟亦見過各團友對其冷嘲熱諷...講咩野「人地有佢既月使就得」....之類既悔氣說話....加上佢本人性格以致無法忍耐。...請記住...有d說話鬧人既講出黎唔講得係咩...但聽既會極之討厭
由夜血團友出發...lam本人係團頻宣傳自己一大敵團(不滿勿插=0=||)....當然係令人不憤....亦諗起其與月使既關事..自不然不滿其似乎試圖「搶人」既意圖....寸嘴也不是無其道理
局面搞成咁....唔係單方面既錯....希望大家可以以此為鑑...係做人打機方面都唔好亂黎...我亦都唔想見到再有呢d事發生=0=
ps.小弟離開夜血乃因覺得夜血各團友和自己原來並不投契....唔關lam或者其他人既事....我唔想因為夜血係個大團就入....小弟覺得入團係應該為成班fd開心傾計...唔係睇個團大唔大....希望夜血團友能夠玩得開開心心^w^
lam你都係時候學下我咁好好控制怒火+怨氣=.=||我班同學狂話我虧(無理個隻=.=見我好恰!?一笑置之~.~)....我都費x事睬佢地=.=

作者: 幻乂影    時間: 2008-7-15 22:24:57

原帖由 z樂 於 2008-7-15 22:17 發表

lam  我有時都覺得佢自大d  串d  我都成日玩佢  不過我上次on某某人ac  見到板主講d野

佢好以話咩  有人唔想係夜血就走  又幫人地打團戰  佢根人 引人同佢嘈  之後我見到小 ...

其實lam自己都講係版大個句「lam你個名已經臭哂」引爆左lam=0=||
作者: 隱形人    時間: 2008-7-15 22:26:08

佢好以話咩  有人唔想係夜血就走  又幫人地打團戰  佢根人 引人同佢嘈  之後我見到小 ...

z小朋友......你一定打左好奈:lol :lol

嘻嘻.....但你打d野我唔明,,一時話lam....一時話暗紫靈.....其實想講咩(我理解能力超低...唔好凸我)
作者: 幻乂影    時間: 2008-7-15 22:27:47

原帖由 隱形人 於 2008-7-15 22:26 發表

z小朋友......你一定打左好奈:lol :lol

佢想講
嘻嘻.....但你打d野我唔明,,一時話lam....一時話暗紫靈.....其實想講咩(我理解能力超低...唔好凸我)

佢想講...「雖然平時lam幾寸..但係版大寸人+態度過激...且無彎轉」
作者: 夜云    時間: 2008-7-15 22:29:04

liu你講d野好似有d離題啵=____=
作者: 【夜牡丹】    時間: 2008-7-15 22:30:31

LIU段野真係好難明=-=
我都係D理解能力低既人~~
作者: z樂    時間: 2008-7-15 22:31:06

打左咁長都唔明  你唔明你問題  你冇咩必要要明
作者: z樂    時間: 2008-7-15 22:31:45

可能唔知件事  唔會明啦  唔明睇多幾次= =
作者: 椒oO椒oO    時間: 2008-7-15 22:31:56

我都唔係好明=___=
我亦都係超理降能力低(睇左三次)
作者: z樂    時間: 2008-7-15 22:32:31

我中文差  唔好見怪= =
作者: S!U楓    時間: 2008-7-15 22:32:51

響呢件事上已經發展到有我既出現...唉..唔得唔講返D野
我宜家想同大家講一樣野...呢個係公會聲明...唔係D咩踢爆唔踢爆既論壇

仲有...幻乂影佢講既野絕對係事實....但係 !我覺得自己冇講錯....
成個夜血既公團都知道呢件事...我只係有一個唔太好既語氣去講
因為我當時真係好嬲點解一個本身對公會好好既人會咁....
不過我唔會追究你所講既野...因為幻乂影你係講事實
但係我只係澄清返有關我既事....

今次既次我相信夜血各高層都唔想有D唔係夜血既人黎俾太多意見...
注意...包括離開左夜血既人...如果有人對其他人不滿...請自己私低下解決
唔好將呢D冇必要既野放上論壇講....我唔係話驚D咩...我只係想唔好阻礙到其他人論壇
高層們只希望當事人俾返少少解釋....請大家明白好嗎

作者: 月月    時間: 2008-7-15 22:34:36

我知 liu 講出佢個人對佢地既睇法@@!
作者: 幻乂影    時間: 2008-7-15 22:36:10

lam  我有時都覺得佢自大d  串d  我都成日玩佢  不過我上次on某某人ac  見到板主講d野<<<佢雖然認為lam自大...但想引出不滿版大既下文

佢好以話咩  有人唔想係夜血就走  又幫人地打團戰  佢根人 引人同佢嘈  之後我見到小緣同板主  係咁話個lam  個時狼都係到  狼都叫你地唔好嘈  個板主重話 比面狼  唔好嘈  其實就佢引人嘈  你地唔覺板主黎左夜血  多左好多事 好多人走咩 佢成日係天女打人 你自己問下佢  我成日去天女  見到佢 佢都打我既  打完我發火  就話玩下  之後佢轉頭又打  狼你又話咩打自己人個d咩咩咩  佢咪成日係天女打人個隻  重要自己人都打  我開人地ac玩  佢9成打我  上次佢吹緣緣你黎  明明佢明飛主流先  又話飛主流打佢 之後佢走左  佢打我  我問佢邊個打邊個  佢就話我打你xD=w+  好以係咁  我知緣緣你同佢好fd  不過你好以  點都幫住佢咁 有冇諗過係咪真係佢打人先  如果打人先  佢咁都岩   唔通真係  高lv大曬  吹雞勁就大曬??重有我知我走左  板主你重係咁話 gd  好呀  踢得好<<<<<不滿版大詳細理據

我係就係唔知到成件事  不過我都知d  有時見到佢講d野  我有時都真係幾火  好以佢成日話係夜血唔好  唔好佢咪走  咁多野講做咩  重有佢成日扮大門  係到汗....  咁樣  我都幾憎

妖狼  都係1個好團長黎  不過個次我幫佢打既團戰係  幫小金同火炎打既  我好早識火炎  個時 都係佢加我入黎  可以講係我恩人   咁我都唔幫得佢打團戰  我e家都開左團  我見到人地 自己團都唔幫  自知  其實你都幾難做  見到人地  自己團都唔幫   就好火   不過我個時咁諗  我係夜血  夜血個個咁高lv  都幫唔到咩  係個到  同人地玩下  吹下水  同你地傾下計  幾好  之後我幫個邊  佢地團又唔係太勁  我覺得可以幫下  多數都唔會  我打最後1下...... 我都知你好憎佢地團既某個人  不過我唔係幫個個人打  只係咁岩  佢又係到  我都好憎個個人  我只係幫小金同火炎  

可以有人唔洗$幫我叫人上黎睇  睇下我講d咩  重好  多d人識我  哈哈

可能有大把人根本唔鐘意我  所以可以當我講廢話的  

不過  踢左就算  我前係夜血既  都唔希望你地團  重有人走  你地信唔信都好  重有可能覺得根本係我拉人走  加上  e件事可能唔關我事

玩段落大意?=.=
作者: z樂    時間: 2008-7-15 22:36:17

e家吹水區  有咩唔講得

重有  你上次都同我講左sor  我走左你咪又係講我壞話  佢話不過我唔會追究你所講既野  都唔知真定假

我off  聽日傾
作者: z樂    時間: 2008-7-15 22:36:34

月月叻女=- =  有人明啦= =
作者: 月月    時間: 2008-7-15 22:37:56

yeah=.=v 我最叻
作者: ooyukiyuki    時間: 2008-7-15 22:38:23

請大家留意 哩個post既係講sS夜血盟Ss高層澄清有關xdxdlam事件
而唔係去研究其他發表者既內容 既格式哩d野
作者: S!U楓    時間: 2008-7-15 22:40:15

原帖由 z樂 於 2008-7-15 22:36 發表
e家吹水區  有咩唔講得

重有  你上次都同我講左sor  我走左你咪又係講我壞話  佢話不過我唔會追究你所講既野  都唔知真定假

我off  聽日傾
對唔住...呢道係「團專區」而且「吹水區」係唔可以俾你亂黎(唔係咩都講得)係有版規的...
作者: 楓之葉    時間: 2008-7-15 22:42:43

sor  錯頻

作者: 夜云    時間: 2008-7-15 22:44:51

原帖由 楓之葉 於 2008-7-15 22:42 發表
何苦呢   系唔系想夜血4分5裂  
狼講真  lam平時俾我地串系無咩野
但有一次佢俾某某人  串到x咁   之後就變成咁
狼同云你地有無諗過lam俾我地串  但佢無野
點解會半年後先來嘈  一定有野發生左
狼仲有  sa佢都系幫人 ...

葉葉..你e排冇on唔知發生左咩事~我地都唔想咁
你不嬲都知我同狼都唔鍾意搞事架啦!
作者: 幻乂影    時間: 2008-7-15 22:44:55

原帖由 楓之葉 於 2008-7-15 22:42 發表
何苦呢   系唔系想夜血4分5裂  
狼講真  lam平時俾我地串系無咩野
但有一次佢俾某某人  串到x咁   之後就變成咁
狼同云你地有無諗過lam俾我地串  但佢無野
點解會半年後先來嘈  一定有野發生左
狼仲有  sa佢都系幫人 ...

言之有理>w<
但lam俾邊個寸完搞成咁=.=
作者: 楓之葉    時間: 2008-7-15 22:52:33

sor  錯頻

作者: 妖狼    時間: 2008-7-15 22:53:08

葉葉=.=liu件事唔關佢幫唔幫人打團戰事=.=我不嬲唔理人地出出入入=.=
仲有=.=lam俾我地串?=.=我何時有串佢~有邊次唔係玩到佢開心=.=
我地叫佢所謂花名~佢完全冇同我講過叫我唔好再叫~頭先都講左係佢自己都認自己係d人先會一路叫落去~
你話點解半年後先發生呢件事~~你問其他團友呢個星期佢同左咩人一齊先會發生呢d事=.=
上星期同今個星期lam跟本變左2個人~~如果唔係佢同小緣識左咁耐~小緣都要反面~
你地自己諗件事錯在邊~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: S!U楓    時間: 2008-7-15 22:54:23

原帖由 楓之葉 於 2008-7-15 22:52 發表
我知云你同狼都唔搞事  依個我知
但系你地要返工  講真對團既事都唔一定知太多
lam入團成大半年  一直我地都有串下佢(玩下佢)
佢會唔會半年後先來發火     團到一定發生d咩事
lam佢當事人先知    我地做左團友咁耐   ...
但你又知唔知今次狼同云都清楚知道呢件事...
而且係親眼目到....我個人認為你先係唔清楚呢
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-7-15 22:58:29

請當時人作出回應~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: 斷情    時間: 2008-7-15 22:59:51

(第1) 夜血唔會唔要任何人,只有人地唔要夜血<~E句之前有句 你5想留係到就走(好似人地賴死5走噤) 你快D走 等佢一次過搞好個團(趕人走)

(第2)楓同狼好心密? 相信5係LAW 睇下D對話就G 同埋有冇諗下點解佢會噤講AR 相信如果你地5係對佢差過個個團 佢都5會噤講?

(第3)XD係某團專區講D野?個D係事實  完整GE我驚更差=.= 如果冇點講 XD中2屈人?

(第4) XD冇諗過有D咩人會叫佢返黎(除左門門) !! 佢返到黎夜血不但冇關心佢 反而係一D冷言冷語
不斷串佢GE說話  
一個自己5中2GE團就更係走LA....(5通會有傻仔留係到?) 仲要比人話係25女 這是應該的MA?
xdxdlam GE走係你地逼+
(仲有XD個名點臭AR 如果真係臭係一些人GE誤解臭 定係佢真係做左D臭野?)
作者: 楓之葉    時間: 2008-7-15 23:01:09

sor  錯頻

作者: 椒oO椒oO    時間: 2008-7-15 23:02:31

原帖由 斷情 於 2008-7-15 22:59 發表
(第1) 夜血唔會唔要任何人,只有人地唔要夜血

@@?你係邊位?
作者: 斷情    時間: 2008-7-15 23:03:32

原帖由 椒oO椒oO 於 2008-7-15 23:02 發表

@@?你係邊位?

有關係?  最重要係我話GE都係事實
作者: 椒oO椒oO    時間: 2008-7-15 23:05:17

原帖由 斷情 於 2008-7-15 23:03 發表

有關係?  最重要係我話GE都係事實

冇關係@@多口問下ja
你講係唔係事實我真係唔知= ="(唔好怪我呀)
作者: 夜云    時間: 2008-7-15 23:05:40

我地逼佢走??
你唔係下化...佢個心已經唔係度我地要佢留係夜血又如何~等佢又講留係夜血發毛?
有d野唔洗畫豬畫出腸架...
作者: 笨BE    時間: 2008-7-15 23:06:45

其實我吾太識夜血D人-.-只係識小緣同埋狼兄
-.-LAM我都吾太熟
不過有時..我覺得LAM有D小題大做
仲有D自視過高-____-''
有時人地可能講笑講左一個你吾太中意既名
你就會打返一大篇野出泥話佢= =''
作者: 吹水仔    時間: 2008-7-15 23:06:53

我相信lam係背後睇緊
但唔好講得咁盡~
到時搞到成個曙光立立亂
大家都唔想~
作者: 妖狼    時間: 2008-7-15 23:08:58

心照吧=.=事實就係你幫條女幫得好出面=.=
佢係你面前講乜都是對的=.=錯的永遠是我們~
首先佢唔踩我地~我地跟本唔會出聲~
第2~你地鐘意擦佢鞋~隨便!!!
作者: 幻滅乂暗殺    時間: 2008-7-15 23:09:46

到低.................發生左咩事=.=
呢排掛住玩真3五...冇點on曙光
作者: 楓之葉    時間: 2008-7-15 23:09:46

sor  錯頻

作者: 吹水仔    時間: 2008-7-15 23:12:37     標題: 回復 53# 的帖子

請問你講緊邊個- -?
如果係講我既話~我同你講
我識lam都唔係好耐
我冇改過佢花名~佢亦唔會無啦啦串我
大家點對佢~佢就點對大家
我同佢都ok fd下~所以都唔會憎對方
你地個個幫佢改晒花名
咁佢咪對你地印象差囉~咁咪想搵d同佢岩傾既人囉~
作者: S!U楓    時間: 2008-7-15 23:13:52

原帖由 楓之葉 於 2008-7-15 23:09 發表
回某某    我第一身  楓之葉  時
我好唔鋸你   我次次入天女都俾你打  有時同 輝少爺 圍我
我升高lv後  次次入天女都會殺你  點解呢  你克人僧  
我對夜血既事我系完全唔知   我只知    某某你入左後
夜血就出事  一 ...
下...唔好話我自認.....乜我有同輝打你咩-3-
我仲記得以前我同楓之葉好fd下=口=
作者: S!U楓    時間: 2008-7-15 23:15:00

你要既証明牙先生....
[attach]83[/attach]
作者: 幻乂影    時間: 2008-7-15 23:15:08

係第20樓我講過....呢件事件....各有各過份....=.=||
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-7-15 23:15:33

第一:夜血從冇趕過佢走

第二:咁仲唔叫好心同佢講下?係唔係要光明正大係咁多族人面前同佢講先至叫好?我唔覺得我地對佢差
咁樣佢之前<狂爆粗>罵夜血同夜月d人又點計?
第三:你識左佢好耐?我地識得佢仲耐wo,加上同族大半年差唔多日日都係個族度狂傾計,完整更差?唔覺wo

第四:佢返到黎夜血不但冇關心佢?佢一返到黎就好似察曬鞋咁,不如試下係戀雪同新雄讚非主流好呀~睇下會點
佢係自己走,唔係我地逼

仲有,佢係咁憎夜血之前dpost就唔好講到夜血咁好啦,吹水架?嘩~原來係人地族一個星期就可以等於係夜血大半年發生韶咁多事
作者: 月月    時間: 2008-7-15 23:15:37

講黎講去
其實個源頭係咪淨係lamlam俾人改花名?
作者: ooyukiyuki    時間: 2008-7-15 23:15:46

原帖由 楓之葉 於 2008-7-15 23:09 發表
回某某    我第一身  楓之葉  時
我好唔鋸你   我次次入天女都俾你打  有時同 輝少爺 圍我
我升高lv後  次次入天女都會殺你  點解呢  你克人僧  
我對夜血既事我系完全唔知   我只知    某某你入左後
夜血就出事  一 ...

請舉個例 有咩+鹽+醋呢? 你話某某入左之後夜血就出事 哩D都只係 你既個人觀感姐
點解一有事發生就將件事賴晒去一個人身上呢
作者: 幻乂影    時間: 2008-7-15 23:17:37

原帖由 月月 於 2008-7-15 23:15 發表
講黎講去

源頭已經搞唔清....
或者自從某人入夜血...
或者係lam返夜血之後...
作者: 椒oO椒oO    時間: 2008-7-15 23:18:01

講黎講去

唔知呀@@我就係見過之前有個post講唔鐘意咋
作者: S!U楓    時間: 2008-7-15 23:18:14

講黎講去
月月..我話你知唔係...#1已經講哂
作者: 妖狼    時間: 2008-7-15 23:19:16

吹水仔~頭先唔係同你講~同埋我連你係邊個都未知=.=
仲有~花名呢件事跟本係藉口=.=係另有原因令佢想去第2個團陪人~
我事先聲明~我係對人唔係對團~如果唔係我唔洗晚晚幫注定掛ac~就係咁多~
作者: S!U楓    時間: 2008-7-15 23:20:05

原帖由 妖狼 於 2008-7-15 23:19 發表
仲有~花名呢件事跟本係藉口=.=係另有原因令佢想去第2個團陪人~
我事先聲明~我係對人唔係對團~如果唔係我唔洗晚晚幫注定掛ac~就係咁多~ ...

現已察明斷情係月之使...請繼續討論
作者: 幻滅乂暗殺    時間: 2008-7-15 23:20:37

肥狼拿拿林改返距...
有個x字
作者: 椒oO椒oO    時間: 2008-7-15 23:22:30

原帖由 幻滅乂暗殺 於 2008-7-15 23:20 發表
肥狼拿拿林改返距...
有個x字

@@係邊度我見唔到
作者: 吹水仔    時間: 2008-7-15 23:23:51

我唔知喇~
lam係我心目中既形象係一個普通既女仔~
因為我冇用惡劣~低劣既態度去對佢~
而佢個心係邊個團~你又唔係佢~點知~
可能佢都只係講下~唔比呀?
如果真係~咁就真係一個好大既誤會~
作者: 妖狼    時間: 2008-7-15 23:25:05

點解我都見唔到既=.=我倒奶=.=
作者: S!U楓    時間: 2008-7-15 23:25:49

原帖由 吹水仔 於 2008-7-15 23:23 發表
我唔知喇~
如果真係~咁就真係一個好大既誤會~ ...

吹水仔....雖然我唔介意你有意見
但係請你唔好用咁多「一定」既字眼
因為你一D都唔清楚成件事..好嗎
作者: 吹水仔    時間: 2008-7-15 23:27:11

原帖由 S!U楓 於 2008-7-15 23:25 發表

吹水仔....雖然我唔介意你有意見
但係請你唔好用咁多「一定」既字眼
因為你一D都唔清楚成件事..好嗎

你搵到成段野有一同埋個定字痴埋一齊既我寫個服字~
作者: 夜云    時間: 2008-7-15 23:27:38

原帖由 吹水仔 於 2008-7-15 23:23 發表
我唔知喇~
如果真係~咁就真係一個好大既誤會~ ...

誤會?
其實明眼人一睇就睇得出=.=
我一路都用e個態度對人...如果你話我態度惡劣既話..咁sorry~不過我係咁串架!
作者: 妖狼    時間: 2008-7-15 23:28:07

咁唔怪得啦=.=
我識左佢咁耐都係呢個星期先知佢個人係點=.=
你唔知係正常=.=
作者: 楓之葉    時間: 2008-7-15 23:29:01

SOR 錯頻

作者: S!U楓    時間: 2008-7-15 23:29:43

原帖由 吹水仔 於 2008-7-15 23:27 發表

你搵到成段野有一同埋個定字痴埋一齊既我寫個服字~

我既意思係同「一定」意思既字樣...
作者: 妖狼    時間: 2008-7-15 23:30:32

夜云=.=你做咩學尋日個小巴佬講野=.=
作者: 幻乂影    時間: 2008-7-15 23:30:38

原帖由 妖狼 於 2008-7-15 23:28 發表
咁唔怪得啦=.=
我識左佢咁耐都係呢個星期先知佢個人係點=.=
你唔知係正常=.=

我都覺lam係變左...之但係我又講唔出佢咩野變左........
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-7-15 23:30:54

講真,我相信呢度冇一個係想咁話佢
夜血好多族人都識左佢好耐,不過呢加同個時差別真係好大原全係兩個人lo~
作者: 斷情    時間: 2008-7-15 23:31:04

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-7-15 23:15 發表

第一:夜血從冇趕過佢走

第二:咁仲唔叫好心同佢講下?係唔係要光明正大係咁多族人面前同佢講先至叫好?我唔覺得我地對佢差
咁樣佢之前罵夜血同夜月d人又點計?
第三:你識左佢好耐?我地識得佢仲耐wo,加上同族大半年差唔 ...

第一: 狼個句GE意思不是要趕人走?(明顯係)

第二: 佢罵得GE實有佢GE道理

第三: MA MA地算耐掛.....個D野冇同你地講更5G.....(佢本來返黎諗住做潛水團員 點G一返黎比你地噤問候法 還可以留低MA?
PS:XD個名5係臭的 不要亂噤講人=.=
作者: S!U楓    時間: 2008-7-15 23:31:50

原帖由 楓之葉 於 2008-7-15 23:29 發表
今次我既立場系偏向lam果到
一,lam入左咁耐    照理唔會依家先同夜血反面
二.我日日玩lam佢既  佢都好好玩  但要點到既止
三,如果lam依2星期唔同左  我地系團友系唔系幫下佢問下咩事等等
系唔系依2星期變左 就可以  ...

我只係想要返之前果個xdxdlam>口<
我地宜家只係想要佢一個解釋....
佢變左D咩明眼人一睇就明....
我夠識左xdxdlam好耐...
響夜血我除左夜小,琳就係我第二個好朋友
作者: 夜云    時間: 2008-7-15 23:32:03

原帖由 妖狼 於 2008-7-15 23:30 發表
夜云=.=你做咩學尋日個小巴佬講野=.=

因為我覺得個c機好有型=v=想型下
作者: lamxdxd    時間: 2008-7-15 23:33:40

原帖由 S!U楓 於 2008-7-15 23:20 發表

現已察明斷情係月之使...請繼續討論

甚麼?
月之使?斷情!?
關佢咩事@@?
我有話去第2個團陪佢嗎?幾時有講呢?
就算係有..我都只係講去陪人,冇講話陪邊個
你話係月之使,相信你都應該係亂講吧
我入去探牛油,5得咩?
原來版主係會拎埋d未經我本人講清楚ge野出黎的
仲有問月使識左我幾耐果位,我可以講大家都識左大半年
話我咩鍾意小題大做果位,你係夜血人嗎?關你事嗎?
我比人嘈就鍾意打一大篇野出黎,e個係我ge性格...
亦係一種發洩ge方法,用文字黎發洩,有咩5岩呢?
吹水仔講得岩呀,點對我我咪點對返果個人
總之就好多謝各位夜血盟ge人一直以黎ge照顧...
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-7-15 23:33:41

原帖由 楓之葉 於 2008-7-15 23:29 發表
今次我既立場系偏向lam果到
一,lam入左咁耐    照理唔會依家先同夜血反面
二.我日日玩lam佢既  佢都好好玩  但要點到既止
三,如果lam依2星期唔同左  我地系團友系唔系幫下佢問下咩事等等
系唔系依2星期變左 就可以  ...

葉葉~我地冇踢到佢,係佢自己走~
同埋,夜血我相信好多人都會關心佢
但係佢一返到黎係度右話咩右話乜,想我地點?
即係試下返大陸搵d上一代人話:我祟日架~吹呀~日本不知幾好幾好咁,你估會點?
作者: 斷情    時間: 2008-7-15 23:33:51

原帖由 妖狼 於 2008-7-15 23:19 發表
我事先聲明~我係對人唔係對團~如果唔係我唔洗晚晚幫注定掛ac~就係咁多~ ...

陪人?洗等到+下先陪?
原來你應承幫注定有噤GE用意(薑都係老GE辣)
作者: S!U楓    時間: 2008-7-15 23:34:10

原帖由 斷情 於 2008-7-15 23:31 發表

第三: MA MA地算耐掛.....個D野冇同你地講更5G.....(佢本來返黎諗住做潛水團員 點G一返黎比你地噤問候法 還可以留低MA?
PS:XD個名5係臭的  ...

講你表明少少野....狼佢呢句係金句...只係想講...冇人玩放棄佢..只係得佢放棄我地
仲有..佢罵得有道理....難道我地就唔可以有任何既道理...而且我地既道理已經講得好清楚
作者: 幻乂影    時間: 2008-7-15 23:35:43

原帖由 S!U楓 於 2008-7-15 23:15 發表
你要既証明牙先生....

版大你個背景圖好得意呀>w<
作者: 斷情    時間: 2008-7-15 23:36:03

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-7-15 23:30 發表
講真,我相信呢度冇一個係想咁話佢
夜血好多族人都識左佢好耐,不過呢加同個時差別真係好大原全係兩個人lo~

XD 點解會變?不是因為你地MA? 夜血+下同個時無分別?
作者: 【夜牡丹】    時間: 2008-7-15 23:37:13

原帖由 S!U楓 於 2008-7-15 23:31 發表

我只係想要返之前果個xdxdlam>口<
我地宜家只係想要佢一個解釋....
佢變左D咩明眼人一睇就明....
我夠識左xdxdlam好耐...
響夜血我除左夜小,琳就係我第二個好朋友 ...

咁你又話人地個名臭晒?!
請解釋,『臭』的定義
呢件事,我夠膽講一句:其實我都唔係唔清楚
LAM的離開,大部份係為左你一個臭字(當然還有其他原因)
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-7-15 23:37:14

原帖由 斷情 於 2008-7-15 23:31 發表

PS:XD個名5係臭的  ...

第一~我唔覺得係lo
第二:咁佢平時成日爆粗x人呢d叫乜?
第三:我識佢耐右耐過你,熟右熟過你,係近期先至紅起你ja= =
即係同以前ooy~旺旺~呢d一樣,基本上幾個月就轉一個,可能幾個月後你呢個身份已經係第個人了
作者: 斷情    時間: 2008-7-15 23:38:13

原帖由 S!U楓 於 2008-7-15 23:34 發表

講你表明少少野....狼佢呢句係金句...只係想講...冇人玩放棄佢..只係得佢放棄我地
仲有..佢罵得有道理....難道我地就唔可以有任何既道理...而且我地既道理已經講得好清楚 ...

冇錯 個句係狼GE金句 !! 但佢個句 你5想留就快D走 等我一次過搞好個團<~E句更絕
作者: lamxdxd    時間: 2008-7-15 23:38:30

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-7-15 23:37 發表

第一~我唔覺得係lo
第三:我識佢耐右耐過你,熟右熟過你,係近期先至紅起你ja= =
即係同以前ooy~旺旺~呢d一樣,基本上幾個月就轉一個,可能幾個月後你呢個身份已經係第個人了 ...

屈!?
ooy,旺旺...咩幾個月轉一個...5多明你既意思係想表達d乜野
作者: S!U楓    時間: 2008-7-15 23:39:16

原帖由 斷情 於 2008-7-15 23:36 發表

XD 點解會變?不是因為你地MA? 夜血+下同個時無分別?
最後講一次...唔係夜血既人...唔好俾太多既意見
我地只係要琳一個人既解釋
作者: 月月    時間: 2008-7-15 23:39:41

其實我個人認為 身為一個女仔俾人咁改花名真係唔係幾開心
但係lamlam初初果時無抗拒過 仲同團友仔玩得幾開心 所以就一直俾人叫呢個花名

另外 可能lamlam自己本身唔知
將自己個團既野 or 其他人msn私下同你講既
公開咁講出黎 係一件唔係幾好既事
有d字眼十分敏感  所以導致事件既發生

狼狼講既野好易明姐,, 夜血唔會迫你走,, 除左你自己想走
如果你有走既念頭你先會覺得呢句係趕人走
作者: 幻乂影    時間: 2008-7-15 23:39:44

原帖由 lamxdxd 於 2008-7-15 23:33 發表

甚麼?
月之使?斷情!?
關佢咩事@@?
我入去探牛油,5得咩?
原來版主係會拎埋d未經我本人講清楚ge野出 ...

....==有點無奈
俠客+hg///
其實我都想知點解淨係得你會俾人煩到po出黎....=.=
我成日都無啦啦俾幾條友add我msn....由佢add...費事理佢....
自從hg有左我msn都狂add...最多米封佢....
一個人煩你搞到你冇mood到要po出黎可能佢真係太煩....
兩個人都係咁...其實係米你唔耐煩呢!?
作者: 楓之葉    時間: 2008-7-15 23:40:22

嗯  sor    我唔應該界入
你地要嘈  就 慢慢啦    (我會刪左我講既野)
我都唔知幾時先可以正常玩返曙光  依家部機既 ram卡得256m   好慘
作者: 夜云    時間: 2008-7-15 23:41:31

原帖由 lamxdxd 於 2008-7-15 23:33 發表

甚麼?
月之使?斷情!?
關佢咩事@@?
我入去探牛油,5得咩?

好野...姣野終於出聲喇@v@
陪邊個?係啵..你講邊個都得架啵@@咁都有位比你入到添xd
版主我諗佢應該都係一個人黎既..澄清一d野我諗都係正常._.
作者: 斷情    時間: 2008-7-15 23:41:31

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-7-15 23:37 發表

第一~我唔覺得係lo
即係同以前ooy~旺旺~呢d一樣,基本上幾個月就轉一個,可能幾個月後你呢個身份已經係第個人了 ...

第一只係你個人覺得
第二 你識佢分人係噤....改緊LA
第三 係我係近期 所以近期佢D野我G 但你地+下5紅 所以5G  幾個月?我都上5到網LU 我個身份係第個人重要GE 5係現在咩?
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-7-15 23:41:43

甚麼?
月之使?斷情!?
關佢咩事@@?
我入去探牛油,5得咩?

嘩@@幾個月前右唔見你咁講?
乜你咁架~一期興起一個~呢加興起佢比幫住佢lo=v=之前ooy~同旺旺比右係咁
唔見你一早好似呢加咁@@?

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2