AGAMES 討論區

標題: `[大家覺吾覺得依家寵物既技能種類吾夠或者太普通]? [打印本頁]

作者: dizidizi511    時間: 2011-11-10 18:31:04     標題: `[大家覺吾覺得依家寵物既技能種類吾夠或者太普通]?

`[大家覺吾覺得依家寵物既戰鬥技能種類吾夠多或者太普通]?
黎黎去去都係得[暈技.降低命中.減防.減移速.每秒造成額外傷害.
造成(物理傷害或其他不同屬性傷害),並且附加大量的仇恨.降低目標閃躲值.降低目標攻擊值.比起副本入邊既小怪.個技能樣同效果有好大分別@@ 我覺得呢d都可以美化一下 . 寵物技能依家既樣同地圖既小怪出既技都差吾多 . 大家有無諗過d技能既樣可以多元化d ? 大家如果都有甘諗過都可以俾下意見@@!
*而融合技能我覺得都ok..吾知其他人有無意見?
不過我覺得加多招技既融合效果係 過一段時間 會自動回復主角既血量或靈力值@@ . 至於幾多秒一次 . 睇下大家有無意見 @@

如果寵物識講野就好lu @_@!
希望大家睇吾明 或姐覺得我廢up都吾好插我 : ( 因為我第一次發起投票同問意見

作者: 勤勞的企鵝    時間: 2011-11-10 18:38:40

我覺得E只game適合發展寵物個邊= =
作者: dizidizi511    時間: 2011-11-10 18:42:04

其實寵物對個角色既幫忙好大..@@
作者: 笨貓    時間: 2011-11-10 19:03:48

我覺得復寵都幾貴下
作者: dizidizi511    時間: 2011-11-10 19:17:11

話說岩岩死左隻48Lv都要1金48銀
作者: propropro1    時間: 2011-11-10 19:46:11

持續傷有咩用~~ =-=
作者: 星光下的愛    時間: 2011-11-12 05:59:15

我都覺得 有D 單吊

例如 攻擊-% 太少 -5% ><

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2