AGAMES 討論區

標題: 「參加冷笑話活動」 我可能不會搞爛Gag! :$ 新増拍攝花絮 [打印本頁]

作者: 嬡滴x    時間: 2011-12-17 16:05:21     標題: 「參加冷笑話活動」 我可能不會搞爛Gag! :$ 新増拍攝花絮

伺服器名稱:霜之森

角色名稱:嬡呠x

多D參與下活動拎下野甘架咋 ;$

我知道唔係甘好笑既` 不過叫得爛Gag應該係爛到笑唔出架嘛!  哈哈. . . ((消音

希望大家可以比多D讚啦 (k)♥♥

作品1 :
[attach]1894[/attach]

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

[attach]1895[/attach]

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

[attach]1896[/attach]

作品2 :

[attach]1897[/attach]

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

[attach]1898[/attach]

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

[attach]1899[/attach]

花絮 xp:

[attach]1893[/attach]

走之前幫我  讚好  先啦!! (k)
唔該哂!  多謝支持 ;p

作者: 嬡滴x    時間: 2011-12-17 22:31:33

推推 030`
作者: 嬡滴x    時間: 2011-12-17 22:52:52

無人Cm下既 t____t`
作者: 哥哥大人    時間: 2011-12-17 23:19:49

作者: 嬡滴x    時間: 2011-12-17 23:23:18

好大粒字牙 ;$
作者: 嬡滴x    時間: 2011-12-18 10:15:12

推1推先 ;p
作者: 嬡滴x    時間: 2011-12-18 13:24:21

點解我個標題5轉色ge
作者: Kv●包包xD    時間: 2011-12-18 18:06:37

我又幫你推1推先~
作者: 嬡滴x    時間: 2011-12-18 21:51:56

多謝哂 xp
作者: dizidizi511    時間: 2011-12-18 23:35:06

見妳苦苦要求個讚我就禁啦
作者: 嬡滴x    時間: 2011-12-19 08:57:58

多謝你牙 ;p
作者: 嬡滴x    時間: 2011-12-19 16:00:02

新増作品2  >__<
作者: 嬡滴x    時間: 2011-12-21 09:55:26

大力推牙!!
作者: 嬡滴x    時間: 2011-12-21 12:06:32

新増拍攝花絮  0.0
作者: Kv●包包xD    時間: 2011-12-21 17:19:14

推推推; 百幾讚. 好誇張-3-
作者: 嬡滴x    時間: 2011-12-21 18:12:11

Kv●包包xD 發表於 2011-12-21 17:19
推推推; 百幾讚. 好誇張-3-

唔係牙-3-
作者: 蘋果    時間: 2011-12-24 01:55:23

路過送一個:
從前有2粒冰,佢地一開始就黏埋一齊.
有一日,佢地好想試下分開,於是好努力咁向外扭動身體~~~
終於,佢地分開左喇~~好開心呀^V^!!
佢地超開心之際,give對方一個five~~又黏埋返啦...^^"
作者: 嬡滴x    時間: 2011-12-24 11:57:33

蘋果 發表於 2011-12-24 01:55
路過送一個:
從前有2粒冰,佢地一開始就黏埋一齊.
有一日,佢地好想試下分開,於是好努力咁向外扭動身體~~~

e個我聽過 xp
作者: wa9820wa    時間: 2011-12-24 12:37:43

GD~~~~~
作者: TSZ0906    時間: 2011-12-24 12:55:18

完全睇得出好比心機
加油~十卜
作者: 蘋果    時間: 2011-12-24 14:18:43

嬡滴x 發表於 2011-12-24 11:57
e個我聽過 xp

握握手:P
作者: 嬡滴x    時間: 2011-12-24 15:12:46

TSZ0906 發表於 2011-12-24 12:55
完全睇得出好比心機
加油~十卜

多謝你Cm XD`
作者: 嬡滴x    時間: 2011-12-24 15:13:18

蘋果 發表於 2011-12-24 14:18
握握手:P

你好
作者: 鬼baii    時間: 2011-12-24 16:04:36

見你咁比心機,我專登開隻a黎推你咖XD`
推爆佢~

△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△
△△△△讚讚讚△△△△△△△△讚讚△△△△△△讚讚△△△△△△△△△△△
△△△讚讚讚讚讚△△△△△△讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚△△△△△△△△△
△△△△讚讚讚讚讚△讚△△△讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△△△△讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚△△△△△△
△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚△△△△△△△
△△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△△△△△△讚讚讚讚讚讚讚△讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△△△△△△讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△△△△△△讚讚讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△△△△△讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△△讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚△△讚△△讚讚讚讚讚讚△△△△△△△
△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△
△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△△讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△讚△△讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚△△△讚△讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△讚△△讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚△△△△△讚讚讚讚讚△△△△△△△△
△△△讚△△讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△△
△△△讚讚△讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△
△△△△讚讚讚讚讚讚讚△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△
△△△△讚讚讚讚讚讚△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△
△△△△△讚讚讚讚讚△△△△△讚讚讚讚讚讚讚讚讚△△△△讚讚讚讚讚△△△
△△△△△△讚讚讚讚△△△△△△△讚讚讚讚△△△△△△△△△△讚△△△△
△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△△

作者: 嬡滴x    時間: 2011-12-24 16:06:08

鬼baii 發表於 2011-12-24 16:04
見你咁比心機,我專登開隻a黎推你咖XD`
推爆佢~

鬼鬼(k)

作者: TSZ0906    時間: 2011-12-25 16:30:55

點解睇唔到你有幾多個讚好既...
作者: 嬡滴x    時間: 2011-12-26 10:45:19

TSZ0906 發表於 2011-12-25 16:30
點解睇唔到你有幾多個讚好既...

我都5知點解-3-`
我都睇唔到其他人
作者: 嬡滴x    時間: 2011-12-27 13:24:17

多謝各方好友支持 ovo`
作者: 蓉蓉    時間: 2011-12-27 13:40:12

個水母樣我笑左 好有心機@@加油
作者: 嬡滴x    時間: 2011-12-27 15:04:59

蓉蓉 發表於 2011-12-27 13:40
個水母樣我笑左 好有心機@@加油

多謝支持 ;p
作者: n027    時間: 2011-12-28 10:37:13

我中意作品1
夠哂爛-.-
作者: 嬡滴x    時間: 2011-12-28 10:48:49

n027 發表於 2011-12-28 10:37
我中意作品1
夠哂爛-.-

thx  XD!
5爛5叫Gag`
作者: 嬡滴x    時間: 2011-12-28 10:53:54

28號啦
Gm` 你肯公佈結果+派獎未

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2