AGAMES 討論區

標題: 大家有冇發現呢個問題(開檔問題) [打印本頁]

作者: 平安    時間: 2008-8-3 15:03:32     標題: 大家有冇發現呢個問題(開檔問題)

唔知大家有冇發現d人都係喜歡係清風開檔,都唔會去市集.........搞到好亂~

以前一般都係賣工藝家私係工藝師到開檔,中間係雜貨,
賣鑑定符係鑑定師到開,貴野好野係市集果倉庫到開,
藥品係藥材商人到開,食物中下果個開(係生活技師同藥材商人中間)

咁大家就唔會就圍走睇野,又浪費時間,又浪費棋~唔好再係清風開啦~好鬼死亂~
作者: kwokut    時間: 2008-8-4 07:57:26

你呢個想法吾錯,不過...我系game上D fd都話吾會上論壇:L
作者: 平安    時間: 2008-8-4 09:19:18

我係都純粹比下意見...清風村就黎比人逼爆啦:L
作者: 肥仔峰    時間: 2008-8-4 21:45:07

咁如果咩都賣咁點??????
作者: 平安    時間: 2008-8-5 09:03:22

放中間~雜貨呀嘛~~人愈黎愈多,清風村放唔落咁多人嫁啦~
遲早比官方改成清風村唔比開檔~

以上純粹個人意見;與本論壇立場無關:lol
作者: 賣底底    時間: 2008-8-5 09:58:16

邊有人聽你講呀..:(
作者: luke    時間: 2008-8-5 10:05:59

其實我覺得應該set定只可以係集市擺攤

因為就算我地點講都好  d人一定唔會自己轉走 唔係清風擺

原因係多攤 姐係多人睇  所以個個都係清風擺擋

如果想轉晒d攤去集市就唯有改個系統
作者: 平安    時間: 2008-8-5 10:28:43

睇黎我得閒要上去宣傳下個論壇啦~叫多d人上黎睇

同官方申請下,搞下論壇活動~叫官方資助下d獎品:lol

作者: luke    時間: 2008-8-5 10:37:14

十卜 U呀 平安!!  點卡最實制:lol
作者: 平安    時間: 2008-8-5 11:08:28

你想太多了~~邊有可能送點卡比你呀=.=""
道具裝備物品都可能得既
作者: kwokut    時間: 2008-8-5 16:40:14

原帖由 平安 於 2008-8-5 10:28 發表
睇黎我得閒要上去宣傳下個論壇啦~叫多d人上黎睇

同官方申請下,搞下論壇活動~叫官方資助下d獎品:lol
我上次系世頻宣傳官方論壇就比G.M封左成6450日,平安你順便幫我同dG.M講下啦:handshake 吾該啊(32175)
作者: 平安    時間: 2008-8-5 16:43:12

世頻宣傳官方論壇???
我唔識d gm喎~呢個你要打去客服到問下啦~
作者: luke    時間: 2008-8-5 17:51:26

原帖由 平安 於 2008-8-5 11:08 發表
你想太多了~~邊有可能送點卡比你呀=.=""
道具裝備物品都可能得既

哈哈  一睇就知我發緊夢啦  :lol
送聰靈果啦咁:lol
作者: sky3672    時間: 2008-8-7 11:20:08

平x講ge米係大陸ser d人既擺當方式黎ge  集市擺當都唔錯既~~~
作者: derekkwok10    時間: 2008-8-7 13:03:27

趕集個陣我想搵變異都搵到火都黎-.- 有人又賣書 G.M呀~_~ 快D開左個書市啦 (係明月入~_~) (唔係我諗 遲D都有)
作者: 平安    時間: 2008-8-7 21:41:58

原帖由 derekkwok10 於 2008-8-7 13:03 發表
趕集個陣我想搵變異都搵到火都黎-.- 有人又賣書 G.M呀~_~ 快D開左個書市啦 (係明月入~_~) (唔係我諗 遲D都有)

係大陸ser冇人用書市....最後大陸官方仲關閉埋呢個功能:L
作者: kwokut    時間: 2008-8-8 10:35:04

原帖由 平安 於 2008-8-7 21:41 發表

係大陸ser冇人用書市....最後大陸官方仲關閉埋呢個功能:L
平安你系吾系香港人,大陸夢想申請帳號要大陸身份證喔:L
作者: o蝶o    時間: 2008-8-8 17:54:47

原帖由 kwokut 於 2008-8-5 16:40 發表
我上次系世頻宣傳官方論壇就比G.M封左成6450日,平安你順便幫我同dG.M講下啦:handshake 吾該啊(32175)

佢係咪話好係官壇post知識大考驗d ans,
所以封你呀??
作者: 平安    時間: 2008-8-8 18:41:53

原帖由 kwokut 於 2008-8-8 10:35 發表
平安你系吾系香港人,大陸夢想申請帳號要大陸身份證喔:L

我係香港人呀~身分證號碼好死既姐.....自己都整到出黎啦~:lol
作者: kwokut    時間: 2008-8-8 19:46:32

原帖由 o蝶o 於 2008-8-8 17:54 發表

佢係咪話好係官壇post知識大考驗d ans,
所以封你呀??
你講得舞錯http://www.agames.hk/viewthread.php?tid=8000&extra=page%3D1
作者: kwokut    時間: 2008-8-8 19:47:37

原帖由 平安 於 2008-8-8 18:41 發表

我係香港人呀~身分證號碼好死既姐.....自己都整到出黎啦~:lol
緊比個我啦吾該啊:handshake
作者: alan78945    時間: 2008-8-31 00:14:21

其實平安係邊個呀,我只知D人成日叫平安平安
作者: §維他奶§    時間: 2008-8-31 01:06:38

平安咪係平安囉
南遙ser南遙國殺手流副幫主[平安]@~@
作者: 平安    時間: 2008-8-31 09:02:24

借問聲....好多人會講起我咩???:L
作者: 小築    時間: 2008-8-31 20:02:53

想之前,我第一次入game真係怕怕:L
作者: nick21463030    時間: 2008-9-6 22:19:13     標題: 平安???

平安id係咩:o 我想加你做好友:)
作者: 051202    時間: 2008-9-7 18:34:42

宜家清風得番好少人擺攤啦:L
作者: funny470275    時間: 2008-9-13 17:41:36

宜家都好小人係新手村開檔.....

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2