AGAMES 討論區

標題: 1234568 [打印本頁]

作者: chihang6488    時間: 2012-1-11 16:50:30     標題: 1234568

放a

spritehunter 發表於 2012-1-13 11:41
甘你話新雄唔只得個幾丁友,我非常同意
但係佢的確係掛住「新雄」呢個團名
係佢地影衰你地個團名,我地都無法 ...

spritehunter 發表於 2012-1-11 19:14
其實**D人係點,大家心裡有數
支持夢紫,鬼祭

angusyip520 發表於 2012-1-9 18:37
小心佢
佢放d ac多數會爆番
信唔信由你地

隻崩嵐本身放左  e+係番手
無品前科
杏花村<<<<<搶王搶到打人GE狗
http://agames.com.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=80085&extra=page%3D1
佢地做咩唔玩曙光?
咪4周圍搶王打lo
搞到鬼祭,夢紫都同佢地反面
潛哂水拉
仲唔放ac?

另外  本人已退曙   

作者: ko123    時間: 2012-1-11 16:55:17

300m?
作者: 神。偷    時間: 2012-1-11 18:29:43

如果200點300M我多多都收
作者: spritehunter    時間: 2012-1-11 19:14:27

其實新雄D人係點,大家心裡有數
支持夢紫,鬼祭
作者: 杏花b    時間: 2012-1-12 00:50:54

話說
杏花村<<<<<搶王搶到打人GE狗
http://agames.com.hk/forum.php?m ... 0085&extra=page%3D1  <<<<<<
唱我果隻 天無日 都係爆雪糕ac拎返黎
爆人AC既人講既野 真係要諗清楚
作者: 杏花b    時間: 2012-1-12 00:54:01

重有 邊個話放AC
就等於唔玩曙光
咩理論黎
作者: 零零×°    時間: 2012-1-12 02:05:29

其實你用d失實既主題引人入黎睇既目的何在?
點解唔光明正大咁講?
由於我認識杏花 膠膠兩人
所以我重點所說的不是他們
我先對事不對人
對於你所引用的兩位人兄的留言 我有d補充
何為 新雄D人係點?心中有數?
其一
其實新雄唔只他兩丁友仔 重有其他人(我都係其中一員)
佢兩丁友為人係點我不作評論 只是想說 請不要以偏蓋全 新雄係唔只佢兩丁友
我頭頂都係新雄 我為人係點 同我交易過既玩家就知...小至數十 大至過千

其二
何為多數會爆返?
多數 e個詞語太主觀 人人有唔同定義 唔同判定程度/
的確 信唔信都係他人既事 唔到我地理

作者: softplastic    時間: 2012-1-12 04:21:36

樓主唔聲唔聲用左我個POST XD

杏花,你唔知頭唔知路唔好係到亂屈~

依家明明係你係到搶我王仲想抵賴? 仲有,唔該你叫下你個小學雞FD收一收啦,咪以為真係搶到隻王就好叻好勁先得架~

講野唔經大腦,仲要毒到係到洗王,比你洗哂每一轉王又點? 你叻哂好未? 依家咪又係搞到人神共憤!!!!

呢個AC我係同人收返黎, 上手係咪真係爆AC我唔知!

樓主講你地2個點衰點衰唔關我事,請你唔好屈得就屈!!!!
作者: chihang6488    時間: 2012-1-12 14:34:49

spritehunter 發表於 2012-1-11 19:14
其實新雄D人係點,大家心裡有數
支持夢紫,鬼祭

作者: chihang6488    時間: 2012-1-12 14:37:44

如題 不作甫充 ^^ 又唔係我講既
作者: 杏花b    時間: 2012-1-12 14:45:17

chihang6488 發表於 2012-1-12 14:37
如題 不作甫充 ^^ 又唔係我講既

杏花b  雪糕  放ac會爆返

佢地做咩唔玩曙光?
咪4周圍搶王打lo
潛哂水拉
仲唔放ac?

紅字果啲得你一個講
你唔係諗住答唔出 就咁出一句推卸呀嘛^^

作者: chihang6488    時間: 2012-1-12 15:59:02

第2頁無人 睇架wo  人地睇第一頁多 ~_~
作者: 零零×°    時間: 2012-1-12 16:18:03

內容鬆散 內容失實
論句毫無無論證支持
同街市得個UP字既菜販無分別
小朋友是退曙係一個明智既決擇 讀多幾年書 叫MISS教你中文
講野要有論點 論句 論證, 如果唔係同吹水無分別
作者: chihang6488    時間: 2012-1-12 17:10:08

作文?要有論點 論句 論證  你都係讀唔成書果種7.7
作者: 零零×°    時間: 2012-1-12 17:28:27

講野要有point ed唔洗人教:) 唔係得個吹字
誰讀唔成書? 我絕對唔介意你入科技大學揾我
不過我怕你無咁既膽量.
你都係讀好d書 先好學人串77
別向高難道挑戰:)
作者: chihang6488    時間: 2012-1-12 17:42:23

科技大學 咁多人 點搵你  你講野夠無point
作者: chihang6488    時間: 2012-1-12 17:44:28

同埋 我一開始  無唱新雄  係唱杏花 同膠 ok?   我引用既 又係人地講   關我事?你睇清楚個poz先拉!  我無唱你團@@

最多我唔引用

作者: 零零×°    時間: 2012-1-12 17:56:48

你真係夠膽黎既 我絕對唔介意出黎見下你e個小朋友
算了 放過你吧...你中意點話佢2個係你地既事
我對事唔對人 下次咪引錯野  野到其他人就唔好:)
作者: 雪糕。﹏。    時間: 2012-1-12 20:33:57

隻天無日點拎返黎 你心中有數

佢地做咩唔玩曙光?
咪4周圍搶王打lo
潛哂水拉
仲唔放ac?

玩下第2隻GAME叫潛水
放AC叫唔玩曙光
鬼祭 一早想反好耐
作者: 雪糕。﹏。    時間: 2012-1-12 20:34:35

隻崩嵐本身放左  e+係番手<~~ HKD收返返黎
作者: angusyip520    時間: 2012-1-12 23:59:25

支持樓主
作者: chihang6488    時間: 2012-1-13 07:30:56

angusyip520 發表於 2012-1-12 23:59
支持樓主

thx^^ 推推^^
作者: spritehunter    時間: 2012-1-13 11:41:10

係佢地影衰你地個團名,我地都無法阻止
作者: chihang6488    時間: 2012-1-13 15:15:17

spritehunter 發表於 2012-1-13 11:41

已上位
作者: 零零×°    時間: 2012-1-13 15:58:12

影唔影衰就真係視乎個人想法
同埋人既心智成熟度  
一D心智成熟既人係識分對與錯 是非黑白 對事不對人
一d心智不成熟既人對與錯,是非黑白都或許識分 但係就只會對人唔對事 個人的所作所為就視為一整化
E家政府點解要人學通識 批判思考? 就係希望年下青年人 思想會成熟D,睇野睇遠D,通透D

所以影唔影響就真係視乎個人想法,觀點與角度.
你地點話佢2個都好 我唔理
但如果燒到我地個頭 我一定會出聲
我絕對歡迎理性討論:)
作者: angusyip520    時間: 2012-1-13 17:55:53

支持樓主
推推
作者: spritehunter    時間: 2012-1-13 21:02:46

若果真係個別事件,我對我批評「新雄」既事作出抱歉
但事情漸催嚴重,不論在論壇或在遊戲中,都看見類似事件
先不管事情本身是否真實,本人在遊戲裡,看見他們狂妄自大,實在令人憤怒不已
畢竟那兩個人是貴團的成員,只希望貴團能夠作出合理解釋,否則貴團的信譽只會越來越差
本人並不三團的成員,只是以旁觀者的角度理論事件
作者: 杏花b    時間: 2012-1-13 22:40:02

spritehunter 發表於 2012-1-13 21:02
...

依家你地不斷挑釁我 係你地要玩大佢@@唔通又我一個攪起
作者: 零零×°    時間: 2012-1-14 00:00:23

spritehunter 發表於 2012-1-13 21:02
...

但在我眼中看到的是
係論壇上有人話佢2粒丁搶王打人 佢地有認 係事實
但係話佢地爆人AC 但又不見得有D咩證據...
如真係真有其事 有證據既大可以報警.. 論壇上早有教人點報警的指引....
實質地 我只係見到有人話佢地2位爆人ac會拎返 但拎唔出什麼的證據證明...
當然.. 無風不起浪 佢地之間既因因怨怨我唔知 亦都唔會過問...
game上, 的確..有時佢2粒丁真係會自大點... 我不得不承認,
但就未至於你所講既狂妄自大,實在令人憤怒不已.  
或許亦可能係我無on個時係咁.. 你可唔可以比D實質例子比我??? 我想了解下

我已說過 就算係我地團既成員.
佢地點樣都好 佢都係地既事.
都唔係小朋友. 佢地咁大個人應該識承擔責任
自己做過既野自己承擔.
同樣地 你地都唔係小朋友 應該識 對事唔對人.明白事理
如果你話我地要解釋 我只可以講信譽差的唔係我地團 而係佢地2位既信譽. 就係咁多
我相信你都係一位明白事理既人 應該都識分辦

作者: chihang6488    時間: 2012-1-14 07:33:54

零零×° 發表於 2012-1-14 00:00
但在我眼中看到的是
係論壇上有人話佢2粒丁搶王打人 佢地有認 係事實
但係話佢地爆人AC 但又不見得有D咩 ...

真係唔只我一個唱

玩game就玩game  當佢地唔夠人打果陣[ 杏花你咪話比我知 唔同我地打唔=唔夠人打]
人身攻擊? 串人做咩職業?  
玩game又要關人 做咩職業事 ??
如果膠手兄 你咁有成就  就唔洗成日係屋k   毒曙光
其實 膠手 同杏花 個人係點 大家都好清楚 好難下下cap哂圖
作者: leoleepo    時間: 2012-1-14 20:14:05

碎,做人點解要咁絕?
作者: 雪糕。﹏。    時間: 2012-1-14 20:58:18

[attach]2016[/attach]
我都明  好難下下cap哂圖

作者: 支持新雄的人    時間: 2012-1-14 21:14:55

哎呀乜你地有口話人冇口話自己呀??
作者: 零零×°    時間: 2012-1-15 01:42:52

chihang6488 發表於 2012-1-14 07:33
真係唔只我一個唱

那位小酒窩的人兄..我只可以講...佢係一位好厚面皮的人
佢洗頻 我有問過佢...只係佢無理會我 或者 答唔出
我問佢. 你有收過佢2丁友ac 佢答唔出 (事實上是無的)
我再問佢. 人地有放你王?  佢無理會我 (事實上我唔知,或許有或許無吧)
我再追問..  咁你唱咩野.. 佢已經無理會我了....
據我所見的 只係某日佢同杏花同膠膠 係朝攤互串...
之後小酒窩唔出聲  其後就見到唱佢地的文字....
因果關係大概是這樣吧... 對於佢所講既言論.. 我就覺得不太可信了...

至於第2張
我應該好似都係在場的
如果你覺得係狂妄自大既.就狂妄自大吧...
在我立場...只可以用2個字黎形容... --『串咀』
:佢真係幾串下-.-   我都覺得佢唔岩.
但係... 串咀 人身攻擊小不勉... 知道對方幾多料..就拎黎串對方... ed我諗係人都識...
如果你覺得係狂妄自大 就狂妄自大吧.  你唔LIKE佢.. 就唔LIKE佢吧...
你亦都可以串返佢.. 你以下都做了... 對嗎?

其實你地話人會爆返ac..  點解唔每次收ac 都將D交易記錄影低
以我自己為例.. 每次既交易記錄 講過既野我自己都有影低...
買家賣家都有保障... 第日有咩事有爭議..都可以拎返d記錄出黎...
但係E家d買家...收ac返黎之後入唔到就立即話係賣家爆返既...係咁唱人
老兄 別耍我..  點解唔一早影低D交易記錄,第日有咩事都可以報警.
ac比人爆返 你自己都有責任. 唔好推哂比人.講到自己好似清白 無辜咁.
作者: chihang6488    時間: 2012-1-15 07:17:21

雪糕。﹏。 發表於 2012-1-14 20:58
我都明  好難下下cap哂圖

你真係好得閒改圖  喂 我無咩所謂  最多唔放姐

日期,時間??  有無人在場?  你最好搵番小酒窩出泥 証明
我呢段時間係道打信 根本好小上線   請提供時間,日期@@

作者: chihang6488    時間: 2012-1-15 07:26:13

零零×° 發表於 2012-1-15 01:42
那位小酒窩的人兄..我只可以講...佢係一位好厚面皮的人
佢洗頻 我有問過佢...只係佢無理會我 或者 答唔出 ...

咁你地團 既膠手 為何要改圖屈我?.?

仲要改圖   係朝攤講   咁光明正大???講??

作者: 零零×°    時間: 2012-1-15 11:39:30

chihang6488 發表於 2012-1-15 07:26
咁你地團 既膠手 為何要改圖屈我?.?

仲要改圖   係朝攤講   咁光明正大???講??

我先唔評論係真定假 因為我都唔知
你放圖 人地無話你改圖
人地放圖 你就話人地改圖 屈你
叫人提供日期 時間 揾人證明
點講都講唔通....
如果你覺得係假既 請找出錯位
光唔光明正大我就唔知
因為我唔熟識你為人
以目前黎講只能"話"e張圖係真
除非你證明到係改圖
作者: chihang6488    時間: 2012-1-15 11:52:54

零零×° 發表於 2012-1-15 11:39
我先唔評論係真定假 因為我都唔知
你放圖 人地無話你改圖
人地放圖 你就話人地改圖 屈你

第一, 講番爆ac  要係朝攤  光明正大咁講??
第二, 點解佢唔影低我講既果陣??????
作者: 豆腐影    時間: 2012-1-15 11:58:00

>>>
作者: angusyip520    時間: 2012-1-15 12:14:01

推呀推呀!!
昆狗離開

作者: 零零×°    時間: 2012-1-15 12:22:02

chihang6488 發表於 2012-1-15 11:52
第一, 講番爆ac  要係朝攤  光明正大咁講??
第二, 點解佢唔影低我講既果陣?????? ...

已經說過
1.我唔熟識你為人. 我點知圖中既『你』 點解要光明正大咁講
我唔係你 你問我? 我點知??
2.係你睇唔到張圖 定我睇唔明...
張圖咪影低左『你講既果陣』

係唔係就真係要問你自己 唔係問其他人
你話係錯既 請你自己去糾正 唔係將責任推比人 叫人提供證明...

講真個句 叫人提供證明. 人地彩你都傻 以目前黎講張圖就係證明
連邊個處於下方都唔識分 重要人提供證明 你都幾天真下.. 小朋友..
作者: 雪糕。﹏。    時間: 2012-1-15 14:21:18

chihang6488 發表於 2012-1-15 07:17
你真係好得閒改圖  喂 我無咩所謂  最多唔放姐

日期,時間??  有無人在場?  你最好搵番小酒窩出泥 ...

小酒窩同你咁熟你唔好玩我喇
你話我改圖 咁你個張都唔真得去邊
作者: chihang6488    時間: 2012-1-15 14:52:05

雪糕。﹏。 發表於 2012-1-15 14:21
小酒窩同你咁熟你唔好玩我喇
你話我改圖 咁你個張都唔真得去邊 ...

已笑  我個張咁多人在場 你 話唔真?

咁爆返隻仙
唔明...@@

作者: 杏花b    時間: 2012-1-15 15:22:06

chihang6488 發表於 2012-1-15 14:52

咁爆返隻仙

攤會小人過天女?
作者: chihang6488    時間: 2012-1-15 15:24:05

杏花b 發表於 2012-1-15 15:22
攤會小人過天女?

以上兩張點點解釋?
我搵到呢兩張圖  都o左
加上 我係講緊朝倉果張

作者: 雪糕。﹏。    時間: 2012-1-15 15:27:33

chihang6488 發表於 2012-1-15 14:52

咁爆返隻仙

我地係到講笑
你問下當時on緊隻仙既人(錯愛)先po出黎喇

位已上
作者: chihang6488    時間: 2012-1-15 15:29:44

雪糕。﹏。 發表於 2012-1-15 15:27

我地係到講笑
你問下當時on緊隻仙既人(錯愛)先po出黎喇

哦 咁我都係講笑果陣[你改果張圖@@]

第一張呢??
又講笑??? 咁多講笑?
作者: 黑乂白配    時間: 2012-1-15 15:33:04

豆腐影 發表於 2012-1-15 11:58
>>>

作者: 雪糕。﹏。    時間: 2012-1-15 15:34:00

chihang6488 發表於 2012-1-15 15:29
哦 咁我都係講笑果陣[你改果張圖@@]

第一張呢??

你講到咁白 可難可以信你講笑
作者: 雪糕。﹏。    時間: 2012-1-15 15:36:15

仲有 隻小凝凝唔只我一個on
作者: 杏花b    時間: 2012-1-15 15:37:52

咁爆返隻仙

你係米比人踢爆放AC爆返 對個爆字咁敏感 見到爆字就放上黎 1句話想我解釋d咩
你咁無離頭放2張圖上黎得2句 真係
作者: 零零×°    時間: 2012-1-15 15:59:30

咁爆返隻仙

1. 兩張唔同日期 第一張1月1 第二張1月2
2. 兩張圖都係得一句
3. 第一張D對話毫無相連
4. 兩張所講個句既話係由唔同既ac 出聲

如果你話2張圖係同時影既都話可以證明
eg: 咁爆返隻仙,卡爆番 就借得.
但係事實上唔係.

重有. 多人/小人 唔等於係真或假(低級思想)
講唔講笑我就真係睇唔出2位係講緊笑. 2位都認真
但係 膠膠個張就證明到你 賣左ac會爆返
你個2張唔相連 得1句既"證明"   想表達D咩 我就真係唔清楚了...

你已經回避左我一次既答覆 唔好諗住再避第二次

作者: chihang6488    時間: 2012-1-15 16:37:19

零零×° 發表於 2012-1-15 15:59
1. 兩張唔同日期 第一張1月1 第二張1月2
2. 兩張圖都係得一句
3. 第一張D對話毫無相連

講幾多 都係唔會有結果
無為再講落去~_~
你點中意點屈就點屈
係幫緊我手推poz
作者: 喜歡淡淡愛    時間: 2012-1-15 16:46:50

作者: 零零×°    時間: 2012-1-15 16:56:40

chihang6488 發表於 2012-1-15 16:37
講幾多 都係唔會有結果
無為再講落去~_~
你點中意點屈就點屈

小朋友, 無料就無料 別扮四條
我絕對無屈你 係你自己答唔出.
人地個個入黎睇哂 食花生
只會覺得你『你』 E位樓主既無知, 無能
我成日都話 讀好D書先好學人串
有料同無料真係差好遠.

小朋友你繼續做井底小蛙吧...

歸去,無風無雨也無晴

作者: chihang6488    時間: 2012-1-15 17:09:40

哦 完來係咁   推^^
作者: chihang6488    時間: 2012-1-15 17:26:06

膠膠個張就證明到你 賣左ac會爆返
哦完來 無賣過= 知會爆返
你真係好 kai

作者: chihang6488    時間: 2012-1-15 17:30:54

差一位 上本周熱門 ^^
作者: chihang6488    時間: 2012-1-15 17:31:44

講真 唔洗我係道多講 大家最清楚 佢地兩個係咩為人 只係想同d唔知既人講佢地d wai水史^^

作者: 零零×°    時間: 2012-1-15 17:35:50

chihang6488 發表於 2012-1-15 17:26
哦完來 無賣過= 知會爆返
你真係好 kai

小朋友 我都叫左你讀好D書先..
唔係話你有賣到ac  你自己望返張圖 睇下你自己講左d咩先
有時真係唔係想串你 文句都唔識解就出聲 完全唔洗用腦諗.
你都係唔好出聲好
繼續厚面皮 推post 好過出醜

作者: chihang6488    時間: 2012-1-15 18:02:45

零零×° 發表於 2012-1-15 17:35
小朋友 我都叫左你讀好D書先..
唔係話你有賣到ac  你自己望返張圖 睇下 ...

呀 成年人 唔該你 問下你團友係咪改圖先la
如果 我講過呢d野 仲洗咩 係道推  仲出醜?
成年人 你唔知頭唔知路 你講乜野^^
成個poz 根本唔關你事 你嘈咩姐?
作者: 杏花b    時間: 2012-1-15 18:30:10

chihang6488 發表於 2012-1-15 18:02
成年人 你唔知頭唔知 ...

下下屈人改圖 講完又唔敢認 真係...

自己駁到咀就同人吹  一駁唔到咀就話成個po唔關佢事

作者: 零零×°    時間: 2012-1-15 18:36:29

chihang6488 發表於 2012-1-15 18:02
成年人 你唔知頭唔知 ...

小朋友 唔夠人講就唔好係到發難..發難咋
我有講過 你話係改圖就唔該你搵出錯位 邊到有跡象係改左.
你自己搵返之前你講過d野 你自己都有認 都話都係講笑 (我但又唔覺得你係講笑)
先話人地屈你->又話改圖->之後又話講笑    明眼人都知係真或假

點解你講過 重要係到推 出醜? 我就真係唔知點解啦
我唔知頭唔知路? 或許我就真係唔知得哂 但至小.就咁睇落去就見到你E條小朋友就係唱人 但係又拎唔出證明話佢兩位會爆返d ac  
反而有張圖就證明到 會爆返ac既人 係你.

唔關我事咁你又回?  係咪個post(poz)唔關其他人事就唔可以出聲?
同你議事論事 又唔識
同你講道理   你又唔明
串你只係識發難   E家D小朋友真係
早叫你咪出聲 厚面皮推post
自己搵位比我入 串你 係到出醜

作者: chihang6488    時間: 2014-11-6 16:13:32

神post 推
作者: o戀風初丼o    時間: 2014-11-10 00:26:50

作者: o戀風初丼o    時間: 2014-11-10 11:09:21

作者: 雪之晞    時間: 2014-11-10 18:32:41

好耐啦haha

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2