AGAMES 討論區

標題: 救晴空方法 [打印本頁]

作者: Rock陰陽    時間: 2012-4-28 16:04:24     標題: 救晴空方法

其實晴空個idea真係幾好
角色又好得意

你地覺得有咩方法至可以令人多啲?_?
作者: askrun    時間: 2012-4-28 16:13:32

職業太唔平衡是重點
作者: 妖藍    時間: 2012-4-28 20:16:39

唔係唔平衡~而係有D 職過能份
作者: Rock陰陽    時間: 2012-4-28 23:25:53

push:(
作者: badbear    時間: 2012-4-30 11:08:14

妖藍 發表於 2012-4-28 20:16

嗯,認同。天道招雷,勁能到離曬普,超痛
作者: Rock陰陽    時間: 2012-4-30 22:22:31

喂!;@:@
作者: kins8553    時間: 2012-4-30 22:36:40

其實無得救
最主要係代理問題
唔講遊戲內容啦
講下d所謂既活動啦
咁耐以黎有邊個活動係正架?
送少少實用既獎品都無
送黎送去都係果d垃圾
樂趣可以話係零
作者: johnny2608    時間: 2012-5-1 17:15:20

送點
作者: Rock陰陽    時間: 2012-5-1 17:36:35

johnny2608 發表於 2012-5-1 17:15
送點

死得仲快
作者: s31649725    時間: 2012-5-1 19:54:25

賣廣告!要大賣特賣
作者: kins8553    時間: 2012-5-1 22:50:16

johnny2608 發表於 2012-5-1 17:15
送點

咪玩啦....
而家送下防爆防增咁已經好似被逼咁
都係繼續送果d不能交易既白/綠時裝啦
作者: jelly99987    時間: 2012-5-2 00:47:42

我個人是覺得呢  出三轉(職)又或是出新地圖/副本會吸引到人  想當初每次出新圖都會有一堆舊人重玩 出轉職時更多左唔少人玩 所以我建議出新圖(如北方大陸)和三轉  尤其是三轉  好多呢類game都有三轉  唔止轉一次啦  希望幫到你地啦~
作者: carcarjoejoe    時間: 2012-5-2 02:14:48

jelly99987 發表於 2012-5-2 00:47
我個人是覺得呢  出三轉(職)又或是出新地圖/副本會吸引到人  想當初每次出新圖都會有一堆舊人重玩 出轉職時 ...

GM 已經講左會出65 同3轉了...

其實有時唔想玩, 係因為隻GAME的機率太假, 完全係講你好唔好彩, 你掉幾錢落去都係咁話, 你沖膠囊話55%, 但其實冇...
你可以連沖勁多粒都係失敗...

當然有D人好好彩, 5粒5粒得晒....

有時會覺得我掉咁多錢落去, 都係冇用, 唔夠人地好彩, 幾十粒D裝+極都+唔到上8.... 人地唔用錢果D可以用GM送的2粒防增就由+8上到+10...

轉蛋都係咁...抽幾次41 (以前51) 都唔出一件藍字... 想點....
灰都唔想再買點, 唔想玩.....

究竟D機率可唔可以公平D~!!!

不過宜家D人都少左好多... D時裝跌, 點品跌晒價都冇人買....
都唔知捱到幾耐...

作者: KIN_201314    時間: 2012-5-11 16:36:13

整多D活動囉 活動多 自然就會吸引人玩 都係睇下送D咩啦
作者: ancc17    時間: 2012-5-11 17:42:18

推行多D活動
作者: 妖藍    時間: 2012-5-11 19:12:57

唔駛改弱勁職...改返強d 弱職is ok~

作者: 依星兒    時間: 2012-5-11 22:02:38

朋友你囉分都係咁洗個頻
作者: sunnySC    時間: 2012-5-12 18:04:20

機率太神…
同埋一次過衝裝…應該增加累積性機率…衝+5…64%衝5次都失敗…
整兩次30武90%都可以連住失敗…
作者: HELLOKITTY    時間: 2012-5-13 15:07:35

carcarjoejoe 發表於 2012-5-2 02:14
GM 已經講左會出65 同3轉了...

其實有時唔想玩, 係因為隻GAME的機率太假, 完全係講你好唔好彩, 你掉幾錢 ...

認同。我其實都幾鐘意呢隻GAME,最大原因都係因為D公仔得意同易上手玩,但呢隻GAME有樣野幾搞笑,就係選擇性更新,例如︰60級上限都依家都仲未出65級,反而轉蛋、星光每個星期就係咁更新吸引玩家係咁洗錢抽,仲要D機率真係........搞到一D好中意呢隻GAME既玩家更加覺得無引,唉
作者: heoo00987    時間: 2012-5-13 16:12:42

講真,,,星光難中手染係正常...冇理由次次都比你回到本
但係個問題係...個機率真係太低
我敢問官方人員係咪set低左好多?
e+上第3層已經好勁架啦
作者: timtim886    時間: 2012-5-19 20:09:23

askrun 發表於 2012-4-28 16:13
職業太唔平衡是重點

我覺得還可以...因為冇個職係可以一樣+10而打死所有職
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-5-20 01:44:18

機率問題... 真係好睇運氣架喎... 可以點搞呢?
作者: badbear    時間: 2012-5-21 15:06:51

大覺屋師真 發表於 2012-5-20 01:44
機率問題... 真係好睇運氣架喎... 可以點搞呢?

機率 非常討厭 ........

打機係求開心的 ..... 如果打機打到 唔開心~

甘不如唔好玩 ~

建議 增加 多d 100% 既野~ 寧願你賣貴d ~

都唔想要個d 假機率來激氣囉 ~
作者: KimkiM小雛    時間: 2012-5-21 17:29:04

GM究竟有冇改流星射情距離!? 係砂之秘境, 條雲狩老遠係9號柱後面(人影都未見到) 一野射埋黎, 我企出傳送點最角落都死左!
人地武尊波動拳1下扣我2千2, 流星呢!? 成條血!! 憑咩呀!? 個名型d呀!?
作者: KimkiM小雛    時間: 2012-5-21 17:32:49

抽公會又唔可以抽得平均d ge. 點解唔可以依公會level / 戰場排名分平均佢? 夾硬要隨機先? 加多少少野jer, 唔洗浪費你任何資源 :(
戰場10次有2-3次一定係其中一方打晒9條柱而羸! 好過份囉GM.
作者: abby_yhy    時間: 2012-5-21 20:53:58

岩岩新玩~就好似見到你地好灰咁!
作者: Rock陰陽    時間: 2012-5-21 21:05:30

abby_yhy 發表於 2012-5-21 20:53
岩岩新玩~就好似見到你地好灰咁!

其實都幾開心嫁
係有啲人灰得制
作者: 酸沙熊仔糖    時間: 2012-5-22 01:03:51

妖藍 發表於 2012-4-28 20:16

係因為好多物理職可以轉術!令到某d技好過份!
要撐既野吾再得防,仲要5抗!!  
作者: 酸沙熊仔糖    時間: 2012-5-22 01:05:23

heoo00987 發表於 2012-5-13 16:12
講真,,,星光難中手染係正常...冇理由次次都比你回到本
但係個問題係...個機率真係太低
我敢問官方人員係咪s ...

以上次既天水同今次既寵匙~

出既時間抽極都極吾到! 第2個星期就天水寵匙下下中…
分明set過d機率喇!!! 根本沒有公平這一回事!
作者: cwengh    時間: 2012-5-23 21:24:42

我想知呢~
幾時先出65?@@
作者: cwengh    時間: 2012-5-24 21:35:12

thx><~
作者: badbear    時間: 2012-5-25 10:45:45

cwengh 發表於 2012-5-24 21:35
thx>

暑假 65 lv + 3轉 ~

年尾 70 lv
作者: 無極獅子座    時間: 2012-5-25 13:31:35

KimkiM小雛 發表於 2012-5-21 17:32
抽公會又唔可以抽得平均d ge. 點解唔可以依公會level / 戰場排名分平均佢? 夾硬要隨機先? 加多少少野jer,  ...

呢個絕對係一個問題,應該比高lv個幾個大團平均分,咁先有得打,次次都側埋一邊,打條毛咩
作者: badbear    時間: 2012-5-25 13:35:41

建議 公會戰 頭 8名 ~ 1 3 5 7 一組 ~ 2 4 6 8 又一組 ~

甘會好d ~
作者: HELLOKITTY    時間: 2012-5-28 22:57:45

無極獅子座 發表於 2012-5-25 13:31
呢個絕對係一個問題,應該比高lv個幾個大團平均分,咁先有得打,次次都側埋一邊,打條毛咩 ...

認同
作者: v1472461    時間: 2012-6-14 21:50:58

基本上一入去...見到D大會 係哂一隊...唔洗打啦 出去立即死 仲有我流星 射落堆戈度 佢射到我 我4下都射唔到任何人囉 咩料啊
作者: 初音未來    時間: 2012-6-15 20:51:18

ancc17 發表於 2012-5-11 17:42
推行多D活動

我都係咁話 因為成日得D無聊活動 令到我都唔想玩晴空
作者: Yuki乂糖糖XD    時間: 2012-6-21 15:56:32

盡快推出65lv~!
希望出多d新地圖,有新地圖就就唔怕悶>v<(晴空d地圖好靚~~~~~音樂都好好聽~~)
每個地圖都有唔同又好玩ge任務,做尼d任仲會送相應等級的經驗值和獎金,仲有吸引的獎品>v<
作者: moson222    時間: 2012-6-21 23:50:01

平衡職業,修正技能BUG

出新副本(非單人副)
以前都可能組隊打紫料..依家出左單人係就D料平左..但好似單機左

活動送D防爆(反正都係成日爆送D實際D獎品吸引多D會家去解都好)

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2