AGAMES 討論區

標題: 有關「雪廊戰場」」之建議 [打印本頁]

作者: teddyyip1997    時間: 2012-5-16 19:19:48     標題: 有關「雪廊戰場」」之建議

建議一~~
首先,先講下「雪廊戰場
我既建議如下:
一)死後重生,有3-5秒無敵時間(原因:可避免被人封殺,一復即死)
二)勝利獎品由3星空武鬥幣提高至6枚星空武鬥幣  (原因:獎勵太少了,完全唔吸引)
三)提高雪廊戰場」每日推薦活動獎勵,由46枚星光碎片提高至10星光碎片 (原因:獎勵太少了,完全唔吸引)

注意二及三點:
原因:
水色武鬥場勝利獎品都有12枚星空武鬥幣,以及每日推薦活動獎勵都有10星光碎片~
點解雪廊戰場獎勵少左咁多?所以我覺得提升獎勵係理所當然~

----------------------

取消建議二

希望GM回覆及歡迎其他玩家提出其他意見~

多謝以下玩家提出意見:

聯帖:http://www.agames.com.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=82499&extra=page%3D2

作者: youlikeit    時間: 2012-5-16 20:28:57

我諗雪廊戰場 係小型過水色既
作者: sarkel125    時間: 2012-5-16 20:32:30

雪廊戰場 .個一起即死我試過無數次.亦唔想再咁樣!!
作者: 豪豪BB    時間: 2012-5-16 23:22:24

我未打過雪廊戰場,因為獎勵的確太少了,完全唔吸引...
作者: pgchicken    時間: 2012-5-17 11:04:21

雪廊戰場設定為一般武鬥場既規模,只係模式變左,獎勵唔可能好似水色呢d大型武鬥咁多

而家60lv王出左俾大家用,大家用王怪仲係贏唔到?
作者: 孤單心事    時間: 2012-5-17 11:49:32

pgchicken 發表於 2012-5-17 11:04
雪廊戰場設定為一般武鬥場既規模,只係模式變左,獎勵唔可能好似水色呢d大型武鬥咁多

而家60lv王出左俾大 ...

E+王怪勁左好多嫁啦    我覺得夠    玩家想贏王怪都要靠有補C先50 50
作者: ryanlam522    時間: 2012-5-17 13:47:18

尋晚玩左2場  可以話有力封到重生點就可以話係羸咁濟  無乜吸引既地方
作者: teddyyip1997    時間: 2012-5-17 17:14:49

pgchicken 發表於 2012-5-17 11:04

而家60lv王出左俾大 ...

我唔知琴日更新係將啲王加強左
已經更改左
作者: teddyyip1997    時間: 2012-5-17 17:19:56

唔知大家對以下建議有咩看法?   
當王怪勝利時,獲得王怪紀念幣2枚改為王怪紀念幣寶箱(隨機獲得1-9枚王怪紀念幣)
作者: youlikeit    時間: 2012-5-17 17:34:00

teddyyip1997 發表於 2012-5-17 17:19
唔知大家對以下建議有咩看法?   
當王怪勝利時,獲得王怪紀念幣2枚改為王怪紀念幣寶箱(隨機獲得1-9枚王怪紀 ...

隨機2-9會好d...機率...1粒...:@
作者: heoo00987    時間: 2012-5-17 17:52:05

youlikeit 發表於 2012-5-17 17:34
隨機2-9會好d...機率...1粒...:@

出1粒既機率好大囉一定
作者: MaNL    時間: 2012-5-17 19:15:56

一起身就死...打到好頹
作者: 靈術士n0.1    時間: 2012-5-28 19:50:57

有冇得唔知架- -?
作者: YAU♥.    時間: 2012-5-28 22:48:23

很好的建議
不過如果gm實施你呢個政策
好多人組晒隊入去打哈
作者: badbear    時間: 2012-6-7 08:42:38

不如實際d~ 贏左有 100金 ~ 輸左50金
作者: YAU♥.    時間: 2012-6-11 13:28:55

一)死後重生,有3-5秒無敵時間(原因:可避免被人封殺,一復即死)

雲狩很喜歡封門
so很無引

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2