AGAMES 討論區

標題: 我唔會再買點抽晴空既轉蛋 [打印本頁]

作者: badbear    時間: 2012-6-11 15:25:20     標題: 我唔會再買點抽晴空既轉蛋

我今星期再抽 41個~中綠時裝

29點 x 41 = 1189

1189點 = 297 蚊 ......

已經唔知第幾次 41個中綠色了 ...........

晴空我會繼續玩~ 不過只會買特價防爆 ~

其他星光~轉蛋.........唔洗止意我會再買點來抽

作者: ctb    時間: 2012-6-11 16:20:03

41個必中唔系必中藍字
作者: badbear    時間: 2012-6-11 16:28:07

ctb 發表於 2012-6-11 16:20
41個必中唔系必中藍字

這個當然知道~ 只是297蚊 買個 綠字.....重要好多時都係甘....
作者: HELLOKITTY    時間: 2012-6-11 16:52:38

我對D傳蛋星光都已經持放棄狀態,真係用多多錢都唔會中呀,我見佢呢個星期出左星光包,我先再用錢買左6張600點=$870,諗住再戰佢既傳說海盜船,我頂,又係唔中,高級都冇,仲要期期星光D咩傳武,手染野都唔會中,只係呢幾個星期抽抽埋埋D紅利都可以換到幾件返黎,WTF,真係心都淡,係咪真係咁黑呀,我知D手染/傳說野唔易中,但有冇咁誇嫁,發誓冇下次,大家都唔好哂太多錢抽野
作者: badbear    時間: 2012-6-11 16:55:31

HELLOKITTY 發表於 2012-6-11 16:52
我對D傳蛋星光都已經持放棄狀態,真係用多多錢都唔會中呀,我見佢呢個星期出左星光包,我先再用錢買左6張600點 ...

如上圖...血已嘔

同人收算吧啦
作者: HELLOKITTY    時間: 2012-6-11 16:58:05

badbear 發表於 2012-6-11 16:55
如上圖...血已嘔

同人收算吧啦

金我唔係多,所以先用點抽,我知可以放點品,但見到D點又想自己博一博,哈哈,毒呀真係,要快D抽離,哈哈
作者: badbear    時間: 2012-6-11 17:00:49

HELLOKITTY 發表於 2012-6-11 16:58
金我唔係多,所以先用點抽,我知可以放點品,但見到D點又想自己博一博,哈哈,毒呀真係,要快D抽離,哈哈 ...

收金啦

200蚊 1000金
作者: yanjai    時間: 2012-6-11 17:05:56

抽轉蛋好搵笨
作者: 帥v笨儿    時間: 2012-6-11 17:20:49

-                  上星期特價戈陣;抽左8000點先中兩件手染; 真係他媽戈池
作者: badbear    時間: 2012-6-11 17:24:36

帥v笨儿 發表於 2012-6-11 17:20
-                  上星期特價戈陣;抽左8000點先中兩件手染; 真係他媽戈池 ...

$2000 蚊 2件 ......
作者: 提淽    時間: 2012-6-11 19:03:19

抽左咩黎0,0

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2