AGAMES 討論區

標題: 火爆中 !!!!!! 很唔公平 [打印本頁]

作者: 愛死咪醬XD    時間: 2012-6-20 23:49:17     標題: 火爆中 !!!!!! 很唔公平

好火呀 !!!!

龍犽變異金裝要打 3 隻反王
但係有 D 職就一隻反都唔洗打`

咁對於我地好唔公平

作者: 小企鵝    時間: 2012-6-21 01:50:29

打手一係物一係術 2選一仲可以交易
補同坦要只可以選不可交易既
打王唔出 出左仲要唔岩職
爆BP9件金選一都可以打3個月都未必出到想要果件
爆BP27件金選一 睇怕打一年都未打到啦 仲要不可交易!!!
咁改法你龍牙既有幾唔公平?補同坦既裝呢?
作者: timelyrain    時間: 2012-6-21 23:37:15

小企鵝 發表於 2012-6-21 01:50

沒錯... 27件金選1或2  已經令我放棄再打金....

作者: badbear    時間: 2012-6-22 13:34:03

timelyrain 發表於 2012-6-21 23:37
沒錯... 27件金選1或2  已經令我放棄再打金....

沒錯... 已經令我放棄再打 晴空.........
作者: bravecollection    時間: 2012-6-22 13:45:10

我情願佢沒出過異紋......整低哂個出金寶率....
有D職個異紋同異痕...將金裝能力減半....好似塔皇咁...
真係唔用好過....
異裝真係....某幾個打手職先岩用....
作者: 孤單心事    時間: 2012-6-22 14:14:39

小企鵝 發表於 2012-6-21 01:50

太理想啦
爆BP 9選1 ? 諗下好  本身已經唔係必出
要計埋未爆BP既垃圾  
E+多左18件    機率仲低
3人金副仲要多左堆G圖 金裝變到仲加難出
以前打唔齊  E+想打齊都難  
最近經驗   3場金副1件金裝都無既機會都有A_A 開哂符
作者: 龍雍    時間: 2012-6-22 14:40:21

其實宜家都好多人唔打金裝
三人金又唔係必出(gm死都唔認有問題)
五人金又小人打
仲要出埋變異係英副
不如將變異只係係58,59單人出

仲有
問下咁多位有冇人係單人副出過金
會直接係身
定係等20秒之後先出?
作者: HELLOKITTY    時間: 2012-6-22 14:44:07

龍雍 發表於 2012-6-22 14:40
其實宜家都好多人唔打金裝
三人金又唔係必出(gm死都唔認有問題)
五人金又小人打

我都好想知,因為星期三打58 59單人副打到今日開哂符都唔見有出過1件變異金裝

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2