AGAMES 討論區

標題: 0620維護前有份使用 [打印本頁]

作者: hcybb    時間: 2012-6-21 17:56:46     標題: 0620維護前有份使用

[attach]3103[/attach]

[attach]3102[/attach]
GM系咪應該做野先?!!!

作者: HELLOKITTY    時間: 2012-6-21 18:02:18

下,又話維護後修復左GA= =
作者: ms3wu7tt    時間: 2012-6-21 18:06:45

修復左啦=..=改圖牙?
作者: 傻jaibb`    時間: 2012-6-21 18:08:49

洗唔洗屈人屈到咁盡? 改1改圖又係度屈人..

kyc2012 係咪你分ac ah?

雖然你改圖技術吾差^_^但系睇番前1個post就知你搞屎棍

作者: pgchicken    時間: 2012-6-21 18:17:19

如果真係有心回報有人用bug,請連同你既角色名稱、伺服器,證據圖片(包括全張場景,最少要有當事人,淨係影行buff不能作準)寄信到客服處理

另外,想問下你張圖係幾時影架呢
作者: 傻jaibb`    時間: 2012-6-21 18:25:06

錦我li張o唔ok? 係維護前一日夜晚影既
作者: hcybb    時間: 2012-6-21 18:28:16

pgchicken 發表於 2012-6-21 18:17
如果真係有心回報有人用bug,請連同你既角色名稱、伺服器,證據圖片(包括全張場景,最少要有當事人,淨係影 ...

星期1晚
作者: pgchicken    時間: 2012-6-21 18:28:18

傻jaibb` 發表於 2012-6-21 18:25
錦我li張o唔ok? 係維護前一日夜晚影既

你張圖有咩問題?
作者: 孤單心事    時間: 2012-6-21 18:30:03

pgchicken 發表於 2012-6-21 18:28
你張圖有咩問題?

人狀態又有sp杖個buff@@
作者: F仔﹏    時間: 2012-6-21 18:56:11

-_-裂縫黎~我果日行過都見到~

作者: hcybb    時間: 2012-6-21 18:59:29

pgchicken 發表於 2012-6-21 18:17
如果真係有心回報有人用bug,請連同你既角色名稱、伺服器,證據圖片(包括全張場景,最少要有當事人,淨係影 ...

6月19日  秋葉原  焰之裂縫~  KS一剎 8:23(晚上) / 海砂8:38(晚上)  
作者: kcng    時間: 2012-6-21 19:49:53

唔係掛GM....我個晚都見到係炎之裂縫都好多人用囉 包括相中既個2個人 好簡單姐 到底係真係假 你地會check唔到嫁咩? 定係冇咁既心去做炸? 請問一下e張圖你地可唔可以指出邊一到有改過呢? 個陣時影到個隻60lv雲狩張圖又有連同你既角色名稱、伺服器,證據圖片(包括全張場景,最少要有當事人,淨係影行buff不能作準)???????請問post圖上黎既人角色名稱係邊a_a全圖又在那裡
作者: HELLOKITTY    時間: 2012-6-21 20:07:58

路過...大家唔使勞氣,等gm查清楚咪知道誰是誰非,e +搞搞下都唔知d bug係咪整返好,請gm查清楚
作者: 44mmm    時間: 2012-6-21 20:15:37

kcng 發表於 2012-6-21 19:49
唔係掛GM....我個晚都見到係炎之裂痕都好多人用囉 包括相中既個2個人 好簡單姐 到底係真係假 你地會check唔 ...

係...其實如果GM開到口要全圖先做野既.....
咁其實之前烏啄啄O個張都唔係全圖啦.....
1時1樣....要對各位玩家公平既當然要做野啦...
而家又有圖...又有時間...又有地點.....
係真圖定係假圖...GM一查返紀錄就知..
作者: AA8923    時間: 2012-6-21 22:09:40

==''他們好討厭呀?比人post左出來'''
作者: 愛死咪醬XD    時間: 2012-6-21 23:11:51

pgchicken 發表於 2012-6-21 18:28
你張圖有咩問題?

佢變左身都係人樣呀 GM
作者: yanjai    時間: 2012-6-22 12:00:32

用bug都唔ban?
作者: badbear    時間: 2012-6-22 13:30:25

算吧啦~

開 65lv 先再on吧 =_=
作者: kcng    時間: 2012-6-22 13:33:06

GM請問可以答覆問題未 公平對一隻game黎講係好緊要嫁囉
作者: KAZUKI    時間: 2012-6-24 23:46:41

你咁想人地封咪寄去客服囉,人地gm都講話寄去客服啦,係咪真係有心回報bug,心照啦

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2