AGAMES 討論區

標題: GM你地有無做過變異金裝單人副本掉寶測試=-=? [打印本頁]

作者: F仔﹏    時間: 2012-6-23 19:09:53     標題: GM你地有無做過變異金裝單人副本掉寶測試=-=?

-_-如題~今日第3日~我唔係話打唔出瀨地硬~
但係真係好難出~5隻ac打3日得1件~ 我問其他人有D話出都未出過~
但機率會唔會真係過低呢?~請GM留意下~
作者: Rock陰陽    時間: 2012-6-23 19:19:48

其實呢
之前普通金裝機率都幾低
出單人副又出紫料~_~
如果咁易出變異金裝俾你~_~
咁咪1金1件?~_~
就係要難出啲先好~_~
作者: kins8553    時間: 2012-6-23 20:00:41

玩家: 掉寶率低成咁 係咪有問題呀?
GM:   掉寶率跟原廠設定一樣 沒有異常 純粹運氣問題
玩家: 好多人都係咁 仲話係運氣問題?
GM:   潛水ing

最後問題已解決
作者: Rock陰陽    時間: 2012-6-23 20:20:59

kins8553 發表於 2012-6-23 20:00
玩家: 掉寶率低成咁 係咪有問題呀?
GM:   掉寶率跟原廠設定一樣 沒有異常 純粹運氣問題
玩家: 好多人都係咁 ...

絕招:潛水
作者: smionchiu    時間: 2012-6-23 22:42:25

關於掉金裝機率問題,我們會向原廠方面跟進一下
請留意我們的最新消息
作者: kevinCCK    時間: 2012-6-24 08:08:25

smionchiu 發表於 2012-6-23 22:42
關於掉金裝機率問題,我們會向原廠方面跟進一下
請留意我們的最新消息 ...

每次講完呢句就會發動20LV技能潛水
作者: F仔﹏    時間: 2012-6-25 15:50:39

-_-唉~佢地潛水能力真係高~回應都懶~
作者: pgchicken    時間: 2012-6-25 16:40:51

之前金裝係因為唔可以交易,大家難儲齊一套先刻意調高

而家變異金裝可以交易,掉落率當然比普通金裝低(因為金裝已調高)
作者: F仔﹏    時間: 2012-6-25 16:58:03

pgchicken 發表於 2012-6-25 16:40
之前金裝係因為唔可以交易,大家難儲齊一套先刻意調高

而家變異金裝可以交易,掉落率當然比普通金裝低(因 ...

但係以加有時英副連普通金裝都無件wo...-_-
作者: romifung424    時間: 2012-6-25 18:46:46

普副又冇裝, 金副又冇裝.. 起碼5-6場先得1件唔係自己職.. 玩毛毛咩 p.s. 45%掉寶符已開.
作者: 呀FunG    時間: 2012-6-25 20:17:12

金副都唔出金裝,真係好有問題,掉寶率調低番?
作者: YAU♥.    時間: 2012-6-25 21:02:34

我打左3日一件都無
作者: HELLOKITTY    時間: 2012-6-25 22:11:20

直到今日打58 59副開哂1星2星符,2個AC都冇出過1件,汗
作者: kex2007    時間: 2012-6-26 12:21:44

而家變異金裝可以交易,掉落率當然比普通金裝低(因為金裝已調高)
5人8人金副普通金裝先有調高普通金裝既掉落
單人同3人係冇的~定係依家5人同8人都係出唔到普通金裝???

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2