AGAMES 討論區

標題: 呢隻GAME 真係玩5玩都擺就 [打印本頁]

作者: 黑仔乂    時間: 2012-7-6 15:51:08     標題: 呢隻GAME 真係玩5玩都擺就

由公測第一日玩到E+ 玩咁耐 到60LV一路係到等65LV 到E+就出65時 我有件和服 都5知點解5見左
報左上客服 又話我自己扔棄 但我真係無扔 雖然件3 5係值好多$ 但真係好灰 真係以後5會再玩
作者: askrun    時間: 2012-7-6 17:27:24

放左入倉?
作者: HELLOKITTY    時間: 2012-7-6 17:29:57

OH
唔好咁LA><
作者: 黑仔乂    時間: 2012-7-6 18:10:55

真係好灰 但好想玩呢隻GAME 但客服咁樣.....真係5知點
作者: kins8553    時間: 2012-7-6 19:59:30

同你有差唔多感受
雖然仲玩緊 不過真係唔會有期望
作者: 尐乂風    時間: 2012-7-6 21:26:14

可能真係你自己扔左呢-.- 你又唔好一口咬定係關個game事-.-仲要話挽唔挽都擺...你都挽左咁耐啦:)
作者: 黑仔乂    時間: 2012-7-6 23:23:52

尐乂風 發表於 2012-7-6 21:26
可能真係你自己扔左呢-.- 你又唔好一口咬定係關個game事-.-仲要話挽唔挽都擺...你都挽左咁耐啦:) ...

絕對5會自己扔 可以肯定果隻 其實我有個FD都試過2次 但佢無報上客服  
自己都扔左好多$係隻GAME 我都有5捨得 但真係好5鋸 我都叫哂自己D 轉GAME
作者: 黑仔乂    時間: 2012-7-6 23:26:41

除非客服肯補發件比我/開個系統可以攞返已扔既時裝  如果5係真係以後5會再玩呢個代理既GAME
個AC 有1M$ 同埋D物品 紫龍 放 有意可以密我
作者: 黑仔乂    時間: 2012-7-6 23:30:31

買左大大話話2千幾HKD 點數 從未中過手染時裝 全部時裝都係同玩家收返黎
都從未怨過代理吸$ 但呢件事真係覺得客服好求其對玩家
真係好火好嬲 容許我係論壇發泄
作者: 尐乂風    時間: 2012-7-7 01:41:59

黑仔乂 發表於 2012-7-6 23:30
買左大大話話2千幾HKD 點數 從未中過手染時裝 全部時裝都係同玩家收返黎
都從未怨過代理吸$ 但呢件事真係覺 ...

我都明既...希望客服果到真係可以幫你拎返件野啦:)
作者: 御風剎    時間: 2012-7-7 05:18:40

手染和服定點?
作者: 黑仔乂    時間: 2012-7-7 10:15:20

御風剎 發表於 2012-7-7 05:18
手染和服定點?

係手染和服黎
作者: 囝x囝    時間: 2012-7-7 12:48:00

為左區區一件和服而DEL GAME 放棄左系GAME入邊識既朋友
我唔信一件和服唔值你同你朋友系晴空呢個平台相處既回憶囉
刪GAME唔玩我支持你
講真我玩咁耐OL GAME 未遇過一個代理好似呢個咁好態度囉
除非你問既系GAME入邊既資料
唔系既佢都會同你查
唔似得橘子個D機械式既回復同埋不了了之既下場囉

作者: siU妍    時間: 2012-7-7 12:53:39

人生會遇到lee d野><
但不要放棄
作者: taetiseo0v0    時間: 2012-7-7 16:28:17

認真港 我唔知係我電話有問題 定佢地D客服未訓醒 次次打去都好似死老豆咁樣 細聲到媽HI
作者: 黑仔乂    時間: 2012-7-7 17:02:35

個客服以前係好好 但e+我覺得真係不知所謂 就算其他寢服無咁好
我寧願都去其他代理玩 係淡氣問題 佢地比我感覺就好似係推卸咁
作者: HELLOKITTY    時間: 2012-7-7 20:03:37

唔好咁啦,試下再打上去問多次><
作者: KIN_201314    時間: 2012-8-2 20:03:27

我都無啦啦唔見左支<漢堡熊.變身杖>

E貓左GM 成10幾日 都話跟進緊 =__=

今日仲唔見埋300支高效生命濃縮水

10幾日之間 就發現唔見左 兩種野.

300支高效生命濃縮水仲要一齊唔見 呢點先奇怪

其他野仲係到...;'+
作者: diamondsoul5    時間: 2012-8-2 20:47:16

係咪被人爆AC呀?..........
我覺得都有可能...
改改個PW佢啦...
作者: 乂婗嬉乂    時間: 2012-8-2 23:06:01

神秘鬼2事件!!

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2