AGAMES 討論區

標題: 口痕問下=.="" [打印本頁]

作者: 草女乂    時間: 2008-8-13 10:43:29     標題: 口痕問下=.=""

你地有無人有玩 psp既三國無雙 2=.=???
有幾隻人爆左機=.="???
用一隻人要幾耐先爆到=.="???
大爆未=.="???

仲有大家最鐘意用邊隻人@0@"?

(我有玩 我差吳國同埋他國既 就大爆咖啦=.="   我一日一隻人 一日 爆一次==")  ( psp ps2 我都有玩無雙-v-)

口痕問咖咋~.~" 唔想答就算=0=
作者: abg4b10    時間: 2008-8-13 11:00:55     標題: 回復 1# 的帖子

女仔居然仲意玩d打杖gamea_a?
作者: 小拉    時間: 2008-8-13 11:52:09

我最鍾意用貂蝉= =事實上在無雙大蛇是無敵的:L
玩困難都唔會被扣到血= =同埋可以秒殺呂布:loveliness: :loveliness:
作者: godzilla    時間: 2008-8-13 12:10:47

psp我只有買 真' 三國無雙2 咋
作者: abg4b10    時間: 2008-8-13 13:57:57

時代變啦,e家d女仔居然仲意玩d打杖game
作者: godzilla    時間: 2008-8-13 14:00:14

原帖由 abg4b10 於 2008-8-13 13:57 發表
時代變啦,e家d女仔居然仲意玩d打杖game

^^ 有咩咁出奇,你覺他玩game只係男士天下嗎?我識唔少女都打機嫁,
game種其實無分男女的,我自小就喜歡打機。
作者: abg4b10    時間: 2008-8-13 14:17:54     標題: 回復 6# 的帖子

5係= =我是指d打杖game咁暴力,女仔都岩
作者: godzilla    時間: 2008-8-13 14:23:04

原帖由 abg4b10 於 2008-8-13 14:17 發表
5係= =我是指d打杖game咁暴力,女仔都岩

^^ 你太睇少女仔喇,更暴力的game都有女仔玩,不過.....只係真正喜歡打機的女仔唔夠男仔多嗟。
作者: egg123    時間: 2008-8-13 18:30:03

我玩過好多game
恐怖都有@w@
p.s.不過唔敢玩活死人
作者: 草女乂    時間: 2008-8-13 20:15:05

原帖由 godzilla 於 2008-8-13 12:10 發表
psp我只有買 真' 三國無雙2 咋
我玩果隻就係真三國無雙2之麻=0="""係好好玩  (仲有打機 都無話女game 男game既 鐘意玩既咪得囉"""")  (恐怖 game 死魂曲2 係好好玩@@  活死人更加唔洗講啦 xd)
作者: 杰仔    時間: 2008-8-14 00:41:09

無雙大蛇我爆左機xdxd~"哈哈
作者: 小拉    時間: 2008-8-14 18:30:05

原帖由 杰仔 於 2008-8-14 00:41 發表
無雙大蛇我爆左機xdxd~"哈哈

無雙大蛇我花左2日就爆左機LA= =之後先再轉番去玩機戰A:D :D
作者: 草女乂    時間: 2008-8-14 20:23:57

我大爆左三國無雙 先轉玩大蛇=3="
作者: 小朋友寶寶    時間: 2008-8-22 14:44:25

大喬同小喬>[]< my love!!!我的最愛囉曬喬美麗同喬佳麗>[]<

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2