AGAMES 討論區

標題: gm 你真要入來 [打印本頁]

作者: 黑仔乂    時間: 2012-7-17 23:29:50     標題: gm 你真要入來

[attach]3403[/attach]
e+我ac經常會5見左個人物/隱形
之前我因為bug到得返個藍色畫面 之後可能亂禁滑鼠扔左件手染和服 (衰無影相,客服5肯賠)
報左上客服 話係顯示卡問題 無異常 跟住再報騎左住騎又5見人物又話修理返 但發覺個bug種係到
e+種離鋪 好彩我影左相 5知種會5會話我顯示卡問題
呢間代理開頭d 客服超好無咩bug e+電話, e-mail 都超衰 淨住識卸波

作者: kevinCCK    時間: 2012-7-18 09:05:05

之前隻GAME岩岩出
唔想做衰個印象繼續賺錢
而家都主打名將啦
GM呀客服呀果D梗係有得卸就卸啦
作者: butter._.    時間: 2012-7-18 10:40:26

佢地回都懶回
作者: DENNIS    時間: 2012-7-18 10:42:35

垃9圾黎 叫佢做小小野推黎推去
作者: pgchicken    時間: 2012-7-18 11:14:47

咁你做過咩黎個畫面會變成咁呢?
作者: ctb    時間: 2012-7-18 11:26:15

=.=會唔會甘易亂掉左件手染和服 ..
作者: 黑仔乂    時間: 2012-7-18 21:14:19

其實我都無做過咩黎 真係無啦啦係咁 其實我都5知係咪自己扔掉定凸然5見左
果陣畫面係睇5到 係客服話我自行丟棄 客服e+真係好流
無修改返個bug咪無啦 又要話修改左
作者: 黑仔乂    時間: 2012-7-18 21:16:37

同埋我fd 都試過凸然5不見手染時裝 2次嫁啦 不過無報上客服姐
作者: pgchicken    時間: 2012-7-20 17:18:35

試下update display driver

再唔得的話蚊你張display去第二部機試試玩晴空,睇下問題會唔會再發生
作者: 黑仔乂    時間: 2012-7-20 20:19:38

絕對5關我顯示卡時 我顯示卡夠支援有餘  同埋我有2部電腦 就算係FD屋企玩 間5中都會出現咁既情況
作者: 黑仔乂    時間: 2012-7-20 20:20:44

客服5補發時裝比我 我都懶得協助佢 由得佢間5到隱形 PK又幾過隱

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2