AGAMES 討論區

標題: 開70LV [打印本頁]

作者: askrun    時間: 2012-8-1 06:51:42     標題: 開70LV

點解咁想開?

60又係頂LV,65又係頂LV,70又係頂LV

玩PVP又係戈班人,LV上越高,升上去越晒時間

但隻GAME又越黎越少人,咁開LV上之後你地肯玩GE上晒70

而原本60LV半退出戈班又唔會肯升,變相咪即係少左人同你地玩,最多都係吹下水

肯玩戈班同LV D裝都係咁上下,要勁大家一齊勁,高LV低LV又有咩分別?

定係隻game設定60LV尼隻職比人克,到左70會克番人轉頭?

定係其實只係你地打機為左打怪升LV?

回覆講下自己睇法,謝謝

作者: cac00065    時間: 2012-8-1 08:49:32

其實我唔介意佢60lv可以學晒d3轉技。。。
作者: Haydenlee    時間: 2012-8-1 09:35:32

維修到6點又5開3轉
作者: bravecollection    時間: 2012-8-1 10:23:39

如果以樓主觀點所諗....所有ONLINE GAME最後都係咁...
解決方法有好多...睇下官方有冇誠意去做姐...

好似開新的PVP,
(就算唔開新PVP場,你改善下舊PVP方式都好…好似5對5以經沒人玩…
雪戰成日俾人壟斷又叫人唔使玩..)
搞多D活動,
強化小屋 同公會功能(其實呢2個組織系統都沒咩人玩,好似小屋咁,整到間屋咁靚又係得自己1個人睇,
D宴會BUFF勁到….得3樣咁多= =,公會島長期無人…連會副都冇人打.)
好明顯,依家 開發商 關心既都係有直接收益的系統..
作者: helix5b28    時間: 2012-8-1 11:24:23

我覺得小屋有得做呀=)=)睇下ALTA有冇心姐=)如果有心就唔好理TW個邊,出多D小屋野啦=)真係有得做架=)=)
作者: diamondsoul5    時間: 2012-8-1 11:45:46

我覺得隻GAME都唔錯嫁
配點技術可以影響一個人既強弱
打王時又要成日走位睇技術
2轉其實我覺得就分開左一D唔識玩既玩家同識玩既玩家(你見到50LV先走去轉職有9成係配錯點- -剩低果1成就係掛住打裂冇轉到職)
3轉其實D任冇咩挑戰性但係我覺得D技咁勁係後面一定有D用(我覺得唔係FOR PVP 有咩理由舞月個盾反成1M3- -)
其實我好少打裂..所以玩左4個月仲係56LV- -
但係累積既係經驗
日日打裂升LV既新手通常到了60LV就唔識玩了
所以慢慢打下副,升下寵物 都係一種唔錯既體驗

以上為廢文
作者: 00852340    時間: 2012-8-1 12:27:24

diamondsoul5 發表於 2012-8-1 11:45
我覺得隻GAME都唔錯嫁
配點技術可以影響一個人既強弱
打王時又要成日走位睇技術

所你會發現近期55-60互頻多左好多
問膠野
出膠價
洗頻
等等..........
作者: 小霆    時間: 2012-8-1 12:38:55

香港只係代理 , 無權決定任何野-.-
只能夠做到既.. 係反映比台灣
所有野都係要台灣戈邊決定
台灣唔肯既話, 香港代理既GM  點做野都唔得
要怪就怪台灣==
作者: tearmoon    時間: 2012-8-1 12:45:12

睇下d時裝幾$?
作者: AIan    時間: 2012-8-3 12:22:08

cac00065 發表於 2012-8-1 08:49
其實我唔介意佢60lv可以學晒d3轉技。。。

問題係佢唔夠技點

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2