AGAMES 討論區

標題: 四葉草v3v <~~~~~騙子 62LV (真實版!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) [打印本頁]

作者: KOE    時間: 2012-8-23 20:14:23     標題: 四葉草v3v <~~~~~騙子 62LV (真實版!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

其實la   件事係咁  佢收膠我寄比佢 我係唔記得剔付款取件!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  
我係寄左105金加3粒武攻比佢...

但依家d騙子呢,,,  想扮野話我set錯10金~!!!!!!

加上呢!!!!!   我一sd 比佢我 立即叫佢退返黎!!!!!!!!!!!

之後佢扮傻 !!!!!!!話我比左錢你la!!!!!!!!!!

之後我叫佢退返比我!!!!!!!!之後有人心虛立即offline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

之後我係互頻唱佢!!!!!!!  唱左3個字!!!!!!!佢先on!!!!!!!

是問斷線重上需要3個字咩???  最好笑既係    我sd左105金加膠比佢   !!!!

佢依家周圍同人講!!!!!!   我set錯10金  話我賣平野比佢wo!!!!  

如果係我mr細 set錯10金3粒比你   我一定豪比你!!!!   

210金問心唔係多呀~~~~  你係衰在扮無辜 !!!!  係到講到自己岩!!!  

我就一定唱到你揚名立萬!!!!!!!!~~~~~~

補充一點!!!~~~~~~~最初  佢上返   見我一直密佢   同唱佢   ~~~~~

佢係唔夠膽應我機嫁!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~

問心比著係你地!!!!!~~~~~~~你斷左  ~~~~你都會第一時間應我la  right????

我mr細   買賣不嬲都好有口齒既!!!!!!   

仲有呀   如果係我set錯10金~~€我唔自在   反正  我琴日中左咁多野  ~~~

琴晚同我收野既朋友就知道~~~~~

但係   見你 la d覺得自己好似好高lv~~~~講到自己好似無辜咁la  我就著左~~~

你唔好當我mr細係新手呀!!!   我玩晴空咁耐  不嬲做開買賣~~~

係人都知好多野我都賤價賣   ~~~我會呃人  你估有冇人信呀la>????

我成日set錯價錢嫁   ~~€set錯左既人地退 就退   唔退就算~~無咩所謂 ~~~

但你la d 講大話為左210金   講故仔   扮無辜~~~~

放心我一定唱衰你!!!   重有呀!!!!

琴日最好笑人地笠水叫個fd問我   佢點呃人!!!!

之後我講完   我無剔到~~

之後人地fd答我!!!!  佢一定唔會比返你!!!!佢話要比個教訓你!!!!!仲叫我咪再唱佢!!!!!!!!  真係惡呀 !!!哈哈!!!!!!!!!

我依家都一定要比個教訓你!!!!!!!!    我要全部人都知你   四葉草v3v    <~~~~~係D咩人!!!!!!! (狗改不了吃屎!!!!)

作者: p85974319    時間: 2012-8-23 20:18:29

傻仔~~點會有人會寄野前,唔see吓有冇問題=___=
作者: KOE    時間: 2012-8-23 20:20:40

p85974319 發表於 2012-8-23 20:18

因為3粒武膠對我黎講唔係大錢   唔會去睇!!!!!!!!!!

今次係人地仲要串串貢  我忍唔到~~
作者: iamahtung    時間: 2012-8-23 20:20:42

Mr細,我Iam牙彤撐你:)
作者: KOE    時間: 2012-8-23 20:22:14

iamahtung 發表於 2012-8-23 20:20
Mr細,我Iam牙彤撐你:)

多謝彤彤~~
   你玩咁耐  有無聽過MR細   SET錯價比人會同人嘈嫁呀~~= =+
作者: kan2011    時間: 2012-8-23 20:26:37

p85974319 發表於 2012-8-23 20:18

唔好咁話人-,-有時可能有看錯''

作者: p85974319    時間: 2012-8-23 20:28:31

=算啦!個個人唔會比番金你.
作者: KOE    時間: 2012-8-23 20:28:31

kan2011 發表於 2012-8-23 20:26
唔好咁話人-,-有時可能有看錯''

因為太多人要野    一時唔記得禁~~~~~

但我絕對唔會放過LA D騙子~~~~~~~~~~~~~
作者: KOE    時間: 2012-8-23 20:31:56

p85974319 發表於 2012-8-23 20:28
=算啦!個個人唔會比番金你.

其實210金   真係無咩所謂   我無禁  我都係自己蠢~~~~~~~~

但人地呃左我  仲要講故仔~~~~   仲要理直氣壯~~~仲要大我   叫我唔好唱佢~~~~~~!!!!!   我係唔怕LA D惡勢力既~~~~~~  210金買佢人格   唱到係人都識佢   ~~~抵比LA ~~~~210金抵到爛~~~~~XD
作者: Musiclife    時間: 2012-8-23 20:36:23

支持你:-)
作者: p85974319    時間: 2012-8-23 20:38:04

我都十卜你@@
作者: KOE    時間: 2012-8-23 20:42:08

p85974319 發表於 2012-8-23 20:38
我都十卜你@@

最新消息!!!!!!    有其他人企出黎話佢昆狗    ~~~~請睇佢開個POST
作者: KOE    時間: 2012-8-23 20:46:04

Musiclife 發表於 2012-8-23 20:36
支持你:-)

多謝你先  ~~~~

真理係愈辨愈明~~~~~
作者: p85974319    時間: 2012-8-23 20:50:20

四葉草好9 lo  話咩收開點數   成日昆人炸
作者: KOE    時間: 2012-8-23 21:03:19

推下先
作者: helix5b28    時間: 2012-8-23 21:39:05

幫推,條友ON 9當有趣
作者: 牛奶貓    時間: 2012-8-23 22:08:19

條垃圾仲要老屈 我同你係fd先好笑

吊佢就係你既fd  咁mr細真係好多fd
作者: 小小明    時間: 2012-8-23 22:10:15

寄出前5睇清楚- -呢d真係無得怪人懶自己吧- -
不過條友都ok狗- -我試過有人寄錯成千金比我都有比番佢-.-
人品上有d問題姐@@小事

作者: 雨天娃娃AVA    時間: 2012-8-23 23:44:16

下次睇清楚da_a
廢事d昆9吾認數;咁白痴a_a`
作者: 小恒恒    時間: 2012-8-24 02:35:02

作者: bravecollection    時間: 2012-8-24 04:33:23

路過..... 前秋SER   相川風 /六月夢 /火焰百力滋
2個我都唔識,但睇在幾個帖.......

樓主....撐你
玩GAME 最緊要有品,
作者: iamahtung    時間: 2012-8-24 04:37:44

KOE 發表於 2012-8-23 20:22
多謝彤彤~~
   你玩咁耐  有無聽過MR細   SET錯價比人會同人嘈嫁呀~~= =+

我同你雖然比較少交易,但我霜ser玩左成年睇你買賣咁耐
從未出事, 我有時仲要搵你問價:)
撻名出黎撐你:D
作者: KOE    時間: 2012-8-24 05:45:30

多謝大家既支持~~
作者: KOE    時間: 2012-8-24 06:25:49

牛奶貓 發表於 2012-8-23 22:08
條垃圾仲要老屈 我同你係fd先好笑

吊佢就係你既fd  咁mr細真係好多fd

不過可能因為la件事我地fd左都唔定 ~~~(哈哈...佢有預知能力~)
作者: KOE    時間: 2012-8-24 06:26:48

bravecollection 發表於 2012-8-24 04:33
路過..... 前秋SER   相川風 /六月夢 /火焰百力滋
2個我都唔識,但睇在幾個帖.......

多謝
作者: ctb    時間: 2012-8-24 09:16:23

留名-,- 條友甘CHECP既
作者: ericmkf    時間: 2012-8-24 09:37:40

佢條友仔真係傻傻地~~

我一同你買完隻章魚,就見你同人開頻互片~

奶力B 邊食花生邊支持

P.S. 最後隻章魚都未賣得返出去 /_\ 哭逃~
作者: kevinCCK    時間: 2012-8-24 09:48:49

條友搞到我笑能死咗XD~
我係佢果邊個POST叫佢退件比你之後
就叫你向番佢道歉(如果有退的話)
但係佢同我講:好意見..但係有D野唔係你諗得咁簡單:O
我笑能死咗
有咩唔係咁簡單?
小學雞所以唔能明?XD
擺到明身有屎啦
樓主我撐梗你架
雖然我帶眼鏡
但係人係鬼我都仲睇得出
作者: 00852340    時間: 2012-8-24 12:59:40

路過花生團
作者: KOE    時間: 2012-8-24 20:31:25

開名~~~~~~~~~~~個騙子就係   四葉草v3v <~~~~森ser ~~ 63lv   疾風~~~~~~~~~~
作者: 音音    時間: 2012-8-24 22:50:21

支持樓主 打擊昆狗
作者: 鬆弛花:)    時間: 2012-8-25 01:30:21

睇晒2個post+係game食完花生覺得呢可信性高d.
淨係睇佢瀨死唔肯退已經覺得佢好有問題。。
210金就買到一個人既人格B-)
btw以後同人交易小心d啦,
無謂又要搞多幾單呢d野出黎,
煩到自己之餘仲要曬人地腦汁作故B-)
作者: 小恒恒    時間: 2012-8-25 02:32:30

作者: KOE    時間: 2012-8-25 06:56:24

鬆弛花:) 發表於 2012-8-25 01:30
睇晒2個post+係game食完花生覺得呢可信性高d.
淨係睇佢瀨死唔肯退已經覺得佢好有問題。。
210金就買到一個 ...

咁我都明白,,,如果唔係我咁唔小心~~~

依家就唔使要人地咁辛苦作故仔~~~我知錯喇
作者: yoyo:$    時間: 2012-8-25 08:41:01

細;
我都支持你.!   yoyo字
作者: warco    時間: 2012-8-25 10:38:28

我霜ser ge..唔識果個咩四葉草.
我信你多d
支持你^.^
繼續唱吧haha
作者: kex2007    時間: 2012-8-25 17:37:47

前霜ser路人甲~一直見mr細口碑好~支持
作者: KOE    時間: 2012-8-25 21:48:48

yoyo:$ 發表於 2012-8-25 08:41
細;
我都支持你.!   yoyo字

多謝肥YO><
作者: KOE    時間: 2012-8-25 21:49:30

warco 發表於 2012-8-25 10:38
我霜ser ge..唔識果個咩四葉草.
我信你多d
支持你^.^

多謝支持><
作者: KOE    時間: 2012-8-25 21:51:13

kex2007 發表於 2012-8-25 17:37
前霜ser路人甲~一直見mr細口碑好~支持

多謝你><
作者: oo琉璃oo    時間: 2012-8-26 00:43:22

樓主+油 我撐你
作者: KOE    時間: 2012-8-26 07:46:10

oo琉璃oo 發表於 2012-8-26 00:43
樓主+油 我撐你

多謝晒><
作者: p85974319    時間: 2012-8-26 18:36:40

話比壇主gm啦
作者: bb828    時間: 2012-8-26 20:21:06

Gm幫5到
記住d名好過
作者: axcf123    時間: 2012-8-26 21:02:59

路過花生團...   樓主  支持你....
作者: 00852340    時間: 2012-8-27 15:54:12

跌左落第2頁
帶番佢上去先
作者: diamondsoul5    時間: 2012-8-27 18:17:23

入黎支持順便呃分
作者: IamSuper成仔v3v    時間: 2012-8-27 19:34:57

算啦
起Agames出左氣鬧ED 【詞語過濾】仔咪算數咯
何必為左小小錢高甘多野:)
咪當豪比個D黑衣咯
作者: 雨天娃娃AVA    時間: 2012-8-28 14:57:09

小恒恒 發表於 2012-8-24 02:35

握分
作者: oo琉璃oo    時間: 2012-8-28 16:56:52

佢今日收錢帶我沙裂 But 驚比左50g 佢吾帶 so 無比到。。。

作者: YAU♥.    時間: 2012-8-28 17:04:42

四葉草v3v  我有同你講重登!唔好橪扮野啦:(唉  發表於 4 天前
哈哈
人少少認左佢la

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2