AGAMES 討論區

標題: 滅亡的開關制,香港應唔應該推出??(9月24最新情報) [打印本頁]

作者: 00852340    時間: 2012-9-20 14:30:49     標題: 滅亡的開關制,香港應唔應該推出??(9月24最新情報)

跟據台灣今日出既更新公告~遊戲更新版本更新公告2012/09/20
商城內容出現
啾啾EXP成長球、嘰嘰WP成長球
------------------------------------------------分隔線------------------------------------------------
台灣玩家發放消息(以下轉載)
(每5秒1次)
10等 使用 啾啾EXP成長球 5秒1次 63經驗
65等 使用 啾啾EXP成長球 5秒1次 2458經驗
68等 使用 啾啾EXP成長球 5秒1次 2712經驗

70等 使用 嘰嘰WP成長球 5秒1次 2890經驗 約2%

耐久度600點 隨機次數扣1點 ( 有時候十幾次才扣 有時候一次就扣 )

------------------------------------------------分隔線------------------------------------------------

原本打裂都升得夠快.....仲要出呢D咁既野.......
定係你地官方已經想放棄呢隻GAME??
WP我都覺得有無都無所謂~但係EXP一定唔出得囉~
人人收一堆EXP番黎掛係度得啦~製做虛假在線人數???

--------------------------------------對部份回覆既回應--------------------------------------

個post開左幾個鍾~大家反應都幾熱烈......
先旨聲明~我開post既本意唔係話完全反對佢出呢d野~我投票都係投出wp唔好出exp
當gm回應話如果係武鬥出覺得點我都只係提出唔可以太便宜同不可交易既意見
我係要反既話我標提就會打<強烈反對xxxxxxx>投票選擇得<好/唔好>,亦都唔洗叫gm定時入黎睇睇民意
好多時一隻game出得呢d道具唔洗幾耐就會無人玩,就算有~大部份都係企定定掛係度用呢d+經道具
到時都係等關服.......
有人回覆話叫我鍾意晴空應該買下點....抱歉~雖然唔多....但係我每星期都會買2-3張600點玩下星光(雖然次次都係閃閃閃閃閃)
鍾唔鍾意一隻game唔係用洗得多唔多錢黎決定....在意隻game每次既更新覺得有問題時提出意見,
隻game搞得好~人流自然多到時公司唔洗驚無錢搵~隻game長玩長有唔係更好咩?

我只係對回覆作出回應~絕對無幫任何一方講野~(講真...我都好憎佢地成日改星光機率~今個星期我又10連第1層閃光)

9/24(一)商城扭蛋機商品更新公告
系統
1. 因「嘰嘰WP成長球」獲得之經驗計算方式需下架調整,請玩家見諒。而原先已經購買、持有的「嘰嘰WP成長球」將不會進行異動。待官方調整完畢後,將重新推出全新品項的WP成長球,造成不便,敬請見諒。

作者: 四三八    時間: 2012-9-20 14:35:48

其實名將個邊都有 咁名將係咪都要滅亡
作者: 提淽    時間: 2012-9-20 15:45:16

甘62 LV即是加幾多=.= ?
作者: 七夕下的月亮    時間: 2012-9-20 15:46:19

我信得過官方,同+15果次一樣
唔想佢出
作者: 傻jaibb`    時間: 2012-9-20 16:05:06

咁隻GAME仲五系有錢玩晒??
作者: 00852340    時間: 2012-9-20 16:16:16

傻jaibb` 發表於 2012-9-20 16:05
咁隻GAME仲五系有錢玩晒??

我覺得用得呢D同殘廢人無咩分別~
玩都要懶......
作者: pgchicken    時間: 2012-9-20 16:44:00

EXP果個如果出係星空武鬥場俾大家換,又點睇?
作者: 提淽    時間: 2012-9-20 16:45:03

即系用星空幣換=.=?
作者: kevinCCK    時間: 2012-9-20 16:48:41

但係出都有好處嘅
有D人要番工番學
冇咩時間可以升LV
但係有D副本同活動
又一定要夠LV先有得玩
變咗唔夠LV又冇野做
作者: pgchicken    時間: 2012-9-20 16:55:15

提淽 發表於 2012-9-20 16:45
即系用星空幣換=.=?

係,又或者放係戰場個商人,等人用戰場幣換等等,總之唔係賣,人人都可以拎到
作者: 00852340    時間: 2012-9-20 16:56:45

pgchicken 發表於 2012-9-20 16:55
係,又或者放係戰場個商人,等人用戰場幣換等等,總之唔係賣,人人都可以拎到 ...

如果係咁既話~最小唔可以太平+不可交易
作者: 提淽    時間: 2012-9-20 17:04:28

係,又或者放係戰場個商人,等人用戰場幣換等等,總之唔係賣,人人都可以拎到 ...

甘都得既~~
我對經符呢D野出5出都冇意見
作者: kelvin5a24    時間: 2012-9-20 17:19:43

幾好呀  掛機可以有d經    60幾lv先2千幾 又唔怕話會太多影響左隻遊戲
作者: DENNIS    時間: 2012-9-20 17:21:08

wp exp good .出係pvp good. exp就要唔要都無所謂
作者: otwl007    時間: 2012-9-20 17:45:00

難得有多個方法+EXP都咁多野講GA
作者: cac00065    時間: 2012-9-20 17:56:13

我覺得最好出啦
Gm唔好忘記大陪分俾錢玩既玩家都係番工
而你地既收入都係黎至我地
有時間玩既人升lv快過無時間玩既人我覺得正常
但係俾錢去離補番玩唔到既時間我都覺得好合理
你岀係星空武鬥咁咪姐係白出?我地升lv時間已經唔多,更加就唔到時間打武鬥會,咁依家分明對有錢俾有心玩但時間少既人唔公平,日日係屋企打機好快升到lv仲要打到武鬥換到個增exp/wp機升得更快?
如果可以交易既話d玩家好大機會又拎黎炒賣
受苦既咪又係自己, 炒到幾多都好官方仲要係1蚊都無得賺
番工時間玩唔到,有時出下街都可唔到,係屋企有時間開著晴空唔係練功就係練功,同一款怪打n咁耐,依個game唔通就無其他樂趣?
作者: DENNIS    時間: 2012-9-20 18:17:29

我都係返工。時間亦唔多。但我唔讚成用點換exp/wp.玩online game升lv唔係靠打怪。而係靠比hkd.咁玩黎有咩意義?
但我支持用武鬥幣換。至少起碼有付出
到。而唔係一味用hkddddd.同時亦可以吸引已接近沒落
作者: siu961030    時間: 2012-9-20 18:19:12

出wp好過出exp喇.70金ge wp要升成33m先係1lv..係60金ge4倍幾~
升完70如果有裂實勁多人罷住裂升wp.如果係咁不如正出wp唔好出exp喇同埋.建議出不可交易..唔係d有$人挽晒又會炒得好高~
咁呢隻game就真係好唔平均了

作者: DENNIS    時間: 2012-9-20 18:19:39

DENNIS 發表於 2012-9-20 18:17
我都係返工。時間亦唔多。但我唔讚成用點換exp/wp.玩online game升lv唔係靠打怪。而係靠比hkd.咁玩黎有咩意 ...

電話上agame留言有d問題。

繼續。同時亦可以吸引人玩已接近沒落既pvp.一舉兩得。
作者: DENNIS    時間: 2012-9-20 18:20:57

siu961030 發表於 2012-9-20 18:19
出wp好過出exp喇.70金ge wp要升成33m先係1lv..係60金ge4倍幾~
升完70如果有裂實勁多人罷住裂升wp.如果係咁 ...

讚成。始終wp難升好多。日任/推任都唔加exp..
作者: pgchicken    時間: 2012-9-20 18:22:04

其實用戰場幣/武鬥幣,甚至成就幣等等黎換,一黎解決到用錢買經驗值既問題,二黎解決定我地都苦惱左好耐,大家一直以黎都嘈緊武鬥、戰場幣等等無野換既問題

當然,方法我地都未決定,仲諗緊,大家繼續討論

作者: diamondsoul5    時間: 2012-9-20 18:25:26

其實又唔係好反對既...
有時無聊掛機做下功課吹下水都加到經都幾好既..
不過就真係唔好出係商城啦- -
出係戰場我覺得唔錯~
可以俾多D人積極D參加戰場同升會
而家D人個個都唔肯做會任新會真係想升都幾難...
當然換取既幣唔好SET太少唔係同放係商城冇分別...
作者: gn01807747    時間: 2012-9-20 18:37:54

反對..出左只會加快隻GAME 滅亡.....到時個個企係到就升到LV..借問你打後開新裂 新地圖 會任 果D 仲有咩意思?? 到時大家一齊企定定吹水升LV~
作者: butter._.    時間: 2012-9-20 18:41:40

咁大件事
1人1票公投啦不如._.
作者: diamondsoul5    時間: 2012-9-20 18:43:51

pgchicken 發表於 2012-9-20 18:22
其實用戰場幣/武鬥幣,甚至成就幣等等黎換,一黎解決到用錢買經驗值既問題,二黎解決定我地都苦惱左好耐, ...

其實GM SET做不可交易都幾好嫁..
一來避免左D人淨係買球黎升LV
二來鼓勵玩家參加唔同活動

再唔係就淨係有D咩節日活動先送..
我相信咁樣應該唔會做成人人淨係企係升LV...

GM話出係成就幾好呀~
成就要好難好難先令到:)
打戰場同星光儲N耐先得10成就....
作者: 龍雍    時間: 2012-9-20 18:48:36

Set 武鬥係好
其實我唔明升快D有咩問題

問題只係怕自己冇錢買唔到
樓主 樓主
真係鐘意晴空就買下點
即使係限量防爆都好

其實只要唔好好似動漫卡咁
過份
我都會支持既
作者: cac00065    時間: 2012-9-20 18:49:04

同埋我想講口口聲聲講俾錢玩晒既人知道
你地有用時間打機努力玩 我好支持依d玩家
但係番工都係努力都係辛苦,俾著你搵到錢你自己又會捨得用幾多係依隻game到?須則我毎個月都至少用2500hkd係隻game到.但我本尊用所有放工空餘時間打機都係62lv
但我知我早有一日會封頂
我唔反對星空戰場出,自己都有萬幾點戰場幣,幾千點星空幣,
一係唔好岀,一岀我覺得武鬥戰場有得換既話,唔該商城都岀埋

作者: bravecollection    時間: 2012-9-20 18:50:29

即係以前60 LV 頂的時候...咪又係沒人做日任/會任....個個係焰裂度掛機,..
開多個方法升級唔好咩...等D人多D玩PVP場拎儲幣換野..
有時水色...60等以下的場,真係半小時都打唔到一次,你話多番D人入去...掛機都好啦...
最好換出黎既野可以交易...俾多個方法新手去搵下錢咁...
人人都可以換到既野,應該唔會炒到太貴...
作者: 龍雍    時間: 2012-9-20 18:59:50

就係怕升得太快喎
好簡單ja

死左千其唔好叫人救呀

裂升得快
都要有時間打嫁
個波點都唔係會快過打裂

不如咁啦
一 二星經油 符 唔好開
作者: helix5b28    時間: 2012-9-20 19:02:04

其實用戰場幣/武鬥幣,甚至成就幣等等黎換,一黎解決到用錢買經驗值既問題,二黎解決定我地都苦惱左好耐, ...

其實GM
我覺得E隻野係可以出的,但係用HKD就買到就一定整死隻GAME,,
我好認同用戰場幣/武鬥幣/成就呢D泥換,
但係用的次數唔可以有600耐久咁多,可以降下,
同埋應該SET連續X次都冇降就要強制降一次,就算人品爆發,都唔會可以用好耐,
同埋拎到的方法應該要難,
EG,開BOX,姐係好似變身杖咁,係個BOX都加好多血水藍水咁,

最後,千萬唔好可以交易,到時就物價爆升,,,
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-20 19:07:20

嘩..咩黎 !!!
作者: cac00065    時間: 2012-9-20 19:12:37

helix5b28 發表於 2012-9-20 19:02
其實GM
我覺得E隻野係可以出的,但係用HKD就買到就一定整死隻GAME,,
我好認同用戰場幣/武鬥幣/成就呢D泥換 ...

你係咪有d本未倒置?咩都調低咁不如唔好岀
我有時間去追星空我不如去扲d時間去升lv仲快,仲要武鬥場場要等.仲有d人升左lv,星空又有等級限制,你要知道低lv既星空隨時一個鐘無一場,好丫高lv就越高lv,除非舊野可.以交易, 不過到時依然係俾錢就會升得快d,睇下d錢俾玩家賺定官方自己賺
作者: f906    時間: 2012-9-20 19:14:59

直接SET副本王掉落仲好啦....

武鬥戰場又唔係個個都會去打..............................................

咁唔中意打果D咪唔洗指意拎到?
作者: cac00065    時間: 2012-9-20 19:36:24

强烈要求一係唔好出
一係出就遊戲裡面可以唔難咁拎到同商城買到
,亦都唔反對跟捉台版咁出,量產,平民化
咁不論對無時間俾錢既又好,對有時間有努力既人又好都公平
我cb玩到依家隻game係點已經化晒,但求輕輕鬆鬆
玩落去
錢我仲肯洗,但係問有無咁多心力玩,大家心知肚明
須則我近排都練左隻61鳳狙衝晒紫時,成套+10,再講就俾人發現我係邊個@@
仲有我想講日後仲有好多新職會開仲有等级上限開
難保你有日會想開隻新人玩,難保70之後再升上去係修羅之路.雖則依家已經係, 點解唔方便自己'要走去辛苦自己
唔想官方每次做決定都咁短視,連陪分玩家都係咁
雖則online game壽命本身就唔長

作者: otwl007    時間: 2012-9-20 20:08:32

(不喜勿插,純個人意見)
其實如果出d咩都要反對既話
咁樣搞令到港版同台版既趣味度愈黎愈遠,
雖然每個人支持同反對既原因各有不同
但係試想想如果呢次反對推出既話
或者真係會得到一d好處,
但係最終又會搞到好似物品進化咁
又會有一d人出黎抱怨點解唔出
最後又嫌港版好無聊,
所以我覺得你地除左要考慮自己既利益,都要考慮下其他人既立場
呢篇野我lum住客觀咁講,但係最後都有d主觀偏見,但係我又唔識修飾,希望大家咪插
作者: transporter    時間: 2012-9-20 20:13:07

如果真係出 希望係不可交易
作者: ctb    時間: 2012-9-20 20:46:45

出武鬥/戰場ok啊 . 唔洗焗住點@@
作者: F仔﹏    時間: 2012-9-20 23:18:49

用分換好ar~ 起碼有D返工/學既人升LV方便~  
打機用黎磨時間唔係玩命~
出以D內掛道具絕對有價值~
其實好多game都有內掛~
作者: bb112244    時間: 2012-9-20 23:21:18

贊成推出 A_A
對打工仔黎講係好事
打機就係咁  
時間=金錢
時間換到LV
金錢為何不可
收工玩得果1個鐘  幾時先70LV?
如果話用武鬥幣  打工仔幾時先換到= =???

作者: xxx852    時間: 2012-9-21 00:30:58

otwl007 發表於 2012-9-20 20:08
(不喜勿插,純個人意見)
其實如果出d咩都要反對既話
咁樣搞令到港版同台版既趣味度愈黎愈遠,

講起物品進品進化都一把火,當年班黑商驚自己d身家蒸發唔知幾多錢,一味係度反對,而家又點,時裝係不停咁出既,而且都係越黎越平,而且出埋紫時,當年成千g買既野而家幾百買到,又咪輸能死你班死黑商,唔係反物品進化單野駛能比錢買英雄寵,班友正一搞c棍,遲d出埋金時裝仲輸死佢地dllm
作者: 小恒恒    時間: 2012-9-21 00:32:54

咁樣玩就算俾你升到70Lv無乜意義,完全冇成功感
作者: 酸沙熊仔糖    時間: 2012-9-21 05:40:52

每一段時間  ..  都出一樣麻煩野出黎!!
點樣出又好 ,  出吾出都好~ 最緊要公平!!
個球只係"方便"  吾想變成d人既"依賴"!
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 05:42:17

提淽 發表於 2012-9-20 15:45
甘62 LV即是加幾多=.= ?

原來妳62LV
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 05:42:49

甘都OK既 !!!
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 05:45:40

五洗用HKD買 我覺得大家都滿意先 ! 用返GAME入邊既道具換 或者同埋D幣換就最好 !~ 最好可以用閃亮星幣換
作者: 酸沙熊仔糖    時間: 2012-9-21 05:46:52

pgchicken 發表於 2012-9-20 16:44
EXP果個如果出係星空武鬥場俾大家換,又點睇?

淨係將exp球放係星武換~!?!??!
甘wp球尼~!? 一齊放定點先~?
問清左d好~ 費事一定有人又嘈~
作者: tammywong101495    時間: 2012-9-21 07:56:48

其實e家升70都幾耐..又冇海裂.如果出左呢個野
而且要換幣先有我就覺得幾好,,
作者: bb112244    時間: 2012-9-21 08:55:55

最好就PVP同商城都照出

廢事一陣話人地用錢玩哂
作者: cac00065    時間: 2012-9-21 11:49:11

我覺得反對既多數係好努力升左lv既人,但係又唔會再用好多錢既人
而贊成既多數係肯俾錢玩又番工無時間升既人
同埋我想講台灣果邊個波波賣緊15點
俾著你好努力升lv 升熟練你都會累啦。都要訓覺啦
到時你戰場唔夠分星空唔夠分買唔到個波波至少商城只係15點計番都只係15金1粒
同埋我想講粒野你掛捉24小時可能都無10%,同埋掛經係做唔到其他野.仲有粒野係5秒先加一次經
如果硬係要整到遊戲裡面先換到官方一定set個戰場/星空幤唔低,如果可以交易既本來15金既野我肯定炒高兩三倍
仲有商城已經越黎越少野值得買,你地d轉蛋星光已經黑到人人怕,咁我寧願買金玩唔買點,買點本身買到既野要搞到咁麻煩,你地自己倒自己米,同埋之前個+10+15開唔開我無意見,好歹大家一樣,而物品進化好明顯係應該要更新,依個係遊戲既功能,同埋好多遊戲得到番黎既野都可以用佢黎變, 依家出個波波又嘈,依家一粒波一晚封頂咩,方便既野都係咁,依隻遊戲封頂係必然,但你有無唸過真係要勁係要靠符文石,融寵,好多野,點解有個方法可以快d封頂,可以有時間做其他野装備自己去打副賺錢,你唔中意,中意用晒d時間升lv?
俾著你依家好努力升到70lv,出埋金裝,搵邊個同你打?仲要黎多個新職金裝每陪位加多六件,依家封左頂70我估就算要齊一套金装至少要一個月,收就更加係天價.
作者: cac00065    時間: 2012-9-21 12:35:34

我想講台灣果邊開左都無咩反應
唔知點解要反對,。
作者: bakahong    時間: 2012-9-21 15:24:42

你地d人次次都反對 搞到每次都冇新野出
物品進化又係 +15又係  迷你英雄本來可以用刷王蛋進化方式拎到 依家要買包先有 仲要抽

講返正題
我覺得exp可以唔出 但wp一定要出
依家65lv打後打怪都冇乜經  但65lv裝熟練就要15萬經/lv
唔通真係日日24小時刷64副升裝咩
除非開新裂縫

作者: pgchicken    時間: 2012-9-21 15:48:56

話說呢兩舊野,台灣發現有bug

同埋下星期唔會出住

作者: 提淽    時間: 2012-9-21 16:05:24

dizidizi511 發表於 2012-9-21 05:42
原來妳62LV

懶升丫嘛,甘難升。。
作者: 孤單心事    時間: 2012-9-21 16:20:55

比我就讚成出啦
假若你係手動玩家:
EXP>咁你手動打怪升LV 1定快過你買呢舊野慢慢跳經  5秒跳1次 快得幾多?
WP>呢粒野太強大 跳1下+2000幾WP   至少抵過你買WP符慢慢升,價錢尚算OK,唔怕窮人買唔起
       心諗:打幾場38副都買得起1粒啦,依台版商城個價,1日打多幾場38副 自己訓覺都可以掛裝經 幾好
假若你係返工玩家,無咩時間玩:
EXP>呢粒野可以有效咁幫助到返工無時間玩既人,就算掛足成日得10%都好,至少總比佢之前返工
        連升1%既機會都無,放工返黎又傾2傾訓教 最多都係有時間做下任 ,
WP>有錢有得升裝 ,個個都讚好,只需掛機

所以我諗唔到有咩理由反對,67LV開始已經係修羅地獄,難升到媽咁
打怪都係得戈雞碎咁多多經,有個跳經用下唔好咩?
1日係咁打怪 你都悶啦
我諗D人會打怪打到放棄隻GAME先LO
唔好話呢粒野會破壞隻GAME啦
開左70  但係唔開新裂戈D  地圖都係去到65LV
新金副就開左啦   但係點搵人打?  有鬼咁多人升到70咩
開左70咁耐   由我唔玩 幾個星期開始 到E+ 有幾多人70  請問
作者: HeIuN:)    時間: 2012-9-21 17:32:53

講真
我估唔讚成果D係眼紅有錢既人玩
小弟都唔係好有錢
但係多1個方法升LV/WP唔係好事?
你打裂 都要哂藥水錢果D啦
話就話打副有錢姐
諗下我地呢D日日好夜先番屋企既人
計番條數咪又係差5多

作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 17:32:57

提淽 發表於 2012-9-21 16:05
懶升丫嘛,甘難升。。

鬼鬼祟祟偷蕃薯
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 17:33:31

孤單心事 發表於 2012-9-21 16:20
比我就讚成出啦
假若你係手動玩家:
EXP>咁你手動打怪升LV 1定快過你買呢舊野慢慢跳經  5秒跳1次 快得幾多?

WA 作文 !
作者: 提淽    時間: 2012-9-21 17:41:58

dizidizi511 發表於 2012-9-21 17:32
鬼鬼祟祟偷蕃薯

咩意思=.=
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 17:49:41

提淽 發表於 2012-9-21 17:41
咩意思=.=

姐係話妳五覺五覺又1LV !
作者: 俠1214    時間: 2012-9-21 17:52:02

戰場商人又出,商城又出咁未ok lo,返工人士可以入點買,唔想買點又可以玩戰場換
作者: ikikong    時間: 2012-9-21 17:52:32

唔出既話,唔該每個職都比個秒怪高傷害技能可以去裂縫開開心心咁掛經驗,我呢d冇技掛既,睇人地66前一路咁掛技升,玩到冇癮,我真係想像唔到有人玩靈仙既自己點樣去升!

唔敢講全部人,我諗反對出呢樣野既人,十之八九唔係70左就係之前係裂縫掛技升得好開心個d.

直接用武鬥幣換,反正而家除水色外,其他5vs5個d,根本冇人打
作者: 提淽    時間: 2012-9-21 17:56:44

dizidizi511 發表於 2012-9-21 17:49
姐係話妳五覺五覺又1LV !

又會系甘..日日系傷之心到升5到
作者: xxx852    時間: 2012-9-21 17:57:37

班毒能可以一日十幾個鐘打機,出呢d比有錢冇時間既人玩梗係唔憤氣
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 17:58:21

提淽 發表於 2012-9-21 17:56
又會系甘..日日系傷之心到升5到

會五會係甘丫 !
作者: 提淽    時間: 2012-9-21 18:01:19

dizidizi511 發表於 2012-9-21 17:58
會五會係甘丫 !

邊有你甘勤力喔。。
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 18:05:37

提淽 發表於 2012-9-21 18:01
邊有你甘勤力喔。。

我1日1%算五算
作者: 提淽    時間: 2012-9-21 18:08:48

dizidizi511 發表於 2012-9-21 18:05
我1日1%算五算

幾LV先== 你宜家
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 18:13:29

提淽 發表於 2012-9-21 18:08
幾LV先== 你宜家

64炸
作者: 提淽    時間: 2012-9-21 18:20:11

dizidizi511 發表於 2012-9-21 18:13
64炸

唉。。差1LV都轉到頻喇你
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 18:27:10

提淽 發表於 2012-9-21 18:20
唉。。差1LV都轉到頻喇你

65頻聽講無人!
作者: 孤單心事    時間: 2012-9-21 18:51:52

dizidizi511 發表於 2012-9-21 17:33
WA 作文 !

我好耐無上黎  
佢1出我會上返黎掛機嫁A_A  
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 18:52:40

孤單心事 發表於 2012-9-21 18:51
我好耐無上黎  
佢1出我會上返黎掛機嫁A_A

甘好 !!
作者: 孤單心事    時間: 2012-9-21 18:59:39

dizidizi511 發表於 2012-9-21 18:52
甘好 !!

A_A YUP
打RK先
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 19:08:52

孤單心事 發表於 2012-9-21 18:59
A_A YUP
打RK先

一齊 !~
作者: 孤單心事    時間: 2012-9-21 19:22:23

dizidizi511 發表於 2012-9-21 19:08
一齊 !~

上啦
雙排
= = 岩岩打左場 隻AD掛機 吊佢老尾
作者: HELLOKITTY    時間: 2012-9-21 19:54:37

個人立場見到台灣出左好開心 好岩我呢D冇太多時間升LV既人
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 20:39:13

孤單心事 發表於 2012-9-21 19:22
上啦
雙排
= = 岩岩打左場 隻AD掛機 吊佢老尾

哈哈掛機.. !!
作者: 提淽    時間: 2012-9-21 20:44:22

dizidizi511 發表於 2012-9-21 18:27
65頻聽講無人!

60頻好似都唔系甘多人
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 20:47:23

提淽 發表於 2012-9-21 20:44
60頻好似都唔系甘多人

係LO D人死曬 !!!
作者: 提淽    時間: 2012-9-21 20:49:04

dizidizi511 發表於 2012-9-21 20:47
係LO D人死曬 !!!

幫我炸到佢地復活KK
作者: otwl007    時間: 2012-9-21 20:56:35

bakahong 發表於 2012-9-21 15:24
你地d人次次都反對 搞到每次都冇新野出
物品進化又係 +15又係  迷你英雄本來可以用刷王蛋進化方式拎到 依家 ...

你講得好岩,d人咩都反對
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 21:31:06

提淽 發表於 2012-9-21 20:49
幫我炸到佢地復活KK

點幫妳炸 !!!
作者: 提淽    時間: 2012-9-21 21:33:01

dizidizi511 發表於 2012-9-21 21:31
點幫妳炸 !!!

唔知喔用你認為得既方法!
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 21:34:00

提淽 發表於 2012-9-21 21:33
唔知喔用你認為得既方法!

我認為所有方法都五得 !!!
作者: 提淽    時間: 2012-9-21 21:36:50

dizidizi511 發表於 2012-9-21 21:34
我認為所有方法都五得 !!!

想多D人系互頻出字:(
宜家D野好難賣出去..平到死
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 21:43:19

提淽 發表於 2012-9-21 21:36
想多D人系互頻出字:(
宜家D野好難賣出去..平到死

收藏啦 !!! 覺五覺得呢幾日個ser 好lag
作者: 提淽    時間: 2012-9-21 21:44:36

dizidizi511 發表於 2012-9-21 21:43
收藏啦 !!! 覺五覺得呢幾日個ser 好lag

賣唔到野都冇心情喇
邊有心情去理呢D野
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 21:52:34

提淽 發表於 2012-9-21 21:44
賣唔到野都冇心情喇
邊有心情去理呢D野

我日日都好窮 !!!! 好鬼lag 無曬心機玩
作者: 提淽    時間: 2012-9-21 21:53:48

dizidizi511 發表於 2012-9-21 21:52
我日日都好窮 !!!! 好鬼lag 無曬心機玩

窮+1      ..開左學之後好似真系少左人玩甘SAD
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 21:57:14

提淽 發表於 2012-9-21 21:53
窮+1      ..開左學之後好似真系少左人玩甘SAD

我公會d人都話個ser有問題
作者: 提淽    時間: 2012-9-21 21:59:29

dizidizi511 發表於 2012-9-21 21:57
我公會d人都話個ser有問題

真系灰到核爆
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 22:00:52

提淽 發表於 2012-9-21 21:59
真系灰到核爆

五想玩 !!! 嬲嬲地
作者: 提淽    時間: 2012-9-21 22:02:02

dizidizi511 發表於 2012-9-21 22:00
五想玩 !!! 嬲嬲地

你唔玩的話=0= 晴空咪又少個玩家洛
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 22:04:12

提淽 發表於 2012-9-21 22:02
你唔玩的話=0= 晴空咪又少個玩家洛

痴線GE LAG到甘叫人點玩
作者: 提淽    時間: 2012-9-21 22:05:14

dizidizi511 發表於 2012-9-21 22:04
痴線GE LAG到甘叫人點玩

叫GM整整佢LA ~
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 22:06:26

提淽 發表於 2012-9-21 22:05
叫GM整整佢LA ~

投訴左啦
作者: 提淽    時間: 2012-9-21 22:07:04

dizidizi511 發表於 2012-9-21 22:06
投訴左啦

甘整左未啊
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 22:09:16

提淽 發表於 2012-9-21 22:07
甘整左未啊

無回覆LO !!!
作者: 提淽    時間: 2012-9-21 22:10:26

dizidizi511 發表於 2012-9-21 22:09
無回覆LO !!!

你開post講定sd email
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-21 22:17:35

提淽 發表於 2012-9-21 22:10
你開post講定sd email

客服 !

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2