AGAMES 討論區

標題: [發起罷玩]紅利BUG嚴重影響公平 要求回潮!!! [打印本頁]

作者: 484fun    時間: 2012-9-27 20:35:09     標題: [發起罷玩]紅利BUG嚴重影響公平 要求回潮!!!

BUG到2萬紅利 都可以話CHECK過正常?
只要一開SER早上線果班  連只係入過1000點 都有幾千紅利!!!
個個買曬抽盒  極防武  仲洗玩既???
我自己都放左唔小錢玩隻GAME  眼見突然個個紅利多到飛起   
放錢玩GAME 又遲左上線中唔到BUG既玩家  你地會甘心??仲有,BUG左紅利果D  已經都個個買曬野  你地想收都收唔返~
隨左回潮,冇第2條路!
當然你地官方可以咩都唔做,唔理我。
我都吹你地唔脹。
支持請留言!

作者: badylok009    時間: 2012-9-27 20:50:06

有冇圖可以證明下
如果係真
d圖一曝光
隻game個名譽真係收得檔
作者: 484fun    時間: 2012-9-27 21:14:14

badylok009 發表於 2012-9-27 20:50
有冇圖可以證明下
如果係真
d圖一曝光

如果我中BUG 我就唔會開呢個POST啦
咁點會有圖呢
你留意今日D人狂抽野  極防武 大跌價就知
唔通真係慶祝中秋咩
作者: badylok009    時間: 2012-9-27 21:15:28

唔怪得我公會有人有咁多把斬仙
作者: 484fun    時間: 2012-9-27 21:20:13

badylok009 發表於 2012-9-27 21:15
唔怪得我公會有人有成30幾把斬仙

講真  我都係比錢玩既人
但眼見咁多人都中BUG
我只係覺得我一直比錢玩好唔低  好唔值得
作者: 淺倉藍    時間: 2012-9-27 21:26:16

已經搵左原廠再作出檢查係咩問題!! 請大家稍安無燥
作者: 484fun    時間: 2012-9-27 21:45:50

宜家落架都冇用啦  個個都買曬野啦  100個100個咁抽左啦  D防武幾百張幾百張咁買埋啦  一個轉身寄埋比身分啦!
隨左回潮 仲有第2條路?
作者: Stevehot    時間: 2012-9-27 21:47:26

希望快D有個好既方法搞得惦~_~
作者: lcw2775    時間: 2012-9-27 21:49:01

個個都有多幾千紅利
作者: sunneedboy    時間: 2012-9-27 21:52:14

玩完     好事    可以專心工作
作者: lcw2775    時間: 2012-9-27 21:54:41

次次更新完都係咁
作者: HeIuN:)    時間: 2012-9-27 22:03:30

好事泥
可以專心讀書
作者: sunneedboy    時間: 2012-9-27 22:19:19

可以不用打了
作者: 64877495    時間: 2012-9-27 22:28:00

唔回我退GAME,唔好哂我時間,你宜家唔係正係紅利問題,仲有衝裝個到,個個唔洗用$都+20,可以打咩- -
作者: samuel473    時間: 2012-9-27 22:34:38

同意...換句話說即係官方送點數俾部份玩家...

有人買小過1千點卻多左千幾紅利....應該唔止1個....

官方真係要做野先好...
作者: superwu    時間: 2012-9-27 22:34:41

diu你老x
對我地洗錢入點依啲極唔公平
你地唔回溯等住摺埋喇
作者: faye    時間: 2012-9-27 22:40:27

2個字...((失望))
作者: sunneedboy    時間: 2012-9-27 22:47:02

2個字...((絕望))
作者: superwu    時間: 2012-9-27 22:50:53

唔好再拖!!!!!!!!回溯啦正x街
作者: sunneedboy    時間: 2012-9-27 22:59:16

作者: Stevehot    時間: 2012-9-27 23:02:38

頭先比個平時PK廢我幾廿班既打到64波,仲要比佢WIN左
轉頭見佢放幾百張極武,有冇搞能錯~!!!!
作者: faye    時間: 2012-9-27 23:08:52

再唔做番d野,真係可以考慮轉game,再唔係就休息下,反正成日掛住打機,好多時都唔夠訓,係時候愛惜一下身體
作者: Stevehot    時間: 2012-9-27 23:10:28

我真係想知佢有乜野方法可以搞得惦呢壇野~!!!!
希望佢快D可以有個交代點搞
作者: 484fun    時間: 2012-9-27 23:14:55

已經放緊AC  除左回潮 冇第2條路
作者: clct1234    時間: 2012-9-27 23:19:42

隻GAME冇架啦 唔夠半年 摺得
作者: 若霧    時間: 2012-9-27 23:22:36

on 9 d人1蚊都唔洗已經bug紅利沖到全身+20&藍時啦
唔回溯 咁我地呢d之前比錢玩既咪【詞語過濾】左?

作者: 只攻與防    時間: 2012-9-27 23:25:48

隻game真係傻的嗎,盒已經難抽中,裝又難沖,但我都算,隻game幾好玩,俾錢玩都OK,花咁多心血同錢沖到+15UP,又再花唔少錢先抽中自己想要既時裝!
宜家竟然有個bug係俾人免費買點,我睇到個心真係好唔舒服! 我對呢隻game真係死哂心,現放一個80全敏拳AC,話就話唔係好勁但都有一個藍時,放唔放到都唔緊要,因為我已經決定del game,真係好嬲!
作者: cater1    時間: 2012-9-27 23:32:18

d人開始賣hkd喇........將d點品
作者: 只攻與防    時間: 2012-9-27 23:35:01

係囉,隻game真係好KAI對佢冇哂信心
每次更新都係更新D bug出嚟,每次都係充滿驚喜
作者: cater1    時間: 2012-9-27 23:41:35

就係咁..有班人莫名咁發左達
仲勁過cheat
仲有今次維修又多好多b ug喇.....
不如認真d檢查同善後. 遲dd開ser都冇問題丫 唉..

作者: Stevehot    時間: 2012-9-27 23:43:38

今日1230維完,心諗咁有效率?
原來其求整幾隻兔仔同戰場就搞惦,
作者: 只攻與防    時間: 2012-9-27 23:53:08

唉 往我玩咗咁多錢,諗住正! 有紅利! 點知悉心栽種全力灌注
所得竟不如 別個後輩收成時
這一次我真的很介意
作者: 司馬信    時間: 2012-9-28 00:27:13

有關問題原廠檢查當中,請留意稍後公佈。
作者: samson2012    時間: 2012-9-28 01:13:49

三日內唔回,我唔會再玩,我洗左4千蚊入點玩,家下你咁玩,我真係X你個咀,食number 7啦~~~
作者: kaikaiho88    時間: 2012-9-28 01:43:18

雖然我入左5系好多點 5過1000hkd 但都系錢 希望官方作出相應既倍常 如果官方無任何倍常 就算我放5到ac 都5能會再玩 入過點既就小紅利 無入點早上線d紅利就多到系咁 咩春道理 !!!!!!!!
作者: yiuyiuyiu    時間: 2012-9-28 01:57:06

我都好認同板主所講不公平的所謂既BUG!!!
隨左回潮內,亦想官方公開交代清清楚楚所謂既BUG!!!
對我地入點衝裝/抽點品的人絕對不公平... ...
反而無入點的人,紅利反而多過我地... ...
如果官方再唔做野,我都會擺玩!!!!
作者: superwu    時間: 2012-9-28 02:56:04

想拖到下年先回溯呀【詞語過濾】?
作者: 小路乂    時間: 2012-9-28 04:06:46

唔怪得見d人一更新玩~勁多人衝+20
同勁抽藍時=.=有條友抽左幾隻月兔tim la
玩hi咩
作者: 唉心淡    時間: 2012-9-28 06:33:30

【詞語過濾】 我都係得幾百紅利 嚴重要求回溯
作者: peterwu    時間: 2012-9-28 07:09:00

我都已經無心機玩..
作者: lam11245    時間: 2012-9-28 07:48:13

佢係唔回番晒我一定唔玩
作者: ten00000    時間: 2012-9-28 09:23:49

咁係未要每個星期四下午請假,
執佢死雞,,   
作者: 只攻與防    時間: 2012-9-28 10:53:26

如果官方再唔做返D野,我係唔會再入game
作者: SiU浩    時間: 2012-9-28 11:00:47

支持回溯.立即回溯!立即回溯!立即回溯!立即回溯!
作者: badylok009    時間: 2012-9-28 11:01:30

484fun 發表於 2012-9-27 21:45
宜家落架都冇用啦  個個都買曬野啦  100個100個咁抽左啦  D防武幾百張幾百張咁買埋啦  一個轉身寄埋比身分 ...

我認為而家唔好回溯啦
因為而家回溯一定壞上加壞
因為絕對有人係呢個時候用左hkd同人交易
物品回溯左,但係hkd唔會回
另外用正常點數抽中野既人,回左佢地都好慘
如果真係有bug
所以我認為用另一種方法會比較好
例如賠償

作者: moonhkcw    時間: 2012-9-28 11:12:26

badylok009 發表於 2012-9-28 11:01
我認為而家唔好回溯啦
因為而家回溯一定壞上加壞
因為絕對有人係呢個時候用左hkd同人交易

讚同樓上的, 如果回溯對已經抽到/用現金買左d物品的人唔公平
而且佢回溯係指回到之前某一個時間點, 如果在這期間打到或抽到好野(指非點數品/用正常點數買)都會冇哂
作者: Stevehot    時間: 2012-9-28 11:14:07

官方派咁多點點賠都冇用啦 全部送5藍時都冇意思
唔回溯佢搞幾多活動都冇能用

作者: SiU浩    時間: 2012-9-28 11:39:16

回溯就搞著d唔買點既人,唔回溯就冇哂買點既人玩!
官方會照住邊種人唔駛講都知啦!
既然要回溯,何必拖拖拉拉!爽手啦!
回溯賠償走唔甩,除非你想即刻汁~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: badylok009    時間: 2012-9-28 11:43:58

SiU浩 發表於 2012-9-28 11:39
回溯就搞著d唔買點既人,唔回溯就冇哂買點既人玩!
官方會照住邊種人唔駛講都知啦!
既然要回溯,何必拖拖拉拉! ...

如果真係有bug
回溯就{唔止}搞著d唔買點既人
用真正點數而抽到野既人
回溯對佢地都有影響
係紅利回溯後用hkd買左野既人都有影響
所以我認為唔可以回溯
但係一定要賠

作者: lam11245    時間: 2012-9-28 11:53:05

回溯係驚搞著唔用點,,,咁我用點玩同冇用點一樣,,,咁玩黎做咩,,,佢係唔回番我唔單子唔玩名將,,只要係佢代理game都唔玩

作者: SiU浩    時間: 2012-9-28 11:53:34

badylok009 發表於 2012-9-28 11:43
回溯就{唔止}搞著d唔買點既人
用真正點數而抽到野既人
回溯對佢地都有影響

咁咪再抽過lo,又唔會食左佢地d點!
我想信大部份真金白銀抽野既人都同樣希望可以抽多次,只有少數抽幾個就中!
琴日用hkd買野既人有幾多?為左小數放棄大多數?
再唔快d回溯只會有更多人中招!
作者: badylok009    時間: 2012-9-28 12:08:27

SiU浩 發表於 2012-9-28 11:53
咁咪再抽過lo,又唔會食左佢地d點!
我想信大部份真金白銀抽野既人都同樣希望可以抽多次,只有少數抽幾個就 ...

如果真係有bug
一個有問題都唔回得
少數人唔公平你就無視
多數人唔公平你就讚成
即係''唔公平''呢個問題徵結依然存在
問題徵結
如果真係因為官方出錯而做成損失
既然回唔回都造成玩家損失
不如直接賠啦

既然回溯解決唔到問題
咁就一定唔叫解決方法
因為事件的影響仲未解決

作者: SiU浩    時間: 2012-9-28 12:16:18

badylok009 發表於 2012-9-28 12:08
一個有問題都唔回得
少數人唔公平你就無視
多數人唔公平你就讚成

公平真係存在?
回溯會令個兩邊秤較為接近,相反唔回溯就一面倒!
唔知你地點諗,我自己只會希望做到近乎公平~
作者: 蒙奇D魯夫    時間: 2012-9-28 12:20:42

唔好講咁多, 總之回溯就玩, 唔回就唔玩!
唔玩之後, 記得叫埋D朋友一齊唔好玩, 咁唔洗比人昆錢.
作者: badylok009    時間: 2012-9-28 12:25:34

SiU浩 發表於 2012-9-28 12:16
公平真係存在?
回溯會令個兩邊秤較為接近,相反唔回溯就一面倒!
唔知你地點諗,我自己只會希望做到近乎公平 ...

如果真係有bug
近乎公平咁米要賠 而唔係 回
回左對任何玩家都有一方損失
而大量賠就只係alta的損失
點會係回的公平性高呢??????
由頭到尾都唔係玩家的問題
點解要有玩家有損失

名將肯賠就一定解決到一面問題倒的問題
前提係要賠得極多

作者: SiU浩    時間: 2012-9-28 12:33:09

badylok009 發表於 2012-9-28 12:25
近乎公平咁米要賠 而唔係 回
回左對任何玩家都有一方損失
而大量賠就只係alta的損失

只係賠?咁賠比邊個..?如果全部都有份...咁同冇賠有咩分別?
講真有錢果班沖哂+20,佢地會想要d乜野賠償?
冇買點or買好少點果d一個bug就幾件+20...實力無啦啦拉到咁接近..咁+哂20班人會點諗?
作者: 小路乂    時間: 2012-9-28 12:37:18

都唔知拖乜..
愈耐回溯~呢幾日玩既人又嘈架la~
唔回舊底個班都冇乜人係度la已經
作者: haydenting    時間: 2012-9-28 12:38:39

badylok009 發表於 2012-9-28 12:08
一個有問題都唔回得
少數人唔公平你就無視
多數人唔公平你就讚成

咁不如個個有份賠野?

想開始果陣, 由蒙古打後泛水果D解任盒
閒閒地都幾千金
果陣官方一樣維持左幾個禮拜
之後先改
咪一樣唔公平

另外有次, 派獎活動
明明官方無中品同關羽派
系統錯派
果陣最大得益有BUG 多別人成萬金
最後除左發還本身既包, 照樣拎左係得益者

同樣係咁...

作者: badylok009    時間: 2012-9-28 12:42:01

SiU浩 發表於 2012-9-28 12:33
只係賠?咁賠比邊個..?如果全部都有份...咁同冇賠有咩分別?
講真有錢果班沖哂+20,佢地會想要d乜野賠償?
冇 ...

首先,
紅利點的作用並非只可以衝裝
就算你藍時藍騎咩都有你都可以留住唔用(第日開新lv先用)
開ac玩
另外,
針對呢句''咁+哂20班人會點諗?''
你有冇諗過hkd買物/點數抽到好野/江湖點抽到好野/普通打到金裝的玩家會點諗呢
如果你仲想提及人多人少的問題
即係同我上面帖所指的情況相同

作者: Stevehot    時間: 2012-9-28 12:44:09

咪係 賠野仲衰過回溯 對用真金白銀買點既玩家極唔公平,
點都係死架啦,或者佢依家backup返維後入點既人抽到既野 回完之後比返佢地
作者: badylok009    時間: 2012-9-28 12:46:40

Stevehot 發表於 2012-9-28 12:44
咪係 賠野仲衰過回溯 對用真金白銀買點既玩家極唔公平,
點都係死架啦,或者佢依家backup返維後入點既人抽 ...

在真你布bug的情況下,呢個方法都得
不過,如果要官方可以完全確保所屬的物品並非係由bug紅利點抽出的
而且100%backup,咁就絕對冇問題
問題係佢地肯唔肯做
而家由更新都差唔多過左都成1日
處理的資料一定好多

作者: 蒙奇D魯夫    時間: 2012-9-28 12:46:42

回溯就一定要架喇, 至於點賠比之後入點抽野D人, 佢地自己諗啦.
作者: Stevehot    時間: 2012-9-28 12:47:18

話賠果位可唔可以建議下點賠?
賠量咁大你覺得官方會肯?
作者: 只攻與防    時間: 2012-9-28 12:52:45

宜家我都唔敢玩,因為如果宜家打到金裝or其他正野,佢一回溯我咪白玩? 但如果佢唔回,咁亦都對大量玩家(包括本人都極不公平)
所以如果官方想留住玩家,就要為自己所做錯既事負責,就係賠償,至於點賠/賠咩,就等官方自己諗,因為搞成咁中bug個D人D裝已經=有玩HKD既人
作者: SiU浩    時間: 2012-9-28 12:58:22

badylok009 發表於 2012-9-28 12:42
首先,
紅利點的作用並非只可以衝裝
就算你藍時藍騎咩都有你都可以留住唔用(第日開新lv先用)

回溯可以平衡番市面時裝數目,平衡番玩家原有實力水平!此乃對買點數的人的補償!
另外對所有玩家作出賠償,希望減低玩家一天內的損失!
以上係本人的原意!回溯賠償都是必須的!
作者: badylok009    時間: 2012-9-28 13:05:16

SiU浩 發表於 2012-9-28 12:58
回溯可以平衡番市面時裝數目,平衡番玩家原有實力水平!此乃對買點數的人的補償!
另外對所有玩家作出賠償, ...

但係你上面的帖有指出過回溯要快手
但係你要賠償
都要知邊d玩家會在回溯後有損失(非使用bug)
咁點會快到
尤其係hkd向人買的
回左之後如果唔賠番件一模一樣
咁點都係有問題

如果要處理呢d問題
我相信隻game要關服唔止一日
而且聽日國慶中秋
相信人手一定唔夠

絕對唔可以求其話回就回
就算回都要對非用bug玩家的得益作統計及backup
撞正中秋國慶佢地唔肯趕工我都冇辦法
所以我唔支持回溯

前提係如果真係有bug

作者: lam11245    時間: 2012-9-28 13:05:32

本黎我一出糧就會入點玩,,依家搞到冇入點玩家d野同我一樣,,,咁我依家唔在入,,佢在唔回番晒出錯得到時裝同經紅利買到沖裝,,,我一定唔在玩依間代理仲會叫埋fd都唔好在玩

作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 13:06:53

我查過記錄,尋日收到最多紅利個人只係萬幾點,而且佢真係消費點數至有紅利。
請你提供「有人BUG到2萬紅利」既證據,或者你可以提供bug到2萬紅利個人既角色名我去查,否則我有理由相信你係有心黎搗亂,我地保留追究權利。
作者: SiU浩    時間: 2012-9-28 13:09:59

badylok009 發表於 2012-9-28 13:05
但係你上面的帖有指出過回溯要快手
但係你要賠償
都要知邊d玩家會在回溯後有損失(非使用bug)

回溯後對所有玩家都係損失,
唔駛理佢損失乜野,有上過線都要賠>_<
hkd買野果班對唔住了,非依照官方途徑的交易點check....
作者: 唉心淡    時間: 2012-9-28 13:14:31

大覺屋師真 發表於 2012-9-28 13:06
我查過記錄,尋日收到最多紅利個人只係萬幾點,而且佢真係消費點數至有紅利。
請你提供「有人BUG到2萬紅利 ...

http://www.agames.hk/forum.php?m ... 8278&extra=page%3D1

咁呢樣查到未????
作者: 唉心淡    時間: 2012-9-28 13:15:18

http://www.agames.hk/forum.php?m ... 8278&extra=page%3D1

咁呢樣查到未????
作者: SiU浩    時間: 2012-9-28 13:15:25

空穴來風必有因,冇名做唔到野-0-?
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 13:21:32

SiU浩 發表於 2012-9-28 13:15
空穴來風必有因,冇名做唔到野-0-?

老友,我地當然盡力檢查緊記錄,只係暫時冇發現到有「重登又多幾千點」呢個問題,所以至上黎問有冇多d資料提供。
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 13:22:09

唉心淡 發表於 2012-9-28 13:15

咁呢樣查到未????

呢個post都冇提到實際角色名俾我地去查,都係「個個FD」... 定係「個個FD」就係角色名?
作者: badylok009    時間: 2012-9-28 13:24:41

如果你地check到有問題會唔會回溯先
因為我買左600點
打算入600點
如果我依家入左
請問如果回溯會唔會回埋果600點架

作者: SiU浩    時間: 2012-9-28 13:25:09

e+主要問題係好多人都多左幾千,冇買點都有紅利
作者: cleverppl    時間: 2012-9-28 13:27:27

萬幾點個個實係handsup ~haha  佢真係有入咁多點  紅利排錯就一定 不過問題係錯左幾多 尋日有on又識用左既又有幾多  以我尋晚市面見 舊ser物價無乜大變 未至於真係咁誇張 不過官方今次真係好大失誤 會唔會係計埋封測送個d點?
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 13:29:09

SiU浩 發表於 2012-9-28 13:25
e+主要問題係好多人都多左幾千,冇買點都有紅利

唉...咪就係個個人都話「好多人」呀,「有FD」呀,但冇人可以提供到確實人名俾我地去查。
個個講到好真,但係冇人講到真正係邊個,我地查資料亦只唔覺有bug....
不過,冇買點而有紅利既人唔係冇可能,如果你身邊有朋友係咁樣,幫手問下佢係唔係由CB就開始玩。
作者: badylok009    時間: 2012-9-28 13:31:20

大覺屋師真 發表於 2012-9-28 13:29
唉...咪就係個個人都話「好多人」呀,「有FD」呀,但冇人可以提供到確實人名俾我地去查。
個個講到好真, ...

可唔可以解答我係76樓既問題

作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 13:32:41

cleverppl 發表於 2012-9-28 13:27
萬幾點個個實係handsup ~haha  佢真係有入咁多點  紅利排錯就一定 不過問題係錯左幾多 尋日有on又識用左 ...

計左CB派既點,呢個係我地目前搵到既問題。
不過調番轉,CB個時玩到而家,其實仲有幾多人?同埋,如果有個人,由CB開始一路咁支持我地,咁其實送多小小紅利俾佢地係咪都合理呢?呢度最多都係幾千紅利。
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 13:35:05

badylok009 發表於 2012-9-28 13:24
如果你地check到有問題會唔會回溯先
因為我買左600點
打算入600點

放心,無論咩情況之下儲值記錄都會保留。
同埋,暫時我地見唔到有需要回溯。
作者: ten00000    時間: 2012-9-28 13:44:09

樓上, 我真係由 CB 玩到而家, 隻白素貞仲用了中轉

我琴日無上, 咁如果好似你以上說, 咁我今晚上GAME ,

係未除了自己入了五六千點數 紅利外,  會再補CB 時送點紅利比我.

如果無, 係未找你拿........
作者: SiU浩    時間: 2012-9-28 13:44:27

你話CB支持到E+??咁CB玩過,之後一直冇玩,E+玩番呢???咁叫做一直支持??

作者: 唉心淡    時間: 2012-9-28 13:44:59

咁即係有玩cb既可以唔洗錢+20 冇玩cb既要比更多錢去+20
作者: ten00000    時間: 2012-9-28 13:53:52

84 樓, 應該係有時限, 由七月至八月計算
我估,, 如果你有玩CB , 都唔會過左二個月
才去開一個角式玩才叫支持啦....
作者: superwu    時間: 2012-9-28 14:18:06

回溯喇!
洗左甘多錢換黎只係咁【詞語過濾】唔公不
作者: superwu    時間: 2012-9-28 14:21:17

大覺屋師真 發表於 2012-9-28 13:32
計左CB派既點,呢個係我地目前搵到既問題。
不過調番轉,CB個時玩到而家,其實仲有幾多人?同埋,如果有 ...

唔好死撐喇!問題根本係你地到

你地甘講姐係無玩cb可以全身吾洗錢+20喇
咩道理
作者: catshadow    時間: 2012-9-28 14:25:47

係呀~GM話我地成班一齊屈佢隻GAME有問題呀0.0
作者: AYAYUKI    時間: 2012-9-28 14:40:24

“不過調番轉,CB個時玩到而家,其實仲有幾多人?同埋,如果有個人,由CB開始一路咁支持我地,咁其實送多小小紅利俾佢地係咪都合理呢?呢度最多都係幾千紅利。“

1)唔好用人數作藉口,企圖大事化小,玩得名將列傳既都係玩家,竟然要分級?除非你夠彊講一句:只有CB玩家值得玩alta既名將列傳
2)麻煩你計算好你所說的幾千紅利,其實等於幾多hkd/alta點之後,才選用合適的量詞
3)如果你出活動送野比cb玩家我估無人會唔服既,但將一個重大錯誤既bug,講到好似係合情合理既派紅利點,無人會服囉
作者: 唯獨愛妳    時間: 2012-9-28 14:58:30

你地公司自己撫心自問, 對我地呢D入左4,5千HKD既玩家黎講,真係公平?
咩叫CB玩過,一直支持就送3千幾紅利?對於後玩,又洗左大量錢既玩家公平咩?
你地公司唔好係到轉移視線啦係到!
我洗咁多錢,藍時又抽唔到,裝又上唔到全套20,
呢家咁大個BUG, D人唔洗錢仲勁過洗錢既人,
你意思到底係咪想我地用錢玩既人,去接濟D唔用錢玩既人先?
你地公司想提早汁既咪講聲囉!

仲有,玩家用紅利購物,隻GAME會無交易記錄?
你查返果D人有無充值記錄,乜都一清二楚啦,入得果少少點,何來萬幾點紅利呀!
我入咁多錢先得過千幾紅利, 你唔係同我講公平呀!

我地洗左錢既人,唔係要求你地咩補償, 你係咪應該要對BUG左既人,做返D野呀?

作者: 484fun    時間: 2012-9-28 15:11:57

唯獨愛妳 發表於 2012-9-28 14:58
你地公司自己撫心自問, 對我地呢D入左4,5千HKD既玩家黎講,真係公平?
咩叫CB玩過,一直支持就送3千幾紅利?對 ...

算拉  代理跟本都唔想搞返好
第一水賺夠  宜家仲點會彩我地
仲話要追究我。

我查過記錄,尋⽇收到最多紅利個⼈只係萬 幾點,⽽且佢真係消費點數⾄有紅利。 請你提供「有⼈BUG到2萬紅利」既證據,或 者你可以提供bug到2萬紅利個⼈既⾓⾊名我 去查,否則我有理由相信你係有⼼黎搗亂, 我地保留追究權利。
作者: 唯獨愛妳    時間: 2012-9-28 15:24:51

484fun 發表於 2012-9-28 15:11
算拉  代理跟本都唔想搞返好
第一水賺夠  宜家仲點會彩我地
仲話要追究我。

你地查唔到有人bug到2萬紅利,
咁大隻game,都無紅利交易記錄?
唔識去查下琴日紅利購物過萬點既人?
咁簡單事,唔係唔識做呀?
有幾多人會有過萬紅利, 16萬點數呀, 有幾多人會入到呀?
呢家主要問題係你地公司自己出錯,你地追究 我地比錢你地洗既玩家d乜?

你到公司到底知唔知, 呢家新ser 藍時已經趺左5,6倍價?
唔係因為有bug,你真係當玩家傻仔賣咁平? 自己諗下啦!
作者: Stevehot    時間: 2012-9-28 15:29:13

不過調番轉,CB個時玩到而家,其實仲有幾多人?同埋,如果有個人,由CB開始一路咁支持我地,咁其實送多小小紅利俾佢地係咪都合理呢?呢度最多都係幾千紅利。

你話由公測開始計上線時間E.G.800小時UP就會派都話順D啦,CB玩左,冇玩2個月依家玩返無啦啦可以有點派?_?
你不如係個咩一重奏果到話派紅利迎接CB玩家回歸好過啦~
作者: ten00000    時間: 2012-9-28 15:33:21

樓上,  先前早一二個星, 真有人有人話用左幾十萬去玩.....

忘記了是誰........

作者: 64877495    時間: 2012-9-28 15:55:02

我唔想知紅利幾時搞掂....我淨係想問一句...個任務要煩到幾時...紅利問題...有幾難搞...出新時咪又有大把人抽...舊個D會88的....
我唔係因為唔公平唔想玩...係比D紅字閃到眼都殘埋唔想玩囉...
作者: 只攻與防    時間: 2012-9-28 16:09:56

係囉,鑄造我用咗千幾金宜家唔俾人整武器呀?
作者: segafire    時間: 2012-9-28 16:12:25

ten00000 發表於 2012-9-28 15:33
樓上,  先前早一二個星, 真有人有人話用左幾十萬去玩.....

忘記了是誰........

幾十萬?痴情fans喔。真係好野。

作者: SiU浩    時間: 2012-9-28 16:14:00

GM你地查最高紀錄有用咩??
人地有幾個ac,加埋可能有幾萬,
冇ac過2萬點唔代表冇人bug左2萬點!
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 16:16:15

唯獨愛妳 發表於 2012-9-28 15:24
你地查唔到有人bug到2萬紅利,
咁大隻game,都無紅利交易記錄?
唔識去查下琴日紅利購物過萬點既人?

咪話左冇人有多濄2萬紅利囉...講你又唔信,問你邊個多過2萬又講唔出,下下聽人講...
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 16:17:22

SiU浩 發表於 2012-9-28 16:14
GM你地查最高紀錄有用咩??
人地有幾個ac,加埋可能有幾萬,
冇ac過2萬點唔代表冇人bug左2萬點! ...

點bug?你不如話我知?我地查過除左因為CB帳號派多左,其他所有人紅利點數記錄都正常,你話個bug係咩?

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2