AGAMES 討論區

標題: GM, 紅利BUG點處理先? [打印本頁]

作者: 蒙奇D魯夫    時間: 2012-9-28 12:39:06     標題: GM, 紅利BUG點處理先?

GM, 關於紅利BUG, 琴晚到而家, 成20個鐘, 仲未有解決方法? 算點先?
你地係咩團隊先!? 唔係得2個人做野啊?
唔係想拖到大家唔記得啊?
你地唔講解決方法, 我地點敢玩啊?

香港更新已經比台灣慢架啦, D野照抄來用, 咁都可以搞出咁多BUG出來, 真係唔明你地點做野.

作者: badylok009    時間: 2012-9-28 12:56:59

我打左3次電話去
第一次係問點處理紅利bug
第二次係問回左會影響非用bug而得益的玩家,咁點算
第三次係問紅利bug出左之後,我入左點,會唔會回到冇埋
三次都係答
處理緊
搞咁耐,想點

作者: Stevehot    時間: 2012-9-28 12:59:02

拖咁耐叫人點敢玩
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 13:02:25

紅利問題同台灣商討緊。
作者: 唉心淡    時間: 2012-9-28 13:08:10

老老實實你e+仲開住個ser比人中個頭埋去 大佬 遊戲平衡性已經失衡 你咁都得ge??
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 13:24:56

唉心淡 發表於 2012-9-28 13:08
老老實實你e+仲開住個ser比人中個頭埋去 大佬 遊戲平衡性已經失衡 你咁都得ge?? ...

請問你所講既平衡咩呢?紅利商城已經暫停左,而尋日透過紅利商城買野既人,好多都係正常獲得紅利,係咪真係有bug,我地亦正檢查緊。
當然,如果你可以提供到實際有問題既角色名俾我地去查,我地會十分歡迎。
作者: 早起的鳥兒    時間: 2012-9-28 13:38:52

而尋日透過紅利商城買野既人,好多都係正常獲得紅利
你確定?  
睇個勢 都係應該當無左件事
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 14:04:26

早起的鳥兒 發表於 2012-9-28 13:38
而尋日透過紅利商城買野既人,好多都係正常獲得紅利
你確定?  
睇個勢 都係應該當無左件事 ...

我當然確定,我查過晒資料至上黎講野架。
至於點處理,我開左個貼,你可以去睇。
作者: kusako    時間: 2012-9-28 14:05:56

...事實擺在眼前 紅利無限產生 你話影相俾你睇 佢BUG左會唔會影相仲PO俾你睇呀..-_
作者: SiURinGx    時間: 2012-9-28 18:35:15

點解D GM只係識隔左N耐之後出來講埋D垃圾野..
一早有事唔即刻回SER?

咪以為而家出來交代幾下就好負責WTF

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2