AGAMES 討論區

標題: 關於紅利問題(又有新進展) [打印本頁]

作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 13:46:36     標題: 關於紅利問題(又有新進展)

我見好多朋友都好心急,亦都唔想因為有人聽到其他人講而有所誤會,所以開個貼同大家交待下個進展:

1. 目前官方查到,計算紅利補償既時候,將CB派發既點數都計算左入去,所以會發生有人多左紅利既情況。
2. 暫時紅利商城已經停左,多派左而未使用既紅利點亦已經回收,而使用左既紅利帳號,則變成負數(遊戲內見到係0)
3. 有玩家提到有人多發左幾萬點,或者重登就會再多幾千點紅利,我地暫時檢查唔到有呢種bug,希望玩家可以提供確實角色名稱供我地檢查。
4. 目前官方傾向於向仲繼續有玩既CB帳號派發計多左既紅利,始終佢地由CB就一路支持名將列傳,派多d 紅利以示鼓勵。每人應該有多3125點紅利。
5. 除了CB帳號會多3125點紅利以外,暫時我地未有發現紅利商城有其他問題,如果有玩家查到有其他問題,或者身邊有朋友多出既紅利唔止3125點,請回貼提供資料,我地會一一檢查。

以上,請大家回貼發表意見。

最新進展
根據資料,只有幾十位玩家係用多左唔屬於佢地既紅利(即係而家紅利負數),所以最新解決方向,傾向於向呢幾十位玩家回收紅利得到既商品。有咩進展會再update大家。

更新進展
5:30分會維護修正鑄造任務bug。同時會進行紅利點數處理,派多左既紅利點數我地會回收,而已經將唔屬於自己既紅利使左既朋友,會暫時停權處理,待回收完畢就會重開該帳號。我地既工作人員會逐個通知受影響玩家。

作者: 唉心淡    時間: 2012-9-28 14:04:28

3125紅利 你計返條數 16:1 玩過cb有成50000點? 再計返50000點要成萬幾$hkd 哇你間代理咁好人送萬幾$比人??我唔信wo

仲要扣返負數就算數??人地唔用都用晒啦 你唔比人地用第2個ac入點唔洗負數??哇 你真係當人唔識數學 定係搵緊藉口?????
作者: 484fun    時間: 2012-9-28 14:07:14

真係死都比你咬返生
我唔計有3125以上果啲
就同你傾下果3125  我當3000
3000x16=48000 48000/1000= 48 48x250=12000
玩左cb  送多1萬2千蚊既紅紅點以示鼓勵,真係唔覺有問題既?
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 14:07:55

唉心淡 發表於 2012-9-28 14:04
3125紅利 你計返條數 16:1 玩過cb有成50000點? 再計返50000點要成萬幾$hkd 哇你間代理咁好人送萬幾$比人?? ...

CB帳號係每人派發50000點。

正常黎講,如果向CB到而家一路有玩既人派發3125點紅利,冇人會負數。

名將CB只係派左千幾個啟動碼,到而家仲有上線既人,數量其實唔多。
作者: catshadow    時間: 2012-9-28 14:08:31

哈哈~笑死人既解決方法
作者: segafire    時間: 2012-9-28 14:08:40

咁紅利幾時會再派發,我昨晚上到去已經關左。
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 14:09:44

484fun 發表於 2012-9-28 14:07
真係死都比你咬返生
我唔計有3125以上果啲
就同你傾下果3125  我當3000

上面覆左,有左3125點紅利既人唔會多~~~
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 14:10:25

catshadow 發表於 2012-9-28 14:08
哈哈~笑死人既解決方法

哈哈哈....
作者: kusako    時間: 2012-9-28 14:10:27

負數- -人地都用晒啦 開個隻新AC再入點咪得囉
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 14:11:33

segafire 發表於 2012-9-28 14:08
咁紅利幾時會再派發,我昨晚上到去已經關左。

請留意官方公告。
穩陣起見,我地仲需要多小小時間檢查下係咪有其他問題。
另外,CB帳號亦唔係全部會派發,只會派俾近期仲有登入既人。
作者: 唉心淡    時間: 2012-9-28 14:12:32

大覺屋師真 發表於 2012-9-28 14:07
CB帳號係每人派發50000點。

正常黎講,如果向CB到而家一路有玩既人派發3125點紅利,冇人會負數。

咁你cb會del 咁e+公測黎wo 呀生 係e+你送左既野都唔少wo 3125紅利 18點1個狂雷禮盒 送左成100幾個 遲玩既玩家呢???比錢去玩點知原來唔夠cb玩家黎 wow
作者: 早起的鳥兒    時間: 2012-9-28 14:15:30

變負數
作者: 蒙奇D魯夫    時間: 2012-9-28 14:18:57

咁既答覆, 點玩落去啊.....

支持既, 大家推文: "垃圾昆錢遊戲, 一齊唔玩!!"
作者: Hedi    時間: 2012-9-28 14:23:47

你話玩cb ac就有3125紅利
我有幫友都有玩cb 而家重玩緊
點解一個有3125 一個無3125
你要名我比你
作者: 唉心淡    時間: 2012-9-28 14:27:50

我覺得佢係想將大事化小事 將視線轉移落cb到
作者: SiU浩    時間: 2012-9-28 14:44:58

冇玩CB..皮己收
作者: samson2012    時間: 2012-9-28 14:52:41

正一垃圾GAME,你唔回,我唔會玩,我入左幾千HKD,就冇3125點紅,咁對D 有入錢玩GE 玩家好唔公平,一係一齊冇3125,一係一齊有3125,如果你話得CB 玩家有3125,即係話現在有入錢GE玩家同由OB 開始玩到現在GE 玩家唔屬名將支持者?你答一句係定唔定就得!!仲有2日時間比你回應,老實講一句,唔好好處理,你隻GAME,唔洗一個星期GAME OVER!
我給你們一個意義,迅速回到維修前個記錄,再每個玩家多送3125點紅利,我估事件損傷會減到最低,你越拖得遲做野,玩家越冇信心,得閒學下危機管理啦,你班GM!!!!!!!!
作者: AYAYUKI    時間: 2012-9-28 14:53:23

“4. 目前官方傾向於向仲繼續有玩既CB帳號派發計多左既紅利,始終佢地由CB就一路支持名將列傳,派多d 紅利以示鼓勵。每人應該有多3125點紅利。“

嘩,本身既錯誤將佢講到理所當然咁,哦,alta原來認為只有CB玩家是玩家
負數有乜野用,開個新ac,抽落個十幾樣時裝仍然袋袋平安。

無玩CB=有咩事怪自己無玩CB好啦,唔好怪alta,

咁各位以後識做啦咁
作者: 唉心淡    時間: 2012-9-28 14:55:54

佢仲未答到條好lun簡單既數學問題 3125紅利 送成萬幾$既紅利 送成百幾個禮盒,極防,極武 到底有冇問題?????

係咪禁梗計數機呀??????
作者: 若霧    時間: 2012-9-28 15:08:22

我覺得
除左已經有3125紅利果d人

每人派番3125做補償 咁就公平啦
3125=164張極武
唔能補償番我唔能玩 d人1蚊都唔洗就+20 條氣好唔順囉

作者: Stevehot    時間: 2012-9-28 15:14:47

CB憑乜野可以有3125點?
講真我由隻GAME公測第1日就玩,完全唔同意得CB仔有得拎囉,
你話少數咁又點, 佢地就可以有特權? 只要封測有玩既家玩先係真正支持呢隻GAME?
你事先出紅利又唔講定對佢地會支持? 如果講定OK服你,你地咁幫佢地
但依家比人嘈左咁耐個紅利點你地就順水推舟將個問題卸落話益班CB仔?
再遲D又搞活動D CB AC又有得分多杯? 姐係唔係CB就開始玩既人永遠唔及班CB仔
作者: 484fun    時間: 2012-9-28 15:15:57

其實3125只係最低既數目  多過3125大有人在架
唔好轉移視線拉
作者: 只攻與防    時間: 2012-9-28 15:18:54

名將GM,原來玩CB可以咁爽,你早D講! 我一定玩埋CB
作者: 唉心淡    時間: 2012-9-28 15:19:22

挑~條友潛埋水 廢到zzzzzzzzzzzz
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 15:31:23

484fun 發表於 2012-9-28 15:15
其實3125只係最低既數目  多過3125大有人在架
唔好轉移視線拉

請提供多過3125既人,咪下下估估下唔該。
作者: cleverppl    時間: 2012-9-28 15:39:28

大覺屋師真 發表於 2012-9-28 15:31

我覺得好多人真係誇大左  暫時觀察真係得cb有玩既人有多左紅利 我係公會問人都無人有多到紅利
作者: cleverppl    時間: 2012-9-28 15:44:39

我之前多左1500紅利  應該係因為cb用得3萬點 係咪會再派多1600左右俾我?  
作者: dicksonwan03    時間: 2012-9-28 15:54:49

點先算有玩cb?
我cb有玩到1x lv...
點解我又無3125紅利?

更新
原來要用過點先有…
咁就即係要cb用過點先係忠實玩家
無用就唔係…
作者: chun0507    時間: 2012-9-28 16:01:20

話說我尋日一on我公會有條友就係咁沖裝。仲要沖到件件+20。之後佢仲話"終於成套+20",仲話"仲有6xx張極防7xx張極武(唔知有無調轉)。講明先我唔係記得全部字。但大約意思係咁。你要人比料你查呀嗎。。我話你知。我真係唔記得個名。但佢係氏族講既。我龍虎山ser公會凌亂華麗,時間係尋日(27/9)1230開ser至1400左右。。你唔好話我知聊天紀錄check唔返呀。。你有心check實搵到條友。。何況開ser後個幾鍾無乜人講野。。佢真係會用2萬點去買咁多極防極武?

作者: 正義人士    時間: 2012-9-28 16:08:21

首先....查玩家有沒bug 唔係玩家的責任

第二: 如果你係要堅持 cb 帳號 會有更多紅利先正常.....新的玩家就算入錢都不會有得玩

好多online game cb完後 帳號都會沒效....我不明白 這隻遊戲 可以不停cb帳號

第三: 紅利店昨日先開....為什麼你們昨日不回檔

第四: 你們沒有gm 工具或查log 回收全部昨日買的紅利店道具

第五: 你要玩家安心...請真心想清楚以上打的東西! 如果不係就算幾好玩的遊戲都會浪費了

作者: 正義人士    時間: 2012-9-28 16:15:43

建議改善方法

首先: 認真查詢全部昨日登入的帳號....再查帳號內有買紅利的道具

第二: 全部回收昨日紅利交易的記錄

第三: 已賣玩家或使用的道具沒辦法回收...只能送道具比其他玩家作保償

呢3樣野覺得好難做嗎? 第1和 第2你有gm 工具 或查返log 一定查到唔好呃玩家

第3你保不保償..除你決定.....你做到以上2點已經對大多數玩家起碼公平少少!

當然啦如果你肯回檔去紅利店之前就最好!
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 16:23:05

chun0507 發表於 2012-9-28 16:01
話說我尋日一on我公會有條友就係咁沖裝。仲要沖到件件+20。之後佢仲話"終於成套+20",仲話"仲有6xx張極防7x ...

唉.... 請問你覺得佢講既野真係100%真實?
作者: SiU浩    時間: 2012-9-28 16:23:27

回溯呢樣野一般係會比玩家***的,
e+咁多人話要回溯,gm有冇認真考慮下?
不如爽手d..再拖回溯左都冇人玩...
我都用時間支持左你地隻game兩個半月多!我又要紅利
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 16:23:50

正義人士 發表於 2012-9-28 16:15
建議改善方法

首先: 認真查詢全部昨日登入的帳號....再查帳號內有買紅利的道具

我地都諗緊係唔係咁做,多謝你建議。
作者: SiU浩    時間: 2012-9-28 16:25:37

大覺屋師真 發表於 2012-9-28 16:23

係咪真實就要靠你地gm去check喇....
我地邊有權限去知?_?
作者: 若霧    時間: 2012-9-28 16:32:31

最新進展
根據資料,只有幾十位玩家係用多左唔屬於佢地既紅利(即係而家紅利負數),所以最新解決方向,傾向於向呢幾十位玩家回收紅利得到既商品。有咩進展會再update大家。

人地都散哂d貨出去/沖哂+20啦
哂氣- -
作者: 歲半    時間: 2012-9-28 16:36:02

id:王其
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 16:36:19

SiU浩 發表於 2012-9-28 16:25
係咪真實就要靠你地gm去check喇....
我地邊有權限去知?_?

咪講左冇人有超過2萬點紅利....
作者: segafire    時間: 2012-9-28 16:36:44

即糸可以取消佢地D道具?
作者: chun0507    時間: 2012-9-28 16:36:56

大覺屋師真 發表於 2012-9-28 16:23

連續沖左幾件+20就真既。。大佬沖裝會睇到架
但係說話當然唔一定100%真實。所以咪叫你查= =
你又話無人比料你。。而家公開比料你又唔查
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 16:38:49

chun0507 發表於 2012-9-28 16:36
你又話無人比 ...

你係認為冇人可以正常咁衝到幾件+20?
作者: segafire    時間: 2012-9-28 16:41:41

非常時期。惹人懷疑既。
作者: segafire    時間: 2012-9-28 16:44:22

但咁喔,我都覺衝裝好難+到20,一件就話者。幾件一起+20就…應該有用紅利。

作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 16:50:16

唔係話有紅利就係有bug... 其實係得幾十個人唔正常咁用左d紅利,好多人都係因為點數消耗得多所有好正常咁有紅利。(包括全服最高有萬七點紅利個個)。
作者: segafire    時間: 2012-9-28 16:51:22

咁新進展即糸BC玩家有無紅利,定還是乜都無,取消佢地d道具?
作者: segafire    時間: 2012-9-28 16:53:16

萬七點紅利?哇,個人真好嘢。

作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 16:55:02

segafire 發表於 2012-9-28 16:51
咁新進展即糸BC玩家有無紅利,定還是乜都無,取消佢地d道具?

都係未有最後定案,只能夠講,我地會做到盡量對所有玩家都公平。
作者: HeIuN:)    時間: 2012-9-28 16:59:53

多左果D先扣
咁CB有果D就唔扣
益哂CB啦=_=
算吧啦
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 17:01:08

HeIuN:) 發表於 2012-9-28 16:59

多左果D先扣
咁CB有果D就唔扣

如果要扣,所有多左既都會收番。
作者: abc008096    時間: 2012-9-28 17:02:16

大覺屋師真 發表於 2012-9-28 16:50
唔係話有紅利就係有bug... 其實係得幾十個人唔正常咁用左d紅利,好多人都係因為點數消耗得多所有好正常咁有 ...

幾十個AC都寄紅利物品比分身...
作者: HeIuN:)    時間: 2012-9-28 17:03:38

大覺屋師真 發表於 2012-9-28 17:01
如果要扣,所有多左既都會收番。

咁姐係CB果D唔扣(?)
魚蛋理論
1係1齊有 1係1齊無
作者: 深黑色    時間: 2012-9-28 17:05:54

HeIuN:) 發表於 2012-9-28 17:03
咁姐係CB果D唔扣(?)
魚蛋理論
1係1齊有 1係1齊無

點解cb果d要扣?
作者: 正義人士    時間: 2012-9-28 17:06:25

abc008096 發表於 2012-9-28 17:02
幾十個AC都寄紅利物品比分身...

寄分身都係有交易記錄架...要追一定追到....

不過問題係道具用左就沒得回收呢個最大問題

全部極武 極防 全身+20...就沒得玩....
作者: abc008096    時間: 2012-9-28 17:07:34

官方唔使做?點解要我地(玩家)開名
DLLM
作者: HeIuN:)    時間: 2012-9-28 17:09:21

深黑色 發表於 2012-9-28 17:05
點解cb果d要扣?

其實我都認命左好耐
想好奇CB扣唔扣姐
就算真係有多3000幾紅利比你抽
運氣衰既最後咪1件藍字都無
E+食緊花生睇緊Alta點做野
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 17:11:13

abc008096 發表於 2012-9-28 17:07
官方唔使做?點解要我地(玩家)開名
DLLM

唉... 咪話左我地查過冇囉,玩家大晒,講咩就一定係真?報假案都要官方食?
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 17:13:12

HeIuN:) 發表於 2012-9-28 17:09
其實我都認命左好耐
想好奇CB扣唔扣姐
就算真係有多3000幾紅利比你抽

差唔多架啦。
作者: lcw2775    時間: 2012-9-28 17:13:38

我想講 我CB都有玩 但系無多到紅利LOR 好無?
作者: wilsoncch    時間: 2012-9-28 17:14:17

咁之係屋唔等於板間房啦!!!
作者: chun0507    時間: 2012-9-28 17:14:59

條。。比左資料你又唔肯查下。。
只係話無人過2萬點。。就唔肯做野。。咁你叫我地比資料你做咩
你查個聊天紀錄好難架!?都係查開ser開始計90分鍾左右。。咁叫做為我地做野
作者: Stevehot    時間: 2012-9-28 17:16:23

只求儘快有方案,CB我唔覺得要有特惠
3125點唔好講咩紅唔紅利16:1
當普通點3125都要成800蚊啦,要派一齊派
作者: HeIuN:)    時間: 2012-9-28 17:16:31

大家埋怨果陣
5知大家覺5覺得GM果D人既服務質素已經算好
gama_ia果D都廢事理你咁制
佢地幫緊我地做野既同時又要回答我地D問題

anyway 幾時先整完啊
再係咁名將上線人數包你會低到ON _
作者: 深黑色    時間: 2012-9-28 17:17:09

lcw2775 發表於 2012-9-28 17:13
我想講 我CB都有玩 但系無多到紅利LOR 好無?

你cb 有冇用過5萬元氣寶.
作者: Stevehot    時間: 2012-9-28 17:20:37

好簡單因為呢隻GAME岩岩起步無耐
而且叫做有D潛力,佢一定要做野補飛,如果唔係香港SER D資源一定晒晒
要盡量留人緊要態度要好D,真人講幾多粗口就冇人知
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-9-28 17:28:04

轉頭維護,之後會有公告。
作者: abc008096    時間: 2012-9-28 17:29:58

正義人士 發表於 2012-9-28 17:06
寄分身都係有交易記錄架...要追一定追到....

不過問題係道具用左就沒得回收呢個最大問題

我係想比官方睇囉,我當然知要追一定追到,但官方會做?
作者: HeIuN:)    時間: 2012-9-28 17:31:27

靜係整鑄造?
作者: lcw2775    時間: 2012-9-28 17:37:52

chun0507 發表於 2012-9-28 16:36
你又話無人比 ...

講真 我族有個人 未有紅利之前已經連上5件+20 係15上到20= =
作者: dicksonwan03    時間: 2012-9-28 17:38:48

咁我想問下呢家係咪有3125紅利既玩家(CB有用點數玩家)
係咪當無問題=_=?
我發覺我真係蠢左,
點解CB唔用點數
作者: abc008096    時間: 2012-9-28 17:45:43

lcw2775 發表於 2012-9-28 17:37
講真 我族有個人 未有紅利之前已經連上5件+20 係15上到20= =

大把人未有紅利之前已經全+20,因為佢地用左好多HKD
作者: cater1    時間: 2012-9-28 18:05:43

派成3千幾點, 買一張極武只用十幾點
買到幾多張呀, 送咁多錢咩= =
作者: sunneedboy    時間: 2012-9-28 18:50:55

封測d小學生一蚊都唔洗出 一個更新就有3千幾點
公測d玩家就一更新走路!
做得好
作者: HeIuN:)    時間: 2012-9-28 18:51:31

GM做得好wo
唔理3721封左班人先
之後放工銀銀腳番屋企
好波WO
作者: sunneedboy    時間: 2012-9-28 18:54:11

game  over
作者: cleverppl    時間: 2012-9-28 18:59:48

redob9123 發表於 2012-9-28 18:46
GM不嬲成堆賤種狗

人地咁努力補救緊都咁鬧人  你都好無品下喎 真我係gm既話都想叫你咁不滿咪走 唔使人身攻擊呀 又唔係拎左你野 人地多左野都妒忌到人身攻擊 上網唔係講乜都得架 網民
作者: kyle1019    時間: 2012-9-28 19:08:23

打手?  邊份工唔洗比人吊? 唔吊得? 番屋企飲奶啦
作者: lcw2775    時間: 2012-9-28 19:09:06

redob9123 發表於 2012-9-28 19:06
收皮啦你偽善者 假如佢真係認真努力補救緊會有咁多post罵?

冇品又如何?你講到自己咁有品又唔見你讓你女 ...

算啦 人地有收到多既紅利硬系咁講架啦
作者: HeIuN:)    時間: 2012-9-28 19:11:05

lcw2775 發表於 2012-9-28 19:09
算啦 人地有收到多既紅利硬系咁講架啦

唉咁又係既
呢D人收到咁多
小心D講野啊
佢又屈番你轉頭架
作者: lcw2775    時間: 2012-9-28 19:12:04

kyle1019 發表於 2012-9-28 19:08
打手?  邊份工唔洗比人吊? 唔吊得? 番屋企飲奶啦

中肯~
作者: 正義人士    時間: 2012-9-28 19:32:46

但係d人用左的極武極防 沖左的裝...都係沒得回收....

始終都係全身+20裝...就算回收返紅利都沒用架

除非你可以查到 昨天沖的裝 突然有+20的玩家作出修正先公平....不過我知道這個比較難!
作者: 絕情少爺    時間: 2012-9-28 19:41:34

咁對我地用錢玩既玩家公平咩...人地唔洗用錢排名都過左我了~
作者: 早起的鳥兒    時間: 2012-9-28 19:43:21

講真 知有問題一早回朔
跟手每人送番d野補償番咪算
e家搞咁耐都未解決 等咩?

作者: AYAYUKI    時間: 2012-9-28 19:44:07

賣曬出去同強左個d裝呢? 請問點搞
作者: 早起的鳥兒    時間: 2012-9-28 19:51:00

幾十位 其實唔係小野
希望解決得當
作者: wilsoncch    時間: 2012-9-28 20:23:01

大覺屋師真~~
又話20:00開機既 ._."
伺服器已於9月28日20:00完成維護,感謝玩家的耐心等候。

1. 紅利鋪重新對外開放。

2. 修正任務系統無法正常使用的問題。

3. 修正鑄造介面無發開啟的問題。

4. 起源之地回饋機制正式啟動,向所有50級以上的玩家,並於9月13日13:00至9月28日17:30期間有登入遊戲的記錄,派發【起源之地通行牌(限定)*1】,玩家可於商城領取道具,領取後請於24小時內使用。 (起源之地玩法介紹)
作者: faye    時間: 2012-9-28 20:34:57

依家即係點呀?扮無咗件事呀?
作者: moonhkcw    時間: 2012-9-28 20:42:16

"派多左既紅利點數我地會回收,而已經將唔屬於自己既紅利使左既朋友,會暫時停權處理,待回收完畢就會重開該帳號。我地既工作人員會逐個通知受影響玩家。"
預期停權收回, 建議回扣返D紅利點, 姐係把你用左幾多唔屬於自己的紅利點計為負數, 當你入點時時自動於你所入的點數內扣除, 如果於一個時間段內都冇入過點/不足以扣回所有多用的點數的話自動封號, 官方亦可以開個回收商品功能, 鼓勵D人把多買的物品退回給系統消返條數, 這樣會唔會好D??

作者: AYAYUKI    時間: 2012-9-28 21:08:48

已經有新公告出左停權
出曬交代同處理方法,抵讚

作者: 絕對幸福    時間: 2012-9-28 21:34:07

會暫時停權處理
作者: 歲半    時間: 2012-9-28 21:46:38

咁冇玩CB 又BUG左既玩家呢???
而家隨便搵玩過CB既人黎封..
作者: peterwu    時間: 2012-9-28 21:49:34

咁其他人玩春咩~~
作者: 若霧    時間: 2012-9-29 00:19:23

放ac lu...d人1蚊無比就可以+20
我呢d仲【詞語過濾】9咁慢慢儲錢沖裝。 88
作者: sevvo621    時間: 2012-9-29 00:27:56

玩咁耐online game 最冇用咪e個gm囉~ 出事就懶cb~ 講真樓上有個講得好好 , cb果d叫忠實玩家ob果d就唔係~ ?你地搞到隻game唔平衡 仲要出招話係 cb玩家就有3125?
最佳方法 一定係回返未出紅利之前 ,你地官方唔做野你想我地點玩呀, 日日彈game 斷線又唔搞 ,打打下副斷線彈個問題回報畫面出黎有鬼用~ 一斷左又要重新開機先入得返 ,

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2