AGAMES 討論區

標題: 天道們入 [打印本頁]

作者: 水水bb    時間: 2012-10-14 19:31:23     標題: 天道們入

大家覺唔覺得天道好廢 由道法開始e經好廢 同其他職根本冇得比 技又廢 其實現在玩天道既人e經好小 d技可唔可以正勁d呢? d新職愈出愈屈 但天道d技就愈出愈廢 天道仲會有人玩?
作者: 水水bb    時間: 2012-10-14 19:36:32

曾經玩過天道有萬攻 打一個唔知咩職 佢得7000攻 竟然唔夠佢打 我唔知講乜好了 冇哂心機升
作者: di8    時間: 2012-10-14 20:08:21

水水bb 發表於 2012-10-14 19:36
曾經玩過天道有萬攻 打一個唔知咩職 佢得7000攻 竟然唔夠佢打 我唔知講乜好了 冇哂心機升 ...

係咪佢75抗你打佢唔入?
作者: di8    時間: 2012-10-14 20:10:13

我打戰場有時都俾天道3轉大技爆死..唔算廢呀...
作者: DENNIS    時間: 2012-10-14 20:16:00

天道同守衛都好少人玩
作者: 水水bb    時間: 2012-10-14 21:21:54

di8 發表於 2012-10-14 20:08
係咪佢75抗你打佢唔入?

佢得好小抗 天道大技用左又要等20秒先可以再用 大技唔勁既
作者: 水水bb    時間: 2012-10-14 21:22:25

DENNIS 發表於 2012-10-14 20:16
天道同守衛都好少人玩

是 因為同其他職相比 根本比唔到
作者: 水水bb    時間: 2012-10-15 14:11:53

咁快沈到第2頁 各位我冇心回三次 sorry 我只想說出玩天道的心聲 次次組人打裂 d人現在e經唔會再組天道啦
作者: 紫紫紫    時間: 2012-10-15 14:27:12

請教勁人嘛xd有隻天道勁人黎-0-
講真新職越出越屈 咩舊職都係越黎越廢喇
咁做係咪迫人玩新職先
作者: 水水bb    時間: 2012-10-15 15:37:43

紫紫紫 發表於 2012-10-15 14:27
請教勁人嘛xd有隻天道勁人黎-0-
講真新職越出越屈 咩舊職都係越黎越廢喇
咁做係咪迫人玩新職先 ...

ec中天道同靈仙廢過陰陽職好多 比唔上 現在天道點升級? 我唔知了 組人打裂根本就冇可能的 大把ec 點會要一個天道既ec 天道d技能沒有一招用得上 得大技還可以 但冇得狂用 要20秒用一次 咁樣仲會有人玩天道?
作者: edmund2009    時間: 2012-10-15 21:40:05

我有開過天道玩,E家都係54LV,不過我只係為左玩佢招0CD空間穿梭術,上左0CD先開始玩術爆
天道本身低攻,睇見個兩行無加攻擊只係玩HP治法閃,真係無耐
作者: tangjojo2000    時間: 2012-10-15 22:21:44

我而家係隻62LV副本術爆型天道(仲要係正身")
我自知攻擊術爆唔夠人高
但我冇諗過放棄玩呢隻(雖然教我玩既天道師父放棄左玩佢隻天道)
對於天道,我只能咁講
"沒愛的話天道是玩不下去的"

作者: im晞尐    時間: 2012-10-16 02:03:08

其實都唔係咁差者-_-...除左冇得自己單升外.
作者: 水水bb    時間: 2012-10-16 07:11:50

tangjojo2000 發表於 2012-10-15 22:21
我而家係隻62LV副本術爆型天道(仲要係正身")
我自知攻擊術爆唔夠人高
但我冇諗過放棄玩呢隻(雖然教我玩既天 ...

是 道法升職個時 我有睇0仙同天道d技 發現0仙d技勁過天道小小 同岩我玩多d應該 但我最後選了天道 因為喜歡佢個名 但現在玩天道的人數減小了很多 0仙現在打裂還有人要0仙 但天道冇人會要了
作者: 水水bb    時間: 2012-10-16 07:14:07

edmund2009 發表於 2012-10-15 21:40
我有開過天道玩,E家都係54LV,不過我只係為左玩佢招0CD空間穿梭術,上左0CD先開始玩術爆
天道本身低攻,睇 ...

其實招技唔勁既  就算0又點 d人用pet屈一屈就冇架啦
作者: tangjojo2000    時間: 2012-10-16 17:21:53

我覺得空間穿梭術冇乜用,我個人認為純粹用黎自娛

而家我見到既情況係補天道多過打手天道(其實點解做D人補唔轉靈仙=___=)
作者: helix5b28    時間: 2012-10-16 19:58:22

我舞月,同一個咁上下裝的天道打(60LV齊金+5)
功都我多1000左右,抗就我20,佢7,我43閃 佢命唔記得,,

打PVP(唔係火山口)
冇開水,

第一場,我開糖糖暈1.6秒直秒(本人爆傷幾高下)
第2場,佢上戰騎閃糖糖,我上戰騎(都係45%)追,條P K一路降雷一路跑,,仲要周不時整個閃好遠個招,,
難得比我追到,一下冰舞定左佢,想追上去打,又一個XX之花,再一個閃,,再追再打,,,
我就係咁比佢整死左-=-

同埋佢有一招好似打到唔知幾多血就會補好多,,,好難死-,-

作者: helix5b28    時間: 2012-10-16 19:59:53

加油呀小天道!!!力撐小人玩的職!!!61LV左會好好多,因為金裝好易收齊,,仲要大技好勁下~
作者: im晞尐    時間: 2012-10-17 02:46:52

玩天道有幾辛苦-_-....好難會有人明嫁啦...
而家我都唔知可以點樣升了
作者: bravecollection    時間: 2012-10-17 13:04:24

天道其實幾好..(某部份)...
玩過63副 同公會副 就知.....

起碼有招 招牌技.....其他職沒....
作者: 水水bb    時間: 2012-10-20 15:58:38

但天道比起其他職根本比唔上既 打副本打裂又冇人會要天道 0仙間唔中有人組但天道好小見
作者: IamSuper成仔v3v    時間: 2012-10-21 01:17:28

水水bb 發表於 2012-10-14 21:22
是 因為同其他職相比 根本比唔到

又唔可以甘講;;有好多守衛都好難打得入
作者: helix5b28    時間: 2012-10-21 11:47:10

IamSuper成仔v3v 發表於 2012-10-21 01:17
又唔可以甘講;;有好多守衛都好難打得入

EM,,,你真係冇見過森守係裂縫拉一堆怪跟住變身2,3下守護爆破秒一堆..??
真係好屈架,,雖然第2D方面真係幾喳下
作者: 水水bb    時間: 2012-10-22 12:44:28

其實大家可以講下咩職廢過天道 其實隻game入面最廢既職是天道?
作者: IamSuper成仔v3v    時間: 2012-10-23 11:49:25

helix5b28 發表於 2012-10-21 11:47
EM,,,你真係冇見過森守係裂縫拉一堆怪跟住變身2,3下守護爆破秒一堆..??
真係好屈架,,雖然第2D方 ...

冇計啦;;職業都唔平衡;;戰場一隻鳳J一炮射埋黎咩都冇啦
作者: 水水bb    時間: 2012-10-25 08:56:32

但其實大家有冇諗到有咩方法正勁天道個職架??? 同其他職比起上來 太遠了......
作者: 水水bb    時間: 2012-10-26 12:44:44

沈得好快 咁快就第2頁 我可以推推? 另外呢 我今日打50副 一個天道入佢 唔夠d怪打 61唔夠打50副- - 天道其實有乜用架 果招花其實消唔消冇咩所謂 唔會幫助好多 大技又要等20秒 最慘是好難組人打裂
作者: tangjojo2000    時間: 2012-10-26 13:03:02

水水bb 發表於 2012-10-26 12:44
沈得好快 咁快就第2頁 我可以推推? 另外呢 我今日打50副 一個天道入佢 唔夠d怪打 61唔夠打50副- - ...

佢其實係唔係隻 補天道/只撐法速天道 黎架-,-
而家好多補天道=.=
天道既好處我就只係諗到打副既時候唔洗組隻靈仙就可以解死亡buff (可以組隻補御靈復活 + 補用)

作者: 水水bb    時間: 2012-10-27 10:24:44

tangjojo2000 發表於 2012-10-26 13:03
佢其實係唔係隻 補天道/只撐法速天道 黎架-,-
而家好多補天道=.=
天道既好處我就只係諗到打副既時候唔洗組 ...

我玩攻天道既 我玩+hp 玩0仙好過了 之前ch 2ch個時呢 我諗左好耐 玩0仙定天道 但我覺得天道個名又型 就算比我再諗過 又會玩天道 但我開始覺得自己唔多識玩天道 但我好喜歡e個職架 如果可以出多d大技就好了 再加上幫人+hp一定唔夠陰陽果d+得多 唔洗諗 冇咩見天道帶人打裂- - 出多小小大技啦 最好等幾秒又有得再用 現在既大技要等20秒用一次 哇 等咁耐 又秒唔到d怪 跟本打唔到
作者: rachael    時間: 2012-10-27 12:08:52

晴空早就放棄左天道
血小 技廢
3轉大技無附加效果
次次武道都係靈仙第1就知咩事
天道 算把啦
作者: 水水bb    時間: 2012-10-28 15:13:12

rachael 發表於 2012-10-27 12:08
晴空早就放棄左天道
血小 技廢
3轉大技無附加效果

嗯 天道hp小得好勁 再加上咁多mp唔知要來做乜 又冇mp盾喎 但0仙唔會勁過天道好多 天道0仙=道法 2個職一樣咁廢 如果出多d大技/+hp既技能應該會幫到小小既 現在既天道太廢了
作者: rachael    時間: 2012-10-29 00:04:09

水水bb 發表於 2012-10-28 15:13
嗯 天道hp小得好勁 再加上咁多mp唔知要來做乜 又冇mp盾喎 但0仙唔會勁過天道好多 天道0仙=道法 2個職一樣 ...

唔知你有無玩過武道
但一個打手天道比一個靈仙打手秒既感覺真係好差
講緊天道同靈仙都上滿抗
靈仙可以一路恩雨一路打
天道按得補黎已經比靈仙打死左
當然靈仙打手只能用在武道
副本輸出清怪速度都係天道高
但對比起其他職業道法都係弱職
我相信GM都唔會再改天道呢個職
作者: qaz90475963    時間: 2012-10-30 14:10:58

推推推~~~
支持天道!!!
作者: 水水bb    時間: 2012-10-31 17:15:52

rachael 發表於 2012-10-29 00:04
唔知你有無玩過武道
但一個打手天道比一個靈仙打手秒既感覺真係好差
講緊天道同靈仙都上滿抗

我唔知呀 冇玩過0仙 但如果再有得選擇既話 我選玩天道 天道名太型了 我知想e個職勁是冇可能 在這po搵有玩過天道既朋友傾下如何玩一個小人玩既職(天道) e個職太小人玩 我又唔識玩 因為技太廢 副本又冇人組 裂組左我 跟住又比人歧視- -
作者: tangjojo2000    時間: 2012-10-31 18:04:24

我呢隻天道,,,,,,,,
一直都係將晴空當係單機GAME咁玩XD
打副/11訓 就搵公會FD一齊組隊/野團
作者: 水水bb    時間: 2012-11-2 13:26:05

tangjojo2000 發表於 2012-10-31 18:04
我呢隻天道,,,,,,,,
一直都係將晴空當係單機GAME咁玩XD
打副/11訓 就搵公會FD一齊組隊/野團 ...

可惜我唔喜歡入d人公會呢 唔鐘意識朋友 我性格好內向T_T 但有時入d唔識既人組打裂 次次比人歧視 d人話要靈仙做咩? 組打手好過要佢啦 是吧 天道冇得幫人加抗性的 多謝意見or回答~
作者: tangjojo2000    時間: 2012-11-2 20:57:29

水水bb 發表於 2012-11-2 13:26
可惜我唔喜歡入d人公會呢 唔鐘意識朋友 我性格好內向T_T 但有時入d唔識既人組打裂 次次比人歧視 d人話要 ...

最好係入個好既公會
有班FD一齊打副打裂會開心D

其實我入既公會係我FD拉我入去的
同公會D人Friend D既話佢地唔會歧視你的
而且天道呢個職一換補裝就可以去做補
雖然補得唔夠純補多
但都公會D FD話好過冇補

另外呢而家靈仙難求
有D副本一定要有道法(e.g.死亡buff)
既然靈仙難求就不如要隻天道
可以解buff+打手

仲有呢天道技能配真係點唔研究都唔得
一點錯左就會變成癈天道
(我洗左好多次技)

作者: 水水bb    時間: 2012-11-2 21:25:09

tangjojo2000 發表於 2012-11-2 20:57
最好係入個好既公會
有班FD一齊打副打裂會開心D

同意 我用過一次洗技水 但變身技要點最高??? 因為天道變身加攻同防 仲有花果招點最高??? 我唔識玩- - 入公會最唔好就是一個衰正到全公會衰哂 我用天道終於打嬴靈仙 今日 有d開心 我用雷-佢速 再打 一路打一路+hp 我用-mp個隻杖 先嬴到 希望如果再出ch職任務既話 加強天道技 例如:大技唔限秒 就好 +hp 好似陰陽果d e經夠了 唔洗太勁 感謝回答 會參考意見
作者: 水水bb    時間: 2012-11-15 10:37:05

各位有玩過天道既話 可唔可以比一d天道攻略我 好難玩
作者: helix5b28    時間: 2012-11-15 22:02:03

其實,,天道唔算最喳,,,你唔記得左獵魂=0=
天道,二轉開始就係弱勢職,主要原因為
1)道法
      道法天生就小才智,多精神,因為靈仙係呢個GAME的正式補C
     才小就功小,冇計....
2)個2行冇+功...
     衰然個2行加得都唔多,但係都係有呀,,但係而道就係冇...
3)二轉
      轉移術冇咩實際用途...XX雷網又係垃圾技,得充能轉化一招勁,而且都係天生定位比正常打手偏補,威能轉化又接近垃圾..

呢幾樣因素令天道真係唔湯唔水-_______-
我建議100%放棄補量,HP,
上功時,撐閃避抗性,
放風箏單刷BOSS,,點一大補當補命,

如果你真係咁有愛,
就加油,,但係要有心理準備,團戰冇咩人會想要天道,
多人副同人一齊打一地會當你垃圾
學習玩單機,單刷副吧~向單刷64副前進吧~!小天道~!

PS有野你搵
tangjojo2000
會好D,
佢一定有研究過我...
作者: 天x兒    時間: 2012-11-15 22:15:41

天道其實唔係太差既
作者: helix5b28    時間: 2012-11-15 22:29:31

天x兒 發表於 2012-11-15 22:15
天道其實唔係太差既

你玩過就會絕望,我一開始都係同你睇法一樣=_____=
作者: 天x兒    時間: 2012-11-15 22:45:49

helix5b28 發表於 2012-11-15 22:29
你玩過就會絕望,我一開始都係同你睇法一樣=_____=

咁其實依家咩職最勁@_@
作者: helix5b28    時間: 2012-11-15 23:11:39

天x兒 發表於 2012-11-15 22:45
咁其實依家咩職最勁@_@

冇話咩職的,,
但係比得最小錢,就可以玩得幾好的職有

鳯J +5秒爽爽
魚靈 要多D時間但係全能
塔王 就係金裝好貴...屈機的職
武尊 晴空玉波動拳
森守都好勁下,刷副,
拉一大堆,一二下守衛爆爆清曬..
作者: 水水bb    時間: 2012-11-16 17:13:28

helix5b28 發表於 2012-11-15 22:02
其實,,天道唔算最喳,,,你唔記得左獵魂=0=
天道,二轉開始就係弱勢職,主要原因為
1)道法

是的 天道入人團打裂/副好大機會比人歧視 我現在加點加得好小心 我+哂冰盾同降雷 我覺得好有用 仲有我覺得天道招神獸變身點到最高 加好多攻 二轉d技我真的唔知點加點好了 只好是是但但加幾招就算 低過20%hp 幫+血果招 要點1點 跟住+雷網1點 再+轉化5點 再加+1降雷加傷果招 其實果d是是但但加落去就算 唔知加咩好 三轉神行道我唔知點唔點好 因為我玩變身的 我會參考意見架啦 謝~
作者: 水水bb    時間: 2012-11-16 17:16:35

天x兒 發表於 2012-11-15 22:15
天道其實唔係太差既

天道睇下其他人又幾愛e個職囉 唔愛既話根本玩玩下會玩其他職 放棄天道 我聽某某人講haha 但我很同意佢既說法 因為玩天道一定要用愛心玩落去的 其實d人話天道可以減速邊打邊+hp邊降雷 講就好易 但做起來很難 可能是因為我太廢 但邊打邊+hp 好難做到咁 因為天道本身加hp加得唔多 防又小 好易比人秒
作者: 天x兒    時間: 2012-11-16 17:32:21

hk戰士既話你玩乜都可以勁-.-
作者: helix5b28    時間: 2012-11-17 18:22:29

天x兒 發表於 2012-11-16 17:32
hk戰士既話你玩乜都可以勁-.-

唔係囉好冇=.=你玩話就會絕望
作者: helix5b28    時間: 2012-11-17 18:34:29

水水bb 發表於 2012-11-16 17:16
天道睇下其他人又幾愛e個職囉 唔愛既話根本玩玩下會玩其他職 放棄天道 我聽某某人講haha 但我很同意佢既 ...

其實刷boss跟本唔洗+hp,, 因為隻王普功打唔到你就唔會放技,,
只要佢一直都追唔到你,換個講法就係一直都普功唔到你,就姐係一直都放唔到技,
姐係
只要多練,隻boss跟本唔會扣你血,
換言之你跟本唔洗補,

只要跑速整高小小就ok,
技能10%,寵6%,鞋+8 5% 神器5% 仲有好多
姐係是是但但都可以有26跑速
變身會比平時跑得快d,
一暈左幾秒,
就係個幾秒放變身杖
加10%跑速,sp杖優
作者: helix5b28    時間: 2012-11-17 18:37:44

水水bb 發表於 2012-11-16 17:13
是的 天道入人團打裂/副好大機會比人歧視 我現在加點加得好小心 我+哂冰盾同降雷 我覺得好有用 仲有我覺 ...

冰盾睇唔明,冰圖騰?

低過20%+hp個招點4會好d,
因為普通60lv都有6000血左右,點4就一低過20%就爆hp,
雷網真係垃圾,點左就知,
舜移好玩,打64副個陣幾好用.
如果唔用天雷唔洗點降雷加天雷傷個招
但係我個人覺得疊5次真係煩爆,,,
作者: 水水bb    時間: 2012-11-23 22:41:22

helix5b28 發表於 2012-11-17 18:34
其實刷boss跟本唔洗+hp,, 因為隻王普功打唔到你就唔會放技,,
只要佢一直都追唔到你,換個講法就係一直都普 ...

玩天道用既錢一定唔會小過玩其他職既錢 唉 ......
作者: 水水bb    時間: 2012-11-23 22:41:57

helix5b28 發表於 2012-11-17 18:37
冰盾睇唔明,冰圖騰?

低過20%+hp個招點4會好d,

haha 我會加油架啦 就快64 開始冇咩心機升 好悶
作者: 水水bb    時間: 2012-12-28 16:06:09

聽講好快會有一轉新技能^^ 天道可能會勁番小小 有封技個招
作者: helix5b28    時間: 2012-12-28 17:01:59

封個一陣,,
作者: tangjojo2000    時間: 2012-12-28 20:50:04

一轉新技冇乜用=.=  ((對我黎講
封技頂多3秒

同其他職比就覺得好大差別=-=
E.G. 陰陽職有灼燒,冰錐,天火,暴風 加強版,仲有直接回血技 ((真係就黎取代靈仙啦
道法加多左個十字範圍技有屁用!
作者: 水水bb    時間: 2012-12-28 23:30:05

tangjojo2000 發表於 2012-12-28 20:50
一轉新技冇乜用=.=  ((對我黎講
封技頂多3秒

好耐冇見 咁又係既 依家覺得晴空愈來愈複雜 冇啦啦又出d新技出來 我覺得新技最屈係ec個招囉 新技幫唔到道法幾多 只可以話勁小小 真係相差得太多 咁不如唔好出好過 咪又係改變唔到道法既命運 唉T.T
作者: keroro1234    時間: 2012-12-29 09:21:22

水水BB, 我新玩天道,(14LV NOW)
我想問,點樣配點?
我想做打手! HELP
作者: tangjojo2000    時間: 2012-12-29 09:54:34

出新技
then d技要諗過曬=-=
煩死
作者: keroro1234    時間: 2012-12-29 09:58:15

tangjojo2000 發表於 2012-12-29 09:54
出新技
煩死

幾時出GA?
公佈左出la?
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 11:09:38

tangjojo2000 發表於 2012-12-29 09:54
出新技
煩死

咁又係 你之前用左好多心機諗d技- - 依家又要再諗過haha
作者: keroro1234    時間: 2012-12-29 11:24:03

水水bb 發表於 2012-12-29 11:09
咁又係 你之前用左好多心機諗d技- - 依家又要再諗過haha

我都想做打手, 介5介意pm 你學ga 技比我xd thz~
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 11:27:50

keroro1234 發表於 2012-12-29 11:24
我都想做打手, 介5介意pm 你學ga 技比我xd thz~

我隻天道得63 d技唔知點得岩唔岩 ....... 你睇我開po問就知啦T.T 其實天道有好多野我都唔識- -你不如問下58樓 佢玩天道既經驗一定多過我 我d技大多都係跟佢點 幫你唔到 sorry
作者: keroro1234    時間: 2012-12-29 11:35:46

出新技
煩死

大大, 教我點@@@@@
作者: tangjojo2000    時間: 2012-12-29 12:51:59

keroro1234 發表於 2012-12-29 09:58
幾時出GA?
公佈左出la?

新技 & 物品資料請看晴空物語透視鏡
http://gametsg.techbang.com/gd/index.php

而家既一轉配點:點我
天道技能點法有好多種
睇番你係做 全打手 / 半補打 / 全補 ((<---全補轉天道好怪,但我成日都見到-___-||||| 
講下D技啦
淨化之花 & 術法貫通必點滿, 但 風靈賜福,咒語訓練,運勢學 就睇你有冇需要先決定點唔點
範圍技 電脈 / 天雷 二選一 , 睇你中意用邊個 (技能點吃緊,得61點
圖騰果D都係隨你中意
我跑速點滿係為左單刷副本放風箏(打帶跑)
點療癒之風只係為左同公會FD打副打訓練所冇補果時
自己可以換補裝做補,補FD血用的

*出左新一轉技,回血技能考慮緊會唔會點 仙癒之風 取代 癒合術*

二轉:點我
範圍技專精,專精圖騰都係睇你自己啦
電網癈到乜咁,先扣得果百幾血,除非你係走PK路,否則唔點
空間穿梭.....這個我打副放放下風箏跑跑下都唔記得用,所以就唔點
威能,,我走打手路,唔點
天杖盾道點滿只為提高雷系技能攻擊,隨你中意
充能轉化盡可能點滿,走副本天道救命技!!

其實打打下發覺
天道D技點樣點都係睇你自己既實際需要0.0

作者: keroro1234    時間: 2012-12-29 13:43:45

tangjojo2000 發表於 2012-12-29 12:51
http://gametsg.techbang.com/gd/index.php

THZ, 太好了0.0

我唔知1轉學5學 D+血技 保命:(
我想做打手ONLY

而且個圖滕, 風好似最無用
我打算點滿雷圖, 5知好5好, 用黎打怪
作者: vincentyoman    時間: 2012-12-29 13:55:13

水水bb 發表於 2012-10-14 21:21
佢得好小抗 天道大技用左又要等20秒先可以再用 大技唔勁既

你吾識運用即
作者: keroro1234    時間: 2012-12-29 20:00:57

tangjojo2000 發表於 2012-12-29 12:51

大大, 其實你指 癒合術要點滿?
還是淨化之花
作者: tangjojo2000    時間: 2012-12-29 20:48:20

keroro1234 發表於 2012-12-29 20:00
大大, 其實你指 癒合術要點滿?
還是淨化之花

咳咳,,,,,,
抱歉打完沒check字
淨化之花點1就好,解負性buff
癒合術點滿
不過出左新一轉技之後可以點仙癒之風取代癒合術
作者: tangjojo2000    時間: 2012-12-31 13:08:54

二轉三轉技都有調整到@@!!
真係天道們一大福音也((尤其是三轉大技

道法師-天道
專精:圖騰
舊:雷之圖騰:每技能等級額外附加 3 % 傷害值。 冰之圖騰:每技能等級額外附加 3 % 治療量。 風之圖騰:每技能等級額外附加 3 % 跑速。
新:雷之圖騰:每技能等級額外附加 4 % 傷害值。 冰之圖騰:每技能等級額外附加 4 % 治療量。 風之圖騰:每技能等級額外附加 4 % 跑速。

充能轉化
舊:HP值低於 20% 發動,180 秒內只會觸發一次
新:HP值低於 50% 發動,120 、100、80、60、30秒內會觸發一次

轟天雷彈
舊:三轉大招唯一沒有附加特殊效果!沒有附加特殊效果!!沒有附加特殊效果!!!
新:降低移動速度30、35、40、45、50% 與雷電抗性10、15、20、25、30%,持續3、3.5、4、4.5、5秒

出處:http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=19778&snA=27205

作者: 草もち    時間: 2012-12-31 18:39:05

由道法開始e經好廢<--甘你又玩-3-
係都玩靈仙吧
作者: keroro1234    時間: 2012-12-31 19:21:34

充能轉化
舊:HP值低於 20% 發動,180 秒內只會觸發一次
新:HP值低於 50% 發動,120 、100、80、60、30秒內會觸發一次

期待~
作者: 水水bb    時間: 2012-12-31 20:28:52

草もち 發表於 2012-12-31 18:39
由道法開始e經好廢

就係冇咩人玩個職 先有興趣想玩下^^天道同靈仙 我始終鐘意天道多d 其他game d天道(天師 算唔算天道?^^)好勁架 唔明做乜依隻game咁廢- -

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2