AGAMES 討論區

標題: 昆狗好彩姐,SIU織,尋找愛ec ,虎盜,夠薑你就一世五好on ac [打印本頁]

作者: 之殺神    時間: 2012-10-29 14:07:20     標題: 昆狗好彩姐,SIU織,尋找愛ec ,虎盜,夠薑你就一世五好on ac

del,,,
作者: 迷戀|風儿    時間: 2012-10-29 17:14:15

姐係依加假資爆唔返啦?
但你咁講法
面交應該昆唔到對吧?
作者: 之殺神    時間: 2012-10-29 18:02:59

絕對係,因為我腥左約五個e-mail比曙光客戶部,不斷投訴他們曙光官方網站的漏洞,佢地雖然冇得賠償我嘅損失,但起碼有改到啲漏洞,我等佢改好左漏洞先公開出黎的
作者: 之殺神    時間: 2012-10-29 18:03:57

只要確定係假資,昆狗就昆五到人
作者: 芸神    時間: 2012-10-29 18:56:42

依家熊貓我黎…唔好亂黎- -
作者: 之殺神    時間: 2012-10-29 19:28:53

你同人換左ac?==
作者: 之殺神    時間: 2012-10-29 19:29:34

你同人換左ac?==
作者: 棉花糖    時間: 2012-10-29 19:44:13

79LV熊貓係昆狗]]昆我FD話佢放ac比佢最後昆左3個50+3佢手機電話67071702 facebook叫  牙杰
作者: 棉花糖    時間: 2012-10-29 19:45:43

原來芸神 係熊貓死昆狗
作者: 之殺神    時間: 2012-10-29 19:50:15

你淨係比佢昆50+3飛咪算好彩==
作者: 棉花糖    時間: 2012-10-29 19:53:02

小心佢還有個91弓叫做 云凱  可能都係昆返來
作者: 之殺神    時間: 2012-10-29 19:53:22

我比佢昆得好金== 五唱佢,對五住自己
作者: 棉花糖    時間: 2012-10-29 19:54:01

唱佢個【詞語過濾】啦[[仲放緊91弓80幻昆人
作者: 之殺神    時間: 2012-10-29 19:54:56

我投訴曙光官方網站漏洞,佢成功更改好漏洞我先爆出黎,呢淡氣我都忍得耐
作者: 棉花糖    時間: 2012-10-29 19:55:49

以後小心佢個昆狗啦[[佢好識扮野昆我FD
作者: 之殺神    時間: 2012-10-29 19:59:47

我比人昆到想退曙==
作者: 之殺神    時間: 2012-10-29 20:01:12

我退曙前都為隻game做番件好事,令官方網站改好漏洞
作者: 棉花糖    時間: 2012-10-29 20:04:17

你好好人呀
作者: 之殺神    時間: 2012-10-29 20:14:03

真心想隻game好, 我六年前有玩叫(影魂卍) 62lv戰 團係:夜血盟    比人昆到咩都冇先冇玩,事格六年玩番,呢隻game淨番嘅多數都係昆狗,我對隻game 好失望==
作者: 之殺神    時間: 2012-10-29 20:19:52

另外,曙光客戶部被我多次投訴先肯改回漏洞,我的損失(8e) 不再話下,我肯幫佢改善隻game,我一分錢都冇得益。 我本人認為些game 的 gm 跟本五想理隻game ,由得昆狗自生自滅 , 何必呢,,,,     奉獻昆狗一句(貪字得個貧)
作者: 迷戀|風儿    時間: 2012-10-29 20:22:53

因為隻game出得太耐喇
我5年班已經有呢隻game
e+我中6喇
隻game咁耐
唔係話gm唔想理
係跟本隻game已經小人玩
一隻都差唔多維持唔到落去既game
理黎有咩意思
曙光仲未汁粒你都算汁到
如果代理係臭燈
汁左十世
仲有得玩應該知足
作者: 之殺神    時間: 2012-10-29 20:40:22

可能係我五甘心姐,見住隻game變到甘,多得啲昆狗五小
作者: 芸神    時間: 2012-10-29 20:44:49

唔知頭唔知路唱我…提你又毛啦啦唱埋我,杰乜春野?自己問下人先好唔好?
作者: 之殺神    時間: 2012-10-29 20:48:31

你睇番留言五該,五係我唱你,你睇清楚,我問左你一句(你同人換左ac咩)     ,請你言重,清者自清,明白未?
作者: 芸神    時間: 2012-10-29 20:55:37

我同暉暉(agames名)換個幻嘅,我用72盜換
作者: 芸神    時間: 2012-10-29 20:56:31

個棉花亂唱人,點樣唔火?
作者: 芸神    時間: 2012-10-29 20:58:02

依家你呢個po同棉花都有唱我,點解決?
作者: 之殺神    時間: 2012-10-29 21:04:26

甘人地唱你五關我事,我可以del番熊貓個名
作者: 芸神    時間: 2012-10-29 21:05:59

唔該你幫手叫佢咪唱,廢事佢一見你個po又發癲
作者: 之殺神    時間: 2012-10-29 21:08:07

嗯==
作者: 迷戀|風儿    時間: 2012-10-29 21:08:43

芸神 發表於 2012-10-29 21:05
唔該你幫手叫佢咪唱,廢事佢一見你個po又發癲

我好怕wow...
搞到我唔夠膽收你隻弓
作者: 芸神    時間: 2012-10-29 21:11:41

你中意就面交,我冇所謂。條友仔有問題…好心佢喺game問下人先嘈我啦- -棉花:)同個細細粒一樣嘅,中意老屈人
作者: 之殺神    時間: 2012-10-29 21:17:32

總之五好意思,我而家改左post,冇你名了,不過熊貓個名係game裏面都好出(名)...你又會同佢換嘅...
作者: 芸神    時間: 2012-10-29 21:28:22

換完先有人唱…
作者: 迷戀|風儿    時間: 2012-10-29 21:35:01

芸神 發表於 2012-10-29 21:11
你中意就面交,我冇所謂。條友仔有問題…好心佢喺game問下人先嘈我啦- -棉花:)同個細細粒一樣嘅,中意老屈 ...

可以面交既我會收
作者: 之殺神    時間: 2012-10-29 21:41:17

芸神 發表於 2012-10-29 21:28
換完先有人唱…

姐係你換之前五知佢係昆狗?
作者: 芸神    時間: 2012-10-29 23:11:15

知就唔收啦- -
作者: 之殺神    時間: 2012-10-30 15:13:34

原來係甘==甘上一手熊貓係邊個嘅? 仲有我想問下你用隻70幾盜換 係叫咩名?
作者: 芸神    時間: 2012-10-30 17:25:40

虎盜
作者: 之殺神    時間: 2012-10-30 18:43:24

甘叫乜名??
作者: 芸神    時間: 2012-10-30 19:00:51

叫虎盜…
作者: 之殺神    時間: 2012-10-30 19:02:41

得,甘姐係呢個虎盜ac 係昆狗手上
作者: 之殺神    時間: 2012-10-30 23:39:00

!!!!!!!!!
作者: 棉花糖    時間: 2012-10-30 23:42:49

芸神 係昆狗  我知你扮野好勁你同你fd一齊昆左就扮曬野仲叫你fd幫你快D放左D野
作者: 棉花糖    時間: 2012-10-30 23:45:15

甘急放ac就知你驚啦 怕比之殺神報警?之殺神唔好信佢個昆狗佢扮野好勁佢同佢fd一齊昆我fd
作者: 之殺神    時間: 2012-10-30 23:50:35

我同左曙光客戶部講,佢叫我交比警方處理,到時警方問曙光公司拎資料,佢話會比資料警方,再加上我cap的圖。比差人check
作者: 之殺神    時間: 2012-10-31 01:11:15

報警有足料同曙光公司合作,係會捉到條友,會check到電腦ip ,追落去查會查到住址。 捉到條友咪坐五年,咩前途都冇!! 我想講 (有人話報警冇用,係因為五夠資料,加上冇聯系好曙光間公司叫佢合作比資料紀錄警方)   
我作出最後呼籲"(如果昆狗見到呢個post ,我五理你用咩ac,十一月五號前冇寄番昆我的8e game $ 比我,我係五會去番警處取消控告,如果昆狗睇五到呢個post,就算佢五好彩 或 自己有報應)"
作者: 之殺神    時間: 2012-10-31 07:03:23

五理昆狗有幾人,只要有合作過昆我野,幫手放昆番黎嘅野。 如果過限期交五出昆我的8e g$. 我都五會放過佢,都等摺埋(位位坐五年)
作者: 芸神    時間: 2012-10-31 13:07:40

哈哈,昆狗大獲了。ps第一次見到差佬會做野
作者: 芸神    時間: 2012-10-31 15:23:44

之殺神比多d料比差人,快d捉個好彩姐,平息呢件事。個棉花糖一日拉唔到個昆狗,一日都繼續屈我,影響我聲譽。
作者: 之殺神    時間: 2012-10-31 17:06:32

芸神 發表於 2012-10-31 13:07
哈哈,昆狗大獲了。ps第一次見到差佬會做野

差佬平時五係五做野,係報警條友齋up 同 比幾張圖就算嘅話 , 係好難幫到你,最重要係可以令曙光間公司比番啲資料紀錄比差佬 同我合作 ,其次先係口供同cap圖
作者: chihang6488    時間: 2012-10-31 21:18:32

之殺神 發表於 2012-10-31 17:06
差佬平時五係五做野,係報警條友齋up 同 比幾張圖就算嘅話 , 係好難幫到你,最重要係可以令曙光間公司比 ...

第一,希望你早日拎得番8e g$
第二, 頭先試過 個官網bug  仍然存在
作者: 芸神    時間: 2012-10-31 21:31:07

條友仔仲戇九鳥九鳥咁屈我,樓主幫幫手搞掂佢啦…食古不化
作者: 之殺神    時間: 2012-10-31 22:58:56

chihang6488 發表於 2012-10-31 21:18
第一,希望你早日拎得番8e g$
第二, 頭先試過 個官網bug  仍然存在

我試左多次,個bug而家係改番,一定冇存在,不然,我五會公開出黎
作者: 棉花糖    時間: 2012-10-31 23:04:45

算啦昆狗多啦A夢 FB del左我   佢電話6707 1702  facebook叫 牙x     我唔【詞語過濾】玩曙光啦死昆狗云凱你開心啦
作者: 棉花糖    時間: 2012-10-31 23:31:31

之殺神 發表於 2012-10-31 01:11
報警有足料同曙光公司合作,係會捉到條友,會check到電腦ip ,追落去查會查到住址。 捉到條友咪坐五年,咩 ...

算吧啦,個死昆狗放曬d野del左個ac啦 洗9氣我唔玩曙光個垃圾GAME啦 死昆狗你玩曬佢啦    之殺神估唔到你比佢昆完仲幫佢真係奇才,昆你同我個條友就睇我地前面 你講乜都好啦 我轉左game啦 8798 你以後唔洗怕我煩你 我唔【詞語過濾】玩啦 死昆dog
作者: 之殺神    時間: 2012-10-31 23:53:53

棉花糖 發表於 2012-10-31 23:31
算吧啦,個死昆狗放曬d野del左個ac啦 洗9氣我唔玩曙光個垃圾GAME啦 死昆狗你玩曬佢啦    之殺神估唔到你比 ...

我冇幫佢== 如果佢真係昆狗,我一定五會放過佢
作者: 芸神    時間: 2012-11-1 06:31:12

好地地仲吹埋云凱,個弓知唔知點攞番黎呀食屎狗?同戀風初丼攞hkd收嫁87,入數記錄都有埋,自己問佢係唔係。冇扌然證據唔好屈我,逼到我起真火你就大獲。你係中意挽就陪你。仲有,之殺神比少少主見得唔得?聽條0n9仔吹就屈埋我一份。6488都企埋出黎你仲夠膽屈,你自己叫差佬捉個呀杰,捉完佢我仲喺度開po嘅你兩個幫我含扌然,,
作者: 芸神    時間: 2012-11-1 06:38:21

你唔知熊貓轉手,屈我昆人都算。你仲要夾硬屈搵云凱係昆番黎。你有證據嘅我幫你挽鞋,唔好齋吹叫人信。到時差佬搵我又點?揸住張入數紙乜事都冇。你兩條友到時拉唔到個昆狗又一齊屈我食,兩隻小學雞行為喺度搵下邊條友食死貓。我就由你屈我屈到捉到昆狗,到時你仲7過依家@@一係就依家"人少少7咗認咗佢"
作者: 芸神    時間: 2012-11-1 06:41:22

一開始屈我係79幻,跟住我提佢個名係熊貓就屈熊貓,屈我唔入想搞臭我,就再唱云凱,好心你啦,大個仔啦,你係唱就認真d啦,開個廢po冇人理你,仲要得我理,弱智仔- -
作者: 迷戀|風儿    時間: 2012-11-1 10:31:57

吊快d山post啦唔係仲多人知道點爆ac
作者: 芸神    時間: 2012-11-1 13:29:08

樓主又話改咗嘅…原來得個up字
作者: 之殺神    時間: 2012-11-1 14:37:49

迷戀|風儿 發表於 2012-11-1 10:31
吊快d山post啦唔係仲多人知道點爆ac

的確係修改好== 曙光客戶部都話改好左!  我都已經半放棄隻game , 比人知又點,由九佢喇,個bug係改左== 五信你自己去試下開兩個官方網站 玩下
作者: 之殺神    時間: 2012-11-1 14:38:57

芸神 發表於 2012-11-1 13:29
樓主又話改咗嘅…原來得個up字

的確係改左== 你去試下睇囉
作者: 之殺神    時間: 2012-11-1 14:43:52

芸神 發表於 2012-11-1 06:38
你唔知熊貓轉手,屈我昆人都算。你仲要夾硬屈搵云凱係昆番黎。你有證據嘅我幫你挽鞋,唔好齋吹叫人信。到時 ...

甘上兩星期左右係朝城,我開左隻(小黎呢套)嘅1 lv ac,我追問好彩姐,佢指證係你(熊貓),你在場的,你當時冇講係佢屈你, 你又五即時澄清?   而家係討論區比人屈又企到甘硬? 呢點你又點解釋呢?
作者: 芸神    時間: 2012-11-1 15:38:52

我果陣有講我唔係好彩姐,係你唔理唔信,前幾日話熊貓=好彩姐,依家你仲問我點解釋@@
作者: 之殺神    時間: 2012-11-1 18:41:39

芸神 發表於 2012-11-1 15:38
我果陣有講我唔係好彩姐,係你唔理唔信,前幾日話熊貓=好彩姐,依家你仲問我點解釋@@ ...

我而家知你五係好彩姐,但你當時比人屈,做乜又五澄清丫? 神奇==
作者: 芸神    時間: 2012-11-1 18:50:11

講咗有澄清,我仲記得我一上熊貓比你唱我昆飛。我有唱好彩姐,但你係都話我係好彩姐。如果我係佢,我唱自己做乜?自己諗下啦
作者: 芸神    時間: 2012-11-1 18:53:45

我依家比人屈夠有出聲啦,咪又係繼續比條傻仔屈…條友個腦裝屎,講極唔明,話咗上幾手昆佢,仲喺度執迷不悟,自己唔夠我嘈就開個po話唔挽曙光。根本自己比人昆,唔抵得我寸77,就拖埋我落水
作者: 之殺神    時間: 2012-11-1 18:53:57

我果時冇話你係好彩姐,問題係佢話你昆完啲野比佢賤放==    你當時冇回答係比佢屈==     
作者: 芸神    時間: 2012-11-1 18:55:14

你同佢一齊話我昆狗,我有得點?
作者: 之殺神    時間: 2012-11-1 19:00:41

以你性格甘,你比人屈果時一定扯火澄清,即場鬧爆好彩姐,但你冇甘做== 呢點先神奇
作者: 芸神    時間: 2012-11-1 19:18:10

我有唱佢,係喺你面前。但你話我昆狗,跟住我就off咗
作者: 之殺神    時間: 2012-11-1 19:22:47

我五知係咪昆狗屈你而嗌交的把戲,我當時比人昆完當然五會信任其他人==  仲有,係嗌到入肉的時候你off,人地會點諗? 果段時間好敏感-.- 你黎off
作者: 芸神    時間: 2012-11-1 21:44:57

兩邊一齊話我昆狗,出聲又比你話昆飛,唔出聲你又話:昆狗唔出聲??
作者: 之殺神    時間: 2012-11-2 01:11:16

拿,你五好砌我生豬肉,我係冇講過(昆狗五出聲) 呢句,肯定冇, 我不嬲五催人打字
作者: 之殺神    時間: 2012-11-5 01:04:17

限期到,條昆狗等死!!!
條死昆狗以為五上線就冇事?
有新的消息,跟據警方回複我的e-mail,曙光客戶部比左包括好彩姐,SIU織,尋找愛乂ec,虎盜,多啦A夢等ac  登入時所回饋給曙光間公司的電腦ip地址!!!
  CHECK到條昆狗電腦ip,係屬于新界北(((上水區)))
作者: 之殺神    時間: 2012-11-5 01:07:37

只要等昆狗再次登入以上ac,就能確定電腦所ip登入最多次數的位置,再準確搵地址,昆狗,就係甘先了!!!!!!

作者: 之殺神    時間: 2012-11-5 01:10:59

冇左太約800$ hkd ,可以令昆狗坐五年,我覺得好抵 ^.^    我五會放棄追究呢件事嘅權利,到時警方比信我,要我上庭指證佢,我一定落力而為
作者: 芸神    時間: 2012-11-5 17:44:57

我果區@@咁刺激
作者: 棉花糖    時間: 2012-11-5 20:37:28

因為你係昆狗lo 死昆狗芸神
作者: 棉花糖    時間: 2012-11-5 20:40:28

電話67071702
作者: 之殺神    時間: 2012-11-5 21:42:48

我五知喇,我等昆狗ac on多幾次,先可準確搵佢係邊==
作者: 芸神    時間: 2012-11-5 22:36:26

條友好煩…依家仲屈緊我…我係好彩姐嘅話,我唔洗喺度出聲,唔洗放ac啦,傻仔嘅嘅:o) 6488都話咗我唔係昆狗,你係咪咁硬頸?拉完昆狗你就7.7
作者: 芸神    時間: 2012-11-5 22:48:31

樓主,依家我毛啦啦比條友唱,係咪應該幫手主持公道呢?件事係由你開po唱昆狗,唔小心唱埋熊貓開始。依家搞到我,係咪應該幫幫手擺番平件事呢?唔該曬
作者: 收帳號a    時間: 2012-11-6 00:03:58

留名   食花生,等睇戲-.-

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2