AGAMES 討論區

標題: 唔該[[棉花糖]]唔好亂唱人:) [打印本頁]

作者: 芸神    時間: 2012-10-29 20:53:36     標題: 唔該[[棉花糖]]唔好亂唱人:)

之殺神開po,話熊貓昆狗ac,我見到,走出黎澄清下,依家ac喺我手,叫佢唔好唱熊貓,毛啦啦個棉花糖走黎唱我。個ac上手係關仔,再上手係女撲。唔該棉花你自己去問問人先好唱,唔好屈人。加上你自己喺度齋up吹水冇證據,就算你真係比人昆,邊個信你?仲有,我fb唔係叫呀杰。如果你識關仔,問佢邊個係Simon,唔好亂屈我昆狗:)

我每次覆個棉花糖po,佢都係得個5字。根本就係屈錯人又死要面,唔肯道歉就順水推舟,繼續屈我係昆狗。唔該你啦棉花糖,比人屈完,唔係搵人做替死鬼,拉埋落水,好心你配合下人地幫手拉昆狗,唔好搞埋曬d無聊野,你係唔中意認錯嘅,得。等差佬拉到好彩姐,你就冇聲出,之前都講過,你依家唔認錯到時會好7,你自己諗諗:)
作者: 神。偷    時間: 2012-10-29 22:19:12

NICE~
作者: 芸神    時間: 2012-10-29 23:12:37

._.毛啦啦比【詞語過濾】仔屈我昆狗…
作者: 芸神    時間: 2012-10-30 13:20:56

推po....
作者: 之殺神    時間: 2012-10-30 15:15:27

照你甘講。
上手熊貓係昆狗,姐係'可能'係= 關仔?
作者: 芸神    時間: 2012-10-30 17:24:18

關仔唔係昆狗…一係就女撲,一係再上手。個女撲專放昆狗ac嘅,你問佢啦
作者: 之殺神    時間: 2012-10-30 18:46:14

個熊貓ac 係十月中時,係邊個手上嘅?   
作者: 芸神    時間: 2012-10-30 19:02:10

喺我手,我大約一個月之前同暉暉換
作者: 之殺神    時間: 2012-10-30 19:09:55

甘姐係你喇,早一星期,我先串完你個fd ( 好彩姐 )   個熊貓ac 同 好彩姐 合作昆人 ,令用我po 所打出的漏洞 用SIU織 同 尋找愛乂ec 去昆我左game品同game $ 5000m   合共約8e的game $   
作者: 之殺神    時間: 2012-10-30 19:34:15

是咁的,我在一個月前比oO多啦A夢Oo條友昆哂所有野,事格半個月左右,見到係攤,有個叫好彩姐的人放緊的所有野都係我被人昆的物品。另外更神奇的是佢打住放又是83ec ,甘我開新嘅ac問佢,等佢五知我身份,問佢個ec咩名,佢話係尋找愛乂ec ,姐係昆狗個ac,比我追問下,佢話係幫fd放,甘我再問佢,你fd咩名,佢答係熊貓,而熊貓昆人的所有野就交比叫(好彩姐)的人放! 件事姐係在你收ac後發生,你仲要兜???
作者: 之殺神    時間: 2012-10-30 19:41:32

仲有,個好彩姐聯絡電話係咩? 知的人請提供,我要增加資料提供比警方,盡快捉到騙徒
作者: 芸神    時間: 2012-10-30 20:28:08

好彩姐,我之前同佢換過ac,80幻換80盜,佢爆番。跟住我一上熊貓,就有人話我昆佢fd個飛,個好彩姐爆完我ac,就幫埋條友唱我,話係熊貓昆人個飛。依家明未?熊貓由十月開始一直喺不知升LV,你話十月中昆人,即係點?
作者: 芸神    時間: 2012-10-30 20:31:03

其實即係佢爆完80盜屈我食死貓._.
作者: 之殺神    時間: 2012-10-30 20:45:30

甘你有冇佢資料提供比我, thx ,合作,我會再去提供比警方
作者: 之殺神    時間: 2012-10-30 20:46:25

我點比人昆,已經在十,十一樓講左
作者: 芸神    時間: 2012-10-30 21:39:19

佢有ac喺智者,有80盜,識爆ac
作者: 之殺神    時間: 2012-10-30 21:59:02

佢有甘多ac去昆人??
作者: 芸神    時間: 2012-10-30 22:03:14

我同佢換之前見佢係喺智者,果陣我冇開公頻同交易,唔知佢係昆狗,佢比完ac我,我專登慢慢比ac佢,拖長d時間,試下佢係咪昆狗,點知佢即刻爆番- -跟住我自己上番熊貓就比人唱我昆飛
作者: 芸神    時間: 2012-10-30 22:05:38

換之前見佢智者團,我叫佢比ac先,因為之前比智者昆過100盜,有d淆…
作者: 之殺神    時間: 2012-10-30 23:12:58

而家佢爆五番了,佢果招昆狗招數,比我用一日時間就搵到係官方網站漏洞,而家比我不斷投訴完就改左,只要個ac係假id就爆五番,但我比人昆完先知呢個漏洞==就好似捐左8e game $ 比曙光客戶部甘,叫佢改番漏洞,我心有不甘 :@ 用8e 為大家改善game的質數,一點益處都冇,淨下的只有一個低lv ac 63幻 之殺神,,,,,,,,,
作者: 棉花糖    時間: 2012-10-30 23:37:09

食屎啦死昆狗芸神    你昆我FD個陣79lv差唔多80lv你電話67071702  昆完我FD我用分身密你有冇ac放你話有80盜SIU我知你扮野好勁我唱定你
作者: 棉花糖    時間: 2012-10-30 23:44:27

甘急放ac就知你驚啦 怕比之殺神報警?
作者: 之殺神    時間: 2012-10-30 23:46:40

其實我已經報左警,備左案==   我唯有甘做== 不過曙光間公司起碼有理個bug,改左個官方網站bug
作者: 芸神    時間: 2012-10-31 15:12:13

棉花糖 發表於 2012-10-30 23:37
食屎啦死昆狗芸神    你昆我FD個陣79lv差唔多80lv你電話67071702  昆完我FD我用分身密你有冇ac放你話有80盜 ...

我冇80盜,昆你果個係上兩手,你到依家仲未明,如果我係昆完人急放ac,我唔會喺agames放,我係光明正大先黎呢度放ac。你自己中意屈我係昆狗我冇辦法,你7咗唔肯認,ok fine,你自己試去報案拉67071702條友,電話公司有資料,一定拉到。下次比人昆唔該用下腦,ac唔係得一個人用,ac係有得轉手嘅,唔係個ac昆你,係個人昆你。睇你d性格死纏爛打,一日唔攞番你d野都繼續屈人,到時做傻仔果個係你,落唔到台7.7就唔好啦。
作者: 芸神    時間: 2012-10-31 15:21:17

自己講到實牙實齒咁,你就攞證據出黎。之殺神報警我驚黎做乜?我冇昆過人驚條扌然?依家唔係驚你而出聲,而係你屈我太過份,兼且影響我聲譽,你個po話我識扮野,我想講,唔係我扮,係你詞窮,唔知點應答。講黎講去淨係識重覆講,話我昆你fd嘅飛,明眼人都知你九鳥up,如果你繼續屈落去,我奉陪,真理越辯越明,你硬要繼續死撐只會顯得你弱智。可能我講野有d刺,有d過火,但希望你自己反思下,未搞清楚之前唔好亂砌人。
作者: 芸神    時間: 2012-11-1 06:43:38

棉花糖仲死撐- -
作者: 芸神    時間: 2012-11-2 23:44:07

推。。。。。
作者: 芸神    時間: 2012-11-5 22:46:11

推。。。。。
作者: 芸神    時間: 2012-11-7 23:44:09

推。。。。。。

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2