AGAMES 討論區

標題: 芸神 終於比人踢爆 佢=多啦A夢 佢FD叫好彩姐=熊貓SIU愛EC [打印本頁]

作者: 棉花糖    時間: 2012-10-31 23:25:33     標題: 芸神 終於比人踢爆 佢=多啦A夢 佢FD叫好彩姐=熊貓SIU愛EC

我放棄曙光啦悶到死  又少人玩  我唔會再玩啦各位極少數玩家小心佢個大昆狗, 佢想放完ac就退出曙光

我唔玩都要搞搞你個昆DOG 等你個昆DOG放唔到ac

本人收到最新消息有人報料
有人近日踢爆 芸神原來係一名大昆狗  佢同佢FD一齊專門昆人  佢專用6707 1702電話去call人交易
跟住再用叫佢FD+人地個facebook佢叫牙傑  甜言蜜語昆人  佢早前用佢自己個50+3馬嚇+50+3雲昆左人地個90弓云凱反來
仲比人唱過 個弓ac已經91 lv左
再想轉手出去講明話面交 其實可以爆反 佢還有5億G$ 佢賤放左2個飛比人  大家一定要小心佢D昆狗ac↓↓

91弓手(云凱)
79幻(sS熊貓Ss)
80盜(SIU)
83ec(愛EC)
多啦A夢
佢FD=同流合污↓↓
7x盜 虎盜
好彩姐

作者: 棉花糖    時間: 2012-10-31 23:33:31

你中意扮就扮啦昆狗,你唔洗怕我會煩你 我講完就算 其他人中意比你昆我無辦法 8978昆dog
作者: 之殺神    時間: 2012-11-1 01:51:39

原來芸神條友吹水有一手,放心,我會聯絡番曙光客戶部叫佢腥埋個帳個資料紀錄比警方查!  我五會放過每一個捉昆狗的機會!    佢地兩條友合作昆人無數,就係甘先,位位坐五年!    多得佢地五少,個game冇咩人, game 得自己玩係冇意思。    條昆狗今次走五甩,仲有多謝棉花糖提供的資料  
作者: 芸神    時間: 2012-11-1 06:43:01

云凱一收番黎就喺4ser不知帶升,唔信嘅有人做證,大把人知:)
作者: 芸神    時間: 2012-11-1 18:39:07

人地個云凱,即係邊個?有人報料又係邊個?同fd一齊昆人,邊個係我fd,咩名?兩個飛比人昆咗就屈我昆完賤放?未同我收過ac,你就話我爆ac昆你?根本云凱就未同你交易過,點昆你?重申一次,係上幾手昆完你,跟住個ac依家喺我手,依家未拉到昆狗,唔該唔好屈我,冇證據得個up
作者: 棉花糖    時間: 2012-11-5 20:38:07

推5555
作者: 棉花糖    時間: 2012-11-7 22:31:10

推昆狗啦.
作者: 細細粒    時間: 2012-11-7 23:14:56

問世間 情為何物←【算系幫推】

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2