AGAMES 討論區

標題: 金裝 [打印本頁]

作者: 水水bb    時間: 2012-12-6 22:52:50     標題: 金裝

大家覺唔覺異痕鬼身鞋 好難出 有冇人有/可以賣比我
作者: 忽忽a0a    時間: 2012-12-7 00:55:49

我曾經都收左好耐~"~ 自己又打過金副都無乜出 XD
作者: kang0123    時間: 2012-12-7 14:19:22

我有300金一對,要就留名等我寄俾你
作者: 水水bb    時間: 2012-12-7 23:42:34

kang0123 發表於 2012-12-7 14:19
我有300金一對,要就留名等我寄俾你

有咩 我現在-異痕鬼身 有身咩? 可唔可以平d
作者: kusako    時間: 2012-12-8 00:30:31

@@路過十卜下你
作者: abc008096    時間: 2012-12-8 03:18:46

曾經有
作者: 水水bb    時間: 2012-12-8 13:15:28

收哂啦 樣裝好貴 300g- -
作者: 磨菇義大利飯    時間: 2012-12-8 14:42:32

60金仲要改到總有一件要打8人副先出添...(有一兩種總要指定打8人副尾王先有)
作者: 水水bb    時間: 2012-12-8 22:46:12

磨菇義大利飯 發表於 2012-12-8 14:42
60金仲要改到總有一件要打8人副先出添...(有一兩種總要指定打8人副尾王先有) ...

唔明you講咩
作者: 磨菇義大利飯    時間: 2012-12-9 01:02:35

自從出左震靈之後60金裝出既位改過黎,每個職都總有一個部位既金裝要打8人副,仲有d一定要尾王先出,變左唔可以玩3人副刷金裝

「2.開放新職業「守護者」60及70級金色裝備,並重新調整所有金色裝備的掉落分配,玩家可透過挑戰LV58~59單人副本、英雄副本,即有機會取得。」 from 28/11 香港區改版公告

唔好講刷單人副....單人副出金裝機率半個月都唔知有無一次(岩唔岩用就更唔洗講)
作者: 水水bb    時間: 2012-12-9 01:12:52

磨菇義大利飯 發表於 2012-12-9 01:02
自從出左震靈之後60金裝出既位改過黎,每個職都總有一個部位既金裝要打8人副,仲有d一定要尾王先出,變左唔 ...

終於明白了 謝 唔怪得咁貴啦

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2