AGAMES 討論區

標題: gm請入~ [打印本頁]

作者: qaz90475963    時間: 2013-1-7 23:55:43     標題: gm請入~

其實之前係 ""[官方 新增一轉技能、三轉技能戰場禁用、技能調整意見收集區""呢個post到有幾個人同我都留言過
但見冇回應,就係度問多次~:)
gm,我想聽聽你地對道法既睇法,尤其係"天道"一職

而且回應下我幾個問題:
1.點解一開始出3轉果陣,得天道3轉既大技冇BUFF??有冇咩原因?:)
2.改左3轉大技有緩速同減抗BUFF,是合理同平衡嗎?
3.天道一職係晴空入面真係算平衡嗎??
(尤其係同鬼策相比:因為2者都係玩雷)

其實唔止天道,龍犽一職我都覺得有少少唔平衡
唔知GM們係點睇呢?? THX

作者: pgchicken    時間: 2013-1-9 11:29:47

1. 你呢d post,set權限係無意義的
2. 技能過唔過強通常會交由原廠評估,某d技能真係強得離譜我地先會提議原廠改善,當然仲要睇原廠做唔做啦

作者: 3C.    時間: 2013-1-9 11:32:57

pgchicken 發表於 2013-1-9 11:29
1. 你呢d post,set權限係無意義的
2. 技能過唔過強通常會交由原廠評估,某d技能真係強得離譜我地先會提議 ...

所屬伺服器:森之國
OFF topic

迷你英雄 莫都
變左金寵5技
5公尺扣減1500HP,並回3%血
[attach]5148[/attach][attach]5149[/attach]
打怪扣1500 但玩家就150-180
實制扣幾多架?

回報左BUG又冇人答

作者: pgchicken    時間: 2013-1-9 11:34:46

打人係除十架嘛…都唔係新聞啦

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2